BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Φαβορί μεν η Ισπανία, αλλά εντάξει, καθόλου φοβερή και τρομερή.
Το παλεύουν οι Άγγλοι.
Το παλεύουν οι Άγγλοι.
Δεν είναι μια απλή λέξη...είναι ΟΡΟΣΗΜΟ.Μια λέξη: Κουκουρεγιας.
Με την κωλοφαρδία που έχουν αυτοί θα τρέμουν και οι Ισπανοί.Φαβορί μεν η Ισπανία, αλλά εντάξει, καθόλου φοβερή και τρομερή.
Το παλεύουν οι Άγγλοι.
Λινεκερ δεν συγκρινεται με κανεναν.Και ας εχω τρομερη αδυναμια σε Αλαν Σιρερ Και (Γου)Ρουνει.Είχε αφισσα Λινεκερ και Γκασκο'ι'ν στο δωμάτιο του ο μικρός.
...μιλάω για buzzer beater που έριξαν...!Αλλη κλάση αυτοί.Οι μόνοι Αγγλοι παίκτες που ξέραν μπάλα.
Με την κωλοφαρδία που έχουν αυτοί θα τρέμουν και οι Ισπανοί.
Ο καλύτερος Αγγλος φορ.Κάποιοι έλεγαν καλύτερο τον Μπόμπι Τσάρλτον βέβαια.Λινεκερ δεν συγκρινεται με κανεναν.Και ας εχω τρομερη αδυναμια σε Αλαν Σιρερ Και (Γου)Ρουνει.
Τελικό πήγαν η ποιοτικότερη ομάδα του Εurο και η πιο τυχερή .Παω ταμείο με ζευγάρι τελικού Αγγλια-Ισπανια...και τα ρέστα παγωτό...
Ο καλυτερος που εχουμε δει θα ελεγα.Για παρελθον δεν μπορω να εχω αποψη.Στα 42 μου χρονια,Λινεκερ-Σιρερ και Ρουνει.Ο καλύτερος Αγγλος φορ.Κάποιοι έλεγαν καλύτερο τον Μπόμπι Τσάρλτον βέβαια.
Ενδιαφέρον...Τελικό πήγαν η ποιοτικότερη ομάδα του Εurο και η πιο τυχερή .
Λογικό.Ενδιαφέρον...
H Aγγλία φταίει.Σας κολλησε κι εσας το site προς στιγμην η μονο εγω ειχα θεμα?
H Aγγλία φταίει.
Την καταριόμαστε όλοι να χάσει το κύπελο και μας εκδικήθηκε κολλώντας το site σε όλους.
Σε σένα θα το κόλλησε το site κατά λάθος η Αγγλία.Μπα. Και σε μένα κολλάει, ενώ χάρηκα που νίκησε η Αγγλία.
:-)