Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα αν καθεσαι πολυ καιρο σε πιανει καταθλυψη εχεις δικιο.Γ'αυτο κ'εγω αν προσεξες ερχομαι μονο για μια βδομαδα το πολυ 10 μερες.Θθα ερθω και θα κανουμε χαβαλε :2funny:.Αυριο αν με το καλο φτασω θα σε παρω τηλεφωνο αν ειναι να τα πουμε Φυλης ή Μεταξουργειο :)
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στην Ελλαδα αν καθεσαι πολυ καιρο σε πιανει καταθλυψη εχεις δικιο.Γ'αυτο κ'εγω αν προσεξες ερχομαι μονο για μια βδομαδα το πολυ 10 μερες.Θθα ερθω και θα κανουμε χαβαλε :2funny:.Αυριο αν με το καλο φτασω θα σε παρω τηλεφωνο αν ειναι να τα πουμε Φυλης ή Μεταξουργειο :)
Θα γελάμε σαν κορνούτοι.  :2funny: :2funny:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ΤΑΚΜΑΝ, γιατι δεν βγαζεις μια φωτο το βαλιτσακι με τα ριγκακια για να δουμε και εμεις οι περιεργοι?Πιστευω οτι συμφωνει και το υπολοιπο κοινο που φανατικα σε διαβαζει και σε ακολουθει.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ, γιατι δεν βγαζεις μια φωτο το βαλιτσακι με τα ριγκακια για να δουμε και εμεις οι περιεργοι?Πιστευω οτι συμφωνει και το υπολοιπο κοινο που φανατικα σε διαβαζει και σε ακολουθει.
Η αρκούδα χθες μου είπε ότι θα μου πάρει δώρο μια καινούργια μπουρδελότσαντα. Κουλό ε;

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Η αρκούδα χθες μου είπε ότι θα μου πάρει δώρο μια καινούργια μπουρδελότσαντα. Κουλό ε;
Μπουρδελοτσαντα εννοεις αυτην που εχεις μεσα τα ριγκακια???
Γιατι να στο πει αυτο ομως??
Μηπως πρεπει να μας ενημερωσεις και εχει μεινει πισω η ενημερωση??

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ο Τακης ρε θέλει ζωντανό πράγμα. Να σαλευει. Γερικο μεν αλλά όχι ακόμα πεθαμενο
Συμφωνώ. Με τις α-καπέλο θέλω να υπάρχει interaction (θαυμασμός, θρυλικές στιχομυθίες, στοργή, χούφτωμα και μορφασμοί Γύπα).

kologria

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Tak-man + Dimitrakis.
Kati san na lene enwsh xlwrinhs me fwsgenio = aerio ths moustardas.
Kati san na leme nagkasaki k xirosima se mia ekrhxh.
Kati san na leme klinton k berlouskon na pernoun partouza thn roumpi k thn levinsky.
H zwh mou moiazei na oloklirwnete.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:30. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα τα δημητριακά μου και έπλυνα τα δόντια μου. Στις 10:52 συνεννοήθηκα με τον Πάνο και στις 11:05 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στον Ερυθρό Σταυρό (είχα συμφωνήσει με τον Πάνο να παραλάβω τη γνωμάτευση από τον ψυχίατρο κύριο Ηλία για μείζονα κατάθλιψη και να τη δώσω στο Βρετανικό συμβούλιο για μετάφραση στα Αγγλικά, ώστε να μπορέσει να παρατείνει τις αυστηρές προθεσμίες των εργασιών του).
Στις 11:12 κοντοστάθηκα έξω από το μαγαζί της 2-Hut και πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιρνα διακρκώς βαθιές ανάσες, για να μην υποστώ καρδιακό επεισόδιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:30. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα τα δημητριακά μου και έπλυνα τα δόντια μου. Στις 10:52 συνεννοήθηκα με τον Πάνο και στις 11:05 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στον Ερυθρό Σταυρό (είχα συμφωνήσει με τον Πάνο να παραλάβω τη γνωμάτευση από τον ψυχίατρο κύριο Ηλία για μείζονα κατάθλιψη και να τη δώσω στο Βρετανικό συμβούλιο για μετάφραση στα Αγγλικά, ώστε να μπορέσει να παρατείνει τις αυστηρές προθεσμίες των εργασιών του).
Στις 11:12 κοντοστάθηκα έξω από το μαγαζί της 2-Hut και πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιρνα διακρκώς βαθιές ανάσες, για να μην υποστώ καρδιακό επεισόδιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
καλα εκανες τυπε και πηγες στον ψυχιατρο :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αύριο το πρωί θα κάνω την τελευταία μου τσάρκα. Στις 20/06/2013 ώρα 14:20, θα βρίσκομαι στην Αγγλία. Από εκεί θα σας γράψω όλα τα νέα με την ησυχία μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ψυχική κατάσταση της στιγμής
Για διαφόρους λόγους, που θα σας τους αναλύσω μόλις πάω Αγγλία, ανυπομονώ να εγκαταλείψω το Ελληνικό έδαφος. Αισθάνομαι κατάθλιψη, αρκετές στιγμές δεν αισθάνομαι μέρος του περίβαλλοντος που με περιτριγυρίζει και με ενοχλεί πολύ ότι συμβιώνω (έστω και προσωρινά) με τους γονείς μου.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ψυχική κατάσταση της στιγμής
Για διαφόρους λόγους, που θα σας τους αναλύσω μόλις πάω Αγγλία, ανυπομονώ να εγκαταλείψω το Ελληνικό έδαφος. Αισθάνομαι κατάθλιψη, αρκετές στιγμές δεν αισθάνομαι μέρος του περίβαλλοντος που με περιτριγυρίζει και με ενοχλεί πολύ ότι συμβιώνω (έστω και προσωρινά) με τους γονείς μου.

πρεπει να εισαι ατομαρα δικε μου .... δεν μου λες , κλειδωνεις το δωματιο σου το βραδυ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom