Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τώρα συνεχίζω την ερωτική μου ατζέντα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/06/2013
Στις 12:05 αποχώρησα από το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Καθώς βάδιζα προς την Κυψέλη, έτρεχε το δάκρυ μου ποτάμι. Στις 12:26 έφτασα στην Πλατεία Κυψέλης. Έξω από το κρεοπωλείο "Λιανός", εντόπισα την 98άχρονη ζητιάνα. Αμέσως έκατσα δίπλα της και επιχείρησα να της δώσω την αφροδισιακή τσάντα του Lion King. Δυστυχώς όμως, η ζητιάνα τον τελευταίο καιρό είναι απίστευτα νευρική. Έτσι λοιπόν, πριν προλάβω να ανοίξω την μπουρδελότσαντα, μου είπε ουρλιάζοντας "Φύγε, πήγαινε στη δουλειά σου".

*Η παραπάνω αντίδραση αποτέλεσε την ταφόπλακα στη σχέση μας*

Στις 12:31 πέρασα από το μαγαζί της 2-Hut. Αγόρασα γάλα και 1 παγωτό Nirvana. Φυσικά μετά την οικονομική συναλλαγή, τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich. Κατόπιν, βγήκα από το μαγαζί και πέρασα απέναντι την οδό Φαιδριάδων. Επειδή όμως μου ήρθε η φαεινή ιδέα να της χαρίσω την αφροδισιακή τσάντα, μετά από 1 λεπτό επέστρεψα στον "τόπο του εγκλήματος". Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Tη δεκαετια του '90 που ο ΤΑΚΜΑΝ ηταν πιτσιρικας, θυμαμαι εκει τριγυρω απο την Ομονοια μια Γριουλα που ηταν καμπουριαστη πιο πολυ απο σχημα Γ και μαλιστα ειχε τασεις για αναδιπλωση σε σχημα αναποδο U και κουβαλουσε 3-4 μπλε βρωμικες πλαστικες τσαντες μπακαλικου... :grin:
Χαρακτηριστικο οτι αν την πλησιαζες να τη βοηθησεις με τις τσαντες της, τουλαχιστον σε διαολοεστελνε απο ο,τι ειχε παθει ενας γνωστος μου.. :2funny:
Επισης ηταν και αλλη μια γρια  που κουβαλουσε ενα καροτσακι λαικης γεματο απο πλαστικες τσαντες και αυτη, την εβλεπα συνηθως στον αξονα Βασιλισσης Σοφιας-Πανεπιστημιου-Ακαδημιας...
Χαρακτηριστικο της οτι ηταν συνηθως με εναν γερο, φορουσαν και οι δυο μαντηλια που ειχαν καλυμμενα στομα και μυτη, μονο ματια και μετωπο ειχαν ακαλυπτα και σταματουσαν στην ακρη του δρομου ή στη νησιδα και εχωναν απιστευτα μπινελικια και οποιον παρει ο χαρος :2funny:
Μια φορα που τους ειδα χωρις μαντηλια, ηταν ασπρο το προσωπο μεχρι εκει που καλυπτε η μαντηλα και μαυρο το εκτεθειμενο μερος του προσωπου... :grin:
Αχ ρε τακμαν, να ησουν λιγο μεγαλυτερος, τετοιες μορφες επρεπε να συναντουσες, αυτες που συναντας τωρα, μια δεν πιανουν μπροστα σε αυτες... :'(

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέχασα πριν να σου πω κάτι σημαντικό. Σου έχω μια έκπληξη.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Τι έφερες;
ΤΑΚΜΑΝ: Άκου να δεις, πώς έχει η κατάσταση. Από τις 04/10/2012 μέχρι τις 24/01/2013, δούλευα στο πανεπιστήμιο του Southampton σαν διδάσκων. Στις 27/10/2012 αγόρασα από την Αγγλία μια τσάντα £ 30 για μια κοπέλα, που μένει Αθήνα. Πριν από λίγο της έδωσα το δώρο και μου το επέστρεψε, επειδή δεν της άρεσε. Είναι αμαρτία να τη φέρω πίσω στην Αγγλία. Επειδή δεν έχω πού να τη δώσω, στη χαρίζω (εκείνη τη στιγμή της έδωσα την τσάντα).  Δε θέλω χρήματα, δε θέλω τίποτα. Το μόνο που θέλω, είναι την αγάπη σου.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα την κάνω δώρο στην κόρη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην της πεις ότι στην έδωσε πελάτης. Πες της ότι την αγόρασες μόνη σου.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Μην ανησυχείς. Πάντως η κοπέλα ήταν πολύ αγενής μαζί σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Οι τοξότες γενικά δε φημίζονται για την ευγένειά τους.
ΑΓΕΛΑΔΑ: (γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την καλοσύνη σου (ακολούθησε αγκαλίτσα και ηγεμονικό sandwich).
ΑΓΕΛΑΔΑ: Να σαι καλά αγόρι μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Ελλάδα θα μείνω μέχρι τις 20 Ιουνίου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω την άλλη βδομάδα να έρθω μια μέρα στο μαγαζί να τα πούμε. Σε αγαπάω πάρα πολύ και το έχω απόλυτη ανάγκη. Εσύ γενικά τα πρωινά είσαι μόνη σου;
ΑΓΕΛΑΔΑ: Αν δεν έρθει καμία φίλη μου, ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλεια. Κάποια μέρα θα βρούμε χρόνο. Πραγματικά μου έχεις λείψει πάρα πολύ.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Να έρθεις όποτε θες. Τώρα που είσαι εδώ, να αγοράζεις και τα προϊόντα μας.
ΤΑΚΜΑΝ: Φυσικά. Οπότε, θα τα πούμε (ακολούθησε τρίτο ηγεμονικό sandwich).
ΑΓΕΛΑΔΑ: Έγινε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από αυτή τη διαθλαστική κουβεντούλα, επέστρεψα σπίτι. Στις 13:05 μπήκα στο Internet και έλαβα ένα σημαντικό e-mail. Ενημερώθηκα ότι πέρασα το μάθημα "Survey Design" με βαθμό 64 / 100. Στις 13:40 βγήκα από το ντους και πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο. Ακολούθησε η κάτωθι τηλεδιάσκεψη:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Τάκης είμαι. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ που σε ενοχλώ, αλλά έχω ένα σημαντικό νέο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πες μου αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Βγήκε το μάθημα "Survey Design". Το πέρασα με 64 / 100. Πραγματικά νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά, γιατί το μάθημα είναι θεωρητικό.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μπράβο βρε παιδάκι μου. Αυτό έχει σημασία. Να περνάς τα μαθήματα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω πραγματικά να χάρηκες, που με είδες. Σε παρακαλώ πάρα πολύ θέλω την αγάπη σου και θέλω να αποδέχεσαι τις ιδιαιτερότητές μου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να σου πω κάτι. Η Μπέτυ στο 36 σε ξέρει σαν Αλέξανδρο. Όταν της μίλησα για σένα (για το γεγονός ότι σπουδάζεις στην Αγγλία), απαξίωσε να συνεχίσει την κουβέντα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τι είναι; Κοπέλα ή υπηρεσία;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Υπηρεσία.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ ποτέ δε συστήνομαι με ψεύτικο όνομα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ίσως να μη θυμάται καλά. Εσύ έχεις επισκεφτεί και άλλα στούντιο αυτές τις μέρες;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι. Στις 29/05/2013 πήγα σε ένα στούντιο στην Καλλιθέα και στις 05/06/2013 στο στούντιο της οδού Σερβίων 26.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μάλιστα. Δε με πειράζει να πηγαίνεις και σε άλλα, απλά θέλω να είσαι ειλικρινής μαζί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Μα δε σου κρύβω τίποτα. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα τηλέφωνο στο 92Α, για να δω πού δουλεύεις, και η υπηρεσία με θυμήθηκε αποκαλώντας με "Αλέξανδρε". Εγώ τότε της είπα ότι λέγομαι "Δημήτρης", ότι σπουδάζω στο Λονδίνο και ότι ήρθα Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές. Δε γνωρίζω το λόγο, που απαξίωσε να μιλήσει για μένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τέλος πάντων.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου γλυκιά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Λοιπόν, θα τα πούμε πολυλογά.
ΤΑΚΜΑΝ: Φαντάσου να ήμουν δίδυμος, πόσο θα μίλαγα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε ξαναπάρω αύριο. Να σαι καλά. Σε ευχαριστώ για όλα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάρε, όποτε γουστάρεις.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μετά από αυτή τη διαθλαστική κουβεντούλα, επέστρεψα σπίτι. Στις 13:05 μπήκα στο Internet και έλαβα ένα σημαντικό e-mail. Ενημερώθηκα ότι πέρασα το μάθημα "Survey Design" με βαθμό 64 / 100. Στις 13:40 βγήκα από το ντους και πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο. Ακολούθησε η κάτωθι τηλεδιάσκεψη:
Δωσε Τακ...μεταθεσα την βραδυνη μου εξοδο για αργοτερα για να διαβασω τα αριστουργηματα σου και του γυπα τα εννιαμερα :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ο Τάκης είμαι. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ που σε ενοχλώ, αλλά έχω ένα σημαντικό νέο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πες μου αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Βγήκε το μάθημα "Survey Design". Το πέρασα με 64 / 100. Πραγματικά νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά, γιατί το μάθημα είναι θεωρητικό.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μπράβο βρε παιδάκι μου. Αυτό έχει σημασία. Να περνάς τα μαθήματα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω πραγματικά να χάρηκες, που με είδες. Σε παρακαλώ πάρα πολύ θέλω την αγάπη σου και θέλω να αποδέχεσαι τις ιδιαιτερότητές μου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Να σου πω κάτι. Η Μπέτυ στο 36 σε ξέρει σαν Αλέξανδρο. Όταν της μίλησα για σένα (για το γεγονός ότι σπουδάζεις στην Αγγλία), απαξίωσε να συνεχίσει την κουβέντα.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τι είναι; Κοπέλα ή υπηρεσία;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Υπηρεσία.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ ποτέ δε συστήνομαι με ψεύτικο όνομα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ίσως να μη θυμάται καλά. Εσύ έχεις επισκεφτεί και άλλα στούντιο αυτές τις μέρες;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι. Στις 29/05/2013 πήγα σε ένα στούντιο στην Καλλιθέα και στις 05/06/2013 στο στούντιο της οδού Σερβίων 26.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μάλιστα. Δε με πειράζει να πηγαίνεις και σε άλλα, απλά θέλω να είσαι ειλικρινής μαζί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Μα δε σου κρύβω τίποτα. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα τηλέφωνο στο 92Α, για να δω πού δουλεύεις, και η υπηρεσία με θυμήθηκε αποκαλώντας με "Αλέξανδρε". Εγώ τότε της είπα ότι λέγομαι "Δημήτρης", ότι σπουδάζω στο Λονδίνο και ότι ήρθα Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές. Δε γνωρίζω το λόγο, που απαξίωσε να μιλήσει για μένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τέλος πάντων.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου γλυκιά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Λοιπόν, θα τα πούμε πολυλογά.
ΤΑΚΜΑΝ: Φαντάσου να ήμουν δίδυμος, πόσο θα μίλαγα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε ξαναπάρω αύριο. Να σαι καλά. Σε ευχαριστώ για όλα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάρε, όποτε γουστάρεις.

Τον ανεστραμμένο μορφασμό Γύπα, πώς τον είδατε από τηλεφώνου;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από την παραπάνω τηλεδιάσκεψη, σκέφτηκα την αγελάδα, ξάπλωσα και έπαιξα μια σπέσιαλ μαλακία.
Στις 14:20 έφαγα το μεσημεριανό μου και στις 15:00 ξαναβγήκα από το σπίτι με προορισμό την Πλατεία Δαβάκη. Στις 16:10 έφτασα στην Καλλιθέα και λίγα λεπτά αργότερα συναντήθηκα με τον Πάνο. Καθίσαμε παρέα για καφέ στα Starbucks και μετά πήγαμε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για μια εξουσιοδότηση. Κατά τις 18:00, καθώς συζητούσα με τον Πάνο για τα καμμένα ερωτικά μου, με αναγνώρισε ένα μέλος από το site (με αποκάλεσε ΤΑΚΜΑΝ). Βγάλαμε παρέα μια αναμνηστική φωτογραφία, γιατί θεωρούμαι μια από τις σπουδαιότερες σύγχρονες προσωπικότητες στην Ελλάδα.
Στις 18:20 πήρα το λεωφορείο 5 και στις 19:48 επέστρεψα σπίτι μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από τις 19:59 έως τις 20:30, ήμουν ξαπλωμένος στον καναπέ και έκλαιγα με λυγμούς. Η συμπεριφορά της αρκούδας με είχε καταστενοχωρήσει. Κατόπιν, έκανα τη γνωστή ψυχοθεραπεία, γράφοντας τις παπαριές μου στο site. Στις 23:10 έφαγα γιουβέτσι με κριθαράκι για βραδινό και στις 23:51 επέστρεψαν οι γονείς μου από την Εύβοια. Στις 00:52 έπεσα για ύπνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επειδή θέλω να φτάσω στη σημερινή στουντιότσαρκα (όπου πέρασα τέλεια), θα είμαι σχετικά σύντομος στις αφηγήσεις μου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:30. Μέχρι τις 11:00 έκανα τις κλασσικές μαλακίες (ημερολόγιο, κατούρημα, χέσιμο, καφές, πρωινό, you know). Στις 12:02 βγήκα από το σπίτι μου, για να κάνω τα ψώνια. Από τις 12:21 μέχρι τις 12:43 μίλησα με την αρκούδα στο τηλέφωνο. Επειδή η συζήτηση ήταν πολύωρη, δεν έχει νόημα να παραθέσω ολόκληρη την τηλεδιάσκεψη. Σημασία έχει ότι με τον τρόπο της, με έκανε και αισθάνθηκα λίγο καλύτερα (ήταν σχετικά στοργική μαζί μου και κάποιες στιγμές με αποκαλούσε "αγάπη μου"). Ωστόσο, ο πόνος από την προηγούμενη συμπεριφορά της (και ιδιαίτερα σε σχέση με το δώρο μου), παρέμεινε χαραγμένος στο υποσυνείδητό μου.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Βγάλαμε παρέα μια αναμνηστική φωτογραφία, γιατί θεωρούμαι μια από τις σπουδαιότερες σύγχρονες προσωπικότητες στην Ελλάδα.
Οχι μονο στην Ελλαδα.
Στον Κοσμο ολο.
Ποιον κοσμο? στον γαλαξια , στο συμπαν ολακερο...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Κατά τις 18:00, καθώς συζητούσα με τον Πάνο για τα καμμένα ερωτικά μου, με αναγνώρισε ένα μέλος από το site (με αποκάλεσε ΤΑΚΜΑΝ). Βγάλαμε παρέα μια αναμνηστική φωτογραφία, γιατί θεωρούμαι μια από τις σπουδαιότερες σύγχρονες προσωπικότητες στην Ελλάδα.
Εγω αν σε συναντουσα θα σου εκανα ενα μητροπολιτικο σαντουιτς , πωςτολενεαυτοτελοσπαντων

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 13:10 επέστρεψα από τα ψώνια. Η απογευματινή προγραμματισμένη έξοδος με τον Πινόκιο αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο της μέρας να περάσω εξαιρετικά βαρετά (διαδίκτυο, τηλεόραση). Στις 01:10 έπεσα για ύπνο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 10:15. Το πρωί πήγαμε οικογενειακά για καφέ στο Φάληρο. Στις 18:30 συναντήθηκα με τον Πινόκιο στο σταθμό του Ηρακλείου και πήγαμε για γλυκό στα Goodys. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο Α8 έκανα bic-bic σε 3 α-καπέλο με τρικ-τρικ (στις 18:01 πήρα το συγκεκριμένο λεωφορείο από τη στάση Καλλιφρονά και κατέβηκα στη στάση Περισσός του ΗΣΑΠ). Επιπλέον έκανα κατά λάθος stamp στο ριγκάκι μιας παντρεμένης α-καπέλο με χρυσά κοσμήματα. Η εν λόγω κυρία έκανε το μορφασμό του Γύπα και εγώ γέλαγα σαν κορνούτος με καυλωμένη πούτσα. Στις 21:26 επέστρεψα σπίτι, έφαγα βραδινό και είδα την εκπομπή "Your face sounds familiar". Στις 00:48 έπεσα για ύπνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:50. Στις 12:18 κατέβηκα στο κέντρο, για να αγοράσω anti-virus. Στις 13:30 επέστρεψα σπίτι. Το απόγευμα έγραφα παπαριές στο site. Ήταν μια από τις πιο βαρετές μέρες του μήνα. Η ερωτική μου διάθεση πεσμένη. Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξαναδώ την αρκουδίτσα, να της θωπεύσω τα τρικ-τρικ και να κλάψω στην αγκαλιά της. Στις 01:05 έπεσα για ύπνο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:50. Στις 12:18 κατέβηκα στο κέντρο, για να αγοράσω anti-virus. Στις 13:30 επέστρεψα σπίτι. Το απόγευμα έγραφα παπαριές στο site. Ήταν μια από τις πιο βαρετές μέρες του μήνα. Η ερωτική μου διάθεση πεσμένη. Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξαναδώ την αρκουδίτσα, να της θωπεύσω τα τρικ-τρικ και να κλάψω στην αγκαλιά της. Στις 01:05 έπεσα για ύπνο.
Στην Ελλαδα αν καθεσαι πολυ καιρο σε πιανει καταθλυψη εχεις δικιο.Γ'αυτο κ'εγω αν προσεξες ερχομαι μονο για μια βδομαδα το πολυ 10 μερες.Θθα ερθω και θα κανουμε χαβαλε :2funny:.Αυριο αν με το καλο φτασω θα σε παρω τηλεφωνο αν ειναι να τα πουμε Φυλης ή Μεταξουργειο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom