Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
Φιλτατε Τακμαν, το βιντεακι-υπερπαραγωγη με το Δημητρη τον πορνομεταναστη, δε πραγματοποιηθηκε τελικα?
Για ποιο λογο ? ?

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
Επισης,εψαχνα αυτες τις μερες για πορσελανινους μπιντεδες.
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν στην Αγγλια τα σπιτια εχουν τετοιο εξοπλισμο και πως θα σου φαινοταν η ιδεα να χρησιμοποιουσες ενα τετοιο ειδος υγιεινης.

Συνημμένα

• bidet-pink-porcelain-3-DHD.jpg
    bidet-pink-porcelain-3-DHD.jpg
    116,7 KB · Εμφανίσεις: 12

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
γενικα ειναι μια κατηγορια μονος του . Δικο του σαιτ χρειαζεται να γινει και εκατομμυριουχος και να τα σκασει ολα στην αρκουδα.
δεν ειναι τυχαιο οτι τον εντοπισαν στην αλλοδαπη και τον κρατησαν εκει.

Απορώ πως δεν έχει βρεθεί ένα επιχειρηματικό μυαλό να του στήσει μια σελίδα!

Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, κατηφόρισα προς την Πατησίων. Από τη στάση "Καλλιφρονά" πήρα το λεωφορείο Α8 και κατέβηκα στον Περισσό. Από εκεί πήρα τον ΗΣΑΠ και στις 18:32 έφτασα στο σταθμό του Ηρακλείου, όπου βρέθηκα με τον Πινόκιο.
Αρχικά καθίσαμε στα Goodys για γλυκό και μετά σε μια καφετέρια για κρύα σοκολάτα. Στις 21:06 ο Πινόκιο γύρισε σπίτι του και εγώ πήγα στον Άγιο Ελευθέριο για δείπνο με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα.
Στις 23:10 επέστρεψα Κυψέλη και το υπόλοιπο της μέρας επικοινωνούσα με το Χρίστο και τη Μαριάννα μέσω Facebook. Στις 01:05 έπεσα για ύπνο.

Καλό παιδί κι ο Μπαμπάς

Τάκμαν μια παράκληση θέλω να σου κάνω...

Κατά καιρούς έχεις γράψει κάποιες εξηγήσεις για τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς, όπως τα ριγκάκια,κουρνούτος,μορφασμός γύπα (κι ανάστροφος, σαν τον ερμή ένα πράγμα), αν γίνεται λοιπόν να τις συγκεντρώσεις σε ένα ποστ και να βάλεις το λινκ στην υπογραφή σου. Ακόμη κι εγω που διαβάζω κατα καιρούς κάποια πράγματα δεν τα πιάνω.

Ακόμη καλό θα ήταν να φτιάξεις κι ενα βιογραφικό για να μπαίνουν στο νόημα σύντομα αυτοί που διαβάζουν πρώτη φορά...
π.χ. που βρίσκεσαι, τι σπουδάζεις, πως ξεκίνισες τα στούντιο, τις προτιμήσεις σου, γιατί λες τη αρκούδα αρκούδα και πως την γνώρισες. Περιλιπτικά πάντα για να μπαίνει κάποιος στο νόημα

Όλα αυτά τα έχεις αναφέρει κατά καιρούς, απλώς συγκέντρωσέ τα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανακοίνωση
Αύριο στις 14:00 βγαίνουν οι βαθμοί των μαθημάτων που έδωσα. Μόλις ενημερωθώ, θα ποστάρω εδώ τα αποτελέσματα, θα τηλεφωνήσω στην τσατσά και θα συνεχίσω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας (οι μέρες 17 και 18 Ιουνίου ήταν πολύ πιπεράτες).

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
καλα αποτελεσματα τακμαν,δεν μου απαντησες ομως..

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Τύπε υπάρχει το νήμα ΛΕΞΙΚΟ ΤΑΚΜΑΝ, το οποίο συντηρεί ο ίδιος ο συγγραφεύς.
Είναι αυτό που ζητάς.

Απορώ πως δεν έχει βρεθεί ένα επιχειρηματικό μυαλό να του στήσει μια σελίδα!

Καλό παιδί κι ο Μπαμπάς

Τάκμαν μια παράκληση θέλω να σου κάνω...

Κατά καιρούς έχεις γράψει κάποιες εξηγήσεις για τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς, όπως τα ριγκάκια,κουρνούτος,μορφασμός γύπα (κι ανάστροφος, σαν τον ερμή ένα πράγμα), αν γίνεται λοιπόν να τις συγκεντρώσεις σε ένα ποστ και να βάλεις το λινκ στην υπογραφή σου. Ακόμη κι εγω που διαβάζω κατα καιρούς κάποια πράγματα δεν τα πιάνω.

Ακόμη καλό θα ήταν να φτιάξεις κι ενα βιογραφικό για να μπαίνουν στο νόημα σύντομα αυτοί που διαβάζουν πρώτη φορά...
π.χ. που βρίσκεσαι, τι σπουδάζεις, πως ξεκίνισες τα στούντιο, τις προτιμήσεις σου, γιατί λες τη αρκούδα αρκούδα και πως την γνώρισες. Περιλιπτικά πάντα για να μπαίνει κάποιος στο νόημα

Όλα αυτά τα έχεις αναφέρει κατά καιρούς, απλώς συγκέντρωσέ τα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
καλα αποτελεσματα τακμαν,δεν μου απαντησες ομως..
Όσον αφορά τη συνάντηση με το Δημητράκη, θα κάνω ειδική αναφορά στην ερωτική μου ατζέντα. Σχετικά με τους μπιντέδες, δε νομίζω ότι φοριούνται στην Αγγλία. Στο σπίτι μου όμως στην Κυψέλη, έχουμε ένα μπιντέ δίπλα στη χέστρα.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
TAKMAN τι έγινε με τα αποτελέσματα?  Δεν είχαμε ούτε καν προβλέψεις και αγωνία είναι μεγάλη. ?????

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Survival Analysis: 77 / 100 - Distinction
Bayesian Methods: 68 / 100 - Merit
Epidemiological Methods: 59 / 100 - Pass
Survey Design: 64 / 100 - Merit

Το βράδυ θα ενημερώσω την τσατσά.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
ωραιος τακμαν,οποτε δεν χρωστας τπτ τωρα ετσι??

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ανακοίνωση
Αύριο στις 14:00 βγαίνουν οι βαθμοί των μαθημάτων που έδωσα. Μόλις ενημερωθώ, θα ποστάρω εδώ τα αποτελέσματα, θα τηλεφωνήσω στην τσατσά και θα συνεχίσω την αφήγηση της ερωτικής μου ατζέντας (οι μέρες 17 και 18 Ιουνίου ήταν πολύ πιπεράτες).
Ευγε ΤΑΚΜΑΝ για τα αποτελεσματα, μας κανεις περηφανους, στα πανεπιστημια της αλλοδαπης, τα λεωφορεια, τα τραμ και τα καραβακια πιανοντας τα τρικ-τρικ υπερωριμων ζαριασμενων Αγγλιδων...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ωραιος τακμαν,οποτε δεν χρωστας τπτ τωρα ετσι??
Όσα μαθήματα έδωσα, τα πέρασα. Συνολικά για τη λήψη του MSc μου μένουν 4 μαθήματα και Dissertation. Για να μοιράσω το φορτίο, θα δώσω 2 τον Αύγουστο και 2 τον Ιανουάριο.
Στις 21:00 θα πάω για φαγητό στο Blue Island με το Χρίστο και τη Μαριάννα. Αύριο θα συνεχίσω το μυθιστόρημά μου.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όσα μαθήματα έδωσα, τα πέρασα. Συνολικά για τη λήψη του MSc μου μένουν 4 μαθήματα και Dissertation. Για να μοιράσω το φορτίο, θα δώσω 2 τον Αύγουστο και 2 τον Ιανουάριο.
Στις 21:00 θα πάω για φαγητό στο Blue Island με το Χρίστο και τη Μαριάννα. Αύριο θα συνεχίσω το μυθιστόρημά μου.
Οι πιο δυσκολες εξετασεις ομως, ειναι αυτες που δινεις με την Αρκουδιτσα, ετσι δεν ειναι ΤΑΚ??? ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 29/06/2013
Στις 09:37 πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο στούντιο. Η στιχομυθία που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας. Ξέρετε σε ποιο στούντιο δουλεύει η αρκούδα;
ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ: Εδώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Μου τι δίνετε λίγο;
ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ: Μισό λεπτό.
ΤΣΑΤΣΑ: Εμπρός;
ΤΑΚΜΑΝ: Έλα εγώ είμαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι κάνεις αγάπη μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Τι έγινε; Πρωτή φορά σε πετυχαίνω μαζί με άντρα.
ΤΣΑΤΣΑ: Είναι ο κύριος Βαγγέλης, το αφεντικό. Πες μου όμως τα νέα σου, αφού παίρνεις από Αγγλία.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω να μας παρεξηγεί;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι καλέ, είναι πολύ καλός ο κύριος Βαγγέλης. Εγώ σας αγαπάω όλους σαν παιδιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω εμένα να με αγαπάς λίγο παραπάνω.
ΤΣΑΤΣΑ: Βεβαίως.
ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά τα πέρασα όλα τα μαθήματα.
ΤΣΑΤΣΑ: Μπράβο αγάπη μου, πολύ χαίρομαι που έχεις τέτοια ευχάριστα νέα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο ελάχιστος βαθμός που πήρα ήταν 59 / 100 και ο μέγιστος 77 / 100.
ΤΣΑΤΣΑ: Τους κατατρόπωσες όλους.
ΤΑΚΜΑΝ: Έβγαλα μέσο όρο 66 / 100.
ΤΣΑΤΣΑ: Να πας και στο μοναστήρι να ευχαριστήσεις το θεό.
ΤΑΚΜΑΝ: Από τις 3 Ιουλίου και μετά, θα το κανονίσω. Τη Δευτέρα θα πάω στο πανεπιστήμιο, γιατί έγινε κάποιο λάθος στην καρτέλα με τη βαθμολογία και θέλω να συνεννοηθώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Σημασία έχει ότι τα πέρασες όλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις με τον ανάδρομο Ερμή συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Συνολικά μου μένουν ακόμα 4 μαθήματα και το dissertation. Στις 02/07/2013 θα βρεθώ με τον tutor μου, για να το επιβεβαιώσω και για να συζητήσουμε τα μαθήματα που θα δώσω τον Αύγουστο. Το μεσημέρι της Τρίτης θα μου δώσει την εργασία στα GLM και τότε θα ξέρω χοντρικά, πότε θα ξανάρθω Ελλάδα.
ΤΣΑΤΣΑ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τα αποτελέσματα τα έμαθα χθες στις 14:00. Σκέφτηκα κατά τις 19:10 τοπική ώρα (ώρα Ελλάδος 21:10) να σε τηλεφωνήσω σπίτι, αλλά μετά φοβήθηκα την ανιψιά σου και κόλωσα.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Την Τρίτη θα σε πάρω σπίτι, να τα πούμε με την ησυχία μας.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Αν είναι η ανιψιά σου, θέλω να μου πεις σε πόση ώρα να σε πάρω. Δεν μπορώ να βρίσκομαι όλη τη μέρα πάνω από το τηλέφωνο.
ΤΣΑΤΣΑ: Επειδή έχω λίγη δουλίτσα, θα σε αφήσω.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Οι πιο δυσκολες εξετασεις ομως, ειναι αυτες που δινεις με την Αρκουδιτσα, ετσι δεν ειναι ΤΑΚ??? ;)
Είναι αρκετά ψυχοφθόρα η σχέση, ήτοι:

1. Δε λαμβάνω την αγάπη που θέλω από αυτή τη γυναίκα.
2. Έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
3. Τάζει λαγούς με πετραχήλια και όταν έρχεται η στιγμή να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις της, στρίβει αλά Γαλλικά.
4. Έχει αυξήσει πολύ τα πάρε - δώσε με την αντιπαθητική ανιψιά της, με αποτέλεσμα να μην είναι δεδομένο ότι στο σπίτι μιλάει άνετα.
5. Έχει το ελάτωμμα της φιλαργυρίας (όταν τη ρώτησα πόσα χρήματα θα ήθελε να παίρνει κάθε μήνα, μου είπε αστειευόμενη 1.000.000 ευρώ).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάω για φαγητό στα ΙΚΕΑ. Μετά θα τελειώσω την κριτική, που άφησα στη μέση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις δημοσίευσα την κριτική με τίτλο "The system is currently unavailable - please wait". Νομίζω ότι έβαλα όλη μου την τέχνη. Θέλω σχόλια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Μετά το ανεπιτυχές πουτανογαμήσι και την παρέα με την αρκουδίτσα, επέστρεψα Κυψέλη ποδαράτος (από το στούντιο έφυγα στις 12:26). Και μόνο το γεγονός ότι απόλαυσα για 25 λεπτά τη στοργή της τσατσάς, ήταν αρκετό για να επιστρέψω σπίτι ευτυχισμένος.
Στις 13:06 καθώς περνούσα έξω από το βιβλιοπωλείο Forum (οδός Κύπρου 118), είδα την καβλιάρα βιβλιοπώλισσα κυρία Γεωργία, η οποία έχει βγει στη σύνταξη από τις 30/08/2005. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
ΓΕΩΡΓΙΑ: Γεια σου (ακολούθησε η καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πέρασα να πω μια καλησπέρα.
ΓΕΩΡΓΙΑ: Καλά έκανες (κατόπιν, μου ξαναγύρισε την πλάτη για δεύτερη φορά).
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά ε; Δεν ξέρω, αν γνωρίζεις το Δημητράκη τον Πορνομετανάστη. Πέρυσι τον είχε δείξει ο Λαζόπουλος και η σατυρική εκπομπή "Η συντέλεια".
ΓΕΩΡΓΙΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πάμε παρέα μπουρδελότσαρκα στη Φυλής σήμερα στις 20:00.
ΓΕΩΡΓΙΑ: (τριπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom