Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Κυριακή 13 Απριλίου έρχομαι Αθήνα (one-way ticket).

Date: 13/04/2014
From: London Heathrow LHR - Terminal 1
To: Athens ATH
Departure: 16:35
Arrival: 22:10
Air Company: Aegean Airlines
Flight Number: A3 603
Price: 274,53 €

Στις 10/04/2014 ώρα 18:59 θα τηλεφωνήσω στην Αρκούδα.

ακριβο ρε Τακμαν ....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τη Μεγάλη Δευτέρα θα πάω στουντιότσαρκα και φυσικά θα γράψω μια special review.

Η διπλωματική κινείται σε ρυθμούς χελώνας (final deadline: 30/09/2014). Μου έλειψαν τα τσατσαδοκαμάκια. Δεν αντέχω άλλο.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Έβγαλα εισιτήριο για Αθήνα (one-way ticket).

Date: 13/04/2014
From: London Heathrow LHR - Terminal 1
To: Athens ATH
Departure: 16:35
Arrival: 22:10
Air Company: Aegean Airlines
Flight Number: A3 603
Price: 274,53 €

Στις 10/04/2014 ώρα 18:59 θα τηλεφωνήσω στην Αρκούδα.

οχι για καλαματα?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
θα εχει ομιχλη κατω και ειπε να μην το διακινδυνέψει

τακη εχει κ στη καλαματα τσατσαδοκαμακια !!!!
τι να του πει του τακμαν η ομιχλη της καλαματας? στο english channel δε βλεπει  τ @@ του απ την ομιχλη

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 19:24 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα τσατσά, βολτάροντας στο East (Andrews) Park. Η τηλεδιάσκεψη κράτησε 8 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα (δε μπορούσα να μιλήσω παραπάνω από κινητό).

Σκηνή 1
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Πέπης): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα στις 19:10, αλλά δεν ήσουν σπίτι. Ανησύχησα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Είχα πάει στην ανιψιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ φοβήθηκα, μήπως λόγω αφραγκίας αποφάσισες να ξαναπάς στη δουλειά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά κάνεις. Δεν αξίζει τον κόπο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 2
ΤΑΚΜΑΝ: Δε σε πήρα το Σαββατοκύριακο, γιατί περίμενα να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά η προθεσμία της διπλωματικής είναι 30 Σεπτεμβρίου. Έχω δυο supervisors και αυτή τη στιγμή προσπαθώ να πείσω το δεύτερο, να δεχτεί το θέμα που πρότεινα.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Πήγα την Τρίτη στο πανεπιστήμιο και ήταν υπό διάλυση. Από τα 10 γραφεία καθηγητών, μόνο το 1 ήταν ανοιχτό. Επιπλέον, η γραμματεία υπολειτουργούσε. Ήμουν έτοιμος να πω "Παιδιά μήπως να φέρω γυαλιά ηλίου, ξαπλώστρα, κανένα χυμό;".
ΑΡΚΟΥΔΑ:  :2funny: :2funny: :2funny: ...
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά λένε ότι οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έτσι.
ΤΑΚΜΑΝ: Το Πανεπιστήμιο Πειραιά μέχρι αύριο λειτουργεί κανονικά. Εδώ από τις 28 Μαρτίου ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σκέψου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 3
ΤΑΚΜΑΝ: Την Κυριακή έρχομαι Αθήνα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ωραιότατα.
ΤΑΚΜΑΝ: Να ξεκινήσω διπλωματική Πασχαλιάτικα, δεν παίζει.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι βέβαια.
ΤΑΚΜΑΝ: Μάλλον θα γυρίσω Αγγλία 2 Μαΐου, αλλά έχω βγάλει εισιτήριο με απλή μετάβαση για να μη δεσμεύομαι. Στις 28 Απριλίου θα συναντηθώ με έναν καθηγητή στο ΠΑΠΕΙ για να κουβεντιάσουμε τη δομή της εργασίας.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εμείς θα βρεθούμε, όταν ολοκληρώσω τη διπλωματική. Δε θέλω να σε δω τώρα, γιατί έχω τα ψυχολογικά μου.

Comment: Δεν είναι κατάλληλο timing, ούτε για ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά ούτε και για έντονες συγκινήσεις (φανταστείτε να μου φερθεί άσχημα η Αρκούδα - όλη τη μέρα θα κλαίω και δε θα μπορώ να συγκεντρωθώ στο dissertation).

ΑΡΚΟΥΔΑ: Για θύμισέ μου, πότε τελειώνεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Το deadline είναι τέλος Σεπτεμβρίου. Φυσικά θα προσπαθήσω να ξεμπλέξω, όσο νωρίτερα γίνεται.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θα ξεμπερδέψεις νωρίς. Είμαι σίγουρη για αυτό.
ΤΑΚΜΑΝ: Μόλις τελειώσω, θα πάμε παρέα βόλτα στη Γλυφάδα. Θέλω να το γιορτάσουμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ (κλαίγοντας Εγγλέζικα): Σε παρακαλώ πολύ, κάνε καμία προσευχή για μένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 4
ΤΑΚΜΑΝ: Πάντως, έχω αρχίσει να ξενερώνω με την Αγγλία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Φυσικό είναι παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Διάβασα σε ένα site ότι σχεδόν οι μισοί απόφοιτοι Αγγλικών πανεπιστημίων είτε είναι άνεργοι, είτε δουλεύουν εθελοντικά (χωρίς να πληρώνονται), είτε κάνουν κατώτερες δουλειές (π.χ. cleaners, home carers, etc). Η Αγγλία έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα από την κρίση. Απλά, δεν το κοινοποιούν προς τα έξω. Το πρόβλημα ξεκίνησε το 2008.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Οι Άγγλοι μόνο για τη Βασίλισσα ενδιαφέρονται.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε σου είπα και το άλλο. Θα γελάσεις. Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας του Πανεπιστημίου (temp bank) προκυρήχθηκε μια θέση λατζιέρη. Συγκεκριμένα, ζητούσαν την Τετάρτη 9 Απριλίου ένα άτομο να πλύνει κατσαρόλες τις ώρες 19:00 με 22:00 (συνολική αμοιβή £ 21.00). Το παράλογο ποιο είναι; Ζητούσαν σχετική προϋπηρεσία. Έλεος. Εγώ φυσικά, δε θα έστελνα βιογραφικό για μια τέτοια δουλειά. Αν όμως ένας φοιτητής αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και χρειάζεται επειγόντως να βρει έναν τρόπο να ενισχύσει το εισόδημά του; Τι θα πρέπει να κάνει; Να παρατήσει τις σπουδές του; Τρελά πράγματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, μου φαίνεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ακόμα και για αυτή τη χαζομάρα, έχει interview.
ΑΡΚΟΥΔΑ (γελώντας): Γιατί; Θέλουν να δουν, αν σε πάει η κατσαρόλα;
ΤΑΚΜΑΝ:  :2funny: :2funny: :2funny: ...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Την ίδια μέρα προκυρήχθηκε μια θέση furniture mover, δηλαδή ζητούσαν ένα άτομο να μετακινήσει έπιπλα τις ώρες 08:00 με 10:00. Και εκεί τα ίδια σκατά. Είναι εντελώς τρελοί οι άνθρωποι.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.

Θα φάω dinner τώρα. Τα λέμε μετά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 5
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα του Γιώργου Τράγκα): Άκου και το άλλο τώρα. Στην Ελλάδα ως γνωστόν, οι άνεργοι φορολογούνται. Νομίζεις ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν τέτοιες αδικίες; Αμ δε. Στην Αγγλία από τη στιγμή που θα τελειώσω το πανεπιστήμιο μέχρι να βρω δουλειά, θα πρέπει να πληρώνω £ 100 το μήνα δημοτικά τέλη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σκέψου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις τι σκέφτομαι να κάνω; Λέω να ξανάρθω Αγγλία αρχές Μαΐου, να συνεννοηθώ με τους επιβλέποντες καθηγητές και στη συνέχεια να γυρίσω Αθήνα έως ότου ολοκληρώσω τη διπλωματική. Αυτό είναι το πιο ψυχοφθόρο στάδιο του μεταπτυχιακού και πιστεύω ότι σε Ελληνικό έδαφος θα το διαχειριστώ καλύτερα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Βέβαια. Θα απολαμβάνεις τον ήλιο, θα έχεις τους γονείς σου, τους φίλους σου ...
ΤΑΚΜΑΝ: Και το κυριότερο είναι ότι δε θα ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού, με αποτέλεσμα να είμαι απερίσπαστος στο έργο μου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (μορφασμός του κώλου της μύγας).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σκηνή 6
ΤΑΚΜΑΝ: Αφού ολοκληρώσω τις σπουδές μου, θα κρατήσω το σπίτι 2-3 μήνες. Αν δεν υπάρξει καμία κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα (έστω μια συνέντευξη), ξενοικιάζω το σπίτι και επιστρέφω οριστικά Ελλάδα. Ο πατέρας μου έχει αρκετές γνωριμίες, κάτι θα κάνει. Δε θα μείνω άνεργος εφ όρου ζωής. Δε λέω, ωραία η ανεξαρτησία. Τι να την κάνω όμως, αν κανένας εργοδότης δεν εκτιμάει τα προσόντα και την αξία μου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Γύρνα Ελλάδα, τουλάχιστον να μην κάθεσαι μόνος σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Το να μείνω παραπάνω και να ξοδέυω άδικα χρήματα, είναι έγκλημα για μένα. Ξέρεις πόσοι Έλληνες έχουν έρθει Αγγλία για αναζήτηση εργασίας και μετά από 8-9 μήνες έχουν επιστρέψει Ελλάδα απογοητευμένοι; Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Βέβαια παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν αυτά. Δε μπορώ να σου μιλήσω άλλο, επειδή παίρνω από το κινητό. Όταν έρθω Ελλάδα, θα σου τηλεφωνήσω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να με πάρεις σε παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Γεια σου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΣΤ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Οι έξι σκηνές ήταν κάποια αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα της τηλεδιάσκεψης. Φυσικά, ενδιάμεσα κουβεντιάσαμε και άλλα πράγματα. Ποιο από τα επιπλέον αποσπάσματα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Στην επόμενη στουντιότσαρκα θα φέρω μαζί μου τη μηχανή του Τηλεκόλλα και θα βιντεοσκοπήσω τα ριγκάκια της τσατσάς. Κουλό ε;
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της διευθύντριας της Εθνικής Ασφαλιστικής): Μάλιστα.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Φοράς ακόμα εκείνο το βραχιολάκι του Γύπα;
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της προϊσταμμένης της ΔΕΗ Κολοπετεινίτσας): Ορίστε;

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Μαζί σου έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές στη Βριλησσού. Τα θυμάμαι και βουρκώνω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να σωριαστώ στο έδαφος από τα κλάμματα): Δε θέλω να χαθούμε. Σε αγαπάω.
ΑΡΚΟΥΔΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Βασίλης δεν κάνει πιπίλα. Τελείωσε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις, αυτό είναι το αγαπημένο μου σλόγκαν. Το έχω πάρει από την εκπομπή "Πλάκα Κάνεις - Hotel Edition". Καλό ε;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έτσι.

Ακούω γνώμες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 14/04/2014 πήγα απογευματινή στουντελότσαρκα. Λεπτομέρειες σε λίγο. Πάω να ρίξω παχύ χέσιμο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) BUDGET
Στις 12/04/2014 έκανα ανάληψη £ 60.00 από το λογαριασμό μισθοδοσίας και τα μετέτρεψα σε ευρώ. Στη στουντελότσαρκα κουβαλούσα συνολικά 125 ευρώ (μαζί με τα χρήματα της μαμάς).

Β) ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΥΝΤΕΛΟΤΣΑΡΚΑ
Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα και εναλάσσονταν, όπως τα τοπία της διαδρομής του ΟΣΕ Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Θετικά συναισθήματα: Το απρόβλεπτο με καύλωνε απίστευτα. Κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής σιέστας, σκεφτόμουν αστεία multiple choice tests και γέλαγα σαν κορνούτος.
Αρνητικά συναισθήματα: Οι ωραίες στιγμές που έχω περάσει με την Αρκούδα στη Βριλησσού, τριγύριζαν διαρκώς στο μυαλό μου. Οι αγκαλίτσες, τα χαδάκια και η κουβεντούλα μετά το πουτανογαμήσι είναι αξέχαστες εμπειρίες. Τις ώρες 14:00 με 14:30, καθώς χάζευα το TV Zapping, μερικές σταγόνες δάκρυα κύλησαν από τα μάγουλά μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΕΛΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 14/04/2014 ώρα 18:15 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας τη γνωστή μπουρδελότσαντα (περιεχόμενο: 1 πακέτο πουτανόμαντηλα και 1 Αγγλική ομπρέλα). Δυστυχώς, του Γύπα τα εννιάμερα έχουν περάσει στην ιστορία. Όλα τα έχω χαρίσει σε πουτάνες (από ευγένεια) και σε α-καπέλο τσατσάδες (για γλύψιμο).
Καθώς κατηφόριζα την οδό Κυψέλης, τράκαρα την καβλιάρα συνταξιούχο βιβλιοπώλισσα. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΙΣΣΑ: (προχωρούσε ακάθεκτη, χωρίς να γυρίσει προς το μέρος μου).
ΤΑΚΜΑΝ: Καλέ, ο Τάκης είμαι. Δε με θυμάσαι;
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΙΣΣΑ (ενθουσιασμένη): Τάκη τι κάνεις; Καλά είσαι; Πώς περνάς;

Ακολούθησε διευθυντικό sandwich με ιδιαίτερο τρίψιμο στα ριγκάκια της.

ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Ήρθα Ελλάδα για Πάσχα. Θα μείνω μέχρι 02/05/2014. Εσύ τι νέα; Έχω περάσει αρκετές φορές έξω από το βιβλιοπωλείο, αλλά δε σε έχω πετύχει ούτε μια.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΙΣΣΑ: Σπάνια έρχομαι Αθήνα. Τον περισσότερο καιρό μένω στο Πόρτο Ράφτη ή στην Καλαμάτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom