bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Εγώ είμαι στην αντίθετη (;) κατηγορία. Είμαι κοντά σε ηλικία, αλλά από τα 25 και μετά είχα (και έχω) 2-3 μακροχρόνιες σχέσεις που δεν "με άφησαν" (βάζω εισαγωγικά γιατί το έκανα συνειδητά) να εκμεταλλευτώ κάποιες ευκαιρίες που μου έτυχαν με γνωριμίες σε εξόδους, διακοπές με φίλους κλπ, ούτε να ασχοληθώ για ποικιλία με έσκορτς, αν και το σκέφτομαι συχνά.
Σκέφτομαι και τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλέυτηκα, δεν ξέρω εάν αυτά θα μου μείνουν ως αποθημένα, αλλά κάποιος ηθικός φραγμός με συγκρατούσε να απατήσω τη σχέση μου, σαν να είχα τύψεις προκαταβολικά.
Δεν ξέρω εάν θα το μετανιώσω ή αν τελικά ενδώσω κάποια στιγμή, πάντως το σκέφτομαι συχνά ότι θα ήθελα κάτι νέο για ποικιλία, αλλά μέχρι στιγμής δεν το υλοποιώ.
Σκέφτομαι και τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλέυτηκα, δεν ξέρω εάν αυτά θα μου μείνουν ως αποθημένα, αλλά κάποιος ηθικός φραγμός με συγκρατούσε να απατήσω τη σχέση μου, σαν να είχα τύψεις προκαταβολικά.
Δεν ξέρω εάν θα το μετανιώσω ή αν τελικά ενδώσω κάποια στιγμή, πάντως το σκέφτομαι συχνά ότι θα ήθελα κάτι νέο για ποικιλία, αλλά μέχρι στιγμής δεν το υλοποιώ.