Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 11:38 εντόπισα μια α-καπέλο συνεπιβάτισσα από Κυψέλη να κατευθύνεται προς το πούλμαν. Ηλικιακά ήταν γύρω στα 75, φορούσε χρυσά βραχιόλια και ένα σέξι φόρεμα και κρατούσε μπαστουνάκι. Ήταν μόνη της και κοιτούσε γύρω της με το βλέμμα του σωσία του Τηλεκόλλα στο σταθμό του προαστιακού.
Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα, πράγμα το οποίο μεταφράστηκε σε έντονη στύση. Για αυτό το λόγω, αποφάσισα να προσεγγίσω τη συγκεκριμένη γυναίκα.
Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμή, ξέρετε τι ώρα φεύγει το λεωφορείο για Κυψέλη;
Α-ΚΑΠΕΛΟ (με Πελοποννησιακή προφορά): Με το AXOS TRAVEL;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Δώδεκα.
ΤΑΚΜΑΝ: (σιγοτραγούδησα το τραγούδι
]).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από τον παραπάνω διάλογο, συνειδητοποίησα ότι η εν λόγω α-καπέλο έλεγε από μέσα της το τραγούδι:

]

... και έτσι αποφάσισα να την αφήσω ήσυχη.

Στις 11:40 μπήκα μέσα στο λεωφορείο και κάθισα στη θέση μου. Στις 12:05 το πούλμαν έκανε στάση στο Πόρτο Ράφτη. Από εκεί επιβιβάστηκε μια καβλιάρα 80άχρονη χήρα, η οποία κρατούσε μπαστουνάκι, ήταν τίγκα στα χρυσά κοσμήματα και έβγαζε μια νησιώτικη - αιγαιοπελαγίτικη ήσυχη αύρα.
Η συγκεκριμένη κυρία κάθισε πίσω μόνη της. Αμέσως άλλαξα θέση και κάθισα απέναντί της. Η καρδιά μου χτυπούσε από έρωτα και η βερμούδα κόντευε να μου σχιστεί από τη στύση.
Στις 12:14 της έπιασα κουβέντα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Και για σας το πρώτο μπάνιο ήταν σήμερα;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (γύρισε την πλάτη και έκανε πως δεν άκουγε).
ΤΑΚΜΑΝ: (επανέλαβα την ερώτηση καρμπόν).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ναι, καλή δεν ήταν η θάλασσα;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλή ήταν, αλλά άργησα να προσαρμοστώ. Στην αρχή μου φαινόταν κρύα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πέρυσι τέτοιες μέρες, είχε διαρκώς 37-38 βαθμούς. Φέτος μέχρι τα μέσα Ιουνίου είχε ανοιξιάτικο καιρό.
ΤΑΚΜΑΝ: (επανέλαβα το παραπάνω σχόλιο καρμπόν).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω ακούσει ότι οι Ελληνικές παραλίες είναι από τις πιο καθαρές στην Ευρώπη.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Πράγματι.
ΤΑΚΜΑΝ: Επιπλέον οι Δαλματικές ακτές έχουν πολύ καθαρές θάλασσες.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν έχω πάει βέβαια ακόμα εκεί, για να κάνω αυτοψία. Μπορεί όμως η ζωή αργότερα να με φέρει, ποτέ δεν ξέρεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πάτε πουθενά το καλοκαίρι;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Όχι, Αθήνα θα μείνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα πηγαίνετε καθημερινά για μπάνιο;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Όχι, γιατί έχω χτυπήσει το πόδι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σας εύχομαι περαστικά. Να είστε καλά.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Εκτός από αυτό, είναι και το οικονομικό στη μέση. 6 ευρώ το λεωφορείο, 5 ευρώ η είσοδος της πλαζ, 77 ευρώ τη βδομάδα είναι πολλά λεφτά.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Εγώ εκεί που πήγα, δεν πλήρωσα τίποτα. Απορώ πώς εσείς νέο παιδί, πηγαίνετε σε οργανωμένη παραλία.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν το ήξερα ότι στο Πόρτο Ράφτη είναι δωρεάν. Άλλη φορά σαφώς θα πηγαίνω εκεί.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Η Αττική οδός με βολεύει πάρα πολύ. Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρίσκομαι στο κέντρο της Αθήνας σε dt.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μου γύρισε την πλάτη και έκανε την κουφή).
ΤΑΚΜΑΝ: (επανέλαβα το παραπάνω σχόλιο καρμπόν).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Καλά είναι, καλά είναι.

Η αγένεια της εν λόγω κυρίας με εξόργισε. Έτσι λοιπόν για να ξεσπάσω, πήρα τηλέφωνο τον Πορνομετανάστη και την έθαψα μπροστά της κανονικότατα (για να μάθει να φέρεται).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
TAKMAN, εχω παρατηρησει οτι σαβουριαζεις αργα καθε βραδυ, εξου και το παχυ χεσιμο καθε πρωι...
Προσεχε ομως και τη σιλουετα σου, ετσι?
Παντως, πεπονι ακομα δεν εχεις γραψει οτι εχεις φαει, βλεπω μετα τη συναντηση με τον πορνομεταναστη, οτι πρωτα θα το "τρυπησεις" και μετα θα το φας...
Πεπόνι, βερίκοκα και ροδάκινα έτρωγα σχεδόν καθημερινά το διάστημα παραμονής μου στην Ελλάδα. Πρέπει να αγοράσω κανένα πεπόνι Ονδούρας από το supermarket ALDI και να δοκιμάσω να το χύσω.

Τα λέμε αυριο, γιατί δεν έχω μπαταρία.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Η αγένεια της εν λόγω κυρίας με εξόργισε. Έτσι λοιπόν για να ξεσπάσω, πήρα τηλέφωνο τον Πορνομετανάστη και την έθαψα μπροστά της κανονικότατα (για να μάθει να φέρεται).
Ναι . Κι αυτη εβαλε τη γατα της να κλαιει απο τη στενοχωρια

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Μετά από τα τρια παραπάνω αποτυχημένα καμάκια, συνειδητοποίησα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα, που δε μου ταιριάζει. Οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλεηνίδων α-καπέλο είναι αγενέστατες, θεωρούν ότι κερδίζουν μπόνους προσβάλλοντας τον άντρα που τις φλερτάρει και έχουν τικ στα διάφορα είδη μορφασμών Γύπα. Αντιθέτως στην Αγγλία οι α-καπέλο είναι κοινωνικές, ευγενικές και έχουν την αίσθηση του χιούμορ.
2. Η Ελληνική κοινωνία είναι άκρως συντηρητική. Πολλοί άνθρωποι είναι κολλημένοι στο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Εγώ προσωπικά, διαφωνώ κάθετα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλές ομορφιές, αλλά η ανεργία, η ανέχεια, η οικονομική κρίση και τα μνημόνια αναγκάζουν ολοένα και περισσότερους νέους ανθρώπους να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Όσον αφορά την εκκλησία μας, νομίζω ότι ιδεολογικά είναι κολλημένη στο μεσαίωνα. Η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία με εκφράζει πολύ περισσότερο. Όσον αφορά την οικογένεια, στις ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες (όπως είναι η Αγγλία και η Γερμανία) οι δεσμοί μεταξύ των μελών είναι χαλαροί. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί τα παιδιά είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές τους.

Πάω να την πέσω για σιέστα και να παίξω καμία μαλακία. Θα συνεχίσω μετά τις αμπελοφιλοσοφίες μου.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν, συνεχίζω.

Μετά από τα τρια παραπάνω αποτυχημένα καμάκια, συνειδητοποίησα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα, που δε μου ταιριάζει. Οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλεηνίδων α-καπέλο είναι αγενέστατες, θεωρούν ότι κερδίζουν μπόνους προσβάλλοντας τον άντρα που τις φλερτάρει και έχουν τικ στα διάφορα είδη μορφασμών Γύπα. Αντιθέτως στην Αγγλία οι α-καπέλο είναι κοινωνικές, ευγενικές και έχουν την αίσθηση του χιούμορ.
2. Η Ελληνική κοινωνία είναι άκρως συντηρητική. Πολλοί άνθρωποι είναι κολλημένοι στο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Εγώ προσωπικά, διαφωνώ κάθετα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλές ομορφιές, αλλά η ανεργία, η ανέχεια, η οικονομική κρίση και τα μνημόνια αναγκάζουν ολοένα και περισσότερους νέους ανθρώπους να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Όσον αφορά την εκκλησία μας, νομίζω ότι ιδεολογικά είναι κολλημένη στο μεσαίωνα. Η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία με εκφράζει πολύ περισσότερο. Όσον αφροά την οικογένεια, στις ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες (όπως είναι η Αγγλία και η Γερμανία) οι δεσμοί μεταξύ των μελών είναι χαλαροί. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί τα παιδιά είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές τους.
Πάω να την πέσω για σιέστα και να παίξω καμία μαλακία. Θα συνεχίσω μετά τις αμπελοφιλοσοφίες μου.

Αδερφέ ΤΑΚΜΑΝ είσαι σωστός! Απόλυτα!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πάω να την πέσω για σιέστα και να παίξω καμία μαλακία.
Την εχεις κανει σφεντονα αρχηγε!!!
Μετα περιμενεις να σου σηκωνεται στο μπουρδελο!!
Κοψε λιγο το εργοχειρο και ολα θα στρωσουν.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πεπόνι, βερίκοκα και ροδάκινα έτρωγα σχεδόν καθημερινά το διάστημα παραμονής μου στην Ελλάδα. Πρέπει να αγοράσω κανένα πεπόνι Ονδούρας από το supermarket ALDI και να δοκιμάσω να το χύσω.

Τα λέμε αυριο, γιατί δεν έχω μπαταρία.
Ειναι ακριβα τα φρουτα στην Αγγλια ΤΑΚΜΑΝ, δε συμφερει, καλυτερα να τα φυλαξεις τα λεφτα σου για οταν ερθεις στην Ελλαδα να πας να πιτσιλισεις κανα σεντονι στην Αρκουδιτσα..
Επι την ευκαιρια, δεν σε εξιταρει οτι το πιτσιλισμενο σεντονι θα το πιασει μετα η Αρκουδιτσα για να το παει για πλυσιμο ή οποιαδηποτε αλλη Α-Καπελο???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3. Στην Ελλάδα θεωρείται politically correct ο άντρας να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα, ενώ το αντίθετο θεωρείται ταμπού. Αντιθέτως στην Αγγλία παίζουν όλα τα σχήματα.
4. Στην Ελλάδα, όποιος διαφέρει από τους άλλους, γίνεται αντικείμενο κοινωνικού σχολιασμού. Στην Αγγλία ευτυχώς, κανείς δεν ασχολείται με το τι κάνει ο διπλανός του.

Με δυο λόγια, την έχω σιχαθεί την Ελλάδα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
3. Στην Ελλάδα θεωρείται politically correct ο άντρας να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα, ενώ το αντίθετο θεωρείται ταμπού. Αντιθέτως στην Αγγλία παίζουν όλα τα σχήματα.
4. Στην Ελλάδα, όποιος διαφέρει από τους άλλους, γίνεται αντικείμενο κοινωνικού σχολιασμού. Στην Αγγλία ευτυχώς, κανείς δεν ασχολείται με το τι κάνει ο διπλανός του.
:thumbsup:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 12:46 έφτασα Πλατεία Κυψέλης. Στις 12:57 πέρασα από το μαγαζί της 2-Hut, για να πάρω παγωτά. Δυστυχώς εκείνη την ώρα, καθόταν απέναντί της ο αράπης και τη χαλβάδιαζε (αυτή καθόταν με ανοιχτά τα πόδια και τον θαύμαζε). Έτσι λοιπόν, η επικοινωνία μας περιορίστηκε σε ένα διευθυντικό sandwich μετά την οικονομική συναλλαγή.
Στις 13:06 έφτασα σπίτι. Έριξα ένα παχύ χέσιμο, έκανα ντους, σέρφαρα λίγο στο Internet και στις 14:40 έφαγα το μεσημεριανό μου. Λίγο αργότερα, έπεσα για την κλασσική σιέστα.
Στις 16:30 σηκώθηκα, ήπια τον απογευματινό μου καφέ, έριξα ένα δεύτερο πακέτο Ντελόρ από κουράδες και στις 17:10 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το Χολαργό.
Στις 18:10 έφτασα στο σπίτι της Πιζάμας με Σκούφο, της έδωσα το φορολογικό οδηγό και καθίσαμε παρέα για χαβαλέ.
Στις 19:21 πήρα το δρόμο της επιστροφής. Αρχικά πήγα στον Άγιο Ελευθέριο, για να φάω βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα και στη συνέχεια πήγα Κυψέλη.
Από τις 23:05 μέχρι τα μεσάνυχτα, χάζευα διάφορα αστρολογικά άρθρα για το Δια στον καρκίνο. Στις 00:50 έπεσα για ύπνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 07:45. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, έφαγα τα δημητριακά μου και έπλυνα τα δόντια μου.
Στις 09:40 εκτύπωσα την κάρτα επιβίβασης της Lufthansa. Στις 10:30 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να τακτοποιήσω τις υποθέσεις του Πάνου. Στις 11:40 πήρα το μεταφρασμένο κείμενο από το Βρετανικό Συμβούλιο και στη συνέχεια πήγα στα Λουτρά Αλίμου και έδωσα τα σχετικά έγγραφα στο Γεροσταμούλο. Στις 13:35 επέστρεψα σπίτι. Αν και οι αστικές συγκοινωνίες ήταν τσοντοσινεμά, εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν τέτοια απέχθεια για την Ελλάδα και για τις Ελλεηνίδες, που διαρκώς κοιτούσα την οθόνη του κινητού μου και μέτραγα τις ώρες για την αναχώρηση.
Στις 14:35 έφαγα πράσινα φασόλια για μεσημεριανό, χάζεψα λίγο στο Internet και στη συνέχεια έπεσα για την κλασσική σιέστα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 16:45 σηκώθηκα, ήπια τον απογευματινό καφέ και έβαλα κάποια πράγματα στη βαλίτσα. Στη συνέχεια έριξα μια δεύτερη παρτίδα από σκατά, έκανα ντους, ξυρίστηκα και στις 18:35 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το Ηράκλειο. Στις 20:00 έφτασα στο σταθμό του Ηρακλείου καθυστερημένος, επειδή στη λεωφόρο Ιωνίας συνέβη τροχαίο ατύχημα.
Εκεί συναντήθηκα με τον Πινόκιο και πήγαμε παρέα για σουβλάκια. Στις 21:06 επέστρεψα Κυψέλη. Στις 22:10 έφτασα σπίτι, βόλεψα τα υπόλοιπα πράγματα και στις 22:40 πήγα με τον πατέρα μου στον Άγιο Ελευθέριο για την τελευταία βραδιά. Στις 23:40 έπεσα για ύπνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ξύπνησα στις 04:00. Κατούρησα, ήπια τον καφέ, έφαγα 1 κομμάτι σπανακοτυρόπιτα και στις 04:30 έφυγα με τον πατέρα μου για αεροδρόμιο (ώρα άφιξης 05:02).
Στην πτήση ATHENS ATH - MUNICH MUC (ώρα αναχώρησης: 06:40, ώρα άφιξης: 08:07) καθόμουν στη θέση 15Α. Η διπλανή θέση ήταν κενή, ενώ παραδίπλα καθόταν ένας άντρας (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα).
Στο αεροδρόμιο του Μονάχου γνώρισα μια ευγενέστατη Καναδή α-καπέλο, αλλά δυστυχώς ταξίδευε με τον άντρα της (οι Ελλεηνίδες α-καπέλο έχουν κερδίσει το Champions League σε αγένεια).
Στην πτήση MUNICH MUC - LONDON HEATHROW LHR (ώρα αναχώρησης: 13:15, ώρα άφιξης: 14:00) καθόμουν στη θέση 24Α. Δίπλα μου καθόταν μια 20άχρονη Γερμανίδα (γκαντεμιά). Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω ταξίδι ήταν αρκετά κουνιστό.
Στις 15:00 πήρα τα National Express από Heathrow και στις 17:10 έφτασα Southampton Coach Station. Η ψυχολογία μου σε όλη τη διαδρομή ήταν ήρεμη (επειδή ξέφευγα από τους γονείς μου και από την Ελλάδα) και καταθλιπτική (επειδή αισθανόμουν αδικημένος από την τσατσά).

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 12:46 έφτασα Πλατεία Κυψέλης. Στις 12:57 πέρασα από το μαγαζί της 2-Hut, για να πάρω παγωτά. Δυστυχώς εκείνη την ώρα, καθόταν απέναντί της ο αράπης και τη χαλβάδιαζε (αυτή καθόταν με ανοιχτά τα πόδια και τον θαύμαζε). Έτσι λοιπόν, η επικοινωνία μας περιορίστηκε σε ένα διευθυντικό sandwich μετά την οικονομική συναλλαγή.
Στις 13:06 έφτασα σπίτι. Έριξα ένα παχύ χέσιμο, έκανα ντους, σέρφαρα λίγο στο Internet και στις 14:40 έφαγα το μεσημεριανό μου. Λίγο αργότερα, έπεσα για την κλασσική σιέστα.
Στις 16:30 σηκώθηκα, ήπια τον απογευματινό μου καφέ, έριξα ένα δεύτερο πακέτο Ντελόρ από κουράδες και στις 17:10 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το Χολαργό.
Στις 18:10 έφτασα στο σπίτι της Πιζάμας με Σκούφο, της έδωσα το φορολογικό οδηγό και καθίσαμε παρέα για χαβαλέ.
Στις 19:21 πήρα το δρόμο της επιστροφής. Αρχικά πήγα στον Άγιο Ελευθέριο, για να φάω βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα και στη συνέχεια πήγα Κυψέλη.
Από τις 23:05 μέχρι τα μεσάνυχτα, χάζευα διάφορα αστρολογικά άρθρα για το Δια στον καρκίνο. Στις 00:50 έπεσα για ύπνο.
καθοταν με ανοικτα τα ποδια και φορουσε φουστα??
Ο αραπης την ειχε βγαλει εξω και πεοπαλινδρομουσε??

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στην περίοδο 21/06/2013 έως σήμερα, θα αναφερθώ μόνο στα πολύ σημαντικά γεγονότα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Στις 08:49 τηλεφώνησα στην αρκούδα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Της μίλησα για την περιπέτειά μου στον αέρα και για τη γνωριμία με την Καναδή. Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά στοργική. Η τηλεδιάσκεψη διήρκησε 10 λεπτά.
Στις 12:05 πέρασα από το πανεπιστήμιο και ενημερώθηκα ότι ο tutor μου απουσίαζε σε συνέδριο στο Κολοράντο και ότι θα επέστρεφε τη Δευτέρα 24/06/2013 στο Southampton. Στη συνέχεια ρώτησα στη γραμματεία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μου είπαν ότι θα έβγαιναν στις 28/06/2013 ώρα 14:00.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom