Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Από αυτήν εδώ τη στιχομυθία κατάλαβα πολλά φίλε...

ΤΑΚΜΑΝ: Ήθελα αυτές τις μέρες να πάω στο μοναστήρι, αλλά δεν έχω τα χρήματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (με απίστευτη σκληρότητα): Να μην πας. Να καθίσεις εκεί που είσαι.

Φανερώνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
2) Να την πληρώνω 50 ευρώ (λέγοντας ψέματα στους γονείς μου ότι πάω μπουρδελότσαρκα).
Aυτα ειναι. Βγαινει ο Τακης απο το σπιτι , τον ρωταει η μαμα του "Που πας?" και απανταει αυτος "Μπουρδελοτσαρκα" (αλλά λεει ψεμματα παει για μητροπολιτικο σαντουιτς). "Ενταξει" του λεει η μαμα του "αφου πας μπουρδελοτσαρκα καλα να περασεις"
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εισαι θεος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 19:00 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 13 λεπτά και είχε αρκετό ενδιαφέρον. Πάω να κάνω ντους, να πλύνω τα πιάτα και να μαγειρέψω. Αύριο θα σας πω τις σχετικές λεπτομέρειες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πολύ μου αρέσαν τα σχόλιά σας. I will give you now new food for thought.

Διάλογος με την αρκούδα
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έλα παιδάκι μου. Εσύ με πήρες ένα λεπτό πριν;
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ πήρα, αλλά δεν άκουγα τίποτα. Από ξένη χώρα τηλεφωνώ, είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιες φορές να μπλέκονται οι γραμμές. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές και με τους γονείς μου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τέλος πάντων. Τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Ασχολούμαι με τη διπλωματική. Θα χρησιμοποιήσω δεδομένα από την πανευρωπαϊκή έρευνα για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ενδιαφέρον.
ΤΑΚΜΑΝ: Οι 20 θέσεις για το data entry έχουν δημοσιευτεί και σε άλλα site. Μακάρι να με πάρουν, γιατί η δουλειά θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι μου. Δε θα χρειάζεται να παίρνω λεωφορείο. Με τα πόδια θα πηγαίνω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μακάρι βρε παιδάκι μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θέλω να αισθάνεσαι άχρηστη, τώρα που δε δουλεύεις. Εξάλλου, αυτή η δουλειά δε σου ταίριαζε. Τόσες συζητήσεις έχω κάνει μαζί σου και σε ξέρω. Οι περισσότερες υπηρεσίες είναι Ρωσσίδες ή Βουλγάρες, που πέρα από το γνωστό ποιηματάκι δεν ξέρουν να πουν τίποτε άλλο. Εσύ δεν είσαι έτσι. Έχεις επίπεδο. Επιπλέον, σχεδόν όλες είναι αγιογδύτισσες. Αν ζητούσα από άλλη υπηρεσία κουβεντούλα και χαδάκια, είμαι σίγουρος ότι θα με χρέωνε τουλάχιστον 100 ευρώ. Εσύ όμως, δεν το έκανες. Γιατί είσαι καλός άνθρωπος. Μπράβο σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ είμαι περήφανος άνθρωπος. Δέκα χρόνια πριν, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, είχα πολλές προτάσεις από άντρες όλων των ηλικιών. Ποτέ δε δέχτηκα όμως, όσα χρήματα και να μου προσφέραν.
ΤΑΚΜΑΝ: Από εμένα δεν έχεις παράπονο. Εγώ είμαι κύριος μαζί σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Και σε παρακαλώ πολύ, δε θέλω να ξανακάνεις παρέα ούτε με αφεντικά ούτε με άλλα άτομα του χώρου. Θέλω να ξεχάσεις όλες αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να τη βγάλω με 70 ευρώ. Ξανοίχτηκα λίγο παραπάνω και τώρα την πληρώνω.

Πάω να βαρέσω καμία μαλακία. Σύντομα η συνέχεια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τον παίζεις ακόμα ΤΑΚΜΑΝ?
Σήμερα στις 01:05 την έπαιξα για τελευταία φορά. Guys, δε σας ξέχασα.
Απλά με έχει επηρεάσει ο ανάδρομος άρης στο ζυγό.

1) Από τις 27 Ιανουαρίου παλεύω να βρω θέμα και supervisor για τη διπλωματική. Ως τώρα, δεν έχω κάνει κάτι ουσιαστικό.
2) Στις 7 Μαρτίου έστειλα το βιογραφικό μου στο purple CV (]). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, θα έπρεπε μέχρι τις 9 Μαρτίου να μου το έστελναν πίσω βελτιωμένο μαζί με κάποια ενδεικτικά Cover Letters. Τους πήρα τηλέφωνο προχθές και μου απάντησαν "We will have it ready as soon as possible".
3) Έχω κάνει αίτηση για 2 θέσεις "data entry clerk" και για μια θέση "office assistant". Κανένα ενδιαφέρον από τους εργοδότες. Η αρκούδα αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, θέλω πάρα πολύ να τη βοηθήσω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.

Έχω αρχίσει να ξενερώνω με την Αγγλία. Αν απαλλαχτώ από το στρατό και ο πατέρας μου χώσει κανένα μέσο για να βρω δουλειά στην Αθήνα (έστω με 600 ευρώ το μήνα), θα μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην αρκούδα. Και φυσικά, θα τη βλέπω.

Μου έχουν λείψει τα τσατσαδοκαμάκια, οι μορφασμοί Γύπα των α-καπέλο στα λεωφορεία, η αγελάδα ...
Αχ Παναγίτσα μου.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
παιδια εχω μεχρι τωρα 120 γκομενες οι 90 ηταν παρθενες

Επισκέπτης
Τακη, να πας στην επιτροπη και πεις "ειμαι ο ΤΑΚΜΑΝ", να εισαι σιγουρος οτι το Ι5 θα το εχουν ετοιμο και σε παπυρο μαλιστα...

Κάτσε ...
Όλοι οι ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ , δεν βγαίνουν Ι5 και μάλιστα αξιοκρατικά, χωρίς βύσμα ;;;
Γιατί ο συγκεκριμένος να αποτελεί εξαίρεση ;;;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Όταν πιάσω δουλειά, θα σε βοηθήσω. Το ορκίζομαι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Επιθυμία μου είναι να δουλέψω μέχρι τις 31 Ιουλίου. Τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη θα πρέπει να γκαζάρω με τη διπλωματική. Από το Νοέμβρη φυσικά, θα ψάξω για μόνιμη και καλή θέση.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Την προηγούμενη φορά σου είπα ότι δεν πάω στο μοναστήρι για οικονομικούς λόγους. Στην πραγματικότητα, έχω χρήματα. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Η μαμά μου πήρε 17000 ευρώ. Δεν έχω την ψυχολογία να το κάνω. Είμαι σχεδόν 29 ετών. Δεν αισθάνομαι καλά να ζητάω από τους γονείς μου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μην ανησυχείς. Σύντομα θα τακτοποιηθείς. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
ΤΑΚΜΑΝ: Και για τα τόσα πενηντάρικα που έχω σκάσει, μη νομίζεις ότι δεν αισθάνομαι άσχημα. Κυρίως για σένα ερχόμουν.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι να κάνεις και εσύ; Άντρας είσαι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Εμένα το όνειρό μου είναι να δουλεύω 5 μέρες την εβδομάδα και κάθε Σάββατο να πάω ταξίδι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καλό μου ακούγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα ήμουν υγιέστατος. Από τις αρχές του Μάρτη, έχω αρρωστήσει δυο φορές με συνάχι (5-8 και 11-13 Μαρτίου ήμουν χάλια). Κάποια ίωση πρέπει να κυκλοφορεί εδώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι να κάνεις παιδάκι μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Το κλίμα εδώ θυμίζει Σουηδία. Στις 14:15 βγήκα από το σπίτι. Η θερμοκρασία ήταν 16 βαθμοί. Αρχικά πάγωσα. Όταν έστριψα στον κάθετο δρόμο, που ήταν ηλιόλουστος, έσκασα. Έμεινα μόνο με το πουκάμισο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σκέψου.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θα έλεγα ότι μένω σε καλό location. Το σπίτι μου βρίσκεται σε σκιερό μέρος.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κάτσε ...
Όλοι οι ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ , δεν βγαίνουν Ι5 και μάλιστα αξιοκρατικά, χωρίς βύσμα ;;;
Γιατί ο συγκεκριμένος να αποτελεί εξαίρεση ;;;
Οι συγγενείς μου όμως, δε γνωρίζουν την ψυχασθένειά μου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οι συγγενείς μου όμως, δε γνωρίζουν την ψυχασθένειά μου.
Τυχεροι ειναι τυπε.  :grin:

Αν παρεις το Ι5 πες μετα σε αυτους οτι θες. Στην επιτροπη μονο μην ξεχασεις να τους παρουσιασεις τα βιντεακια σου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Στον ελεύθερό μου χρόνο ακούω Γαλλική, Πορτογαλική και Αραβική μουσική.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (μουγκρητό αγελάδας).
ΤΑΚΜΑΝ: Στην πολυκατοικία που μένω, μόνο εγώ ακούω μουσική. Ποιος ξέρει, τι θα σκέφτονται οι γείτονες για μένα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Η πολυκατοικία παραείναι ήσυχη. Ούτε νεκροταφείο να ήταν. Πότε μπαίνουν και πότε βγαίνουν οι γείτονες, δεν έχω ιδέα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ζει κανένας εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ: (με έπιασε κρίση ηλιθιότητας).
ΑΡΚΟΥΔΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Καθώς επέστρεφα σήμερα το μεσημέρι από το Blue Island και ανέβαινα τα σκαλιά της πολυκατοικίας, αμόλησα μια πολύ βροντερή κλανιά. Μέχρι τον 3ο όροφο ακούστηκε.
ΑΡΚΟΥΔΑ:  :2funny: :2funny: :2funny:.
ΤΑΚΜΑΝ: Γενικά το junk food με οδηγεί σε πιο συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πρόσεχε βρε παιδάκι μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Αλήθεια, πώς θα τα βγάλεις πέρα μέχρι το τέλος του μήνα με τόσα λίγα χρήματα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ευτυχώς, έχω την ανιψιά μου. Σήμερα έφαγα σπίτι της. Χθες δεν πήγα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δόξα τω θεώ.

Στη συνέχεια της διηγήθηκα την ιστορία με τον coordinator και τη βιβλιοθήκη.

Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε ως εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά. Δεν έχω άλλα νέα. Από εδώ και πέρα θα σε παίρνω κάθε Σάββατο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει παιδάκι μου. Να είσαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέχασα να σε ρωτήσω. Πήγες χθες στους χαιρετισμούς;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι. Επιπλέον, πήγα στον Άγιο Νικόλαο και άναψα ένα κεράκι.
ΤΑΚΜΑΝ: Μόνη σου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι, με την ανιψιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Γαλλικά): Σε παρακαλώ πολύ. Θέλω να κάνεις και για μένα καμία προσευχή. Εγώ ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θα κάνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. Η Παναγιά μαζί σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καληνύχτα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
ΤΑΚΜΑΝ: Αλήθεια, πώς θα τα βγάλεις πέρα μέχρι το τέλος του μήνα με τόσα λίγα χρήματα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ευτυχώς έχω την ανιψιά μου. Σήμερα έφαγα σπίτι της. Χθες δεν πήγα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δόξα τω θεώ.

Στη συνέχεια της διηγήθηκα την ιστορία με τον coordinator και τη βιβλιοθήκη.

Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε ως εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά. Δεν έχω άλλα νέα. Από εδώ και πέρα θα σε παίρνω κάθε Σάββατο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει παιδάκι μου. Να είσαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέχασα να σε ρωτήσω. Πήγες χθες στους χαιρετισμούς;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι. Επιπλέον, πήγα στον Άγιο Νικόλαο και άναψα ένα κεράκι.
ΤΑΚΜΑΝ: Μόνη σου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι, με την ανιψιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Γαλλικά): Σε παρακαλώ πολύ. Θέλω να κάνεις και για μένα καμία προσευχή. Εγώ ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θα κάνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. Η Παναγιά μαζί σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καληνύχτα.

Τωρα που εμεινε σωβρακο απο φραγκα μαλακωσε η Αρκουδα ....θα σε εχει με το καλο μεχρι να στειλεις το πρωτο πακετο συναλλάγματος

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τωρα που εμεινε σωβρακο απο φραγκα μαλακωσε η Αρκουδα ....θα σε εχει με το καλο μεχρι να στειλεις το πρωτο πακετο συναλλάγματος
Κατά πάσα πιθανότητα, την άλλη εβδομάδα θα έρθω Αθήνα. Αύριο (αν δε συμβεί κάτι έκτακτο) θα κλείσω το εισιτήριο.

Προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης: 26/03/2014.
Προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής: 21/04/2014.

Ελπίζω να μου φερθεί όμορφα και να με δεχτεί σπίτι της.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Κατά πάσα πιθανότητα, την άλλη εβδομάδα θα έρθω Αθήνα. Αύριο (αν δε συμβεί κάτι έκτακτο) θα κλείσω το εισιτήριο.

Προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης: 26/03/2014.
Προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής: 21/04/2014.

Ελπίζω να μου φερθεί όμορφα και να με δεχτεί σπίτι της.

βρε φερε εσυ κανα τετοιο
lires_agglias-thumb-large.jpg

και η Αρκουδα θα κανει σπαγκατο μητροπολιτικο

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
TAKMAN πες της να σου δώσει τρικ τρικ για ενέχυρο ! η ασφάλεια των μετρητών σου είναι το παν! άμα στα φάει τουλάχιστον να σου μείνει η καύλα!  :sunglasses:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
βρε φερε εσυ κανα τετοιο
lires_agglias-thumb-large.jpg

και η Αρκουδα θα κανει σπαγκατο μητροπολιτικο
Θα την πάρω τηλέφωνο στις 22/03/2014 και θα της ζητήσω αριθμό λογαριασμού. Στις 24/03/2014 θα της βάλω £ 70. Όταν έρθω Αθήνα, θα της δίνω £ 43 ανά επίσκεψη. Ελπίζω να δεχτεί. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω κάτι παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom