Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Καλησπερούδια αγάπες μου ήρθα κοντά σας και πάλι για μια εβδομάδα ολόκληρη.
Καλησπέρα ! Ξέρουμε αν η Ροζα είναι ακόμα Ηρακλειο ;
Είχε πει ότι θα κάτσει δύο εβδομάδες. Έχει θεμα με τα τηλ και δεν σηκωνει, ισως δεν θελει να διακόπτει όταν είναι με πελάτη, κι εγω όταν πηγα το κινητο το ειχε στο αθόρυβο και δεν το κοιτουσε καν όσο ήταν μαζί μου. Θελει λιγο επιμονη για να την βρεις και να κλεισεις. Κατα τα άλλα ειναι και γαμω, αξίζει! Πολύ καλο μουνι και καλες υπηρεσίες!
Καλησπέρα ! Ξέρουμε αν η Ροζα είναι ακόμα Ηρακλειο ;
Είχε πει ότι θα κάτσει δύο εβδομάδες. Έχει θεμα με τα τηλ και δεν σηκωνει, ισως δεν θελει να διακόπτει όταν είναι με πελάτη, κι εγω όταν πηγα το κινητο το ειχε στο αθόρυβο και δεν το κοιτουσε καν όσο ήταν μαζί μου. Θελει λιγο επιμονη για να την βρεις και να κλεισεις. Κατα τα άλλα ειναι και γαμω, αξίζει! Πολύ καλο μουνι και καλες υπηρεσίες!
Πήγα ...δεν παίζετε η κοπέλα!!Μου είπε ότι θα μείνει λίγες ημέρες.. πάντως
Πείστε την να ξαναέρθει ! τέτοια κομμάτια λοιπουν από το Ηράκλειο.
Εγω επισκέφτηκα πριν λιγες μερες την Χριστίνα, η οποία ειναι ευγενική , καθαρή και με αρκετα καλή συμμετοχή. 40αρα, ψηλή, νταρντάνα, με κανονικό σωμα σε κιλά.
Τιμή ... πρόγραμμα ... χώρος ?
60 ευρω, μια φορα ή μιση ωρα, ο χωρος ειναι κοντα στα παλια κατε
Εγω επισκέφτηκα πριν λιγες μερες την Χριστίνα, η οποία ειναι ευγενική , καθαρή και με αρκετα καλή συμμετοχή. 40αρα, ψηλή, νταρντάνα, με κανονικό σωμα σε κιλά.
Τιμή ... πρόγραμμα ... χώρος ?
60 ευρω, μια φορα ή μιση ωρα, ο χωρος ειναι κοντα στα παλια κατε
Και αυτή είναι η Χριστίνα??? ... έχουν αρκετές ομοιώτητες οι αγγελίες τους ...
ΜΑΣΑΖ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ
6988640434. ΙΩΑΝΝΙΝΑ. 18-20/11/24 Ελληνίδα εμπειρη σε περιμένω στο χώρο μου να ζήσουμε μια αξέχαστη ωρα με χαλαρωτικο και απολαυστικο μασαζ. Θα σου χαρισω μοναδικές στιγμές μασαζ και sex.kanesex.com
Επισκεψη στη Σαρα. Ζητα 70 ευρω το μισαωρο μια φορα και 100 την ωρα 2 φορες. Ειναι γυρω στα 38 με 40 με καλο σωμα και βυζι σιλικονατο και ειναι απο Αλβανια... Καταφερα και το εριξα στα 60. Πιπα καλη ακαποτη καλη στο σεξ αλλα αρχισε και γκρινιαζε απο τα 15 λεπτα οτι εχει περασει η ωρα. Η συμπεριφορα της οχι τοσο καλη. Επισης ο χωρος της στην Αμμουδαρα οχι τοσο καλος. Να φανταστειτε δεν ειχε καν σαπουνι να κανεις μπανιο. Με λιγα λογια μετρια πραγματα. Ηθελα να παω στη Νικολ αλλα δεν σηκωνει το τηλ. Την εχει παρει κανεις?
Επισκεψη στη Σαρα. Ζητα 70 ευρω το μισαωρο μια φορα και 100 την ωρα 2 φορες. Ειναι γυρω στα 38 με 40 με καλο σωμα και βυζι σιλικονατο και ειναι απο Αλβανια... Καταφερα και το εριξα στα 60. Πιπα καλη ακαποτη καλη στο σεξ αλλα αρχισε και γκρινιαζε απο τα 15 λεπτα οτι εχει περασει η ωρα. Η συμπεριφορα της οχι τοσο καλη. Επισης ο χωρος της στην Αμμουδαρα οχι τοσο καλος. Να φανταστειτε δεν ειχε καν σαπουνι να κανεις μπανιο. Με λιγα λογια μετρια πραγματα. Ηθελα να παω στη Νικολ αλλα δεν σηκωνει το τηλ. Την εχει παρει κανεις?
Σχετικά με την Νικόλ που λες μολις είδα αυτό:
Ανέβασε ένας προειδοποίηση υπο μορφη αγγελιας για να το δει κοσμος, όπου λεει οτι η Νικολ είναι άντρας που εχει κανει αλλαγη φύλου! Προσοχη λοιπον!
Σχετικά με την Νικόλ που λες μολις είδα αυτό:
Ανέβασε ένας προειδοποίηση υπο μορφη αγγελιας για να το δει κοσμος, όπου λεει οτι η Νικολ είναι άντρας που εχει κανει αλλαγη φύλου! Προσοχη λοιπον!
Και αυτά γυφτάκια μάλλον, ούτε για κασκαντεριλίκι δεν ειναι η υπόθεση...
Αφήστε τις γυφτισες και τα κασκαντεριλικια, μην πετατε ετσι τα χρηματα απο δω και απο κει χωρις να το χαιρεστε κιολας...
1.Πατε στην Ρόζα αξιζει και με το παραπάνω. Τα έχω ξαναγραψει και εγω και αλλοι. Η κοπέλα τα σπάει, πάτε πριν φυγει... Προφιλ της εδω
2.Επίσης έχει έρθει και η Ελένη η βυζαρου η ρωσιδα η ξανθιά. Οι φωτο που βαζει δεν ειναι πραγματικές, εχει περιττα κιλα αλλα φοβερες βυζαρες, ωραια γαλαζια ματια και ροζ ωραιο μουνακι. Προφιλ της εδωKaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Santorini
Browse listings and information of seller Santorinikanesex.com
3.Επίσης η Τζούλια αξίζει, προφιλ εδωΔουλευε στο μπουρδελο στην χανιοπορτα στην Αϊνικολιότη, δεν ξερω με τι ονομα. Πολυ συμπαθητικη κοπελα και πολυ καλη στην δουλεια της. Σέβεται τα χρηματα που δινεις.KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμοkanesex.com
Καλά γαμήσια σύντεκνοι!