Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Το θέμα της διπλωματικής μου θα είναι μάλλον "κοινωνικότητα και αυτοκτονικές σκέψεις". Μπορεί βέβαια αντί για αυτοκτονικότητα, να ασχοληθώ με την κατάθλιψη. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αν θα χρησιμοποιήσω δεδομένα συγκεκριμένης Ευρωπαϊκής χώρας ή αν θα κάνω συγκρίσεις μεταξύ κρατών.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς που με βοήθησε ένας καθηγητής από το ΠΑΠΕΙ και μου έστειλε το dataset, αλλιώς ακόμα θα ψαχνόμουν. Στα Ελληνικά πανεπιστήμια, οι φοιτητές διαλέγουν dissertation topic από μια λίστα. Στην Αγγλία όμως, δεν είναι έτσι. Η Μαριάννα να φανταστείς δυο μήνες έψαχνε στη βιβλιοθήκη, για να βρει research question.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Alico): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες δεν περνάω καθόλου καλά. Είμαι κλεισμένος σπίτι και δουλεύω, σερφάρω στο internet, μαγειρεύω, κτλ. Οι πιο παραγωγικές μέρες της εβδομάδας ήταν η Παρασκευή και το Σάββατο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Και εγώ μια από τα ίδια. Κοντεύω να πιαστώ από την ακινησία. Όταν δούλευα (έστω και 2 φορές την εβδομάδα), η έξοδος από το σπίτι και η προετοιμασία μου έκαναν καλό. Μήπως θα πρέπει να αρχίσω να παίρνω τους δρόμους, για να περπατάω; Από την άλλη όμως, βαριέμαι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μιλάμε για στρατό, αν είσαι φορτηγατζής στη ζωή σου στο στρατό γίνεσαι μάγειρας, αν είσαι επαγγελματίας σεφ γίνεσαι γραφέας κι αν είσαι τρελλός με τη βούλα γινεσαι τυφεκιοφόρος!  :2funny:

ΤΑΚΑΡΕΕΕ ποιος είναι ο απώτερος σκοπός σου για την αρκούδα; Το κόβω καμια μέρα να σου κάθεται και απο το σοκ να ζητάς να μπει καμια νεαρή τανα μεσα στο δωματιο να σου κραταει τα χέρια!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Αρχικά, θέλω να την πληρώνω και να βρισκόμαστε σπίτι της για κουβεντούλα και χούφτωμα. Στη συνέχεια, θα ήθελα να συζήσουμε στην Αγγλία και να τη φρονίζω. Την αγαπάω ... :smitten:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

Συνημμένα

• untitledlko.png
    untitledlko.png
    103,3 KB · Εμφανίσεις: 23

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
οχι ρε συ...αυτη ειναι η γυναικα του μπιμπι...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν έρθω Αθήνα, θα πάμε παρέα για περπάτημα στο σκοπευτήριο της Καισαριανής. Να ξεκολλήσεις και εσύ λίγο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι λες ρε; Δεν πάω εγώ εκεί. Όταν έρθεις με το καλό, θα πάμε βόλτα με το τραμ.

Σχόλια: "Επόμενη στάση Μπάτης. Παρακαλώ αποβιβαστείτε από την αριστερή πλευρά του τραμ. Ευχαριστώ - The next stop is Batis. Please disembark from the left side of the tram. Thank you".

ΤΑΚΜΑΝ: Μόλις ξεμπλέξω με τη διπλωματική, θα έρθω να το γιορτάσουμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Μόλις κλείσουμε το τηλέφωνο, θα βγω έξω για πεζοπορία. Την Κυριακή απόγευμα στο λιμάνι, είναι πολύ ωραία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σκέψου. Εσύ θα βγεις και εγώ είμαι έτοιμη να ξαπλώσω.
ΤΑΚΜΑΝ: Τόσο νωρίς κοιμάσαι;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν κορνούτος με αυτή τη φωτογραφία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι βρε. Στις 02:30 κοιμάμαι. Απλά ξαπλώνω και βλέπω τηλεόραση.
ΤΑΚΜΑΝ: Και τι ώρα ξυπνάς;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Γύρω στις 10:00.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ χθες το βράδυ έπεσα για ύπνο στις 02:45 και σήμερα το πρωί σηκώθηκα στις 09:45.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της hiring manager του ΟΤΕ): Μάλιστα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ξυπνησε απο την χειμερία νάρκη;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις τι μαγείρεψα σήμερα το μεσημέρι;
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της φοιτήτριας της ΠΑΣΠ): Τι;
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του Μάρκου Σεφερλή να μιλάει με την α-καπέλο στο βίντεο
]): Πατάτες βραστές με κόκκινη σάλτσα και σπανάκι. Κουλό ε; Τέτοιες χαζομάρες, μόνο εγώ τις φτιάχνω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πώς σου ήρθε αυτό;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ έφτιαξα μπακαλιάρο σκορδαλιά.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της Ανίτας Πάνιας να παρουσιάζει τα Παρατράγουδα): Έχει τίποτα καλό η τηλεόραση σήμερα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έχει αυτό που ντύνονται μασκαράδες, δε θυμάμαι το όνομα της εκπομπής.
ΤΑΚΜΑΝ: Εννοείς το "Your face sounds familiar";
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι αυτό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Όταν ζούσε η γιαγιά, έβλεπε τη Νικολούλη μέχρι τις 02:00. Πάντα κοιμόταν πιο αργά από εμένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Βιργηνίας Θέου στη Λάμψη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της Φωτεινής Πιπιλή να παίρνει συνέντευξη από τη Δήμητρα Κανελλοπούλου): Τώρα θα σου θυμήσω κάτι από τα παλιά. Όταν δεν έχω τι να κάνω, βλέπω τις εκπομπές "Κορίτσια ο Μάρκουλης" και "Το ΤΑΧΙ" στο YouTube. Σου αρέσει και εσένα ο Σεφερλής ε;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ παρακολουθώ θεατρικές παραστάσεις με το Σεφερλή.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του στρατιώτη, που μαθαίνει Αργεντίνικο ταγκό): Κατάλαβα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της κλασσικής τσατσάς): Εντάξει βρε Τακούλη. Πήγαινε τη βόλτα σου τώρα, γιατί θέλω να δω τηλεόραση.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο 29 Μαρτίου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Ουαλικά): Όταν την προηγούμενη φορά μου μίλησες για το οικονομικό σου πρόβλημα, πήρα την εικόνα της Παναγίας αγκαλίτσα και έκανα προσευχή. Θέλω να είσαι καλά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μην ανησυχείς. Έχω στις ντουλάπες μακαρόνια για ώρα ανάγκης.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Οπότε θα τα πούμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ένα άλλο απόσπασμα από την εν λόγω τηλεδιάσκεψη, ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες δεν περνάω καθόλου καλά. Το προηγούμενο εξάμηνο παρακολουθούσα μαθήματα στο πανεπιστήμιο και είχα μια άλφα κοινωνική ζωή. Τώρα με τη διπλωματική είμαι κλεισμένος σπίτι. Ο Νίκος με παίρνει τηλέφωνο, μόνο για να ζητάει χάρες. Βγήκε την προηγούμενη Κυριακή σε μια pub παρέα με άλλους Έλληνες, αλλά δε με ειδοποίησε να έρθω και εγώ. Τέτοια άτομα δε μου αρέσουν καθόλου.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Κύπριος κάνει καλή παρέα, αλλά την πληρώνω £ 10. Αν κάποια φορά τον πάρω τηλέφωνο για να κουβεντιάσουμε, δε θα μου μιλήσει παραπάνω από 1 λεπτό. Επιπλέον, κάθε φορά που πάω εκεί, μου βάζει κοτόπουλο ή μουσακά. Λες και η Ελληνική κουζίνα δεν έχει άλλα φαγητά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ποιος είναι ο Κύπριος παιδί μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτός μωρέ, που έχει το Ελληνικό εστιατόριο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Και δεν έχει ούτε γεμιστά ούτε παστίτσιο ούτε φασολάδα;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Το μαλάκα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στις 19:06. Μιλήσαμε συνολικά 15 λεπτά. Αύριο θα σας διηγηθώ όλες τις λεπτομέρειες. Μου λείπει η αγκαλίτσα της. Για να αναπληρώσω το κενό, χαϊδεύω το μαξιλάρι μου. Αχ Παναγίτσα μου. Αισθάνομαι τόση ερωτική μοναξιά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο παραπονιόμουν στην αρκούδα για τον Κύπριο και για το Νίκο, έκλαιγα Εγγλέζικα.

Σημαντικοί ορισμοί:
1) Κλαίω Εγγλέζικα: Γκρινιάζω, βγάζοντας την αύρα της Sonia Firsthofen Theotokatos, τη στιγμή που έρχεται από την Upsala στην Αθήνα, για να γνωρίσει τον ετεροθαλή αδερφό της Αλέξανδρο Θεοτοκάτο (αντίστοιχη έκφραση - κλαίγοντας Εγγλέζικα).
2) Κλαίω Γαλλικά: Γκρινιάζω με φινέτσα (αντίστοιχη έκφραση - κλαίγοντας Γαλλικά).
3) Σχεδόν κλαίω: Μιλάω, καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες να συγκρατήσω τα δάκρυά μου (αντίστοιχη έκφραση - σχεδόν κλαίγοντας).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θα σας αναφέρω μερικά αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα της τηλεδιάσκεψης.

Σκηνή 1
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι κάνεις παιδάκι μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Είπα να σε πάρω μια τελευταία φορά πριν την αλλαγή της ώρας.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καλά έκανες.
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα εδώ νυχτώνει 18:33. Αύριο ο ήλιος δύει στις 19:35. Βέβαια στην Ελλάδα, η μέρα είναι λίγο μεγαλύτερη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εδώ μόλις πάει 03:00, θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά.
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Αγγλία η ώρα θα πάει από 01:00 02:00. Έχω βάλει ξυπνητήρι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Κατά τα άλλα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Τακμαν εχω την εντυπωση οτι βαριεσαι .... :knuppel: :knuppel:

δεν απαντησε με κανενα μορφασμο ?? δεν εκανε καμια γκριματσα ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τακμαν εχω την εντυπωση οτι βαριεσαι .... :knuppel: :knuppel:

δεν απαντησε με κανενα μορφασμο ?? δεν εκανε καμια γκριματσα ?
Με έχει πιάσει ο ανάδρομος άρης στο ζυγό και βαριέμαι που ζω. Γενικά από τότε που συνταξιοδοτήθηκε η αρκούδα, έχει μειώσει τις αστείες γκριμάτσες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Με έχει πιάσει ο ανάδρομος άρης στο ζυγό και βαριέμαι που ζω. Γενικά από τότε που συνταξιοδοτήθηκε η αρκούδα, έχει μειώσει τις αστείες γκριμάτσες.

παλι καλα που δεν εχει μπει ακομα στην κλιμακτήριο  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom