Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ποιος σου ειπε οτι ο Τακης φοβαται τυπε ?

δεν υπαρχουν αλλοι στο σπιτι ?  :rolleyes:
Το μονο που μπορει να φοβηθει ειναι να μην τον πιασουν οι γονεις του να χαιδευει και να εκσπερματωνει ανω στα τρικ-τρικ που ειχε κουμπησει η αρκουδιτσα με το ντεφι... :grin:
Αληθεια μηπως εχει καμμια μυστικη ντουλαπα που ανοιγει με ενα κουμπι και οδηγει σε ενα υπογειο, αλλα Φαντομ Ντακ, οπου εχει τον πληρη εξοπλισμο του, δηλάδη του Γυπα τα εννιαμερα και τα τρικ-τρικ? :grin:
Καθοτι ειναι επικινδυνο να αφηνει εκτεθειμενο τον εξοπλισμο του, χυμα στο δωματιο του...

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ΤΑΚΜΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ !!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έχω πολλά νέα. Στις 20/06/2013 ώρα 19:15 θα είμαι Southampton. Θα σας τα πω όλα λεπτομερώς.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα, για να τα πούμε. Αν σε στενοχώρησα το Σάββατο, σε παρακαλώ πολύ θέλω να με συγχωρέσεις.
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
ΤΣΑΤΣΑ: Πήγες για bowling τελικά;
ΤΑΚΜΑΝ: Την Κυριακή 09/06/2013 βγήκα με τον Πινόκιο και πήγαμε για παγωτό στο Ηράκλειο. Για bowling θα πάμε το άλλο Σάββατο.
ΤΣΑΤΣΑ: Ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα είμαι έξω και πάω στον Ερυθρό Σταυρό.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πάντως ρε συ, η ανεξαρτησία είναι σημαντικό αγαθό. Αυτές τις μέρες, που μένω με τους γονείς μου, με ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι χρειάζεται να δίνω λογαριασμό για όλα.
ΤΣΑΤΣΑ: (εκείνη τη στιγμή μάσαγε τσίχλα).
ΤΑΚΜΑΝ: Επιπλέον, αρκετές στιγμές βαριέμαι αφόρητα. Δυο από τους καλύτερούς μου φίλους μου (η Πιζάμα με Σκούφο και ο Μπάο)  αποδείχτηκαν άσπονδοι. Τους τηλεφωνάω διαρκώς να βγούμε και αυτοί μου βρίσκουν τις πιο απίθανες διακιολογίες, για να αναβάλλουμε την έξοδο (και το χειρότερο είναι ότι συνήθως δε σηκώνουν το τηλέφωνο). Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, είναι η πρώτη φορά που ανυπομονώ να γυρίσω στην Αγγλία.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Και για δυο φίλους, δε θες να μείνεις Αθήνα;
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις πόσες μέρες έχω μείνει κλεισμένος στο σπίτι;
ΤΣΑΤΣΑ: Μπορεί τα παιδιά αυτά να βγαίνουν με τις γκόμενές τους. Γιατί δε πας (έστω και μόνος σου) σε κανένα μπαράκι, για να περάσεις την ώρα σου;
ΤΑΚΜΑΝ: (διπλός μορφασμός Γύπα).
ΤΣΑΤΣΑ: Μπορεί εκεί να γνωρίσεις καμία κοπέλα.

*Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν ότι τα φάρμακα για το Alzheimer της τσατσάς, μόλις πέρασαν την ημερομηνία λήξεως*

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τακμαν η θείτσα σε κερνάει χυλόπιτα και μπουμπάρια κάθε μέρα και εσύ ακόμα την παίρνεις τηλέφωνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων, θα δω. Εμένα με ενδιαφέρει την επόμενη φορά που θα έρθω, να κανονίσουμε να πάμε παρέα για κανένα μπάνιο.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα πάρουμε παρέα το λεωφορείο και θα κολυμπήσουμε στη Βάρκιζα.
ΤΑΚΜΑΝ: Γενικά, θέλω να μπορώ να σε βλέπω και εκτός στούντιο.
ΤΣΑΤΣΑ: (εκείνη τη στιγμή έκανε τσιχλόφουσκα).
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή τώρα βιάζομαι, την Πέμπτη θα σε ξαναπάρω τηλέφωνο και την Παρασκευή θα σε δω από κοντά.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χάρηκες που με άκουσες.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσικός μορφασμός του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Τα λέμε. Να σαι καλά.
ΤΣΑΤΣΑ: Και εσύ το ίδιο.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΤΑΚΜΑΝ: Επιπλέον, αρκετές στιγμές βαριέμαι αφόρητα. Δυο από τους καλύτερούς μου φίλους μου (η Πιζάμα με Σκούφο και ο Μπάο)  αποδείχτηκαν άσπονδοι.

Ποιοι ειναι αυτοι ΤΑΚ??? :uglystupid:
Τους εχεις αναφερει και πριν?
Πρεπει να ειναι μορφαρες, εεε? :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, πήρα το 036 και κατέβηκα στη στάση "Γηροκομείο". Από εκεί πήγα με τα πόδια στον Ερυθρό Σταυρό. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι τσοντοσινεμά για τους λάτρες των α-καπέλο.
Στις 14:10 παρέλαβα το χαρτί του Πάνου και εξήλθα από το κτίριο. Εκείνη τη στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Μάκης και κανονίσαμε να βρεθούμε στις 16:00 στην ασφαλιστική εταιρεία που δουλεύει (για πληροφορίες ]). Έτσι λοιπόν, πήρα τα λεωφορεία 550 και 040 και στις 15:26 έφτασα Πειραιά. Με το Μάκη κάθισα παρέα από τις 16:05 μέχρι τις 17:53. Κατόπιν, γευμάτισα στα Goodys και στις 19:40 επέστρεψα στην Κυψέλη.
Το υπόλοιπο της μέρας, το πέρασα στην τηλεόραση και στο internet. Στις 00:42 έπεσα για ύπνο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων, θα δω. Εμένα με ενδιαφέρει την επόμενη φορά που θα έρθω, να κανονίσουμε να πάμε παρέα για κανένα μπάνιο.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα πάρουμε παρέα το λεωφορείο και θα κολυμπήσουμε στη Βάρκιζα.
ΤΑΚΜΑΝ: Γενικά, θέλω να μπορώ να σε βλέπω και εκτός στούντιο.
ΤΣΑΤΣΑ: (εκείνη τη στιγμή έκανε τσιχλόφουσκα).
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή τώρα βιάζομαι, την Πέμπτη θα σε ξαναπάρω τηλέφωνο και την Παρασκευή θα σε δω από κοντά.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χάρηκες που με άκουσες.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσικός μορφασμός του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Τα λέμε. Να σαι καλά.
ΤΣΑΤΣΑ: Και εσύ το ίδιο.
τυπε εχεις γινει μεγαλος ερασης

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:15. Το πρωί πήγα στο Βρετανικό Συμβούλιο, για να δώσω το χαρτί του Πάνου για μετάφραση από τα Ελληνικά στα Αγγλικά. Το απόγευμα πήγα στο σπίτι του Γιοντώ για καφέ (καθίσαμε παρέα από τις 18:00 μέχρι τις 20:30). Η ψυχική μου κατάσταση δεν ήταν στα καλύτερά της. Η αλλοπρόσαλη συμπεριφορά της αρκούδας (άλλοτε είναι πολύ στοργική και άλλοτε πολύ ψυχρή - επιπλέον έχει την τάση να τάζει λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος να μην πραγματοποιεί τίποτα - για παράδειγμα όσο ήμουν Αγγλία μου έλεγε ότι θα βρισκόμασταν σπίτι της και στις 05/06/2013 που την πίεσα, μου αράδιασε το παραμύθι με την ανιψιά της) αποτελούσε σταθερά αιτία στενοχώριας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Άλλοι επιβαρυντικοί παράγοντες για την ψυχολογία μου ήταν η απόρριψη από τα δυο προαναφερθέντα άτομα (Πιζάμα με Σκούφο και Μπάο) και το καταπιεστικό οικογενειακό περιβάλλον (για παράδειγμα, κάθε φορά που σέρφαρα στο Internet, με ρωτούσε η μαμά σε ποια σελίδα είμαι - επιπλέον κάθε φορά που έγραφα στο site, με ρωτούσε "Τι γράφεις πάλι ρε Τάκη;" - αυτά δεν τα έκανε παλιά). Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές στην προσευχή μου έλεγα "Παναγίτσα μου, δεν θέλω να ξανάρθω ποτέ στην Ελλάδα".
Στις 21:17 επέστρεψα σπό την έξοδο. Έφαγα πράσινα φασολάκια για βραδινό, συνέχισα το μυθιστόρημά μου και στις 00:50 έπεσα για ύπνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
:2funny:
Που το ξεθαψες αυτο το τυπακι? :2funny:
ΕΙναι και συνωνοματος του ΤΑΚ ο τυπος, λεμε...
Πολύ καλό το βιντεάκι. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ασχολούμαι ακόμα με τη στατιστική. Αστρολόγος έπρεπε να γίνω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Επιπλέον, αρκετές στιγμές βαριέμαι αφόρητα. Δυο από τους καλύτερούς μου φίλους μου (η Πιζάμα με Σκούφο και ο Μπάο)  αποδείχτηκαν άσπονδοι.

Ποιοι ειναι αυτοι ΤΑΚ??? :uglystupid:
Τους εχεις αναφερει και πριν?
Πρεπει να ειναι μορφαρες, εεε? :grin:
Πιζάμα με Σκούφο = Η operater στα πιο πρόσφατα βιντεάκια μου. Είναι 37 ετών, χωρισμένη με παιδί και δουλεύει στην εφορία.
Μπάο = Αιώνιος φοιτητής του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Μπήκε στη σχολή το 2002 και χρωστάει ακόμα 14 μαθήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom