You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Μόλις δημοσίευσα την κριτική μου με τίτλο "Συγνώμη είστε από τη Ναύπακτο;". Θέλω πολλά σχόλια.
Μετά τη στουντιότσαρκα, επέστρεψα Κυψέλη με τα πόδια. Αισθανόμουν αγαλλίαση στην ψυχή μου, καθώς ήταν η πρώτη φορά μέσα στο 2013, που η αρκούδα μου φέρθηκε τόσο όμορφα.
Στις 12:55 έφτασα σπίτι. Στη συνέχεια έκανα ντους, έφαγα σαρδέλες στο φούρνο για μεσημεριανό και στις 15:05 πήγαμε οικογενειακώς για καφέ στο Γαλάτσι. Στις 16:40 επιστρέψαμε από την έξοδο και έπεσα για την κλασσική σιέστα, η οποία συνοδεύτηκε από εκσπερμάτωση.
Στις 17:35 σηκώθηκα, έριξα ένα παχύ χέσιμο και στις 18:10 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στις Υάδες. Καθώς το λεωφορείο 224 περνούσε από τη Βριλησσού, σκέφτηκα την αρκουδίτσα και 2-3 σταγόνες καυτά δάκρυα κύλησαν από τα μάγουλά μου.
Στις 18:50 έφτασα στο Αττικό Άλσος και στις 19:00 συναντήθηκα με έναν άραβα φίλο μου (γνωστός της οικογένειας) στις Υάδες, όπου καθίσαμε για παγωτό.
Στις 20:00 ο άραβας πήρε την κοπέλα του και επέστρεψαν στη φωλιά τους και εγώ φυσικά πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στις 20:36 έφτασα σπίτι.
*Πάω να ρίξω παχύ χέσιμο. Τα λέμε σε λίγο*
Στις 12:55 έφτασα σπίτι. Στη συνέχεια έκανα ντους, έφαγα σαρδέλες στο φούρνο για μεσημεριανό και στις 15:05 πήγαμε οικογενειακώς για καφέ στο Γαλάτσι. Στις 16:40 επιστρέψαμε από την έξοδο και έπεσα για την κλασσική σιέστα, η οποία συνοδεύτηκε από εκσπερμάτωση.
Στις 17:35 σηκώθηκα, έριξα ένα παχύ χέσιμο και στις 18:10 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στις Υάδες. Καθώς το λεωφορείο 224 περνούσε από τη Βριλησσού, σκέφτηκα την αρκουδίτσα και 2-3 σταγόνες καυτά δάκρυα κύλησαν από τα μάγουλά μου.
Στις 18:50 έφτασα στο Αττικό Άλσος και στις 19:00 συναντήθηκα με έναν άραβα φίλο μου (γνωστός της οικογένειας) στις Υάδες, όπου καθίσαμε για παγωτό.
Στις 20:00 ο άραβας πήρε την κοπέλα του και επέστρεψαν στη φωλιά τους και εγώ φυσικά πήρα το δρόμο της επιστροφής. Στις 20:36 έφτασα σπίτι.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Αντε ρε τακη , δυσκοιλιοτητα εχεις και κανεις τοση ωρα?.
Όχι, πολύ σκούπισμα.Αντε ρε τακη , δυσκοιλιοτητα εχεις και κανεις τοση ωρα?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πες μου ένα καλό λόγο ύπαρξης αυτής της πληροφορίας προς το κοινό σου
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
να πλενεσαι Τακη,αλλιως θα συγκαεις...Όχι, πολύ σκούπισμα.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
πεστα τυπενα πλενεσαι Τακη,αλλιως θα συγκαεις...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πεστα τυπε
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:35. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα ενισχυμένο - παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου και επέστρεψα στην τουαλέτα, για να ολοκληρώσω την κένωση.
Η μαμά δε χρειαζόταν ψώνια και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να περάσω ένα εξαιρετικά βαρετό Σαββατιάτικο πρωινό (internet, βαρετές συζητήσεις, κτλ).
Στις 14:20 έφαγα κοτόπουλο κοκκινιστό για μεσημεριανό και στις 15:45 έπεσα για την κλασσική σιέστα.
Στις 16:40 σηκώθηκα, ήπια τον απογευματινό καφέ, έριξα το τρίτο χέσιμο, έκανα ντους, ξυρίστηκα και στις 17:35 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στη στάση "Ηράκλειο" του ΗΣΑΠ (είχα ραντεβού με τον Πινόκιο).
Στις 17:49 βρήκα ένα απομονωμένο σημείο κοντά στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης και τηλεφώνησα στην τσατσά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την καλέσω στο στούντιο, έκανα δυο φορές το σταυρό μου, κοιτάζοντας τον ουρανό με θλιμμένο βλέμμα.
Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Ξύπνησα στις 09:35. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα ενισχυμένο - παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου και επέστρεψα στην τουαλέτα, για να ολοκληρώσω την κένωση.
Η μαμά δε χρειαζόταν ψώνια και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να περάσω ένα εξαιρετικά βαρετό Σαββατιάτικο πρωινό (internet, βαρετές συζητήσεις, κτλ).
Στις 14:20 έφαγα κοτόπουλο κοκκινιστό για μεσημεριανό και στις 15:45 έπεσα για την κλασσική σιέστα.
Στις 16:40 σηκώθηκα, ήπια τον απογευματινό καφέ, έριξα το τρίτο χέσιμο, έκανα ντους, ξυρίστηκα και στις 17:35 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στη στάση "Ηράκλειο" του ΗΣΑΠ (είχα ραντεβού με τον Πινόκιο).
Στις 17:49 βρήκα ένα απομονωμένο σημείο κοντά στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης και τηλεφώνησα στην τσατσά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την καλέσω στο στούντιο, έκανα δυο φορές το σταυρό μου, κοιτάζοντας τον ουρανό με θλιμμένο βλέμμα.
Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Φίλε το παχύ χέσιμο είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.πες μου ένα καλό λόγο ύπαρξης αυτής της πληροφορίας προς το κοινό σου
Μηπως το παρακανεις ομως φιλαρακι;Η πολυ απολαυση απο τον κωλο μπορει να σου βγει σε κακο!!Φίλε το παχύ χέσιμο είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Μετά από την παραπάνω τηλεδιάσκεψη, σκέφτηκα την αγελάδα, ξάπλωσα και έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.
Στις 14:20 έφαγα το μεσημεριανό μου και στις 15:00 ξαναβγήκα από το σπίτι με προορισμό την Πλατεία Δαβάκη. Στις 16:10 έφτασα στην Καλλιθέα και λίγα λεπτά αργότερα συναντήθηκα με τον Πάνο. Καθίσαμε παρέα για καφέ στα Starbucks και μετά πήγαμε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για μια εξουσιοδότηση. Κατά τις 18:00, καθώς συζητούσα με τον Πάνο για τα καμμένα ερωτικά μου, με αναγνώρισε ένα μέλος από το site (με αποκάλεσε ΤΑΚΜΑΝ). Βγάλαμε παρέα μια αναμνηστική φωτογραφία, γιατί θεωρούμαι μια από τις σπουδαιότερες σύγχρονες προσωπικότητες στην Ελλάδα.
Στις 18:20 πήρα το λεωφορείο 5 και στις 19:48 επέστρεψα σπίτι μου.
Πες μου ότι κάνεις πλάκα.
Πρέπει να ήταν γαμώ τα άτομα αυτός, αν ήταν φυσιολογικός.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
φίλε TAKMAN , πώς γίνεται να αφοδεύεις σε δόσεις ?
μήπως ελέγχεις με τη βούλησή σου , το παχύ σου έντερο?
δλδ εκκενώνεις το 1/3,
σταματάς
κάνεις άλλη δουλειά
μετά απο λίγο εκκενώνεις το άλλο 1/3 , σταματάς , πάς αλλού
και μετά βγάζεις το υπόλοιπο
μήπως έχεις εκγυμνάσει τους πρωκτικούς σου σφιγκτήρες ?
δλδ εκκενώνεις το 1/3,
σταματάς
κάνεις άλλη δουλειά
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
κορυφαία ατακαμήπως έχεις εκγυμνάσει τους πρωκτικούς σου σφιγκτήρες ?
