Καλησπέρα και από εμένα. Έμεινα λίγο καιρό εκτός παιχνιδιού (λόγω σχέσης). Ευτυχώς όμως, χώρισα και επανήλθα! Καταρχήν δηλώνω fun της Ξένιας. Ας κάνω ένα γενικότερο πλάνο του Ηρακλείου, καθώς την εβδομάδα που πέρασε τις γύρισα όλες και τίμησα τρεις από αυτές!
Στην ξακουστή Τζένη τη Λατίνα, πήγα λόγω καλών κριτικών. Για τον ίδιο λόγο έκατσα κιόλας, γιατί από εμφάνιση δε μου άρεσε. Γενικότερο συμπέρασμα... υπερτιμημένη.
Πήγα και μια βόλτα από τον παππού. Παλιά έφερνε καλά κομμάτια (πριν από μερικά χρόνια). Τώρα είχε ένα μπάζο. Έγινα καπνός!
Την Τζένη και τη Σοφία τις είχα πάρει duo μέσα στο χειμώνα που είχαν έρθει. Ανάμεσα στις δύο, η Τζένη υπερέχει σε εμφάνιση και απόδοση. Είναι λιγάκι γεματούλες, αλλά όχι ενοχλητικά.
Η Ρόζα, δεν είναι είναι η πιο όμορφη από τις τωρινές στο Ηράκλειο. Χλιαρές υπηρεσίες. Είναι η 2η που πήρα αυτή την εβδομάδα. Μου πήρε 80 για μια ώρα (σαφώς καλύτερο VFM από την λατίνα)
Η ΛΙΑ ή ZETAKI, απλά μπάζο.... Έφυγα! Το ίδιο μου είπε και ένα ομοφόπαιδο συναγωνιστής που έβγαινε όταν έμπαινα....
Η Roxani που έγινε Roxy, είναι ομορφούλα στην όψη... Στην αφή είναι εντελώς πλαδαρή. Τα κάνει όλα, αλλά τα κάνει βαριεστημένα.
Οι δυο φίλες της Ξένιας είναι ομορφούλες. Στερούνται εμπειρίας και δεν τις λες και ηφαίστεια. Επίσης δεν μιλάνε ελληνικά ούτε αγγλικά, αλλά δεν χρειάστηκε. Ήταν η τρίτη κάλπη της εβδομάδας. Η Ξένια με καλοϋποδέχτηκε (είχα καιρό να πάω, όπως προείπα) και μου έκανε και καλή τιμή για τις δύο για μια ώρα. Έμεινα στο δωμάτιο μια ώρα και 15'!!! Πέρασα καλά.
Συμπερασματικά, ψηφίζω Ξένια.