Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ξερω για τα κρυμμενα νοηματα που περναει μεσα απο τα βιντεο του, απλα ο γραπτος του λογος εχει πιο ενδιαφερον. Την εικονα ειτε την εχεις ειτε οχι.

Τακμαν περιμενω να γραψεις κριτικη με πουτανα και τσατσα στο ιδιο δωματιο. Μην το καθυστερεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
TAKMAN μας απογοητεύεις...
περιμέναμε με αδημονική αδημονία
το καινούριο σου βιντεάκι με τον δημητράκη τον πορνομετανάστη
και ματαιώνονται οι ελπίδες μας

πρέπει να μας ανεβάσεις κάποια καινούρια βιντεακή έκφραση του ταλέντου σου  ;)
σωστα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ήθελα να σε ρωτήσω καταρχήν, πού δουλεύεις αύριο. Θέλω οπωσδήποτε να σε δω.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν το ξέρω ακόμα.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πολύ, πες στο αφεντικό να σε βάλει στο 36Α. Εκεί θα είμαστε πιο ήσυχα.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν μπορώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Όπου και να είσαι, θα έρθω. Πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, που το Σάββατο μίλησες μαζί μου 25 λεπτά, παρά το γεγονός ότι εργαζόσουν στο 92Α. Αυτό και μόνο δείχνει ότι με αγαπάς και σε τιμάει.
ΤΣΑΤΣΑ: Δε χρειάζεται να με ευχαριστείς.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι θα κάνεις απόψε;
ΤΣΑΤΣΑ: Σε λίγο θα έρθει η ανιψιά μου, για να πάμε στο λογιστήριο για τη φορολογική δήλωση.
ΤΡΙΧΟΣΚΥΛΟ: Γαβ, γαβ.
ΤΣΑΤΣΑ: Ήρθε η ανιψιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε κλείνω τότε. Τα λέμε αύριο.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, έβαλα το anti-virus στους υπολογιστές. Το γεγονός ότι η ανιψιά έχει αυξήσει τα πάρε - δώσε με την αρκούδα, με είχε τσατίσει.
Στις 12:10 ήρθε ο πατέρας μου σπίτι και λίγο αργότερα επέστρεψε η μαμά από τον οδοντίατρο. Στις 13:06 πήγαμε οικογενειακά για καφέ στη Φωκείονος Νέγρη. Στις 14:45 επέστρεψα σπίτι με τη μαμά.
Στις 15:25 έφαγα το μεσημεριανό μου και μετά έπεσα για την κλασσική σιέστα. Το απόγευμα έφαγα φρούτα και παγωτό και φυσικά συνέχισα το μυθιστόρημά μου.
Στις 20:59 ξεκίνησα από το σπίτι μου στην Κυψέλη, για να πάω στον Άγιο Ελευθέριο για βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα γκόμενα. Στις 21:10 βρήκα ένα απομονωμένο σημείο κοντά στην Πλατεία Κυψέλης και πήρα τηλέφωνο την τσατσά. Η στιχομυθία ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ (λαχανιασμένος από την ταχυπαλμία): Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, που σε ενοχλώ. Σε πήρα απλά για να δω, πού δουλεύεις αύριο.
ΤΣΑΤΣΑ: Πάνω στο 36Α.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλεια. Οπότε το πρωί, θα σε δω από κοντά.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες σε παίρνω με μεγάλο φόβο. Λέω θα είναι μόνη της, θα είναι με την ανιψιά της ...
ΤΣΑΤΣΑ: Μέχρι τις 20:30 ήταν εδώ. Μόλις έφυγε, έκανα ντους και τώρα ετοιμάζομαι για ύπνο.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε χρειάζεται να σε φοβάμαι δηλαδή;
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλός μορφασμός του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).
ΤΣΑΤΣΑ: Τι κάνεις τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάω με τα πόδια από το σπίτι της μαμάς, στο σπίτι του πατέρα μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς, που θεωρούμαι κάτοικος εξωτερικού και δεν χρειάζεται να υποβάλλω φορολογική δήλωση. Στην Αγγλία είμαι απαλλαγμένος από τους φόρους, επειδή είμαι άνεργος φοιτητής. Γενικά η Αγγλία σε αντίθεση με το μπάχαλο της Ελλάδας, είναι κράτος δικαίου.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πάντως στην Αγγλία είναι πολύ σημαντικό για μένα, που είμαι ανεξάρτητος. Από εκεί σε παίρνω από το σταθερό όποτε θέλω και σου μιλάω ελεύθερα. Στην Αθήνα μπροστά στους γονείς μου, δεν μπορώ να σε παίρνω.
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι βέβαια, γιατί θα σε ρωτήσουν "Ποια είναι αυτή;".
ΤΑΚΜΑΝ: Μα εκτός από αυτό και με τους φίλους μου μιλάω πολύ κουμπωμένα, όταν είναι μπροστά οι γονείς μου.
ΤΣΑΤΣΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά. Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Θα τα πούμε αύριο από κοντά.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Καληνύχτα.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, έβαλα το anti-virus στους υπολογιστές. Το γεγονός ότι η ανιψιά έχει αυξήσει τα πάρε - δώσε με την αρκούδα, με είχε τσατίσει.
Στις 12:10 ήρθε ο πατέρας μου σπίτι και λίγο αργότερα επέστρεψε η μαμά από τον οδοντίατρο. Στις 13:06 πήγαμε οικογενειακά για καφέ στη Φωκείονος Νέγρη. Στις 14:45 επέστρεψα σπίτι με τη μαμά.
Στις 15:25 έφαγα το μεσημεριανό μου και μετά έπεσα για την κλασσική σιέστα. Το απόγευμα έφαγα φρούτα και παγωτό και φυσικά συνέχισα το μυθιστόρημά μου.
Στις 20:59 ξεκίνησα από το σπίτι μου στην Κυψέλη, για να πάω στον Άγιο Ελευθέριο για βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα γκόμενα. Στις 21:10 βρήκα ένα απομονωμένο σημείο κοντά στην Πλατεία Κυψέλης και πήρα τηλέφωνο την τσατσά. Η στιχομυθία ήταν η εξής:
Ε, πες το ρε ΤΑΚ οτι ο μπαμπας σου εχει ρωσιδα γκομενα, μιλαμε ποιο μεγαλη μορφη ο τυπος, στα χναρια του, μπραβοοοο.. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, συνέχισα τον ποδαρόδρομο μέχρι τη Βικτώρια. Από εκεί πήρα τον ΗΣΑΠ και κατέβηκα στη στάση "Άγιος Ελευθέριος" (ώρα 21:44). Στο σπίτι φάγαμε γεμιστά και στις 23:21 επέστρεψα Κυψέλη. Στις 01:10 έπεσα για ύπνο.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ξερω για τα κρυμμενα νοηματα που περναει μεσα απο τα βιντεο του, απλα ο γραπτος του λογος εχει πιο ενδιαφερον. Την εικονα ειτε την εχεις ειτε οχι.
Nομίζω Μάριε ότι έχεις άδικο. Είναι από τις περιπτώσεις όπου ο γραπτός λόγος εναρμονίζεται απόλυτα με την εικόνα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 08:37. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα ενισχυμένο - παχύ χέσιμο, έφαγα 1 πιάτο γάλα με δημητριακά Nesquik, έπλυνα τα δόντια μου και αμόλησα το δεύτερο πακέτο Ντελόρ από κουράδες. Κατόπιν, έκανα ντους, ξυρίστηκα και ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα. Πριν προλάβω να βγω από το σπίτι, ξέσπασε ένα μπουρίνι και έτσι η έξοδος αναβλήθηκε για 15 λεπτά.

*Θα ακολουθήσει κριτική*

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
αντε μας εχει αφησει πανω στο καλυτερο

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
TAKMAN ο λαός θέλει βιντεακή επίδειξη , των συνουσιακών παρατριψιακών τεχνικών του: "παρκετο-τρυπητή" , "στρωματο-τρυπητή"
και γενικότερα ότι σε "-τρυπητή" έχεις  :thumbsup: 

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 14/06/2013 ώρα 10:51 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:57 βρήκα ένα ήσυχο σημείο κοντά στην Πλατεία Κυψέλης και πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Καρδουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα απλά να σου πω ότι έρχομαι. Καθυστέρησα να ξεκινήσω λόγω βροχής.
ΤΣΑΤΣΑ: Έριξε βροχή ε;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλέ Λονδίνο γίναμε. Αυτή τη στιγμή κρατάω ομπρέλα.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε από κοντά σε λίγο. Έγινε;
ΤΑΚΜΑΝ: See you.

Όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, η συμπεριφορά της τσατσάς στο τηλέφωνο ήταν παραδόξως καλύτερη, σε σχέση με τις δυο προηγούμενες επισκέψεις μου. Παρόλα αυτά, είχα αρκετή αγωνία για το τι θα αντιμετώπιζα.
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, μίλησα με τον Πάνο για 7-8 λεπτά. Του έλεγα για τις πρόσφατες μαλακίες που είχα γράψει στο site και γελούσαμε σαν κορνούτοι. Κατόπιν, κατηφόρισα την οδό Κυψέλης, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου και στις 11:14 έφτασα στη στάση «Ευελπίδων». Μετά από λίγο, ήρθε το λεωφορείο 224 και επιβιβάστηκα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε αυτό το σημείο, θα σας κάνω ένα τεστ πολλαπλής επιλογής. Τι συνέβη στο λεωφορείο;

Α) Παρέα με έναν αράπη από τη Γκάνα, είχαμε στριμώξει το χέρι μιας α-καπέλο κάνοντάς της bic-bic, εγώ από πάνω και αυτός από κάτω.
Β) Κάθισα δίπλα σε μια χήρα α-καπέλο με τρικ-τρικ. Αν και τα χρυσαφικά της ήταν πολυφλεκτικά, ο πούτσος μου παρέμεινε ασυγκίνητος, επειδή είχα την έννοια της αρκούδας.
Γ) Στο λεωφορείο κάθονταν δίπλα-δίπλα δυο α-καπέλο και το έπαιζα τζόβενος μέχρι να σηκωθεί η μια, ώστε να καθίσω κοντά στην άλλη.
Δ) Τίποτα από τα παραπάνω.

Άντε, επειδή είστε καλά παιδιά, θα σας αποκαλύψω ότι ήταν το β. Τα υπόλοιπα τα έγραψα, για να γελάσετε.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στις 11:27 κατέβηκα από το 224 στην πλησιέστερη στάση και έκλεισα το κινητό μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Πριν προλάβω να χτυπήσω το κουδούνι, μου άνοιξε η τσατσά, η οποία προφανώς με εντόπισε από το CCTV (εκτός και αν έπιασε την αύρα μου). Μόλις με είδε, με αγκάλιασε, με έβαλε στο σαλονάκι και μου πρόσφερε το χέρι της για μητροπολητικό sandwich. Κατόπιν, φώναξε την κοπέλα για σαλονάρισμα (η πουτάνα εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο 36 για άγνωστο λόγο). Μέχρι να κατέβει η κοπέλα, κάθισα παρέα με την αρκούδα, απολαμβάνοντας χαλαρή κουβεντούλα και στοργικά χαδάκια.
Μετά από 3 λεπτά παρουσιάστηκε η Τάνια. Η συγκεκριμένη πουτάνα είναι ηλικίας 22 ετών, μετρίου αναστήματος, μελαχρινή και έχει αρκετά πιασίματα (για το όνομα δεν είμαι σίγουρος). Περιττό να σας πω βέβαια ότι ακόμα και αν η αρκούδα μου παρουσίαζε έναν γάιδαρο με μεγάλα αυτιά στη θέση της ιερόδουλης, θα έσκαγα το 50άρικο, ώστε μετά την εκσπερμάτωση να απολάμβανα την αγάπη και τη στοργή της εν λόγω κυρίας.
Έτσι λοιπόν μετά την πασαρέλα, η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου της έσκασα το 50άρικο κάνοντάς της bic-bic στα τρικ-τρικ.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 14/06/2013 ώρα 10:51 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 10:57 βρήκα ένα ήσυχο σημείο κοντά στην Πλατεία Κυψέλης και πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Καρδουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα απλά να σου πω ότι έρχομαι. Καθυστέρησα να ξεκινήσω λόγω βροχής.
ΤΣΑΤΣΑ: Έριξε βροχή ε;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλέ Λονδίνο γίναμε. Αυτή τη στιγμή κρατάω ομπρέλα.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε από κοντά σε λίγο. Έγινε;
ΤΑΚΜΑΝ: See you.

Όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, η συμπεριφορά της τσατσάς στο τηλέφωνο ήταν παραδόξως καλύτερη, σε σχέση με τις δυο προηγούμενες επισκέψεις μου. Παρόλα αυτά, είχα αρκετή αγωνία για το τι θα αντιμετώπιζα.
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, μίλησα με τον Πάνο για 7-8 λεπτά. Του έλεγα για τις πρόσφατες μαλακίες που είχα γράψει στο site και γελούσαμε σαν κορνούτοι. Κατόπιν, κατηφόρισα την οδό Κυψέλης, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου και στις 11:14 έφτασα στη στάση «Ευελπίδων». Μετά από λίγο, ήρθε το λεωφορείο 224 και επιβιβάστηκα.

Σε αυτό το σημείο, θα σας κάνω ένα τεστ πολλαπλής επιλογής. Τι συνέβη στο λεωφορείο;

Α) Παρέα με έναν αράπη από τη Γκάνα, είχαμε στριμώξει το χέρι μιας α-καπέλο κάνοντάς της bic-bic, εγώ από πάνω και αυτός από κάτω.
Β) Κάθισα δίπλα σε μια χήρα α-καπέλο με τρικ-τρικ. Αν και τα χρυσαφικά της ήταν πολυφλεκτικά, ο πούτσος μου παρέμεινε ασυγκίνητος, επειδή είχα την έννοια της αρκούδας.
Γ) Στο λεωφορείο κάθονταν δίπλα-δίπλα δυο α-καπέλο και το έπαιζα τζόβενος μέχρι να σηκωθεί η μια, ώστε να καθίσω κοντά στην άλλη.
Δ) Τίποτα από τα παραπάνω.

Άντε, επειδή είστε καλά παιδιά, θα σας αποκαλύψω ότι ήταν το β. Τα υπόλοιπα τα έγραψα, για να γελάσετε.

Στις 11:27 κατέβηκα από το 224 στην πλησιέστερη στάση και έκλεισα το κινητό μου.
Εξεταζομενοι εμεις σε αιθουσα του πανεπιστημιου του Κεμπριτζ, εξεταστης ο ΤΑΚΜΑΝ σε Τεστ Πολλαπλης επιλογης, να σε πιανει ο ΤΑΚ να αντιγραφεις, εσυ να κανεις την ανεστραμμενη γκριματσα του Γυπα και ο ΤΑΚ να γελαει σαν Κορνουτος...
Τι αλλο θες απο αυτη τη ζωη???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Πριν προλάβω να χτυπήσω το κουδούνι, μου άνοιξε η τσατσά, η οποία προφανώς με εντόπισε από το CCTV (εκτός και αν έπιασε την αύρα μου). Μόλις με είδε, με αγκάλιασε, με έβαλε στο σαλονάκι και μου πρόσφερε το χέρι της για μητροπολητικό sandwich. Κατόπιν, φώναξε την κοπέλα για σαλονάρισμα (η πουτάνα εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο 36 για άγνωστο λόγο). Μέχρι να κατέβει η κοπέλα, κάθισα παρέα με την αρκούδα, απολαμβάνοντας χαλαρή κουβεντούλα και στοργικά χαδάκια.
Μετά από 3 λεπτά παρουσιάστηκε η Τάνια. Η συγκεκριμένη πουτάνα είναι ηλικίας 22 ετών, μετρίου αναστήματος, μελαχρινή και έχει αρκετά πιασίματα (για το όνομα δεν είμαι σίγουρος). Περιττό να σας πω βέβαια ότι ακόμα και αν η αρκούδα μου παρουσίαζε έναν γάιδαρο με μεγάλα αυτιά στη θέση της ιερόδουλης, θα έσκαγα το 50άρικο, ώστε μετά την εκσπερμάτωση να απολάμβανα την αγάπη και τη στοργή της εν λόγω κυρίας.
Έτσι λοιπόν μετά την πασαρέλα, η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου της έσκασα το 50άρικο κάνοντάς της bic-bic στα τρικ-τρικ.
Σκαω απο αγωνια και κλαιω απο συγκινηση (για την μεγαλη πιθανοτητα θετικης εκβασης της επιχειρησης με κωδικο "Αρκουδιτσα bic-bic"...  :'(

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σκαω απο αγωνια και κλαιω απο συγκινηση (για την μεγαλη πιθανοτητα θετικης εκβασης της επιχειρησης με κωδικο "Αρκουδιτσα bic-bic"...  :'(
εισαι καλος ανθρωπος τοτε τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom