Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 2
ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά το θέμα της διπλωματικής μου είναι "Κοινωνική δραστηριότητα και κίνδυνος κατάθλιψης", όπου θα συγκρίνω δεδομένα διάφορων Ευρωπαϊκών χωρών. Η έρευνά μου θα περιοριστεί σε άτομα ηλικίας μεταξύ 50 και 80 ετών. Απλά δεν ξέρω ακόμα, πόσες και ποιες χώρες θα λάβω υπόψη.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της hiring manager της Commercial): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Προς το παρών, έχω υπολογίσει τα ποσοστά της κατάθλιψης για 16 Ευρωπαϊκές χώρες και τα έχω στείλει με e-mail στον Ινδό. Οι Γάλλοι και οι Ισπανοί είναι οι πιο καταθλιπτικοί λαοί. Εγώ πίστευα ότι η κατάθλιψη έπαιζε περισσότερο στις βόρειες χώρες, αλλά δεν ισχύει αυτό. Καταρρίπτεται η συσχέτιση ηλιοφάνειας και ψυχολογίας. Πάντως οι Έλληνες είμαστε σχετικά εύθυμος λαός.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Οι Έλληνες δεν το βάζουμε κάτω, γιατί είμαστε μεσογειακός λαός.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχει σχέση αυτό.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά τα δεδομένα βέβαια, αφορούν το 2010. Δεν ξέρω το 2014 με τα μνημόνια, τι ποσοστά θα έβρισκα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στη Γαλλία παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι ε; Γιατί έτσι;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 3
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι άλλα νέα;
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το μεσημέρι πήγα βόλτα στο ποτάμι (English Channel).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πώς ήταν εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο δρόμος ήταν γεμάτος λάσπες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Βρέχει συνέχεια ε;
ΤΑΚΜΑΝ: Καθόλου. Τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία έχει ξηρασία. Η στάθμη του νερού ήταν αισθητά πεσμένη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Γιατί έτσι;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν ξέρω. Πιθανόν από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία έξω είναι 13.9 βαθμούς.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα του Ταύρου): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Λένε ότι σε 100 χρόνια η βόρεια Ευρώπη θα αποκτήσει μεσογειακό κλίμα και οι μεσογειακές χώρες θα αποκτήσουν αφρικανικό κλίμα. Αυτά ευτυχώς δε θα τα ζήσεις ούτε εσύ, ούτε και εγώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανάδρομος μορφασμός κογιότ).

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τι ξηρασια εχει φιλε τακη? με μουσκεμενες κωλοτρυπιδες γυρνατε ολο το χρονο

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τι ξηρασια εχει φιλε τακη? με μουσκεμενες κωλοτρυπιδες γυρνατε ολο το χρονο
Δεν ξέρω για την υπόλοιπη Αγγλία, αλλά στο Southampton αυτό το μήνα έχει βρέξει μόνο 2-3 φορές και η θερμοκρασία είναι αφύσικα υψηλή (σήμερα το μεσημέρι έφτασε 19 βαθμούς).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.514
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρω για την υπόλοιπη Αγγλία, αλλά στο Southampton αυτό το μήνα έχει βρέξει μόνο 2-3 φορές και η θερμοκρασία είναι αφύσικα υψηλή (σήμερα το μεσημέρι έφτασε 19 βαθμούς).

καλυτερα , φαντασου α-καπελο με αδιαβροχο  :(

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 4
ΤΑΚΜΑΝ: Την προηγούμενη Κυριακή πήγα για περπάτημα στο λιμάνι. Ξέκινησα από το σπίτι στις 19:30 και επέστρεψα στις 20:45.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ωραιότατα.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του αρσενικού Γύπα στον ΗΣΑΠ): Θέλω κάθε μέρα να βγαίνεις έξω και να περπατάς. Δε θέλω να πάθεις τίποτα από την ακινησία. Η μαμά μου κάθε πρωί περπατάει στη Φωκείονος Νέγρη. Βρες και εσύ στην περιοχή σου κάποιο ανάλογο μέρος και κάνε πεζοπορία. Ούτε είναι καλό να κάθεσαι 5 ώρες την ημέρα μπροστά από την τηλεόραση. Για σένα το λέω, γιατί ενδιαφέρομαι για την υγεία σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της καθηγήτριας διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του καθηγητή Μαθηματικών Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης του φροντιστηρίου ΘΕΣΜΟΣ): Δεν έχει όρεξη η ανιψιά σου για περπάτημα; Χέστηκες. Πας και μόνη σου. Δεν είναι ντροπή να παίρνεις τους δρόμους.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μα αγάπη μου, εγώ από τη στιγμή που ξυπνάω, κάνω συνέχεια δουλειές. Δεν κάνω καθιστική ζωή. Πριν από λίγο πότισα τις γλάστρες μου. Αύριο το απόγευμα θα πάω με την ανιψιά μου βόλτα στην Πλάκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς. Όταν έρθω Αθήνα, θα βγούμε και παρέα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πρώτα ο θεός.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συζήτηση για το κλίμα της Ελλάδας
ΑΡΚΟΥΔΑ: Το κλίμα της Ελλάδας είναι μοναδικό. Σχεδόν όλο το χρόνο έχει ηλιοφάνεια και ζέστη.
ΤΑΚΜΑΝ: Η Αθήνα έχει καλό κλίμα. Δε μπορώ να πω όμως το ίδιο και για το Νευροκόπι, που το χειμώνα η θερμοκρασία πέφτει στους μείον 20.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ποιος σου το είπε εσένα αυτό;
ΤΑΚΜΑΝ: Το έχω διαβάσει στο internet.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι αγάπη μου, δεν ισχύει αυτό. Σιβηρία είναι να έχει τέτοιο κρύο; Κάτω από 7 βαθμούς δεν πέφτει.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Συζήτηση για το κλίμα της Ελλάδας
ΑΡΚΟΥΔΑ: Το κλίμα της Ελλάδας είναι μοναδικό. Σχεδόν όλο το χρόνο έχει ηλιοφάνεια και ζέστη.
ΤΑΚΜΑΝ: Η Αθήνα έχει καλό κλίμα. Δε μπορώ να πω όμως το ίδιο και για το Νευροκόπι, που το χειμώνα η θερμοκρασία πέφτει στους μείον 20.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ποιος σου το είπε αυτό;
ΤΑΚΜΑΝ: Το έχω διαβάσει στο internet.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι αγάπη μου, δεν ισχύει αυτό. Σιβηρία είναι να έχει τέτοιο κρύο; Κάτω από 7 βαθμούς δεν πέφτει.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
"Το αποκαλούν «Σιβηρία των νοτίων Βαλκανίων» και όχι άδικα. Το Κάτω Νευροκόπι είναι ο δήμος στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Δράμας που είναι διάσημο πλέον ως η πιο κρύα περιοχή της επικράτειας, όπου οι θερμοκρασίες φτάνουν τους -25° C.

Είναι το σημείο αναφοράς των μετεωρολόγων και έχει καταγραφεί στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών ως το, άγνωστο για πολλούς, σημείο αυτό στο χάρτη όπου καταγράφονται οι χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι επιστήμονες αποδίδουν το φαινόμενο των πολικών θερμοκρασιών στο γεγονός ότι τα γύρω βουνά εμποδίζουν την είσοδο θερμών αέριων μαζών στο λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καιρικές συνθήκες όμοιες με της σιβηριανής στέπας.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, ο χειμώνας διαρκεί 6-7 μήνες, με τον υδράργυρο να ανεβοκατεβαίνει μεταξύ -15 και -30 βαθμών, ενώ δεν είναι σπάνιες οι χιονοπτώσεις τον Μάιο, ακόμα και στα τέλη Ιουνίου όπως συνέβη το 1996."

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συζήτηση για την εφορία
ΤΑΚΜΑΝ: Να σε ρωτήσω τώρα και κάτι άσχετο με όλα αυτά. Οι γονείς μου έχουν πει ότι κάθε φορολογούμενος πρέπει υποχρεωτικά να έχει e-mail. Εσύ έχεις φτιάξει e-mail;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τη Δευτέρα πρωί θα πάω με την ανιψιά μου στο λογιστή. Εκείνος θα το κανονίσει.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν θες, μπορώ να σου ανοίξω εγώ ένα e-mail και να σου στέλνω τραγούδια.
ΑΡΚΟΥΔΑ:  :2funny: :2funny: :2funny: ...
ΤΑΚΜΑΝ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι ακριβώς είπες για το e-mail; Δεν το κατάλαβα.
ΤΑΚΜΑΝ: Λέω ότι η εφορία υποχρεώνει κάθε φορολογούμενο να αποκτήσει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αφού δεν έχω υπολογιστή.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχει σχέση αυτό. Μπορείς να έχεις e-mail και να το διαχειρίζεται ο λογιστής σου ή κάποιος άλλος.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι αγάπη μου. Δεν ισχύει αυτό που λες.
ΤΑΚΜΑΝ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ένα ακόμα ενδιαφέρον απόσπασμα από την τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Όλα αυτή τη στιγμή είναι αόριστα. Πραγματικά δεν ξέρω, πότε θα μπορέσω να ξανάρθω Ελλάδα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της INTERAMERICAN): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Με τη διπλωματική μάλλον ξεμπλέκω στις 30 Σεπτεμβρίου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Γιατί τόσο αργά παιδάκι μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σου πω. Ο Yves και ο Sabu μου έχουν πει ότι μπορώ να ξεκινήσω διπλωματική άμεσα και να τελειώσω γύρω στις 10-15 Ιουλίου. Ο Νίκος όμως, με πάει κόντρα. Μου λέει ότι πρέπει να αρχίσω μέσα Ιουνίου με προθεσμία τέλος Σεπτεμβρίου.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε μπορείς να φανταστείς, πόσο βιάζομαι να τελειώσω με αυτή την ιστορία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καταλαβαίνω.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Σε ευχαριστώ για την παρεΐτσα σου. Το έχω απόλυτη ανάγκη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να σαι καλά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Στο εξωτερικό γενικά είναι καλά, όταν έχεις ένα active life style και έναν άλφα κοινωνικό κύκλο. Αυτές τις μέρες δεν έχω τίποτα από τα δυο. Δεν τη βρίσκω καθόλου.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της δασκάλας ενός κρατικού παιδικού σταθμού): Πού είναι η μαμά;

Από μέσα μου: Ποια μαμά βρε; Δεν είμαι μωρό. Εσένα θέλω, για να νιώσω όμορφα.

ΤΑΚΜΑΝ: Αθήνα. Το σπίτι εδώ είναι πολύ μικρό. Δε φιλοξενώ κανέναν για πάνω από 5 ημέρες.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 09:24 έκλεισα θέμα διπλωματικής (επιτέλους). Πρότεινα στον tutor μου να αρχίσω officially την Πρωτομαγιά, για να κάνω Πάσχα στην Ελλάδα. Μόλις τελειώσω τα γραφειοκρατικά (e.g. risk assessment form, deadline), θα βγάλω εισιτήριο για Αθήνα και θα τηλεφωνήσω στην Αρκούδα. Κάθε μέρα φαντασιώνομαι α-καπέλο τσατσάδες στο δωμάτιο και χύνω στο βρακί μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα βρέθηκα με τη Μαριάννα στο Fareham και βγάλαμε το ακόλουθο βίντεο:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Here is the part 2 of the previous video:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το παρακάτω βιντεάκι είναι ταξιδιωτικό:

Συμβουλή
Αν καυλώσετε με καμία α-καπέλο τσατσά, ανοίξτε το smartphone στο σαλονάκι του στούντιο (ή στο χώρο υποδοχής του μπουρδέλου), πείτε της να καθίσει δίπλα σας και δείξτε της το βιντεάκι. Όσο η τσατσά περιεργάζεται την οθόνη του κινητού σας, κάντε της άφοβα τα ριγκάκια γυαλόχαρτο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έβγαλα εισιτήριο για Αθήνα (one-way ticket).

Date: 13/04/2014
From: London Heathrow LHR - Terminal 1
To: Athens ATH
Departure: 16:35
Arrival: 22:10
Air Company: Aegean Airlines
Flight Number: A3 603
Price: 274,53 €

Στις 10/04/2014 ώρα 18:59 θα τηλεφωνήσω στην Αρκούδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom