Νέα

Ερωτήσεις -1η φορά ct

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donrosa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Donrosa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συμφορουμιστές :)
Είμαι 18 χρονών και επειδή αυτή την περίοδο είμαι αρκετά αγχωμένος (εξετάσεις κλπ) αποφάσισα να ξεδώσω με ένα ct. Ωστόσο επειδή θα είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό, θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Να διευκρινήσω ότι θα διαθέσω γύρω στα 300 ευρώ
α) για incall: τα ξενοδοχεία που σου λένε να πας είναι κανονικά ξενοδοχεία ή ειδικά για αυτό τον σκοπό?
β) υπάρχει κάποιο άτυπο dress code για τις συναντήσεις? Δηλαδή πρέπει να πάω με επίσημα or sth ρούχα ή οτιδήποτε σε casual ντύσιμο αρκεί
γ) δώρα. συνηθίζεται ή όχι να πας με λίγα λουλούδια ή κάτι παρόμοιο?
δ) οκ τα παραπάνω μπαίνω στο δωμάτιο κλπ. Τι θέματα συζήτησης θα μου προτείνατε για να σπάσει ο πάγος?
ε) υπάρχει κανόνας μια φορά/ώρα ή όχι? Αν όχι, για παραπάνω φορές πρέπει αν το ζητήσω εγώ ή παίρνει μόνη της την πρωτοβουλία?
στ) με τα λεφτά που σας είπα ότι θα διαθέσω ποιά πρακτορεία θα μου προτίνατε? Παρακαλώ να επιλέξετε κυρίως με βάση το πόσο εξυπηρετικά και καλά οργανωμένα είναι.

Ευχαριστώ :)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ασχετο και συγγνωμη κιολας , εισαι φαν του μεγαλου Ντον Ροσα ;  :thumbsup:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
προχορα μορτη και μην φοβασαι τιποτα,ουτε λουλουδια ουτε παστες καβλι φαρμακι να χεις να την γαμας το 2ωρακι που εκλεισες οσο για τον παγο θα σου χρειαστει μονο για το ουισκακι σου που μπορει να σε κερασει....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Καλημέρα συμφορουμιστές :)
α) για incall: τα ξενοδοχεία που σου λένε να πας είναι κανονικά ξενοδοχεία ή ειδικά για αυτό τον σκοπό?
β) υπάρχει κάποιο άτυπο dress code για τις συναντήσεις? Δηλαδή πρέπει να πάω με επίσημα or sth ρούχα ή οτιδήποτε σε casual ντύσιμο αρκεί
γ) δώρα. συνηθίζεται ή όχι να πας με λίγα λουλούδια ή κάτι παρόμοιο?
δ) οκ τα παραπάνω μπαίνω στο δωμάτιο κλπ. Τι θέματα συζήτησης θα μου προτείνατε για να σπάσει ο πάγος?
ε) υπάρχει κανόνας μια φορά/ώρα ή όχι? Αν όχι, για παραπάνω φορές πρέπει αν το ζητήσω εγώ ή παίρνει μόνη της την πρωτοβουλία?
στ) με τα λεφτά που σας είπα ότι θα διαθέσω ποιά πρακτορεία θα μου προτίνατε? Παρακαλώ να επιλέξετε κυρίως με βάση το πόσο εξυπηρετικά και καλά οργανωμένα είναι.

Ευχαριστώ :)

α) κανονικά που κάνουν και αυτή τη δουλειά εν γνώσει τους
β)να σαι απλώς καθαρός και μυρωδάτος
γ)όχι απαραίτητα (παντως αν πας προς όφελός σου θα είναι)
δ)ο πάγος αν δεν ξέρει να τον σπάσει η κοπέλα δεν σπάει με τίποτα
ε)όχι. ο σε μια ώρα όσο προλάβεις. συνήθως 2 φορές αν δεν έχεις πάρει βιάγκρα
στ)διάβασε τις κριτικές για να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αρκετά κατατοπιστικά τα όσα γράφονται.Οφείλω να ομολογήσω πως και εγώ τώρα ψάχνομαι για την πρώτη φορά σε city tour και ευχαριστώ για την ενημέρωση.Ωστόσο θα ήθελα να προσθέσω ένα ερώτημα:Tα διάφορα πρακτορεία λειτουργούν όπως οι νόμιμοι οίκοι ανοχής,δηλαδή οι κοπέλες τους ελέγχονται για αφροδίσια ή μπάτε σκύλοι.......; :headbang: :think:(όχι πως άμα ελέγχονται είσαι 100% σίγουρος).

