Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μάρτιος 2013 - ένας αρκετά δύσκολος μήνας ...

Α) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάνω αιτήσεις για δουλειά, αλλά ως τώρα δεν έχω λάβει καμία θετική απάντηση. Στις 07/03/2014 έστειλα το βιογραφικό μου σε CV-writers και χρέωσα την κάρτα μου με £ 40. Είχαμε συμφωνήσει μέσα σε 48 ώρες να μου στείλουν βελτιωμένο το CV και να μου φτιάξουν Cover letter. Ακόμα περιμένω.

Β) ΣΠΟΥΔΕΣ
Πρέπει σύντομα να βρω topic και supervisor για το dissertation. Το Πανεπιστήμιο δεν παρέχει καμία βοήθεια. Θα πρέπει να βρω θέμα μόνος μου. Στις 07/03/2014 πρότεινα στον coordinator να ασχοληθώ με την εκπαίδευση (να ερευνήσω τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση ενός μαθητή στο σχολείο). Η απάντησή του ήταν "Αυτό είναι πολύ εύκολο. Είσαι πολύ καλός φοιτητής. Η διπλωματική είναι κάτι, που σε σημαδεύει για όλη σου τη ζωή. Πήγαινε στη βιβλιοθήκη να δεις, τι έχουν κάνει οι παλιότεροι φοιτητές".
Στις 10/03/2014 πήγα στο library και ζήτησα να δω τις διπλωματικές των φοιτητών του MSc in Social Statistics από το 2007 μέχρι σήμερα. Ο υπεύθυνος μου είπε ότι στη βιβλιοθήκη διαθέσιμα είναι μόνο τα διδακτορικά και με έστειλε στο Student Office. Η υπεύθυνη του γραφείου αυτού με έστειλε στον coordinator, ο οποίος απουσίαζε τη συγκεκριμένη μέρα. Ένας φαύλος κύκλος δηλαδή.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας πήρα τηλέφωνο έναν καθηγητή από το ΠΑΠΕΙ για βοήθεια. Αυτός μου έστειλε το παρακάτω link:

Επειδή τα δεδομένα δεν είναι διάθεσιμα στο κοινό, τους έστειλα ένα e-mail. Ακόμα περιμένω απάντηση.

Γ) ΥΓΕΙΑ
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ίωση με βήχα και τώρα έχω ίωση με συνάχι.

Δ) ΕΡΩΤΙΚΑ
Η παραίτηση της αρκούδας με έχει γεμίσει ανασφάλειες. Θα συνεχίσει να με αγαπάει; Θα την ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου; Φυσικά τη νοιάζομαι και δε θέλω να υποφέρει στα κρατητήρια, αλλά ...

Η ψυχολογία μου γενικότερα είναι πολύ πεσμένη.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ
Η Μαριάννα πήγε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 02/03/2014 (εκεί είναι η γενέτειρά της) με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής στην Αγγλία. Κάθε φορά που ήμουν χάλια εξαιτίας της αρκούδας, την έπαιρνα τηλέφωνο και διακωμωδούσαμε την κατάσταση. Δυστυχώς, έχω χάσει τα ίχνη της (στο Facebook δεν απαντάει στα μηνύματά μου).
Τώρα κάνω παρέα κυρίως με το Νίκο και με το Lion King. Ωστόσο, η χημεία μου με τη Μαριάννα είναι μοναδική (κανένας άλλος δε μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση, όταν οι νευραλγικοί τομείς στη ζωή μου πάνε σκατά).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ένα άλλο ενδιαφέρον απόσπασμα από την πρόσφατη στιχμομυθία ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Το Σάββατο 1 Μαρτίου γιόρταζε ο όσιος Δαυίδ και ήταν αργία για την Ουαλία. Φυσικά για την υπόλοιπη Αγγλία ήταν κανονική εργάσιμη.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Alico): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εκείνη τη μέρα συναντήθηκα με τη Μαριάννα στο Fareham και περάσαμε τέλεια. Δυστυχώς, την Κυριακή 2 Μαρτίου επέστρεψε στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει ένα σπάνιο πρόβλημα με το χέρι της και απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Στην Αγγλία, μόνο αν κάποιος ασθενής είναι ετοιμοθάνατος, ασχολούνται οι γιατροί σοβαρά μαζί του. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να έρθει Ελλάδα, για να βρει τη γιατρειά της.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι πρόβλημα; Το έχει σπάσει;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο. Η πιθανότητα να το πάθει αυτό κάποιος είναι 1 στα 12.000.000 και υποφέρει από το Νοέμβρη.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πάλι διαπιστώνω ότι αρχίζει και λυγίζει το κορίτσι ΤΑΚΜΑΝ...

Τάκη από το 2007 που τελείωσες τη σχολή σου ακόμη μεταπτυχιακό είναι αυτό που κάνεις?
Νόμιζα ότι τελειώνεις το PhD.

Πόσα μεταπτυχιακά έχεις κάνει? Πήγες και στρατό μήπως ενδιάμεσα?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγώ πάλι διαπιστώνω ότι αρχίζει και λυγίζει το κορίτσι ΤΑΚΜΑΝ...

Τάκη από το 2007 που τελείωσες τη σχολή σου ακόμη μεταπτυχιακό είναι αυτό που κάνεις?
Νόμιζα ότι τελειώνεις το PhD.

Πόσα μεταπτυχιακά έχεις κάνει? Πήγες και στρατό μήπως ενδιάμεσα?
1) 12/09/2007 - 24/03/2010 -> MSc in Applied Statistics - University of Piraeus.
2) 30/01/2012 - present -> MSc in Social Statistics - University of Southampton.
3) Ενδιάμεσα:  :jerking: :jerking: ...

Τι εντύπωση σχημάτισες για την αρκούδα;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ο θείος μου έχει γνωστό, που δουλεύει στο 401. Θα τον χρησιμοποιήσουμε για να βγω Ι5 και να πάρω απαλλαγή.

εμενα ο θειος μου εχει γνωστο στην βρηλλισου θελεις να τον χρησιμοποιησω να βγεις με την αρκουδα για καφε ποτο φαγητο?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο θείος μου έχει γνωστό, που δουλεύει στο 401. Θα τον χρησιμοποιήσουμε για να βγω Ι5 και να πάρω απαλλαγή.
Δηλαδη θες και μεσο για να βγεις I5;  :headbang:
Το εχεις στο τσεπακι σου ρε Τακαρε.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τακαρε που χαθηκες ????? γιατι δεν απαντας???????? μηπως παλι μιλας με την αρκουδα ????????  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
εμενα ο θειος μου εχει γνωστο στην βρηλλισου θελεις να τον χρησιμοποιησω να βγεις με την αρκουδα για καφε ποτο φαγητο?
Αν τακτοποιηθώ επαγγελματικά, θα γίνουν όλα. Σκέφτομαι να της τηλεφωνήσω σήμερα στις 18:56. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Η transit σελήνη εκείνη την ώρα (20΄08 Λέων) θα σχηματίζει τετράγωνο με το γεννέθλιο κρόνο μου (21΄58 Σκορπιός).

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Αν τακτοποιηθώ επαγγελματικά, θα γίνουν όλα. Σκέφτομαι να της τηλεφωνήσω σήμερα στις 18:56. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Η transit σελήνη εκείνη την ώρα (20΄08 Λέων) θα σχηματίζει τετράγωνο με το γεννέθλιο κρόνο μου (21΄58 Σκορπιός).

να την παρεις τηλ στις 18.59 που η σεληνη θα ειναι στην παρθενο ο διας στην αφροδιτη και ο ερμης θα τραβαει μαλακια !!!!!!!!

ρε τραβα και δωστης να καταλαβει!!!!!!!!! παντως αν θες για αρχη μπορω να πω στον θειο μου να σου εξασφαλισει κανενα φορεμενο της βρακι σε ενδιαφερει?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
να την παρεις τηλ στις 18.59 που η σεληνη θα ειναι στην παρθενο ο διας στην αφροδιτη και ο ερμης θα τραβαει μαλακια !!!!!!!!

ρε τραβα και δωστης να καταλαβει!!!!!!!!! παντως αν θες για αρχη μπορω να πω στον θειο μου να σου εξασφαλισει κανενα φορεμενο της βρακι σε ενδιαφερει?
Η σελήνη μπαίνει στην Παρθένο στις 14/03/2014 ώρα 14:17.
Αυτό που θέλω είναι, όταν έρθω Ελλάδα, να είναι ανοιχτό το σπίτι της για μένα. Συγκεκριμένα θέλω:

1) Να την επισκέπτομαι δυο φορές την εβδομάδα για μια ώρα.
2) Να την πληρώνω 50 ευρώ (λέγοντας ψέματα στους γονείς μου ότι πάω μπουρδελότσαρκα).
3) Να μου φέρεται στοργικά και να απολαμβάνω αλλεπάλληλα ηγεμονικά και μητροπολιτικά sandwich.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Τάκαρος θα ρίξει μια εκτύπωση 10-20 σελίδες από δω.
Θα δείξει και 2-3 βιντεάκια στο youtube, lion king κλπ
Εχει και τον μπάρμπα,κομπλέ για το χαρτί.
Μετά αν δε του βγει με τη δουλειά γίνεται υπάλληλος σε οικο ευγηρίας(θηλέων αν είναι δυνατόν) ή γίνεται επαγγελματίας αστρολόγος.

Μεγάλε Τάκαρε τους τρολάρεις ολους δικέ μου.Πρώτος μάγκας είσαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τάκαρε να πας να δεις το The Grand Budapest Hotel στο σινεμα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η σελήνη μπαίνει στην Παρθένο στις 14/03/2014 ώρα 14:17.
Αυτό που θέλω είναι, όταν έρθω Ελλάδα, να είναι ανοιχτό το σπίτι της για μένα. Συγκεκριμένα θέλω:

1) Να την επισκέπτομαι δυο φορές την εβδομάδα για μια ώρα.
2) Να την πληρώνω 50 ευρώ (λέγοντας ψέματα στους γονείς μου ότι πάω μπουρδελότσαρκα).
3) Να μου φέρεται στοργικά και να απολαμβάνω αλλεπάλληλα ηγεμονικά και μητροπολιτικά sandwich.
:rockon: :rockon: :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε γελάω σαν κορνούτος. Πολύ μου άρεσε αυτό.
Τακη, να πας στην επιτροπη και πεις "ειμαι ο ΤΑΚΜΑΝ", να εισαι σιγουρος οτι το Ι5 θα το εχουν ετοιμο και σε παπυρο μαλιστα...
Εχεις γραψει το ευαγγελιο του Γιωτά, σε προσκυνανε ολοι οι οπαδοι σου, εισαι Ζωντανος Θρυλος πλεον !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom