Νέα

Ερωτήσεις -1η φορά ct

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donrosa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μπορώ να συμφωνήσω άνετα με την τελευταία πρόταση του Path. Τα υπόλοιπα είναι κάπως υπερβολικά.
Καλυτερα και με τα 3 να συμφωνησεις ειναι ΕΘΙΣΜΟΣμεγαλος οπως ηρωινη που αναφερη

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Εθισμός είναι το γαμήσι όχι τα ct.

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση ωρε συναγωνιστές...
Στα ct μέσα σε 2 ώρες τελειώνεις μέχρι 2 φορές ή όσο πάει; Έχει καμιά σχέση με τα μπουρδέλα ή τα studio ο τομέας αυτός ή λέω μαλακίες και γελάτε????

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Γαμας οσο αντεχεις φιλε
και δεν εχει καμοια σχεση με στουντιο και μπου..
Απο ολες τις αποψεις

grousouzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ αδερφέ...
Για να δούμε τι θα δούμε!!!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ευχαριστώ αδερφέ...
Για να δούμε τι θα δούμε!!!

κοιτα και  www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,923.msg11235#msg11235]εδω[/url] να δεις μερικα πραγματα του τι παιζει με τα  ct
warnwarn.gif

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συμβουλή 1η: Nα γνωρίζεις με την 2η φορά (αφήνω πάντα περιθώριο για μια μαλακία που ο καθενας δικαιούται στη ζωή) πως το "αθλημα" προκαλεί ΑΝΙΚΗΤΟ ΕΘΙΣΜΟ που δεν σταματάει παρα μόνο τη στιγμή που θα φύγουμε από τον κόσμο!

Συμβουλή 2η: Nα είσαι βέβαιος πως το "αθλημα" το ακολουθούν ΜΟΝΟ δυο συγκεκριμένες κατηγορίες ανδρών (ανεξαρτητου ηλικίας). Α) Αυτοί που (ακόμη και σήμερα που υφίσταται οικονομική κρίση και η ανεργία εκτοξευεται) έχουν χρήμα (περισσότερο από όσο αρχικά νομίζεις) και αντέχουν ανετα να πληρώνουν ότι απαιτείται χωρίς τύψεις και τσιγκουνιές και Β) Αυτοί που έχουν καταστραφεί οικονομικά (ή πρόκειται να πτωχευσουν σύντομα) και παρ' όλα αυτά δεν μπορούν να το κόψουν

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ!

Εαν μετα τα παραπάνω, συνεχίζεις να πιστευεις πως αντεχεις να μπεις στον "χορό" αν και μόλις 18 ετών, μπες! Εγω πάντως στην θέση σου και στην ηλικία σου είχα μια κοπελίτσα της ηλικίας μου.

...ίσως και να συνδύαζε την κοπελίτσα με περιστασιακές επιδρομές/καταδρομές σε ct ως αποκόμιση εμπειριών και πρόσθετων ικανοποιήσεων, ανάλογα

Παρεπιπτόντως...

καλώς ήρθες lalak   :sunglasses:

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
λοιπόν...πολύ βοηθούν όλα αυτά που γράφετε στο συγκεκριμένο πόστ και για μένα που θέλω να αρχ(υ)σω το άθλημα...συγκεκριμένα μόλις είδα ότι έρχεται η Jessica Moore...μπορώ να σας πώ ότι έπαθα σοκ για κυριολεκτικά είναι μια από τις μεγαλύτερες κάβλες μου!!! λέω εδώ είμαστε ώρα για τρελά ξεσκίσματα...εννοείτε πως αληθινά στοιχεία δεν δίνεις και έχεις άλλο κινιτό και όλα τα άλλα κόλπακια τα james bondika κτλ...εγώ έχω συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα με βοηθούσαν στο κομμάτι του negotiating..γιατί δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μην την σκίσω την συγκεκριμένη!!! Οπότε to the point: θα κάνω online booking μέσω της ιστοσελίδας...στο κουτάκι που λέει requests να ανφέρω τι παραπάνω θέλω να κάνω μαζί της(π.χ. να πλάοσυμε κεφτεδάκια να κολήσουμε κανα μπρίκι κτλ) ή τα βρίσκουμε εκεί? όσο αφορά τα λεφτά,...επειδή διαβάζω ότι με το που σκάς μύτη κάνεις ντουζάκια κτλ κτλ...δεν υπάρχει φόβος κλοπής? οχι τιποτά άλλο αλλά να μην σου λένε μετά ότι δώσμου λεφτά και να μην έχεις..! (ξέρω ακούγεται χαζή ερώτηση αλλά πρέπει να την κάνω)...επίσης κάτι τελευταίο...ποιες ώρες πιστεύετε είναι οι καλύτερες να κλείσεις?? ξέρω ότι από ct σε ct αλλάζουν αυτά αλλά απλά εμπειρικά περισσότερο ρωτώ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και καλά μαμήσια!!!!!!! Αρώστεια Jessica Moore!!!!! :)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
λοιπόν...πολύ βοηθούν όλα αυτά που γράφετε στο συγκεκριμένο πόστ και για μένα που θέλω να αρχ(υ)σω το άθλημα...συγκεκριμένα μόλις είδα ότι έρχεται η Jessica Moore...μπορώ να σας πώ ότι έπαθα σοκ για κυριολεκτικά είναι μια από τις μεγαλύτερες κάβλες μου!!! λέω εδώ είμαστε ώρα για τρελά ξεσκίσματα...εννοείτε πως αληθινά στοιχεία δεν δίνεις και έχεις άλλο κινιτό και όλα τα άλλα κόλπακια τα james bondika κτλ...εγώ έχω συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα με βοηθούσαν στο κομμάτι του negotiating..γιατί δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μην την σκίσω την συγκεκριμένη!!! Οπότε to the point: θα κάνω online booking μέσω της ιστοσελίδας...στο κουτάκι που λέει requests να ανφέρω τι παραπάνω θέλω να κάνω μαζί της(π.χ. να πλάοσυμε κεφτεδάκια να κολήσουμε κανα μπρίκι κτλ) ή τα βρίσκουμε εκεί? όσο αφορά τα λεφτά,...επειδή διαβάζω ότι με το που σκάς μύτη κάνεις ντουζάκια κτλ κτλ...δεν υπάρχει φόβος κλοπής? οχι τιποτά άλλο αλλά να μην σου λένε μετά ότι δώσμου λεφτά και να μην έχεις..! (ξέρω ακούγεται χαζή ερώτηση αλλά πρέπει να την κάνω)...επίσης κάτι τελευταίο...ποιες ώρες πιστεύετε είναι οι καλύτερες να κλείσεις?? ξέρω ότι από ct σε ct αλλάζουν αυτά αλλά απλά εμπειρικά περισσότερο ρωτώ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και καλά μαμήσια!!!!!!! Αρώστεια Jessica Moore!!!!! :)
Eιμαι αρκετα μεγαλος και παντρεμενος εσυ εισαι ακομη μικρος,μετα απο μια αποτυχημενη συναντηση τελικα χθες βραδυ εγινε η συναντηση περνας ομορφα με την κοπελα που γουσταρης εσυ και φευγης απολυτα ικανοποιημενος,αλλα τωρα που γραφω αρχισε να τριγυρνα στο μυαλο για επομενη φορα,και πολλοι που γραφουν παραπανω καλυτερα βρες ενα κοριτσι τις ηλικιας σου και να παιρνατε ομορφα σκεψου το καλα :think: :think: :think: :think: :think:

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
Eιμαι αρκετα μεγαλος και παντρεμενος εσυ εισαι ακομη μικρος,μετα απο μια αποτυχημενη συναντηση τελικα χθες βραδυ εγινε η συναντηση περνας ομορφα με την κοπελα που γουσταρης εσυ και φευγης απολυτα ικανοποιημενος,αλλα τωρα που γραφω αρχισε να τριγυρνα στο μυαλο για επομενη φορα,και πολλοι που γραφουν παραπανω καλυτερα βρες ενα κοριτσι τις ηλικιας σου και να παιρνατε ομορφα σκεψου το καλα :think: :think: :think: :think: :think:

φίλε μου..δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...και κοπέλα έχω και δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε ηλικία...αν θέλεις παρακαλώ να βοηθήσεις δίνοντας απάντηση σε αυτό που ρώτησα ευχαρίστως...μερικά πράγματα μπορείς να κάνεις με κοπελιά μερικά όχι...χιχι...i think you get my point...μην το πάρεις στραβά αλλά μαθήματα ζωής σε παρακαλώ μη μου κάνεις...thnx!

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
παίδες καλησπέρα...μια απλοική ερώτηση αλλα σημαντική για μένα : στο ξενοδοχείο, πας κατευθείαν στο δωμάτιο ή μπλέκεις με reception ? όχι τπτ άλλο, αλλα να αποφύγουμε δυσάρεστεσ συναντήσεισ...thanks :think:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
κατευθείαν στο δωμάτιο!
παίδες καλησπέρα...μια απλοική ερώτηση αλλα σημαντική για μένα : στο ξενοδοχείο, πας κατευθείαν στο δωμάτιο ή μπλέκεις με reception ? όχι τπτ άλλο, αλλα να αποφύγουμε δυσάρεστεσ συναντήσεισ...thanks :think:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
το 99% δεν κλέβει και ειδικά αυτές από τα γνωστά πρακτορεία και σίγουρα όχι η Jessica Moore.  Τα services της κοπέλας είναι κανονικά αυτά που αναγράφονται αλλά πάντα πρέπει να ξεκαθαρίζεις τι θέλεις πριν τα ακουμπήσεις στο γκομενάκι.  Στα requests δεν χρειάζεται να γράψεις εκτός εάν θέλεις κάτι που δεν το λέει στα services.  Κατά τη γνώμη μου 1 ώρα με μία πουτάνα είναι αρκετή (άντε maximum 2).

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
το 99% δεν κλέβει και ειδικά αυτές από τα γνωστά πρακτορεία και σίγουρα όχι η Jessica Moore.  Τα services της κοπέλας είναι κανονικά αυτά που αναγράφονται αλλά πάντα πρέπει να ξεκαθαρίζεις τι θέλεις πριν τα ακουμπήσεις στο γκομενάκι.  Στα requests δεν χρειάζεται να γράψεις εκτός εάν θέλεις κάτι που δεν το λέει στα services.  Κατά τη γνώμη μου 1 ώρα με μία πουτάνα είναι αρκετή (άντε maximum 2).

οκ ευχαριστώ m8...το ξεκαθάρισμα γίνεται λογικά όταν φτάσω στο hotel ε?... 1 ώρα δεν βλέπω να μου φτάνει... :P μιλάμε για φαντασίωση με αυτήν...τέσπα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
φίλε μου..δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις...και κοπέλα έχω και δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε ηλικία...αν θέλεις παρακαλώ να βοηθήσεις δίνοντας απάντηση σε αυτό που ρώτησα ευχαρίστως...μερικά πράγματα μπορείς να κάνεις με κοπελιά μερικά όχι...χιχι...i think you get my point...μην το πάρεις στραβά αλλά μαθήματα ζωής σε παρακαλώ μη μου κάνεις...thnx!
Φιλε μου δεν το παιρνω στραβα και δεν θα σε κανω εγω μαθημα και δεν θελω να μαλωνο με κανεναν εδω μεσα,εγω ειπα οτι ειναι εθισμος τιποτα παραπανω,οτι κανης πραγματα που δεν στα κανη η κοπελα σου ΝΑΙ σε αυτο ειμαι και εγω μεσα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
το [size=12pt]99% δεν κλέβει[/size] και ειδικά αυτές από τα γνωστά πρακτορεία και σίγουρα όχι η Jessica Moore.  Τα services της κοπέλας είναι κανονικά αυτά που αναγράφονται αλλά πάντα πρέπει να ξεκαθαρίζεις τι θέλεις πριν τα ακουμπήσεις στο γκομενάκι.  Στα requests δεν χρειάζεται να γράψεις εκτός εάν θέλεις κάτι που δεν το λέει στα services.  Κατά τη γνώμη μου 1 ώρα με μία πουτάνα είναι αρκετή (άντε maximum 2).

...απομένει [size=11pt]1% που κλέβει[/size] στο οποίο δεν ευχόμαστε να βρεθούμε  :2funny: :2funny: :2funny:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

Ναι βέβαια πηγαίνεις κάτω στην reception  και τους λες έχω ένα ραντεβού με την τάδε κοπέλλα για να.... ξερετε εσείς... σου κλείνουν το μάτι σου δίνουν και μια καπότα και ανεβαίνεις... λοιπόν και για να σταματήσω την πλάκα όχι δεν λες τπτ στην reception ξέρεις σε ποιο δωμάτιο είναι μπαίνεις μέσα και πας κατευθείαν στο δωμάτιο... και μια φιλική συμβουλή προς όλους τους πρωτάρηδες στο sport... παιδιά είναι τόσο εύκολο που με τις τόσες ερωτήσεις που κάνετε το μόνο που μπορείτε να πετύχετε είναι να σας πέσει από το άγχος .... είναι πολύ πιο απλό από ό,τι φαντάζεστε..

lempes22

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ναι βέβαια πηγαίνεις κάτω στην reception  και τους λες έχω ένα ραντεβού με την τάδε κοπέλλα για να.... ξερετε εσείς... σου κλείνουν το μάτι σου δίνουν και μια καπότα και ανεβαίνεις... λοιπόν και για να σταματήσω την πλάκα όχι δεν λες τπτ στην reception ξέρεις σε ποιο δωμάτιο είναι μπαίνεις μέσα και πας κατευθείαν στο δωμάτιο... και μια φιλική συμβουλή προς όλους τους πρωτάρηδες στο sport... παιδιά είναι τόσο εύκολο που με τις τόσες ερωτήσεις που κάνετε το μόνο που μπορείτε να πετύχετε είναι να σας πέσει από το άγχος .... είναι πολύ πιο απλό από ό,τι φαντάζεστε..

παιδιά καλησπέρα!

να ρωτήσω κάτι?

πως μπορούμε να παραγείλουμε κοπέλες από την κατηγορία "ανεξάρτητη"

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom