Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - GOSSIP
Ημερομηνία: 06/02/2014.
Τόπος: Βριλησσού 36Α.

Απόσπασμα συζήτησης
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δε σου είπα τα νέα. Πριν μια βδομάδα περίπου, γνώρισα έναν άνθρωπο και έχουμε κάνει σχέση.
ΤΑΚΜΑΝ: Για πες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Είναι αρκετά νεότερός μου, 55 ετών. Έχει αρκετά χρήματα και με στηρίζει. Για αυτό γυρνάω από τη δουλειά με ΤΑΧΙ.
ΤΑΚΜΑΝ (αρκετά ανήσυχος): Θα παντρευτείτε;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ποτέ.
ΤΑΚΜΑΝ (με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου): Θα συζήσετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Κάνετε sex;
ΤΑΚΜΑΝ: Τότε τι κάνετε;
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Έχουμε σχέση ρε παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρει για τη δουλειά σου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι, του έχω πει ψέμματα ότι φυλάω μωρά. Δε μπορώ να του πω την αλήθεια.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Σε παρακαλώ πολύ. Αν κάποια φορά σε πάρω τηλέφωνο και είναι σπίτι σου, θέλω να μου μιλήσεις κανονικά. Δε θέλω να με βρίσεις.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει, μην ανησυχείς.
ΤΑΚΜΑΝ: Και όταν τακτοποιηθώ επαγγελματικά, θα σε ενισχύω εγώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Εθνικής Ασφαλιστικής): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αλλά, μάλλον θα τον χωρίσω.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά θα κάνεις.

Περιττό να σας πω ότι στις 13 Φεβρουαρίου η σχέση αυτή είχε ήδη τελειώσει.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τρελό το Gossip, πάντα πίστευα ότι μας κρύβεις πιπεράτες λεπτομέρειες...

Πάντως καλά το πας συνέχισε έτσι... Αυτό που κρατάω από το Gossip είναι ότι αρχίζει και ψάχνεται, που είναι πολύ καλό σημάδι!

ΤΑΚΜΑΝ η αρκούδα πόσο χρονών είναι?

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - GOSSIP
Ημερομηνία: 06/02/2014.

ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρει για τη δουλειά σου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι, του έχω πει ψέμματα ότι φυλάω μωρά. Δε μπορώ να του πω την αλήθεια.
ενω στην πραγματικοτητα φυλαει πουτανες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τρελό το Gossip, πάντα πίστευα ότι μας κρύβεις πιπεράτες λεπτομέρειες...

Πάντως καλά το πας συνέχισε έτσι... Αυτό που κρατάω από το Gossip είναι ότι αρχίζει και ψάχνεται, που είναι πολύ καλό σημάδι!

ΤΑΚΜΑΝ η αρκούδα πόσο χρονών είναι?
Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή της, γεννήθηκε στις 12/12/1943 ώρα 23:58.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Θα την πάρω τηλέφωνο στις 22/03/2014 και θα της ζητήσω αριθμό λογαριασμού. Στις 24/03/2014 θα της βάλω £ 70. Όταν έρθω Αθήνα, θα της δίνω £ 43 ανά επίσκεψη. Ελπίζω να δεχτεί. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω κάτι παραπάνω.
τακμαν θες να σου γνωρισω την γιαγια μου?????
παιρνω 30 ευρω ανα επισκεψη...
στειλε πμ... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακμαν θες να σου γνωρισω την γιαγια μου?????
παιρνω 30 ευρω ανα επισκεψη...
στειλε πμ... :grin: :grin: :grin:
Σου έστειλα. Όταν έρθω Αθήνα, θα μου κάνεις το κονέ. Υπό έναν όρο όμως: Να φοράει μπόλικα τρικ-τρικ για διευθυντικά, ηγεμονικά και μητροπολιτικά sandwich.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Σου έστειλα. Όταν έρθω Αθήνα, θα μου κάνεις το κονέ. Υπό έναν όρο όμως: Να φοράει μπόλικα τρικ-τρικ για διευθυντικά, ηγεμονικά και μητροπολιτικά sandwich.

Να το και το κονε ....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α ρε τακαρε εισαι θεος...μακαρι η γιαγια μου να ηταν στην αθηνα και θα σε εντυνα γαμπρο λεμε.....με το αζημιωτο φυσικα... :grin: :grin: :grin:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τα τρικ τρικ τι ειναι? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σάββατο 22 Μαρτίου 2014
Ο ερμής (σε πτώση) θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα (σε έξαρση) στην 6η μοίρα των ιχθύων. Εξαιτίας αυτής της πλανητικής επιρροής:

1) Η διάθεση για επικοινωνία θα είναι μειωμένη - ο καθένας θα είναι βυθισμένος στις σκέψεις του.
2) Οι σκέψεις θα είναι τρυφερές και ρομαντικές (θα είναι όμως δύσκολο να εκφραστούν προς τα έξω).
3) Η πιθανότητα παρεξηγήσεων θα είναι αυξημένη.
4) Στα ερωτικά θα είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι με απογοητεύσεις ή διαψεύσεις.

For further details, see:

Για τους παραπάνω λόγους, το τηλεφώνημα στην αρκούδα θα γίνει στις 23/03/2014 ώρα 18:56. Αχ Παναγίτσα μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έχω μεγάλη αγωνία για την αρκούδα. Ελπίζω να είναι καλά.
Από την υπερένταση, κατουράω συνέχεια και από τις 09:46 (πρωινό ξύπνημα) έως τώρα έχω πάει 3 φορές στην τουαλέτα για παχύ χέσιμο. Αχ Παναγίτσα μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 19:07 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο σταθερό. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 10 λεπτά. Τώρα θα φτιάξω σπανακόριζο για βραδινό. Αύριο θα σας διηγηθώ όλες τις λεπτομέρειες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Σήμερα στις 19:07 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο σταθερό. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 10 λεπτά. Τώρα θα φτιάξω σπανακόριζο για βραδινό. Αύριο θα σας διηγηθώ όλες τις λεπτομέρειες.

τακη περιμενουμε ακομα τις λεπτομεριες!! ελπιζω να πετυχες και το σπανακοριζο!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η στιχομυθία ήταν η ακόλουθη:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι κάνεις παιδάκι μου;
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Σε πήρα, γιατί ανησυχώ. Την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε, μου είπες ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα την έβγαζες μόνο με 70 ευρώ. Πώς είσαι Παναγίτσα μου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τώρα είμαι με 20 ευρώ, αλλά την Παρασκευή θα πληρωθώ. Δε χαλάω όμως πολλά. Ευτυχώς, έχω την ανιψιά μου. Αρκετές φορές τρώω σπίτι της.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Γαλλικά): Δόξα τω θεώ. Δε θέλω να πεινάσεις.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Μου έχουν μείνει ακόμα 70 λίρες από τη διδασκαλία. Αν θες, μπορώ να σου τα στείλω. Αρκεί να μου δώσεις αριθμό λογαριασμού.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αν φτάσω σε τέτοιο σημείο, θα σε ειδοποιήσω. Αλλά δε νομίζω.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πώς είναι ο καιρός εκεί;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Το πρωί είχε ήλιο. Άνοιξα κάποια στιγμή το παράθυρο για να αερίσω το σπίτι, αλλά μετά από 2 λεπτά άρχισε χαλάζι. Ήταν πολύ δυνατό. Αμάν λέω, θα πάθει τίποτα το lap-top. Αμέσως σηκώθηκα και ξανάκλεισα το παράθυρο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δεν έχεις κουρτίνες;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω, αλλά τα φαινόμενα ήταν πολύ έντονα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σκέψου. Εδώ έχουμε 22 βαθμούς. Σχεδόν καλοκαίρι. Στην Κρήτη έχουν αρχίσει τα μπάνια.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θα το πιστέψεις. Είναι η πρώτη φορά ύστερα από τόσο καιρό, που μου λείπει η Ελλάδα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Η Ελλάδα είναι η ωραιότερη χώρα του κόσμου.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρω. Ο tutor μου είπε, ότι αν είναι διαθέσιμος ο supervisor, μπορώ να αρχίσω διπλωματική άμεσα και να τελειώσω νωρίς. Θέλω να ξεμπλέξω μέχρι τις 31 Ιουλίου και τον Αύγουστο να είμαι Ελλάδα και να κάνω διακοπές.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Κάτσε ...
Όλοι οι ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ , δεν βγαίνουν Ι5 και μάλιστα αξιοκρατικά, χωρίς βύσμα ;;;
Γιατί ο συγκεκριμένος να αποτελεί εξαίρεση ;;;

Μιλάμε για στρατό, αν είσαι φορτηγατζής στη ζωή σου στο στρατό γίνεσαι μάγειρας, αν είσαι επαγγελματίας σεφ γίνεσαι γραφέας κι αν είσαι τρελλός με τη βούλα γινεσαι τυφεκιοφόρος!  :2funny:

ΤΑΚΑΡΕΕΕ ποιος είναι ο απώτερος σκοπός σου για την αρκούδα; Το κόβω καμια μέρα να σου κάθεται και απο το σοκ να ζητάς να μπει καμια νεαρή τανα μεσα στο δωματιο να σου κραταει τα χέρια!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom