katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
μαγκες ερχεται Ηρακλειο, ξερουμε τπτ;
Παρέα με μια Τζένη είναι, η οποία φαίνεται πιο δυνατό. Γυρίζουν την Ελλάδα ολο το χρονο. Δεν εχω πάρει, διότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις.
μαγκες ερχεται Ηρακλειο, ξερουμε τπτ;
Θεσσαλονικια 25 χρονών. Με τράβηξε το βυζι της. Ίσως περάσω σήμερα το βράδυΠήγε κανείς στην καινούργια ξανθιά στην Ξενια?
Τζενη να πατε, δυνατο μωρο, εγω παντως θα την ξανατιμησω....φωτο πραγματικες αυτο βλεπεις αυτο παιρνειςΠαρέα με μια Τζένη είναι, η οποία φαίνεται πιο δυνατό. Γυρίζουν την Ελλάδα ολο το χρονο. Δεν εχω πάρει, διότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις.
Βυζι που το δειχνει? μπρουμυτα ειναι συνεχεια, ωραια πισω οψη βεβαια.Θεσσαλονικια 25 χρονών. Με τράβηξε το βυζι της. Ίσως περάσω σήμερα το βράδυ
Κρίμα φίλε γιατί φαινόταν ωραίο μωρό στις φώτο πεταμένα λεφτά δηλαδή!!!Πέρασα απο Ξένια για την ξανθιά. Ωραιο γκομενάκι, κορμάκι ωραίο, βυζι 3αρι...αλλά Ελλεϊνίδα! Πιπα πολύ ρηχή έως ανύπαρκτη, δεν αφήνει να πιάσεις μουνι, βυζι γλύφεις οσο θες αλλά πολύ μαλακά. Παίχτηκαν μόνο τρεις στάσεις, δυσφορησε στο δεκάλεπτο και μου είπε να με τελειώσει χειρωνακτικα... Στροφές δεν ανεβάζει με την καμιά.Δεν,δεν,δεν... Κρίμα!
Αν θέλεις τέτοια γούστα είσαι εδώ πολύ ακριβά γούστα όμως και για 2-3 κορίτσια κιόλαςΓεια σας μαγκες.μια ερωτηση αν εχει καποιος να προτεινει κατι διοτι ζοριζομαι να βρω,ετοιμαζουμε ενα μπατσελορ 5-6 ατομα σε βιλλα πισινουλα κτλ.ψαχνουμε 2-3 κοριτσια να περασουμε καλα.αλλα δυσκολευομαι πολυ στο να βρω κατι.εχω ρωτησει αρκετους γνωστους αλλα τζιφος.
Κρίμα δεν λες τίποτα! ΠίκραΚρίμα φίλε γιατί φαινόταν ωραίο μωρό στις φώτο πεταμένα λεφτά δηλαδή!!!
Συμβαίνουν δυστυχώς και αυτά άντε τώρα περιμένουμε την επόμενη αλλαγή της Ξένιας να δούμε τι θα φέρει...Κρίμα δεν λες τίποτα! Πίκρα
ο συναγωνιστης βαγγεληςβαγγ λιγο πιο πισω ειχε σχολιασει
Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες σε πμ;Όχι φίλε μου αυτή πάλι ήρθε πρόσφατα Ηράκλειο στην αγγελία που λες, είναι 35άρα γεματούλα ξανθιά πολύ γλυκιά παρουσία με βυζάρες ωραία γκόμενα αν σου αρέσουν οι γεματούλες πολύ περιποιημένη την έπαιρνα πέρυσι καλοκαίρι
Σου στέλνω πμΜπορείς να μου πεις λεπτομέρειες σε πμ;
Σου στέλνω πμ
Για στειλε πμ να δουμε τιμες και υπηρεσιες αν το σερβις ειμαι μανει βαλιου!!Σου στέλνω πμ