Νέα

Εσείς θα τρέχατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VIP_only
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0

Παιδιά δείτε μια καμπάνια που έκαναν στη Δανία για να τηρούν τα όρια ασφαλείας...

Καλόοοο... Δείτε το όλοι έχει γέλιο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολύ πρωτοποριακό.................

OP
OP
V

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ʼντε και το βρακάκιιι... Εις ανώτερα

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πολυ επικινδυνο για Ελλαδα...κανονικες σκοτωστρες. Τι κι αν τρεχεις με 80 με 60 με 50 ... παλι  στον επομενο τοιχο θα σκασει ο Ελληνας μολις τις δει.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παντως τι μαλακες που ειναι οι μπατσοι!Ειμουνα στην εθνικη το οριο ηταν 120 και εγω ειχα γυρω στα 140+!Με σταματαν οι μπατσοι και μου συμπεριφερονταν και ειμουνα κανας τρομοκατρης, πηγενατε με 147 μου λεει συμφωνα με το πιστολι παρα πολλα μου λεει!Δηλαδη κατι κομητες που περνανε στην αριστερη με αυτους τι γινεται?

Επισκέπτης
Παντως τι μαλακες που ειναι οι μπατσοι!Ειμουνα στην εθνικη το οριο ηταν 120 και εγω ειχα γυρω στα 140+!Με σταματαν οι μπατσοι και μου συμπεριφερονταν και ειμουνα κανας τρομοκατρης, πηγενατε με 147 μου λεει συμφωνα με το πιστολι παρα πολλα μου λεει!Δηλαδη κατι κομητες που περνανε στην αριστερη με αυτους τι γινεται?
μαλακια που σταματησες.....

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ασε μια φορα δεν σταματησα μου ειδαν τον αριθμο κυκλοφοριας και ετρεχα στα δικαστηρια!Απο τοτε σταματαω γιατι την εχω παθει μια φορα!Παντως ακου οριο 120 στην Αθηνων-Κορινθου θα επρεπε να ηταν τουλαχιστον 140!

Επισκέπτης
Ασε μια φορα δεν σταματησα μου ειδαν τον αριθμο κυκλοφοριας και ετρεχα στα δικαστηρια!Απο τοτε σταματαω γιατι την εχω παθει μια φορα!Παντως ακου οριο 120 στην Αθηνων-Κορινθου θα επρεπε να ηταν τουλαχιστον 140!
κ στις λακουβες????????? ΜΕΣΑ............

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ειναι κυκλος mclein απο τις λακουβες θα δουλεψουν οι αμορτισεραδες,οι ζαντολαστιχαδες κ.α!Αν γινει και καμια χειροτερη στραβει π.χ αποφυγη της λακουβας και τρακαρει με αλλον δουλευουν οι γιατροι,πεθαμενατζηδες κ.α!
Ειδες οι Ελλαδαρα ολα τα εχει προβλεψει!!!!!!!!!!!!!!

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τους έχει χτυπησει κατακέφαλα τους Δανούς μου φαίνεται...

Η ερώτηση είναι πόσοι μπάτσοι θα χρειάζοταν να φυλάνε την κάθε γκόμενα από τους ατακτούληδες οδηγούς στην Ελλάδα;;;;

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Σιγά τους ατακτούληδες.Στο εξωτερικό να δεις τι κάφροι υπάρχουν.Στην Ελλάδα την γυναίκα την αποθεώνουμε πολύ και ο αριθμός των επικίνδυνων ατόμωνγια αυτές είναι ελάχιστος...

Πάντως σαν ιδεά θα έιχε αποτύχει παταγωδώς.Θα δημιουργούσε περισσότερα ατυχήματα από ότι θα απέτρεπε..¨Ασε που έπρεπε να βρεις και κοπέλες να δεχτούν να το κάνουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom