vaggelisvag
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Έχουν ξεφύγει!!! Από φώτο όλες κούκλες από κοντά πανούκλεςζητω το φοτοσοπ λοιπον.....
Έχουν ξεφύγει!!! Από φώτο όλες κούκλες από κοντά πανούκλεςζητω το φοτοσοπ λοιπον.....
Απλώς μας δηλώνει ότι είναι Ρωσίδα...Τι ειναι το "ροσικο" τσιμπουκι που επικαλειται η κοπελλια?
Ηξερα για τη μεγαλη των "Ρουμουνων" σχολη.....συνεχης επιμορφωση βλεπω.
Η φώτο στη πισίνα μούφα σίγουρα τώρα καμιά φορά χτυπάς κάτι καλό από αυτά
Μακριά από τη πολυκατοικία στο jumbo 45άρες και οι 2 ολόσπαστες στα μούτρα, παχουλές, τα κάνουν όλα αλλά για τα λεφτά τους πας σε κάτι καλύτερο φίλε. Άνετα έχουν γράψει πολύ εδώ μέσα και εγώ τα κάνει όλα στα 40 ευρώ, στον πάνω όροφο Ελένη πιο μαζεμένη από την Ανέτα αλλά και πάλι καμία σχέση με τις φώτο. Ανάμεσα στις 2 θα πήγαινα ξανά στην Ελένη όμωςκαλησπερα!
μπορει να βοηθησει καποιος σε ποιο νουμερο ειναι
η ξενια;
και σε ποια πολυκατοικια βρισκω αυτες στο jumbo?
Καλημέρα αγάπες μου από Παρασκευή 2 του μήνα έως και 8 του μήνα θα βρίσκομαι κοντά σας.
Νεο λουκ, γουσταρω....για αυτο ελεγε για καυσωνα Τζενη το μετεο, μωρο μονη σου αυτη τη φορα?
Μας έφτιαξες την μέρα Τζένη!!!Καλημέρα αγάπες μου από Παρασκευή 2 του μήνα έως και 8 του μήνα θα βρίσκομαι κοντά σας.
θα εχουμε πληρωθει κιολας, ετοιμοι για σπαταλες!!!!Μας έφτιαξες την μέρα Τζένη!!!
Μας έφτιαξες την μέρα Τζένη!!!
θα εχουμε πληρωθει κιολας, ετοιμοι για σπαταλες!!!!
Καλή είναι αυτή η Τζένη ρε παιδιά;;; Έχουμε πληροφορίες;;; Που βρίσκεται και τιμή;;;