anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Είναι προς την μεριά της 62 μαρτύρων η είσοδος ή σε κάποιο από τα στενά που έχει κατά μήκος ο δρόμος;
Επίσκεψη στα νέα μωρά της Ξένιας κανείς? Σκέφτομαι να τις χτυπήσω μαζί και τις 2 απωθημένοΕίπα....επί της 62 Μαρτύρων. Πας μόνο με τηλέφωνο πριν!
Χώρος καθαρός φίλε? Πιο πολύ ψήνομαι για το ξανθό. Τιμή και για τις 2 ρώτησες? Αν μπορείς στείλε Pm που είναι το σπίτι ΘάνοΠέρασα την Τρίτη. Πήγα με την μια,μελαχρινή, εντάξει δεν τρελάθηκα.... Ίσως περάσω και για την άλλη
Μαγκες Προσοοοοχη!! οι αλλες ειναι οδοντοκρεμες, μπροστα στην Τζενη τη Λατινα που εκανε καμπακ, δε λεω τιποτα αλλο τα εχουν πει οι συναγωνιστες ανα την Ελλαδα.
Ετοιμάζω φίλε το μεσημέρι επίσκεψη στο Τζενάκι να δω και γω γιατί έχω ακούσει τα καλύτεραΜαγκες Προσοοοοχη!! οι αλλες ειναι οδοντοκρεμες, μπροστα στην Τζενη τη Λατινα που εκανε καμπακ, δε λεω τιποτα αλλο τα εχουν πει οι συναγωνιστες ανα την Ελλαδα.
Η ιδια ειναι απαιχτη
Ετοιμάζω φίλε το μεσημέρι επίσκεψη στο Τζενάκι να δω και γω γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα
Για πες μας τελικα αδερφε, καλη;
κ τιμες;
Καλησπέρα συναγωνιστές, είπα και εγώ να δοκιμάσω τη τύχη στο κορίτσι της παρακάτω αγγελίας
Και είναι όπως τα λένε τα παιδιά εδώ, έχει κάποια παραπάνω κιλά και το μέρος δεν είναι ότι καλύτερο από την άποψη ότι έχει πολύ κίνηση και ρισκάρεις να σε πάρει κανένα μάτι. Το δωμάτιο μικρό αλλά πολύ τακτοποιημένο και καθαρό. Στα του αγώνα τώρα από την αρχή μου είπε ότι θέλω απλά το ζητάω. Στην αρχή την είχα από πάνω και χουφτωνα τις τεράστιες βυζάρες της, τη γύρισα σε ιεραποστολικό με εμένα όρθιο στην άκρη του κρεβατιού και για το τέλος είχε κωλο. Τελείωμα στο στόμα όπου τα ρούφηξε όλα. Τίμια συμμετοχή σε όλη τη φάση. Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της τα οποία τα τιμά και με το παραπάνω σε σύγκριση με άλλες του χώρου. Σίγουρα θα υπάρξει και άλλη επίσκεψη.
Είναι έτσι ακριβώς φίλε τα ίδια είχα πει και γω λίγο ο χώρος δεν... αλλά τα τιμάει τα λεφτά της και με το παραπάνωΚαλησπέρα συναγωνιστές, είπα και εγώ να δοκιμάσω τη τύχη στο κορίτσι της παρακάτω αγγελίας
Και είναι όπως τα λένε τα παιδιά εδώ, έχει κάποια παραπάνω κιλά και το μέρος δεν είναι ότι καλύτερο από την άποψη ότι έχει πολύ κίνηση και ρισκάρεις να σε πάρει κανένα μάτι. Το δωμάτιο μικρό αλλά πολύ τακτοποιημένο και καθαρό. Στα του αγώνα τώρα από την αρχή μου είπε ότι θέλω απλά το ζητάω. Στην αρχή την είχα από πάνω και χουφτωνα τις τεράστιες βυζάρες της, τη γύρισα σε ιεραποστολικό με εμένα όρθιο στην άκρη του κρεβατιού και για το τέλος είχε κωλο. Τελείωμα στο στόμα όπου τα ρούφηξε όλα. Τίμια συμμετοχή σε όλη τη φάση. Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της τα οποία τα τιμά και με το παραπάνω σε σύγκριση με άλλες του χώρου. Σίγουρα θα υπάρξει και άλλη επίσκεψη.