lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 668
- Πόντοι
- 4.255
Γεια σου,φιλε Λαλακ................
Το ξενοδοχειο που εχει κανονηστει το ραντεβου ποτε το μαθαινεις????Στο λενε στο απαντητικο mail?
Επισης στο Mail τι στοιχεια δινεις εκτος απο ονοματεπωνυμο?
Είναι λες επικίνδυνο να έρθει στο σπίτι; Πάντως απλά call girls έχουν έρθει σε σπίτι και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Ρε Καινούργιος, ΜΟΝΟ το τελευταίο 3ήμερο έχεις ρωτήσει καμιά 20αριά φορές για την Sandra σε 4-5 διαφορετικά threads κι έχεις πάρει ΚΑΘΕ φορά απαντήσεις και μάλιστα πολύ ακριβείς και περιεκτικές, τόσο public όσο και PM. Δηλαδή ρε γμτ, ΤΙ δεν έχεις καταλάβει ακόμη???Αυτόν τον καιρό με ενδιαφέρει η Sandra ξέρει κανείς τί παίζει στην περιπτωσή της;;;
Mάλλον έχεις δίκιο τέρμα ως εδώ,λάμψη κατάντησα!!!Ρε Καινούργιος, ΜΟΝΟ το τελευταίο 3ήμερο έχεις ρωτήσει καμιά 20αριά φορές για την Sandra σε 4-5 διαφορετικά threads κι έχεις πάρει ΚΑΘΕ φορά απαντήσεις και μάλιστα πολύ ακριβείς και περιεκτικές, τόσο public όσο και PM. Δηλαδή ρε γμτ, ΤΙ δεν έχεις καταλάβει ακόμη???
Πόσο πιο "εύκολο" μπορεί να γίνει δηλαδή? Link έχεις δει, φωτογραφίες έχεις δει, τιμές & service γνωρίζεις, reviews έχεις διαβάσει, γνώμες άλλων μελών του φόρουμ άκουσες, τι άλλο δηλαδή πρέπει να ξέρεις για να το αποφασίσεις τελικά??? Που έτσι που το πας, θα το γκαντεμιάσεις από μόνος σου. Έλα ρε αδερφέ... cool-αρε λίγο, γιατί με τόσο άγχος, ΕΑΝ τελικά πας να την βρεις, δεν θα σου σηκώνεται! Αμάν πια
...2μισυ χρόνια στο φόρουμ, ειλικρινά δεν θυμάμαι άλλο μέλος να έχει βοηθηθεί τόσο και να έχουν ανταποκριθεί οι υπόλοιποι τόσο για να ενημερώσουν και να τον καλύψουν. Χαλάρωσε πια λίγο κι αν είναι να το χαρείς, θα το χαρείς!
Αν και εχουν δωθει πολλες απαντήσεις στα ερωτήματα σου.Καλησπέρα..εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να δοκιμάσω τ πρώτο μου CT αλλά έχω κάποια σημαντικά ζητήματα που με προβληματίζουν.
1.επιβαρύνεσαι και με τν τιμή του δωματίου?
2.τι πρέπει να έχω μαζί μου εκτός απ τ κορμί μου?
3.πώς ακριβώς κανονίζω ώρες,τοποθεσίες,κ.τ.λ?
4.και γενικά τι άλλο πρέπει ν γνωρίζω για το πως γίνονται τ πράγματα εκεί?
παρακαλώ βοηθήστε....ευχαριστώ
Καλησπέρα..εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να δοκιμάσω τ πρώτο μου CT αλλά έχω κάποια σημαντικά ζητήματα που με προβληματίζουν.
1.επιβαρύνεσαι και με τν τιμή του δωματίου? Οχι
2.τι πρέπει να έχω μαζί μου εκτός απ τ κορμί μου? Αν κρατάς κανένα δωράκι μπορεί να βγεί υπέρ σου
3.πώς ακριβώς κανονίζω ώρες,τοποθεσίες,κ.τ.λ? με το γραφείο ή με αυτήν αν είναι ανεξάρτητη απευθείας
4.και γενικά τι άλλο πρέπει ν γνωρίζω για το πως γίνονται τ πράγματα εκεί? Όπως γίνονται με όλες τις κοπέλες
παρακαλώ βοηθήστε....ευχαριστώ
Συμβουλή 1η: Nα γνωρίζεις με την 2η φορά (αφήνω πάντα περιθώριο για μια μαλακία που ο καθενας δικαιούται στη ζωή) πως το "αθλημα" προκαλεί ΑΝΙΚΗΤΟ ΕΘΙΣΜΟ που δεν σταματάει παρα μόνο τη στιγμή που θα φύγουμε από τον κόσμο!
Συμβουλή 2η: Nα είσαι βέβαιος πως το "αθλημα" το ακολουθούν ΜΟΝΟ δυο συγκεκριμένες κατηγορίες ανδρών (ανεξαρτητου ηλικίας). Α) Αυτοί που (ακόμη και σήμερα που υφίσταται οικονομική κρίση και η ανεργία εκτοξευεται) έχουν χρήμα (περισσότερο από όσο αρχικά νομίζεις) και αντέχουν ανετα να πληρώνουν ότι απαιτείται χωρίς τύψεις και τσιγκουνιές και Β) Αυτοί που έχουν καταστραφεί οικονομικά (ή πρόκειται να πτωχευσουν σύντομα) και παρ' όλα αυτά δεν μπορούν να το κόψουν
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ!
Εαν μετα τα παραπάνω, συνεχίζεις να πιστευεις πως αντεχεις να μπεις στον "χορό" αν και μόλις 18 ετών, μπες! Εγω πάντως στην θέση σου και στην ηλικία σου είχα μια κοπελίτσα της ηλικίας μου.
Συνήθως, δεν πας από πάνω προς τον πάτο?...Εγω θα σου προτεινα να ξεκινήσεις μια ανάδυση απ τον πάτο πρός τα πανω....
Παίδες καλημέρα,επειδή δεν έχω εμπειρία από ct και η επικοινωνία πρέπει να γίνει με sms η mail,με προβληματίζει κάπως για να μην γίνει καμία στραβή....Με ένα ''δεύτερο'' μούφα mail πιστεύω ότι μπορεί να κλείσει η δουλειά,κάνω λάθος? Εσείς δίνετε πραγματικά στοιχεία ή το δουλεύετε κάπως έτσι?
Ευχαριστώ
Συμβουλή 1η: Nα γνωρίζεις με την 2η φορά (αφήνω πάντα περιθώριο για μια μαλακία που ο καθενας δικαιούται στη ζωή) πως το "αθλημα" προκαλεί ΑΝΙΚΗΤΟ ΕΘΙΣΜΟ που δεν σταματάει παρα μόνο τη στιγμή που θα φύγουμε από τον κόσμο!
Συμβουλή 2η: Nα είσαι βέβαιος πως το "αθλημα" το ακολουθούν ΜΟΝΟ δυο συγκεκριμένες κατηγορίες ανδρών (ανεξαρτητου ηλικίας). Α) Αυτοί που (ακόμη και σήμερα που υφίσταται οικονομική κρίση και η ανεργία εκτοξευεται) έχουν χρήμα (περισσότερο από όσο αρχικά νομίζεις) και αντέχουν ανετα να πληρώνουν ότι απαιτείται χωρίς τύψεις και τσιγκουνιές και Β) Αυτοί που έχουν καταστραφεί οικονομικά (ή πρόκειται να πτωχευσουν σύντομα) και παρ' όλα αυτά δεν μπορούν να το κόψουν
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ!
Εαν μετα τα παραπάνω, συνεχίζεις να πιστευεις πως αντεχεις να μπεις στον "χορό" αν και μόλις 18 ετών, μπες! Εγω πάντως στην θέση σου και στην ηλικία σου είχα μια κοπελίτσα της ηλικίας μου.