Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα για να δω, αν ξέρεις, πού δουλεύεις αύριο.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν το ξέρω ακόμα. Αυτό συζητούσα με την κοπέλα. Περιμένω το αφεντικό να με τηλεφωνήσει.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να είσαι στο 36Α ή έστω στο 133 και όχι στο 92Α.
ΤΣΑΤΣΑ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Δε νομίζω και εσένα να σου αρέσει το 92Α, που είναι γεμάτο κάμερες και δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Και εσύ δεν προτιμάς να είσαι αύριο στο 36Α, για να τα πούμε με την ησυχία μας;
ΤΣΑΤΣΑ: Μακάρι.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας από τη συγκίνηση): Πολύ σε αγαπάω. Όταν έρχομαι Ελλάδα με το αεροπλάνο, διαρκώς εσένα σκέφτομαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι στο δρόμο. Στις 18:30 θα βρεθώ με τον Πινόκιο για γλυκό στα Goodys.
ΤΣΑΤΣΑ: Χθες έπαιξες bowling;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, παίξαμε συνολικά 4 παρτίδες.
ΤΣΑΤΣΑ: Ποιος νίκησε;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Πινόκιο με 3-1.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΠΟΥΤΑΝΑ: Το κινητό σου χτυπάει.
ΤΣΑΤΣΑ: Ο ανιψιός μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, όπου και να είσαι αύριο, θα περάσω να σε χαιρετήσω. Θα σε πάρω στις 10:30 να συνεννοηθούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή και εγώ βιάζομαι και εσύ θες να μιλήσεις, θα τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε. Τσάο.
ΤΑΚΜΑΝ: Bye.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σιγα - σιγα ρε Τακη, μισο λεπτο. Να χεσεις δυο και τρεις και δεκαπεντε φορες τη μερα το καταλαβαινω. Διπλο χεσιμο με τη μια πως? Τα εριξες , τραβηξες το καζανακι και  αμεσως σου ξαναρθε?
Διπλό εννοώ ότι έριξα δυο ανεξάρτητα παχιά χεσίματα με διαφορά μικρότερη της μιας ώρας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάω να την πέσω για την κλασσική σιέστα και να τραβήξω καμία μαλακία. Τα λέμε αργότερα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πάω να την πέσω για την κλασσική σιέστα και να τραβήξω καμία μαλακία. Τα λέμε αργότερα.
με στρωματο-τρυπητή , ή με βουλκανιζατέρ ?

υγ: ελπίζω να χρησιμοποιώ καλά την σημειολογία σου
αν και δεν μας έχεις εξηγήσει πως προκύπτει ότι τα βραχιολάκια είναι του γύπα τα 9μερα... :-

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως ειναι μεγαλη αδικια στις κριτικες του ΤΑΚΜΑΝ να μην υπαρχει βαθμολογια για το Σεντονι...
Απο ο,τι μας λεει ο ΤΑΚ, παντα εκξπερματωνει  οταν τριβεται με το σεντονια και οχι με την πουτανα, αρα δεν ειναι αδικο να υπαρχει βαθμολογια για την κοπελα, για το χωρο, ακομα για το παρκινγκ(τι τον ενδιαφερει τον ΤΑΚΜΑΝ, με τα λεωφορεια πηγαινει...)και να μην υπαρχει για τα σεντονια που εκει αποθετει ολη την ενταση του και την ενεργεια του???
Κυριοι admins και Mods σας παρακαλω οπως προσθεσετε ειδικα αυτη τη βαθμολογια στις κριτικες του ΤΑΚΜΑΝ..
"Λευτερια στα Σεντονια" που αποθετει ο ΤΑΚΜΑΝ!!!!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
γενικα ειναι μια κατηγορια μονος του . Δικο του σαιτ χρειαζεται να γινει και εκατομμυριουχος και να τα σκασει ολα στην αρκουδα.
δεν ειναι τυχαιο οτι τον εντοπισαν στην αλλοδαπη και τον κρατησαν εκει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παντως ειναι μεγαλη αδικια στις κριτικες του ΤΑΚΜΑΝ να μην υπαρχει βαθμολογια για το Σεντονι...
Απο ο,τι μας λεει ο ΤΑΚ, παντα εκξπερματωνει  οταν τριβεται με το σεντονια και οχι με την πουτανα, αρα δεν ειναι αδικο να υπαρχει βαθμολογια για την κοπελα, για το χωρο, ακομα για το παρκινγκ(τι τον ενδιαφερει τον ΤΑΚΜΑΝ, με τα λεωφορεια πηγαινει...)και να μην υπαρχει για τα σεντονια που εκει αποθετει ολη την ενταση του και την ενεργεια του???
Κυριοι admins και Mods σας παρακαλω οπως προσθεσετε ειδικα αυτη τη βαθμολογια στις κριτικες του ΤΑΚΜΑΝ..
Χαχαχαχαχαχαχα.
Οντως, μερικα σεντονια ειναι πιο μαλακα αλλα πιο σκληρα κτλ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
με στρωματο-τρυπητή , ή με βουλκανιζατέρ ?

υγ: ελπίζω να χρησιμοποιώ καλά την σημειολογία σου
αν και δεν μας έχεις εξηγήσει πως προκύπτει ότι τα βραχιολάκια είναι του γύπα τα 9μερα... :-
Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή δεν απαιτεί γυναικεία παρουσία (παρά μόνο κατάλληλο σεντόνι και στρώμα), για να πετύχει. Είναι ο τρόπος, με τον οποίο μαλακίζομαι, κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής σιέστας ή του βραδινού ύπνου.
Η μέθοδος του βουλκανιζατέρ εφαρμόζεται αποκλειστικά στα στούντιο και σύμφωνα με κλινικές μελέτες που έγιναν σε ποντίκια, πετυχαίνει με πιθανότητα 2-4%.
Το πράσινο ριγκάκι του Γύπα το χάρισα στην αρκουδίτσα στις 17/06/2013.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Συμφωνώ απόλυτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, κατηφόρισα προς την Πατησίων. Από τη στάση "Καλλιφρονά" πήρα το λεωφορείο Α8 και κατέβηκα στον Περισσό. Από εκεί πήρα τον ΗΣΑΠ και στις 18:32 έφτασα στο σταθμό του Ηρακλείου, όπου βρέθηκα με τον Πινόκιο.
Αρχικά καθίσαμε στα Goodys για γλυκό και μετά σε μια καφετέρια για κρύα σοκολάτα. Στις 21:06 ο Πινόκιο γύρισε σπίτι του και εγώ πήγα στον Άγιο Ελευθέριο για δείπνο με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα.
Στις 23:10 επέστρεψα Κυψέλη και το υπόλοιπο της μέρας επικοινωνούσα με το Χρίστο και τη Μαριάννα μέσω Facebook. Στις 01:05 έπεσα για ύπνο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Τυπε ευτυχως που οταν εισαι Αθηνα δεν παιζει καμια απεργια των ΜΜΜ ...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 08:36. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου (αρωματικό καφέ με γεύση καραμελωμένα αμύγδαλα), έριξα ένα παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα ένα πιάτο γάλα με δημητριακά Nesquik, έπλυνα τα δόντια μου και απόλαυσα κλασσικά τη δεύτερη πρωινή μου κένωση. Κατόπιν, έκανα ντους, ξυρίστηκα, έβαλα αποσμητικό στις μασχάλες μου και ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα.

*Θα ακολουθήσει κριτική*

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παντως ο πατερας σου πρεπει να ειναι πολυ περηφανος που σε εχει γιο  :dancing:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ημουν απολυτα βεβαιος οτι θα συμφωνουσες απ0ολυτα Μέγα TAKMAN.
Για αυτο και σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι, βασικα το βιντεοκλιπ θελω να προσεξεις
Φανταζεσαι πεομαλαξεις πανω στα ιπταμενα σεντονια και μαλιστα ολοκαθαρα, εε?
Πως την κοβεις σαν ιδεα??? :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ημουν απολυτα βεβαιος οτι θα συμφωνουσες απ0ολυτα Μέγα TAKMAN.
Για αυτο και σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι, βασικα το βιντεοκλιπ θελω να προσεξεις
Φανταζεσαι πεομαλαξεις πανω στα ιπταμενα σεντονια και μαλιστα ολοκαθαρα, εε?
Πως την κοβεις σαν ιδεα??? :grin:
Ετσι οπως ιπτανται στον αερα ττα σεντονια , ολοκαθαρα και αστραφτερα, φανταζεσαι να εισαι πιασμενος χερακι και με τα τρικ-τρικ της αρκουδιτσας και να πετας μαζι με την αρκουδιτσσα για να τα πιασεις ...
Πω-πω ιδεα που σου δινω Μεγιστε ΤΑΚ...
Βαλε την πιτζαμα με σκουφο να φτιαξετε το βιντεοκλιπ οταν ξαναρθεις Ελλαδα.... :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 17/06/2013 ώρα 10:42 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το άγνωστο και βάρκα την ελπίδα, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:51 κοντοστάθηκα έξω από το γυμναστήριο, που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Κυψέλης, και τηλεφώνησα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Εδώ ο θεός έκανε το θαύμα του, καθώς επηρέασε τον αρχινταβατζή (ρε Γιοντέ δεν μπορώ, γελάω σαν κορνούτος) να βάλει την αρκούδα να δουλέψει στο αγαπημένο μου στούντιο. Η τηλεδιάσκεψη με την τσατσά ήταν η κάτωθι:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Αγάπη μου, τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ (συγκινημένος): Πραγματικά πολύ το χαίρομαι, που σε πέτυχα στο 36Α και θα μπορέσω να σε δω. Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιά μου.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω ξεκινήσει από το σπίτι. Σε κανένα μισάωρο θα είμαι εκεί.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ετσι οπως ιπτανται στον αερα ττα σεντονια , ολοκαθαρα και αστραφτερα, φανταζεσαι να εισαι πιασμενος χερακι και με τα τρικ-τρικ της αρκουδιτσας και να πετας μαζι με την αρκουδιτσσα για να τα πιασεις ...
Πω-πω ιδεα που σου δινω Μεγιστε ΤΑΚ...
Βαλε την πιτζαμα με σκουφο να φτιαξετε το βιντεοκλιπ οταν ξαναρθεις Ελλαδα.... :rockon:
Και γαμώ τις ιδέες. Προς το παρών έχω σκεφτεί ένα βιντεάκι, που συνδυάζει υποκριτική και τραγούδι και operater θα είναι η Μαριάννα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και γαμώ τις ιδέες. Προς το παρών έχω σκεφτεί ένα βιντεάκι, που συνδυάζει υποκριτική και τραγούδι και operater θα είναι η Μαριάννα.
Μακαρι να γινει πραγματικοτητα, περιμενουμε ΤΑΚ...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Τακμαν τη γνωμη σου για αυτο το ντοκιμοντερ... Δες το ολο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom