satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.848
- Πόντοι
- 3.556
Μπορεί και 40 μπροστά.Το έχω πει και ´γω συχνά. Το 2004 παίζαμε ποδόσφαιρο είκοσι χρόνια μπροστά.
:-)
Μπορεί και 40 μπροστά.Το έχω πει και ´γω συχνά. Το 2004 παίζαμε ποδόσφαιρο είκοσι χρόνια μπροστά.
:-)
Eλεγα χθες θα περασει η Γαλλια,σημερα ελεγα θα τον πιει η Αγγλια.Στον τελικο λεω να κερδισει η Ισπανια οποτε καταλαβαινετε που να πονταρετεΕύχομαι να σας γαμήσουν στον τελικό οι Σπανιόλες
1,2,3,ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ
Και ο Καφές το ομορφόπαιδο!Όλοι με Ισπανία προκειμένου να περάσουν αλλά 4 χρόνια που ο Φάνης Κατεργιαννάκης θα έχει Γιούρο και η Αγγλία όχι
Μια λέξη: Κουκουρεγιας.Θα τους κερδίσουν οι Ισπανοί με τέτοια ρέντα που έχουν αυτοί?Αμφιβάλλω.
Yep!Μάλλον έπεσες μέσα.
Αγγλία παίζει και αυτός.Μια λέξη: Κουκουρεγιας.
Θείε, πάω για ύπνο, 5:30 φεύγω για το περβόλι ώστε 9:30 να είμαι πίσω σπίτι, καίει ο τόπος δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Σκληρός καργιόλης ο Βίρχορστ
Ξέρουν τη συνταγή τώρα οι Ισπανοί.Αν μείνουν πίσω και αυτοί στο σκορ καθαρίσαν.Τρίτη συνεχόμενη ανατροπή η Αγγλία.
Πίσω στο σκορ με Σλοβακία, Ελβετία, Ολλανδία, και τελικά καθάρισε.
Iσχυει...Εγώ μιλάω με πρώην συναδέλφους Εγγλέζους κτλ,πιθανόν να είναι και εκκιλαπτόμενοι μπαρόβιοι...
Πριν την διοργάνωση είναι γεμάτοι αισιοδοξία,πάμε να το πάρουμε και δεν βλέπουμε κανέναν....
Μόλις ξεκινάνε τα μάτς και βλέπουν την εικόνα αρχίζει η απογοήτευση....
Με αυτά που έκαναν μέχρι τώρα αυτοί αμφιβάλλω πια στον τελικό για Ισπανία.Τώρα όμως τέλος . Έχει π@υτσα.
Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει.
Δεν έχει ούτε κωλοφαρδια ούτε ψαλιδακια ουτε γκολ στο 90 ούτε τίποτα.
Δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσουν αυτά τα ταγαρια την Ισπανία.
Η μπάλα είναι η μεγαλύτερη πόρνη.Τώρα όμως τέλος . Έχει π@υτσα.
Δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσουν αυτά τα ταγαρια την Ισπανία.
Σε πρόλαβε ο μέγας Ιβιτσα Οσιμ σε αυτή τη διαπίστωση.Η μπάλα είναι η μεγαλύτερη πόρνη.
Είχε αφισσα Λινεκερ και Γκασκο'ι'ν στο δωμάτιο του ο μικρός.Παλικαρισιο Γκολ Γουοτκινς(Ξεκωλαγγλοι)
Είχε αφισσα Λινεκερ και Γκασκο'ι'ν στο δωμάτιο του ο μικρός.
Αλλη κλάση αυτοί.Οι μόνοι Αγγλοι παίκτες που ξέραν μπάλα.Είχε αφισσα Λινεκερ και Γκασκο'ι'ν στο δωμάτιο του ο μικρός.