Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 14/06/2013 ώρα 10:51 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:57 βρήκα ένα ήσυχο σημείο κοντά στην Πλατεία Κυψέλης και πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Καρδουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα απλά να σου πω ότι έρχομαι. Καθυστέρησα να ξεκινήσω λόγω βροχής.
ΤΣΑΤΣΑ: Έριξε βροχή ε;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλέ Λονδίνο γίναμε. Αυτή τη στιγμή κρατάω ομπρέλα.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε από κοντά σε λίγο. Έγινε;
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: See you.
Όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, η συμπεριφορά της τσατσάς στο τηλέφωνο ήταν παραδόξως καλύτερη, σε σχέση με τις δυο προηγούμενες επισκέψεις μου. Παρόλα αυτά, είχα αρκετή αγωνία για το τι θα αντιμετώπιζα.
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, μίλησα με τον Πάνο για 7-8 λεπτά. Του έλεγα για τις πρόσφατες μαλακίες που είχα γράψει στο site και γελούσαμε σαν κορνούτοι. Κατόπιν, κατηφόρισα την οδό Κυψέλης, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου και στις 11:14 έφτασα στη στάση «Ευελπίδων». Μετά από λίγο, ήρθε το λεωφορείο 224 και επιβιβάστηκα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε αυτό το σημείο, θα σας κάνω ένα τεστ πολλαπλής επιλογής. Τι συνέβη στο λεωφορείο;
Α) Παρέα με έναν αράπη από τη Γκάνα, είχαμε στριμώξει το χέρι μιας α-καπέλο κάνοντάς της bic-bic, εγώ από πάνω και αυτός από κάτω.
Β) Κάθισα δίπλα σε μια χήρα α-καπέλο με τρικ-τρικ. Αν και τα χρυσαφικά της ήταν πολυφλεκτικά, ο πούτσος μου παρέμεινε ασυγκίνητος, επειδή είχα την έννοια της αρκούδας.
Γ) Στο λεωφορείο κάθονταν δίπλα-δίπλα δυο α-καπέλο και το έπαιζα τζόβενος μέχρι να σηκωθεί η μια, ώστε να καθίσω κοντά στην άλλη.
Δ) Τίποτα από τα παραπάνω.
Άντε, επειδή είστε καλά παιδιά, θα σας αποκαλύψω ότι ήταν το β. Τα υπόλοιπα τα έγραψα, για να γελάσετε.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στις 11:27 κατέβηκα από το 224 στην πλησιέστερη στάση και έκλεισα το κινητό μου.