btra21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 395
- Πόντοι
- 281
Θα έχει λίστα αναμονής για αύριο βράδυ μωρό? Σε βλέπω για ξενύχτι....
Όχι μόνο να σε και να μας και γιατί όχι να για να τοΧαχαχα λες να με ξεκανετε αυτή τη φορά;
Kαλημέρα κοριτσάρα καλωσόρισεςΚαλημέρα μωράκια μου επίσημα από το Ηράκλειο.
Μακάρι να γινότανε η θάλασσα να λείπει, και να μπορούσε να ενωθεί η Αθήνα με την Κρήτη.
Καλως την, η μαλλον καλως τον καυσωνα "Τζενη" !!Καλημέρα μωράκια μου επίσημα από το Ηράκλειο.
Μακάρι να γινότανε η θάλασσα να λείπει, και να μπορούσε να ενωθεί η Αθήνα με την Κρήτη.
Kαλημέρα κοριτσάρα καλωσόρισες
Καλως την, η μαλλον καλως τον καυσωνα "Τζενη" !!
Έλα βρε Τζένη χθες σε πήρα τηλέφωνο 3 φορές και δεν το σήκωνες. Που μπορώ να σε βρω;;;
γνωριζει κανεις κατι?ζηταει 50 ευρω.
καποιος που να εχει δοκιμασει?
γνωριζει κανεις κατι?ζηταει 50 ευρω.
καποιος που να εχει δοκιμασει?
Γεια σου κοριτσάρα δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων δεν κατάφερα να έρθω αυτή τη φορά. Να σαι καλά με το καλό να μας ξανάρθεις!!!Καληνύχτα μωράκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την υπέροχη φιλοξενία. Ραντεβού από Οκτώβριο καλό καλοκαίρι σε όλους.
Γεια σου κοριτσάρα δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων δεν κατάφερα να έρθω αυτή τη φορά. Να σαι καλά με το καλό να μας ξανάρθεις!!!
Καλημέρα ματάκια μου δεν πειράζει μωρό όταν έρθω από Χανιά τον Οκτώβριο ελπίζω να σε δω.
Ναι σιγά μην γράψει κανείς... Μονοφαγαδες, λες κ οι πουτανες είναι γκομενες τους, και τα €€€ που ξοδεύουμε τα βρίσκουμε στη κοπρα που λέμε εδω στη ΚρήτηΚαλημέρα, ρε παιδιά τι γίνετε ή δεν γαμάτε ή δεν γράφετε δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η νέκρα!!