Υ.Γ.Το ερώτημά μου ίσως φαίνεται κάπως παράδοξο ή απλοίκο αλλά επειδή μου έχει τύχει μετά από επιπολαιότητες να περιμένω εξετάσεις(ευτυχώς όλα οκ) και είναι ότι πιο ψυχοφθόρο συν το ότι είμαι καινούργιος το υποβάλλω.

:helpplea:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ίσως να μου απαντήσετε να το κόψω το ρημάδι αφού με χαλάει.Το σκέφτηκα και εγώ αλλά ήταν να μην κάνω την αρχή τώρα την πάτησα ο :idiot: και έχω πλέον εθιστεί!! :headbang:

Υ.Γ.Μήπως ξέρετε κανένα καλό κέντρο αποτοξίνωσης άμα είναι να κάνω την προσπάθεια; :think: :dancing:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Συμβουλή 1η: Nα γνωρίζεις με την 2η φορά (αφήνω πάντα περιθώριο για μια μαλακία που ο καθενας δικαιούται στη ζωή) πως το "αθλημα" προκαλεί ΑΝΙΚΗΤΟ ΕΘΙΣΜΟ που δεν σταματάει παρα μόνο τη στιγμή που θα φύγουμε από τον κόσμο!

Συμβουλή 2η: Nα είσαι βέβαιος πως το "αθλημα" το ακολουθούν ΜΟΝΟ δυο συγκεκριμένες κατηγορίες ανδρών (ανεξαρτητου ηλικίας). Α) Αυτοί που (ακόμη και σήμερα που υφίσταται οικονομική κρίση και η ανεργία εκτοξευεται) έχουν χρήμα (περισσότερο από όσο αρχικά νομίζεις) και αντέχουν ανετα να πληρώνουν ότι απαιτείται χωρίς τύψεις και τσιγκουνιές και Β) Αυτοί που έχουν καταστραφεί οικονομικά (ή πρόκειται να πτωχευσουν σύντομα) και παρ' όλα αυτά δεν μπορούν να το κόψουν

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ!

Εαν μετα τα παραπάνω, συνεχίζεις να πιστευεις πως αντεχεις να μπεις στον "χορό" αν και μόλις 18 ετών, μπες! Εγω πάντως στην θέση σου και στην ηλικία σου είχα μια κοπελίτσα της ηλικίας μου.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Σοφές κουβέντες γραφόνται εδω.Εγω θα σου προτεινα να ξεκινήσεις μια ανάδυση απ τον πάτο πρός τα πανω.Πρωτα μερικες μπουρδελότσαρκες Μετάξι,να κανεις και κεφι μ αυτη την αισθηση αγέλης των μεταφερόμενων απο πόρτα σε πόρτα γκαβλιάρηδων.Μετα επανάληψη στη Φυλής.Να δείς δεκα πραματα,να φάς και λίγο τσιτσί σχεδόν αδαπάνως.Κατόπιν δοκίμασε studio,υπάρχουν καμπόσες εξαιρετικές στις υπηρεσίες τους,που ευκολα θα βρείς στις κριτικες εδω.Κιαν εχεις μεσα σου τον Κολόμβο κιαπο πίσω σου τους βασιλείς της Ισπανίας,ε τότε ξανοίξου και στα ct.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Θα γελάσετε μέχρι δακρύων από την απορία μου αλλά χαλάλι.Λοιπόν η μικρή εμπειρία μου σε studio της Θεσσαλονίκης δείχνει πως σεντονάκια αλλάζουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα εκτός αν λερωθούν άσχημα.Στα city tours όπου σκας 250 Ε/1 ώρα υπάρχει τουλάχιστον αυτή η τυπική καθαριότητα; :think:(δεν έχω πραγματοποιήση κανένα ακόμα και δεν έχω ιδέα).Φαντάζομαι με βάση την τιμή πως η κοπέλα και το όλο περιβάλλον του ξενοδοχείου θα είναι high class(αν όχι ενημερώστε να πάρω ένα ζευγάρι σεντόνια μαζί μου σε σακούλα)! :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κράτα και μια πετσέτα καλού-κακού για το ντουσάκι που πρέπει να κάνεις πριν... ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα γελάσετε μέχρι δακρύων από την απορία μου αλλά χαλάλι.Λοιπόν η μικρή εμπειρία μου σε studio της Θεσσαλονίκης δείχνει πως σεντονάκια αλλάζουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα εκτός αν λερωθούν άσχημα.Στα city tours όπου σκας 250 Ε/1 ώρα υπάρχει τουλάχιστον αυτή η τυπική καθαριότητα; :think:(δεν έχω πραγματοποιήση κανένα ακόμα και δεν έχω ιδέα).Φαντάζομαι με βάση την τιμή πως η κοπέλα και το όλο περιβάλλον του ξενοδοχείου θα είναι high class(αν όχι ενημερώστε να πάρω ένα ζευγάρι σεντόνια μαζί μου σε σακούλα)! :2funny:

Με βεβαιότητα πρέπει να πάρεις μαζί σου σακούλα με σεντόνια. Ειδικά η σακούλα να μην είναι transparent και να έχει πολλές μικρές τρύπες. Θα χρειαστείς την σακούλα για να καλύψεις το πρόσωπο της μπαλότσας που σερβίρεται από το πρακτορείο της ως μουνάρα.... Τις τρύπες στην σακούλα θα της χρειαστείς για να μην την πνίξεις την κοπέλα.

ΤΙ ΦΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Επισκέπτης
φιλε εαν κλεισεις ct η cg η καθαριοτητα εξαρταται απο το ξενοδοχειο που Εσυ θα επιλεξεις.Παντως κ το ct δεν σου εξασφαλιζει οτι θα ειναι μουναρα η γκομενα ακομα κ φωτο απο σαι να δεις μπορει να εχει παιξει φωτοσοπ κ να σκασει καμια μπαλοτσα τελικα.
θελει τυχη το αθλημα κ ψαξιμο κ ναι οπως αναφερθηκε ειναι εθιστικο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με βεβαιότητα πρέπει να πάρεις μαζί σου σακούλα με σεντόνια. Ειδικά η σακούλα να μην είναι transparent και να έχει πολλές μικρές τρύπες. Θα χρειαστείς την σακούλα για να καλύψεις το πρόσωπο της μπαλότσας που σερβίρεται από το πρακτορείο της ως μουνάρα.... Τις τρύπες στην σακούλα θα της χρειαστείς για να μην την πνίξεις την κοπέλα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χαχαχαχαχα
Πως τα λέει έτσι ο Herr Yorgos!!
Εσένα πρέπει να σου δώσω ποσοστά.
Γράφτηκα εδώ μέσα γιατι είπα να δοκιμάσω CT αλλά σε διαβάζω και έχω μεινει παρθένος μέχρι τώρα! :2funny: :2funny:
Sparkasse! :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Oh yes...και είναι και δίπλα μου!

URL]]

ioannis226

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες!!
ηθελα να ρωτησω αν η ωρα ή το 2ωρο τηρειται απο τη γκομενα στο city tours. Αυτες στα ξενοδοχείαφεύγουν μολις χύσεις κι ας έχει περάσει ένα τέταρτο.
Επίσης αν ξέρει κανείς κατι για κομοτηνη ή αλεξανδρουπολη θα το εκτιμούσα. (Δε μιλαω φυσικα για city tours)

Ευχαριστώ
Γιαννης

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Παιδια μια απλη απορια.
Οταν στελνετε Mail η Sms για να κλεισετε καποια κοπελλα γραφετε στ αγγλικά ή στα Ελληνικα????
Επισης ποιον θεωρειτε καλυτερο τροπο επικοινωνιας?

Επισκέπτης
Παιδια μια απλη απορια.
Οταν στελνετε Mail η Sms για να κλεισετε καποια κοπελλα γραφετε στ αγγλικά ή στα Ελληνικα????
Επισης ποιον θεωρειτε καλυτερο τροπο επικοινωνιας?

Αγγλικα για να εισαι σιγουρος συντροφε..

E-mail ειναι  ο καλυτερος τροπος επικοινωνιας συνηθως με πρακτορεια αν και με ανεξαρτητες λιγα απλα sms αρκουν για να κανονιστει το date..

Επισκέπτης
Γεια σας συναγωνιστες!!
ηθελα να ρωτησω αν η ωρα ή το 2ωρο τηρειται απο τη γκομενα στο city tours. Αυτες στα ξενοδοχείαφεύγουν μολις χύσεις κι ας έχει περάσει ένα τέταρτο.
Επίσης αν ξέρει κανείς κατι για κομοτηνη ή αλεξανδρουπολη θα το εκτιμούσα. (Δε μιλαω φυσικα για city tours)

Ευχαριστώ
Γιαννης

Φυσικα και  ισχυει ολοκληρη η προκαθορισμενη ωρα του ραντεβου στα citytour .

Για Κομοτηνη υπαρχει θρεντ οσον αφορα τα κοκκινα σπιτακια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2767.0]εδω[/url] και
για Αλεξανδρουπολη    www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,53.0]εδω[/url] ..Ριξε μια ματια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom