Νέα

Εστίαση και τουρισμός δε μπορούν να βρουν υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.331
Πόντοι
3.656
Ελλαδα τα 700 καθαρα με τα 900 καθαρα ειναι νυχτα με μερα γιατι σημαινουν αλλη ποιοτητα ζωης για ενα νεαρο παιδι
Νεαρό παιδί δεν έχει λόγο να κάτσει στην ελλάδα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ... ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ !!!!!!!

Αν φύγει ... και ο ίδιος , ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ χαντακώνεται ....

και βοηθάει να διατηρηθεί το χάλι της χώρας !!!!!!

Οι νέοι πρέπει να φύγουν .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
ναι γιατί όλες οι εταιρείες έξω ψάχνουν τον μήτσο από τους αγίους αναργύρους που ξέρει να οδηγεί μηχανάκι και έχει δουλέψει σε 3 ντιλιβεράδικα και σε μπιτσόμπαρο 4 σεζόν

λαμπρό μέλλον τον περιμένει στις λάτζες των Ελλήνων της Γερμανίας που είναι χειρότεροι από τους εγχώριους εργοδότες :tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
γιατί χωρίς θήκη τύπε? :confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Το ΦΠΑ 24% δεν είναι φορολογία; Το ΕΝΦΙΑ; Οι μαλακίες στα καύσιμα και την ενέργεια; Στα κινητά πληρώνεις φόρο κινητής και στο καπάκι ΦΠΑ.

Για βγάλτε αυτά ή τουλάχιστον να τα κάνεις πιο λογικά και τα ξαναλέμε.

Όταν σε ένα μήνα θες 500€ έξοδα σε φαγητά, ρούχα και υπηρεσίες το ΦΠΑ είναι σχεδόν 100€. Αν ο ΦΠΑ πάει στο 20% τότε μάνι μάνι έχεις εξοικονομήσει ένα 20ρικο το μήνα. Ναι ξέρω ότι δεν είναι πολλά και μπλα μπλα. Αλλά σκέψου πόσοι τέτοιοι φόροι είναι στην καθημερινότητα σου και έχουν μετακυληθεί στην τσέπη σου.

Οι γονείς μας έκαναν περιουσία γιατί ΔΕΝ πλήρωναν τέτοιες μαλακίες. Έπαιρνες ένα χαμηλό μισθό και ζούσες οικογένεια. Γιατί δεν πλήρωνες 2 και 3 φορές το σπίτι σου ούτε τα γαμησιάτικα του ΦΠΑ.
αλλα αντι αλλων...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Εντάξει φιλε , θα γινει ceo, στο χίλτον , το ακούσαμε κ αυτο

Φιλε μαθε μια τέχνη να σώσεις το κωλο σου , ο λαντζέρης /ξενοδοχοϋπάλληλος ειναι εργασια για φοιτητές , νέους , να βγάλουν τίποτα έξτρα το καλοκαιρι ή σε διακοπες
Τύπε έχω παράδειγμα παλιού συμμαθητή στα 36 του που δουλεύει Θεσσαλονίκη ρεσεψιόν στον ίδιο εδώ και χρόνια και είναι στο χιλιάρικο. Έξτρα δε το λες. Απ' ότι μου χε πει τον εμπιστευόταν και τον κράτησε. Εγώ τον λέω κωλόφαρδο αφού σε τέτοιες δουλειές γενικά σε θεωρούν αναλώσιμο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
αλλα αντι αλλων...
Έχει βάση αυτό που λέει. Οι έμμεσοι φόροι είναι άδικοι, καθώς επιβάλλονται οριζόντια και επιβαρύνουν υπέρμετρα τα ασθενέστερα εισοδήματα.
20% ή 24% ΦΠΑ έχει μεγάλη διαφορά για κάποιον που παίρνει 700 ευρώ, αλλά όχι τόσο μεγάλη για κάποιον που παίρνει 2000.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ας ριξουν ΧΡΗΜΑ για να βρουν υπαλληλους ! Ενας φιλος θα παει οδηγος στη Μηλο με 1800 το μηνα,πολυ λιγα αν σκεφτεις οτι θα τον εχουν Απικο οταν θελησουν αυτοι !

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
αλλα αντι αλλων...

Ρε άνθρωπε τι λες; Το ΕΝΦΙΑ τι στον πούτσο είναι;

Πληρώνω φόρο στο εισόδημα μου; ΝΑΙ.
Πληρώνω ρεύμα για το ακίνητο με φόρους; ΝΑΙ
Πληρώνω νερό για το ακίνητο; ΝΑΙ
Πληρώνω ΦΠΑ για τα καύσιμα (πετρέλαιο, ΦΑ, ξύλα); ΝΑΙ

Δεν παίρνει αρκετά το κράτος για το κωλόσπιτο που έχω; Γιατί να πάρει και επιπλέον;

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Ρε άνθρωπε τι λες; Το ΕΝΦΙΑ τι στον πούτσο είναι;

Πληρώνω φόρο στο εισόδημα μου; ΝΑΙ.
Πληρώνω ρεύμα για το ακίνητο με φόρους; ΝΑΙ
Πληρώνω νερό για το ακίνητο; ΝΑΙ
Πληρώνω ΦΠΑ για τα καύσιμα (πετρέλαιο, ΦΑ, ξύλα); ΝΑΙ

Δεν παίρνει αρκετά το κράτος για το κωλόσπιτο που έχω; Γιατί να πάρει και επιπλέον;
Βαρυτατη φορολογια;;; σε μυσθωτους;
Για να γραψει καποιος μισθωτος νε καθαρο 1000ρικο ποσο πληρωνει για φορο.
Φορος ΔΕΝ ειναι οι ασφαλιστικες εισφορες δηλ συνταξης και υγειας. Για να δουμε την μεγαλη φορολογιση!:jerking2:
Aλλα αντι αλλων. Ποσο κρατα η εφορεια απο το μισθο ενος μισθοτου, αυτο ρωτησα. Τοσο απλα!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
δίκιο έχει λίγα πληρώνεις εσείς που έχετε πρέπει να πληρώνεται περισσότερο όχι να σκούζετε :coffee:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
δίκιο έχει λίγα πληρώνεις εσείς που έχετε πρέπει να πληρώνεται περισσότερο όχι να σκούζετε :coffee:
κανει πλακα να μη ξερει. Καλα κανεις δεν διαβαζει το εντυπο μισθοδωσιας;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom