ΤΑΚΜΑΝ: Το θέμα της διπλωματικής μου θα είναι μάλλον "κοινωνικότητα και αυτοκτονικές σκέψεις". Μπορεί βέβαια αντί για αυτοκτονικότητα, να ασχοληθώ με την κατάθλιψη. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αν θα χρησιμοποιήσω δεδομένα συγκεκριμένης Ευρωπαϊκής χώρας ή αν θα κάνω συγκρίσεις μεταξύ κρατών.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς που με βοήθησε ένας καθηγητής από το ΠΑΠΕΙ και μου έστειλε το dataset, αλλιώς ακόμα θα ψαχνόμουν. Στα Ελληνικά πανεπιστήμια, οι φοιτητές διαλέγουν dissertation topic από μια λίστα. Στην Αγγλία όμως, δεν είναι έτσι. Η Μαριάννα να φανταστείς δυο μήνες έψαχνε στη βιβλιοθήκη, για να βρει research question.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Alico): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτές τις μέρες δεν περνάω καθόλου καλά. Είμαι κλεισμένος σπίτι και δουλεύω, σερφάρω στο internet, μαγειρεύω, κτλ. Οι πιο παραγωγικές μέρες της εβδομάδας ήταν η Παρασκευή και το Σάββατο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Και εγώ μια από τα ίδια. Κοντεύω να πιαστώ από την ακινησία. Όταν δούλευα (έστω και 2 φορές την εβδομάδα), η έξοδος από το σπίτι και η προετοιμασία μου έκαναν καλό. Μήπως θα πρέπει να αρχίσω να παίρνω τους δρόμους, για να περπατάω; Από την άλλη όμως, βαριέμαι.