Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Μετά το ανεπιτυχές πουτανογαμήσι και την παρέα με την αρκουδίτσα, επέστρεψα Κυψέλη ποδαράτος (από το στούντιο έφυγα στις 12:26). Και μόνο το γεγονός ότι απόλαυσα για 25 λεπτά τη στοργή της τσατσάς, ήταν αρκετό για να επιστρέψω σπίτι ευτυχισμένος.
Στις 13:06 καθώς περνούσα έξω από το βιβλιοπωλείο Forum (οδός Κύπρου 118), είδα την καβλιάρα βιβλιοπώλισσα κυρία Γεωργία, η οποία έχει βγει στη σύνταξη από τις 30/08/2005. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
ΓΕΩΡΓΙΑ: Γεια σου (ακολούθησε η καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πέρασα να πω μια καλησπέρα.
ΓΕΩΡΓΙΑ: Καλά έκανες (κατόπιν, μου ξαναγύρισε την πλάτη για δεύτερη φορά).
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά ε; Δεν ξέρω, αν γνωρίζεις το Δημητράκη τον Πορνομετανάστη. Πέρυσι τον είχε δείξει ο Λαζόπουλος και η σατυρική εκπομπή "Η συντέλεια".
ΓΕΩΡΓΙΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πάμε παρέα μπουρδελότσαρκα στη Φυλής σήμερα στις 20:00.
ΓΕΩΡΓΙΑ: (τριπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).
Επρεπε Τακη να την καλεσεις την κυρια Γεωργια να ερθει μαζι σας για τσαρκα.  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από τον παραπάνω αστείο διάλογο, ανηφόρισα την οδό Υακίνθου και στις 13:10 έφτασα σπίτι. Στη συνέχεια έκανα ντους, έφαγα το μεσημεριανό μου και έπεσα για την κλασσική σίεστα.

*Στις 19:00 είχα κανονίσει συνάντηση στην Πλατεία Βικτωρίας με dimitrakis29, moderator και Mihalis BMW. Στις 20:30 είχα συνεννοηθεί με το Γιοντώ να βρεθούμε στην πλατεία του Αγίου Θωμά για καφέ. Επειδή όμως στους γονείς μου δεν μπορούσα να πω την αλήθεια, τους είπα ότι το ραντεβού με το Γιοντώ ήταν στις 19:15*

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάω να φάω lunch. Χθες βράδυ έφτιαξα φακές. Τα λέμε μετά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η μεσημεριανή σιέστα συνοδεύτηκε από ντιβανοτρυπητή (παιδιά έχει δίκαιο ο φίλος ο ZANCLOD72, μάλλον τα σεντόνια του 36Α δεν είναι κατάλληλα για αυτό το σπορ).
Στις 17:50 σηκώθηκα, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, ντύθηκα και στις 18:25 βγήκα από το σπίτι. Καθώς κατηφόριζα την οδό Κυψέλης, σκεφτόμουν το χαβαλέ που θα έκανα με τα παιδιά από το site και γέλαγα διαρκώς σαν κορνούτος.
Στις 19:04 έφτασα στη στάση του ΗΣΑΠ "Βικτώρια". Εκεί τηλεφώνησα στον Πορνομετανάστη και τον ρώτησα, πού είναι οι άλλοι (ο Δημητράκης θα ερχόταν στις 20:00). Αυτός μου έδωσε τα κινητά των moderator και Mihalis BMW. Αμέσως τους τηλεφώνησα και συνειδητοποίησα την πατάτα που έκανα (και οι δυο θα έφταναν στη Φυλής γύρω στις 20:00 με 20:10).

*Έγινε κακή συνεννόηση το πρωί με το Δημητράκη*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΤΑΚΜΑΝ + Δημητρακης.

Ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από τις 19:05 μέχρι τις 19:50 ανεβοκατέβαινα τη Φυλής περπατώντας, για να περάσει η ώρα. Φυσικά το ραντεβού με το Γιοντώ, το ανέβαλα για τις 21:00.

Πάω να την πέσω για σιέστα. Σήμερα ξύπνησα στις 07:30 και πήγα στην Καθολική Εκκλησία.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μετά από τον παραπάνω αστείο διάλογο, ανηφόρισα την οδό Υακίνθου και στις 13:10 έφτασα σπίτι. Στη συνέχεια έκανα ντους, έφαγα το μεσημεριανό μου και έπεσα για την κλασσική σίεστα.

*Στις 19:00 είχα κανονίσει συνάντηση στην Πλατεία Βικτωρίας με dimitrakis29, moderator και Mihalis BMW. Στις 20:30 είχα συνεννοηθεί με το Γιοντώ να βρεθούμε στην πλατεία του Αγίου Θωμά για καφέ. Επειδή όμως στους γονείς μου δεν μπορούσα να πω την αλήθεια, τους είπα ότι το ραντεβού με το Γιοντώ ήταν στις 19:15*
ποιος ειναι ο μοντερεντορ και ο μιχαλης βμς??

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
τακμαν συνεχισε τις αφηγησεις!!!
Πως σου φαινεται ο εκκλησιασμος σε καθολικη εκκλησια??Ομοιαζει με τις δικιες μας ορθοδοξες?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 19:50 συναντήθηκα με το Δημητράκη στη Φυλής και λίγο αργότερα ήρθαν οι υπόλοιποι δυο της παρέας. Γυρίσαμε όλα τα μπουρδέλα της περιοχής, λέγαμε μαλακίες και γελούσαμε σαν κορνούτοι. Ο Πορνομετανάστης μου πρότεινε την καινοτομία του πεπονοτρυπητή, καθώς ο ίδιος σύμφωνα με δήλωσή του γαμάει πεπόνια για εκτόνωση.
Στόχος της μπουρδελότσαρκας ήταν να βρούμε καμία α-καπέλο τσατσά και να κάνω booking για ντιβανοτρυπητή (εκείνη τη στιγμή δεν κουβαλούσα πολλά χρήματα). Δυστυχώς όμως, η βραδινή βάρδια δεν προσφέρεται για τσατσαδοκαμάκι (όλες οι τσατσάδες ήταν κατά κλάσσεις κατώτερες εμφανισιακά σε σχέση με την αρκούδα).
Στις 21:35 ο moderator με τράβηξε ένα αναμνηστικό βίντεο με το κινητό του. Στο συγκεκριμένο βίντεο εξηγούσα κάποιους ορισμούς από το "Λεξικό του ΤΑΚΜΑΝ". Μάλιστα συμφωνήσαμε, όταν ξανάρθω Ελλάδα, να πάμε παρέα για στουντιότσαρκα και τσατσαδοκαμάκι (όχι φυσικά στην αρκούδα, αυτή είναι δικιά μου και δεν θέλω να τη μοιραστώ με κανέναν).
Στις 22:06 αποχώρησα από την παρέα και επέστρεψα Κυψέλη. Φυσικά, η έξοδος με το Γιοντώ ακυρώθηκε (του τηλεφώνησα στις 20:50 και του εξήγησα την κατάσταση - ευτυχώς δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση).
Στο σπίτι έφτασα στις 22:35. Έφαγα 2 μελιτζάνες παπουτσάκι για βραδινό, σέρφαρα στο internet και στις 01:05 έπεσα για ύπνο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.686
Πόντοι
12.756
Για να δουμε θα το ανεβασει το βιντεακι η θα το κρατησει για την παρτη του ..

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
τακμαν συνεχισε τις αφηγησεις!!!
Πως σου φαινεται ο εκκλησιασμος σε καθολικη εκκλησια??Ομοιαζει με τις δικιες μας ορθοδοξες?
Έχει κάποιες διαφορές με εμάς. Θα περιγράψω πρώτα λεπτομερώς τις τελευταίες 2 μέρες μου στην Αθήνα και μετά θα αναφερθώ σε αυτό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.686
Πόντοι
12.756
Έχει κάποιες διαφορές με εμάς. Θα περιγράψω πρώτα λεπτομερώς τις τελευταίες 2 μέρες μου στην Αθήνα και μετά θα αναφερθώ σε αυτό.

Αντε γιατι μας εχεις βαλει μεγαλο gap , ειμαστε πολυ πισω σε μερες ....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 07:25. Κατούρησα, ήπια μια κούπα καφέ, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου και ετοιμάστηκα για μπάνιο (επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για το παχύ χέσιμο, έριξα μόλις επέστρεψα).
Στις 08:25 βγήκα από το σπίτι μου και στις 08:45 πήρα το λεωφορείο "AXOS TRAVEL" για Αυλάκι. Στο λεωφορείο καθόμουν 4η θέση πίσω από το συνοδηγό. Αν και υπήρχαν 4-5 διαθλαστικές α-καπέλο, δυστυχώς η διπλανή θέση ήταν κενή.
Στις 09:40 κατέβηκα στην οργαμωμένη πλαζ στο Αυλάκι. Στις 10:10 βούτηξα στη θάλασσα (το πρώτο μου μπάνιο) και στις 10:46 βγήκα και σκουπίστηκα. Έβλεπα τις συνοδευόμενες α-καπέλο τριγύρω μου και αισθανόμουν αφόρητη μοναξιά. Επιπλέον, ένιωθα πολύ πικραμένος, που η αρκούδα δε με κάλεσε ούτε μια φορά σπίτι της. Τέλος, αισθανόμουν μια απέχθεια για την Ελλάδα και για τις αγενείς Ελλεηνίδες και μετρούσα τις ώρες για να επιστρέψω Αγγλία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 11:28 εντόπισα έξω από τα αποδυτήρια μια μοναχική 80άχρονη με σέξι φόρεμα και τρικ-τρικ. Αν και η φάτσα της παρέπεμπε σε εγκεφαλικό και Alzheimer, αποφάσισα να καθίσω δίπλα της. Αυτή νευριασμένη μάζεψε την τσάντα της και έσυρε τον κώλο της 5 εκατοστά πιο πέρα.
Στις 11:34 αποφάσισα να την προσεγγίσω. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η κάτωθι:

ΤΑΚΜΑΝ (διστακτικός): Αλήθεια και εσείς το πρώτο σας μπάνιο κάνατε σήμερα;
Α-ΚΑΠΕΛΟ (με βλάχικη προφορά): Ορίστε;
ΤΑΚΜΑΝ: (επανέλαβα την ερώτηση καρμπόν).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ναι.

Από τις παραπάνω απαντήσεις κατάλαβα ότι η εν λόγω κυρία δεν είχε καθόλου όρεξη για κουβεντούλα. Έτσι λοιπόν, σηκώθηκα από τη θέση μου και έκανα ποδαρόδρομο στα πέριξ γελώντας σαν κορνούτος.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
TAKMAN, εχω παρατηρησει οτι σαβουριαζεις αργα καθε βραδυ, εξου και το παχυ χεσιμο καθε πρωι...
Προσεχε ομως και τη σιλουετα σου, ετσι?
Παντως, πεπονι ακομα δεν εχεις γραψει οτι εχεις φαει, βλεπω μετα τη συναντηση με τον πορνομεταναστη, οτι πρωτα θα το "τρυπησεις" και μετα θα το φας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom