Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Με αναγνώρισε, γιατί πέρα από τη χαρακτηριστική μου φάτσα, συζητούσα με τον Πάνο για τσατσαδοιστορίες.

Αυτός ήταν στο ίδιο μήκος κύματος ή απλα είχε δει τα βιντεάκια σου?
Γιατί άμα αρχίζουν και σε αναγνωρίζουν και πέρα από το χώρο μας, κατέβα για πρόεδρος!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Στην πραγματικότητα έριξα 3 ανεξάρτητα χεσίματα. Το έγραψα έτσι, για να μην επαναλαμβάνω την ίδια έκφραση και γίνομαι βαρετός.
η εντεροεκκένωση είναι ευφοριστική
και όσο πιο συχνά γίνεται, τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση

πιστεύω ότι το έντερό σου υποσυνείδητα δρά έτσι , τυχερέ ;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Με αναγνώρισε, γιατί πέρα από τη χαρακτηριστική μου φάτσα, συζητούσα με τον Πάνο για τσατσαδοιστορίες.
Τακμαν Ηγετη, μην αμαυρωνεις την εικονα σου με τυχον μπουγελοφατσες και ανθρωπακια της σειρας, πρεπει η φυσιογνωμια σου να μεινει ανεγγιχτη, ασπιλη και αμολυντη, μην ξαναδεχτεις να βγαλεις φωτογραφιες με οποιονδηποτε τυχαιο και ασημο πλην τουλαχιστον εξεχουσων αποδεδειγμενα προσωπικοτητων, σαν τον Δημητρακη για παραδειγμα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, κατηφόρισα προς την Πατησίων. Από εκεί πήρα το λεωφορείο Α8 και τον ΗΣΑΠ και στις 18:35 βρέθηκα με τον Πινόκιο στο Ηράκλειο. Από εκεί πήγαμε παρέα Κηφισιά και παίξαμε 4 παιχνίδια bowling. Στη συνέχεια, επιστρέψαμε στην πλατεία του Ηρακλείου και καθίσαμε για παγωτό.
Στις 20:30 ο Πινόκιο πήγε σπίτι του και εγώ πήγα Άγιο Ελευθέριο, για να φάω βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα. Στις 22:34 επέστρεψα Κυψέλη. Το υπόλοιπο της μέρας το πέρασα στο Internet. Στις 00:51 έπεσα για ύπνο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.437
Πόντοι
12.756
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, κατηφόρισα προς την Πατησίων. Από εκεί πήρα το λεωφορείο Α8 και τον ΗΣΑΠ και στις 18:35 βρέθηκα με τον Πινόκιο στο Ηράκλειο. Από εκεί πήγαμε παρέα Κηφισιά και παίξαμε 4 παιχνίδια bowling. Στη συνέχεια, επιστρέψαμε στην πλατεία του Ηρακλείου και καθίσαμε για παγωτό.
Στις 20:30 ο Πινόκιο πήγε σπίτι του και εγώ πήγα Άγιο Ελευθέριο, για να φάω βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα. Στις 22:34 επέστρεψα Κυψέλη. Το υπόλοιπο της μέρας το πέρασα στο Internet. Στις 00:51 έπεσα για ύπνο.

Ποιος κερδισε στο bowling ?

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
144 σκορ!!Εισαι πολυ καλος φιλε Τακη.
Λοιπον,2 συμβουλες,να σκουπιζεσαι με μωρομαντηλα, σε κανουν γυαλι, πολυ καθαρο και δεν χρειαζεσαι πολυ χαρτι για να σκουπιστεις.Ενα μωρομαντηλο ισοδυναμει με 4 κωλοχαρτα.
Συμβουλη 2η,να κανεις μπιντέ, ειναι τελεια εφευρεση απο την ναπολεωντια γαλλια ήδη,ειναι ενα μπανακι μικρο διπλα απο τη λεκανη,πορσελανινο συνηθως,εκει καθεσαι καθιστος,ανοιγεις το μπιντε και ριχνεις νερο στη κωλοτρυπιδα,ενω με το αλλο χερι σφουγγιζεις και πλενεις.Εγγυηση.
Χαρακτηριστικη σκηνη χρησης μπιντε μπορεις να βρεις στην ταινια Huevos d'Oro του ισπανου σκηνοθετη Bigos Luna.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βαρεθηκε ο αλλος να τον πιτσιλαει και τον αφησε να κερδισει στο τελος :pipa3:

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Να σαι καλά ρε Τακμαν και υπόλοιποι που σχολιάζετε, ρίχνω πολύ γέλιο!

Μου φτιάχνει η μέρα...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:45. Μέχρι τις 11:20 έκανα τις κλασσικές μαλακίες (κατούρημα, διπλό παχύ χέσιμο, καφές, δημητριακά, ημερολόγιο). Από τις 11:20 μέχρι τις 13:40 σέρφαρα στο internet. Κατόπιν, παρακολούθησα την αστρολογική εκπομπή της Άσης Μπήλιου Star System. Στις 15:30 έφαγα κοτόπουλο με μακαρόνια για μεσημεριανό και μετά έπεσα για την κλασσική σιέστα.
Στις 16:45 σηκώθηκα, ήπια τον απογευματινό καφέ, έριξα το τρίτο πακέτο Ντελόρ από κουράδες, ξυρίστηκα και έκανα ντους. Στις 17:32 βγήκα από το σπίτι μου, γιατί στις 18:30 είχα κανονίσει ραντεβού με τον Πινόκιο στο σταθμό του Ηρακλείου.
Στις 17:42 κάθισα σε ένα παγκάκι στην οδό Αγίας Ζώνης και πήρα τηλέφωνο την τσατσά στο στούντιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχα φοβερή ταχυπαλμία, ενώ το βάδισμά μου θύμιζε ασθενή με Πάρκινσον. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
το κουρνουτος τι είναι που το χρησιμοποιεις συνέχεια????

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 09:45. Μέχρι τις 11:20 έκανα τις κλασσικές μαλακίες (κατούρημα, διπλό παχύ χέσιμο, καφές, δημητριακά, ημερολόγιο).
Σιγα - σιγα ρε Τακη, μισο λεπτο. Να χεσεις δυο και τρεις και δεκαπεντε φορες τη μερα το καταλαβαινω. Διπλο χεσιμο με τη μια πως? Τα εριξες , τραβηξες το καζανακι και  αμεσως σου ξαναρθε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom