Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 456
Που πηγαίνεις φίλε?Δευτέρα φεύγω συναγωνιστές για σεζόν ! Καλή τύχη και σε εμένα και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά.
Που πηγαίνεις φίλε?Δευτέρα φεύγω συναγωνιστές για σεζόν ! Καλή τύχη και σε εμένα και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά.
Ανέκαθεν ίσχυε αυτό. Ένας που βάζει κεφάλαιο απαιτεί να λάβει και το μεγαλύτερο μέρος της πίτας. Οι υπάλληλοι προσφέρουν την εργασία τους και θα λάβουν τα αντίστοιχα. Φυσικά όσο πιο πολύ εργαστείς, τόσο πιο πολύ θα αμειφθείς, αλλά ακόμα και αυτό έχει ένα ταβάνι.Αν είναι να βγάλει κάποιος κέρδος, αυτός θα είναι εκείνος που έχει ιδέες και παίρνει ρίσκα.
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Καλά τα λέει.Ολα αυτά οφείλονται στην επέλαση ψωλάδων.Ανάλογα βέβαια και από τη θέση που ήσουνα μπορεί να το έβλεπες αυτό ή όχι αλλά άμα το έβλεπες ήταν σαφές.
Οταν το βλέπεις είναι όπου φύγει φύγει φάση γιατί ξέρεις οτι δεν υπάρχει σωτηρία.
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Κλασσικός Ελληνας.Ωραίος.
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
Καλη τυχη και καλο κουραγιο παικτη.Δευτέρα φεύγω συναγωνιστές για σεζόν ! Καλή τύχη και σε εμένα και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά.
Εμένα δεν με νοιάζει τι κάνουν οι ανασφαλιστοι.....προσωπικά αισθάνθηκα πολύ μαλακας όταν ενώ εδώ και πολλά χρόνια πληρώνω εισφορές όταν χρειάστηκε να κάνω μια εξειδικευμένη εξέταση λόγω επειδης το ραντεβού ήταν μετά από 8 μήνες έπρεπε να πληρώσω ιδιωτικό εργαστήριο...η μία άλλη φορά που χρειάστηκε να κανω μια μικρό επέμβαση σε ιδιωτικό λόγω του ότι οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ το παίζουν και ενώ είχα πληρώσει τις εισφορές μου φαινόμουν ανασφαλιστος στο σύστημα και δεν μπόρεσα να έχω μείωση από την συμμετοχή......για αυτό σας λέω μια είναι η λύση ΦΥΓΗ ....αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα δεν θα στρώσει ποτέΠου την ειδες την μια χαρα περιθαλψη; Για να κλεισεις ραντεβου για μια απλη εξεταση περιμενεις για βδομαδες, για χειρουργεια ακομα χειροτερα ενω σου γινονται ενα καρο κρατησεις. Την ιδια στιγμη που ανασφαλιστοι αλλοδαποι και γυφτοι ειναι οι συχνοτεροι θαμωνες των νοσοκομειων. Εχει τυχει να ακουσω συζητηση Αλβανων που εφερναν την μανα τους απο Αλβανια για χειρουργιο.
Χωρις να εχουν πληρωσει σεντ στο μπουρδελοσυστηνα υγειας
Στην σεζόν στην Ελλάδα δεν ισχύει το αν δουλέψεις παραπάνω θα πληρωθείς αναλόγως αλλά το σου δίνω παραπάνω από τον κατώτατο άρα θα είσαι ο σκλάβος μουΑνέκαθεν ίσχυε αυτό. Ένας που βάζει κεφάλαιο απαιτεί να λάβει και το μεγαλύτερο μέρος της πίτας. Οι υπάλληλοι προσφέρουν την εργασία τους και θα λάβουν τα αντίστοιχα. Φυσικά όσο πιο πολύ εργαστείς, τόσο πιο πολύ θα αμειφθείς, αλλά ακόμα και αυτό έχει ένα ταβάνι.
Εγω μια χαρα παω,για εσας δε ξερω...!Τσολια στα αρχιδια μας τον βαλαμε στη τελικη αναλυση???Με ποιο δικαιωμα με κατακρινει με αυτο τον τροπο???Δεν ηθελα να δωσω πανελληνιες...Ηταν δικη μου αποφαση και κανενος αλλου!Κολλεγιο απο την αλλη ηθελαν πιο πολυ οι δικοι μου να παω.Εγω δεν ηξερα τι ηθελα και απλως ντρεπομουν να το πω τοτε...Αλλα τεμπελης μια φορα δεν υπηρξα ποτε!Τις μαγκιες σας αλλου λοιπον,και οχι σε εμενα...Αυτες τις πιπες να τις λεει σε αυτους που παει και κοροιδευει.Τελειωνει εδω η κουβεντα...Ο καθενας το δρομο του!Πας καλα ρε τύπε?
Σε υποχρεωσε κανενας να πας στους "νεοταξιτες" των κολλεγιων?
Να ξαναεδινες πανελληνιες. Ωστε να στηριξεις ετσι τους γονεις σου και να μην τους βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο να πληρωνουν "νεοταξιτες".
Και δεν εφτανε αυτο, αλλά ούτε το τελειωσες κιολας.
Και το παιζεις και θιγμενος επειδη σου τριβουν στα μουτρα την αληθεια?
Και λιγα σου ειπανε
Πολύ προσωπικό. Δε νιώθω άνετα να μοιραστώ.Που πηγαίνεις φίλε?
Συνδυασμος Χιου και Πορνομεταναστη ο Παντελαρος
διαφέρει ο καλός σερβιτόρος από ένα παιδάκι που πιάνει δίσκο πρώτη φορά.Το να πας σερβιτόρος δεν ειναι δουλειά..όλοι μπορούν να το κάνουμε..για αυτό και σου λέει χίλια ευρώ.και αν θες..υπάρχουν. Δουλειές με πολλά λεφτά..αλλά ποιος ελληναρας θα πάει να γίνει...οδηγός εκσκαφέα?ο μον Ντιέ!!θα πει η μαμά..σε σπουδάσαμε τόσα χρόνια στα..Γρεβενά
Για να γίνεις μπολυντοζιερης?και μετά οι ελλεινιδες..άμα ακούσει η Σούλα από το Μπραχάμι ότι είσαι μπολυντοζιερης..θα σου ρίξει χιλοπιτα..πριν καν ανοίξεις το στόμα σου!ενώ αν πεις..μπάρμαν..και μπιτσομπαρο..θα σου κάτσει εύκολα!!Ελλάδα..νοοτροπία τρίτος κόσμος!!
Καλή τύχη όπως κ να χει!Πολύ προσωπικό. Δε νιώθω άνετα να μοιραστώ.
Γι'αυτο σε πάμεΩς Βαλκανιοπουτσιστης Δονκιχοτιστής ξιφουλκώ εναντίον ανυπάρκτου εχθρού εξού και είμαι αποτελεσματικός.
διαφέρει ο καλός σερβιτόρος από ένα παιδάκι που πιάνει δίσκο πρώτη φορά.
αλλά οι μπαστουνόβλαχοι που έχουν τα μαγαζιά δεν το καταλαβαίνουν, σου λέει ο άλλος είναι πιο φθηνός, ασχέτως αν θέλεις πχ παραπάνω άτομα μετά για να βγει η δουλειά...
η και μπορει να σε πηδηξουν!Αν εχεις και γνωστους στο εξωτερικο που μπορουν να σε βοηθησουν,το εργο γινεται πιο ευκολο.
ακριβως. ξερω ατομο που εδινε 15 ευρω μεροκαματο τις καλες εποχες κιολας!!!Το να πας σερβιτόρος δεν ειναι δουλειά..όλοι μπορούν να το κάνουμε..για αυτό και σου λέει χίλια ευρώ.και αν θες..υπάρχουν. Δουλειές με πολλά λεφτά..αλλά ποιος ελληναρας θα πάει να γίνει...οδηγός εκσκαφέα?ο μον Ντιέ!!θα πει η μαμά..σε σπουδάσαμε τόσα χρόνια στα..Γρεβενά
Για να γίνεις μπολυντοζιερης?και μετά οι ελλεινιδες..άμα ακούσει η Σούλα από το Μπραχάμι ότι είσαι μπολυντοζιερης..θα σου ρίξει χιλοπιτα..πριν καν ανοίξεις το στόμα σου!ενώ αν πεις..μπάρμαν..και μπιτσομπαρο..θα σου κάτσει εύκολα!!Ελλάδα..νοοτροπία τρίτος κόσμος!!
Ολα παιζουν σε αυτη τη ζωη.Τιποτα δε μπορεις να αποκλεισεις...Το κοινωνικο περιβαλλλον με το οποιο συναναστρεφεσαι παιζει οντως τεραστιο ρολο στη διαμορφωση του χαρακτηρα σου.Αν πεσεις σε πλεμπες,θα χασεις τον εαυτο σου...ΝΟΜΟΣ!η και μπορει να σε πηδηξουν!