Σκηνή 2
ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά το θέμα της διπλωματικής μου είναι "Κοινωνική δραστηριότητα και κίνδυνος κατάθλιψης", όπου θα συγκρίνω δεδομένα διάφορων Ευρωπαϊκών χωρών. Η έρευνά μου θα περιοριστεί σε άτομα ηλικίας μεταξύ 50 και 80 ετών. Απλά δεν ξέρω ακόμα, πόσες και ποιες χώρες θα λάβω υπόψη.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της hiring manager της Commercial): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Προς το παρών, έχω υπολογίσει τα ποσοστά της κατάθλιψης για 16 Ευρωπαϊκές χώρες και τα έχω στείλει με e-mail στον Ινδό. Οι Γάλλοι και οι Ισπανοί είναι οι πιο καταθλιπτικοί λαοί. Εγώ πίστευα ότι η κατάθλιψη έπαιζε περισσότερο στις βόρειες χώρες, αλλά δεν ισχύει αυτό. Καταρρίπτεται η συσχέτιση ηλιοφάνειας και ψυχολογίας. Πάντως οι Έλληνες είμαστε σχετικά εύθυμος λαός.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Οι Έλληνες δεν το βάζουμε κάτω, γιατί είμαστε μεσογειακός λαός.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχει σχέση αυτό.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά τα δεδομένα βέβαια, αφορούν το 2010. Δεν ξέρω το 2014 με τα μνημόνια, τι ποσοστά θα έβρισκα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στη Γαλλία παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι ε; Γιατί έτσι;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά το θέμα της διπλωματικής μου είναι "Κοινωνική δραστηριότητα και κίνδυνος κατάθλιψης", όπου θα συγκρίνω δεδομένα διάφορων Ευρωπαϊκών χωρών. Η έρευνά μου θα περιοριστεί σε άτομα ηλικίας μεταξύ 50 και 80 ετών. Απλά δεν ξέρω ακόμα, πόσες και ποιες χώρες θα λάβω υπόψη.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της hiring manager της Commercial): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Προς το παρών, έχω υπολογίσει τα ποσοστά της κατάθλιψης για 16 Ευρωπαϊκές χώρες και τα έχω στείλει με e-mail στον Ινδό. Οι Γάλλοι και οι Ισπανοί είναι οι πιο καταθλιπτικοί λαοί. Εγώ πίστευα ότι η κατάθλιψη έπαιζε περισσότερο στις βόρειες χώρες, αλλά δεν ισχύει αυτό. Καταρρίπτεται η συσχέτιση ηλιοφάνειας και ψυχολογίας. Πάντως οι Έλληνες είμαστε σχετικά εύθυμος λαός.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Οι Έλληνες δεν το βάζουμε κάτω, γιατί είμαστε μεσογειακός λαός.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχει σχέση αυτό.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά τα δεδομένα βέβαια, αφορούν το 2010. Δεν ξέρω το 2014 με τα μνημόνια, τι ποσοστά θα έβρισκα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στη Γαλλία παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι ε; Γιατί έτσι;
ΤΑΚΜΑΝ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).