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα λίγο, να σε ακούσω.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά έκανες.
ΤΑΚΜΑΝ: Από όσες φορές σε έχω δει τους τελευταίους 12 μήνες, χθες ήταν η φορά, που το ευχαριστήθηκα περισσότερο.
ΤΣΑΤΣΑ: Χαίρομαι που πέρασες καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ, που κάθισες μαζί μου μισή ώρα και ήσουν τόσο στοργική.
ΤΣΑΤΣΑ: Όποτε μπορώ, το κάνω. Δεν είναι κάθε φορά ίδιες οι συνθήκες.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω όμως η αγάπη σου για μένα να μην έχει διακυμάνσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Και σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω την επόμενη φορά που θα έρθω Ελλάδα, να πάμε παρέα για κανένα μπανάκι.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Όπως και να έχει, τη Δευτέρα θα σε δω μια τελευταία φορά, πριν φύγω.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω τη Δευτέρα να δουλεύεις στο 133 ή στο 36Α, για να καθίσουμε με την ησυχία μας.
ΤΣΑΤΣΑ: Μακάρι.
ΤΑΚΜΑΝ: Και στο 92Α όμως να σε έχουν, εγώ θα περάσω να σε χαιρετήσω.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι κάνεις τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 18:30 θα βρεθώ με τον Πινόκιο στο Ηράκλειο και μετά θα πάμε για bowling στην Κηφισιά.
ΤΣΑΤΣΑ: Ωραία. Καλά να περάσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Η Παναγίτσα να σε έχει καλά. Θα σε ξαναπάρω αύριο το απόγευμα.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε. Θα τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. See you.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα λίγο, να σε ακούσω.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά έκανες.
ΤΑΚΜΑΝ: Από όσες φορές σε έχω δει τους τελευταίους 12 μήνες, χθες ήταν η φορά, που το ευχαριστήθηκα περισσότερο.
ΤΣΑΤΣΑ: Χαίρομαι που πέρασες καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ, που κάθισες μαζί μου μισή ώρα και ήσουν τόσο στοργική.
ΤΣΑΤΣΑ: Όποτε μπορώ, το κάνω. Δεν είναι κάθε φορά ίδιες οι συνθήκες.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω όμως η αγάπη σου για μένα να μην έχει διακυμάνσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Και σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω την επόμενη φορά που θα έρθω Ελλάδα, να πάμε παρέα για κανένα μπανάκι.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Όπως και να έχει, τη Δευτέρα θα σε δω μια τελευταία φορά, πριν φύγω.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω τη Δευτέρα να δουλεύεις στο 133 ή στο 36Α, για να καθίσουμε με την ησυχία μας.
ΤΣΑΤΣΑ: Μακάρι.
ΤΑΚΜΑΝ: Και στο 92Α όμως να σε έχουν, εγώ θα περάσω να σε χαιρετήσω.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι κάνεις τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 18:30 θα βρεθώ με τον Πινόκιο στο Ηράκλειο και μετά θα πάμε για bowling στην Κηφισιά.
ΤΣΑΤΣΑ: Ωραία. Καλά να περάσεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Η Παναγίτσα να σε έχει καλά. Θα σε ξαναπάρω αύριο το απόγευμα.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε. Θα τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε. See you.
Στην πραγματικότητα έριξα 3 ανεξάρτητα χεσίματα. Το έγραψα έτσι, για να μην επαναλαμβάνω την ίδια έκφραση και γίνομαι βαρετός.φίλε TAKMAN , πώς γίνεται να αφοδεύεις σε δόσεις ?
δλδ εκκενώνεις το 1/3,
σταματάς
κάνεις άλλη δουλειά
Με αναγνώρισε, γιατί πέρα από τη χαρακτηριστική μου φάτσα, συζητούσα με τον Πάνο για τσατσαδοιστορίες.
Πες μου ότι κάνεις πλάκα.
Πρέπει να ήταν γαμώ τα άτομα αυτός, αν ήταν φυσιολογικός.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K