Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε Τακη μια παρατηρηση να κανω. Εσυ ενδιαφερεσαι για gilf και βλεπω οτι πας  με πουτανες  για να εχεις λιγο χρονο με τις τσατσαδες.
Καμια γρια γιατι δεν γαμας;  :think:
Η αληθεια τύπε, ειναι οτι οι τσατσαδες ειναι καλη φαντασιωση.
Εγω ας πουμε καμια φορα σκεφτομουν πώς θα γινει να την πεσω στην τσατσα της Β36.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Αλεξ , ο ΤΑΚΜΑΝ τρέφει αισθήματα για τις κυριες , δεν ειναι απλα τα πραγματα ...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τώρα ξαφνικά, αισθάνθηκα στύση. Φαντασιώνομαι ότι εγώ είμαι φοιτητής του LSE από το Κάρακας της Βενεζουέλας (γόνος πλούσιας οικογένειας) και η αρκούδα είναι πλούσια Ισπανίδα συνταξιούχος, που μένει στο Λονδίνο. Καθόμαστε λοιπόν δίπλα-δίπλα στην καθολική εκκλησία του St Paul και τη στιγμή που οι πιστοί ανταλλάζουν χαιρετισμούς, εγώ σκάω στην αρκούδα ένα ηγεμονικό sandwich, της λέω "Hallo. How do you do?" και αυτή μου κάνει την ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα. Πέουνγκ. Κουλό ε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η αληθεια τύπε, ειναι οτι οι τσατσαδες ειναι καλη φαντασιωση.
Εγω ας πουμε καμια φορα σκεφτομουν πώς θα γινει να την πεσω στην τσατσα της Β36.
Ηλικία; Βάρδια; Παίζει τίποτα καλό;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τώρα ξαφνικά, αισθάνθηκα στύση. Φαντασιώνομαι ότι εγώ είμαι φοιτητής του LSE από το Κάρακας της Βενεζουέλας (γόνος πλούσιας οικογένειας) και η αρκούδα είναι πλούσια Ισπανίδα συνταξιούχος, που μένει στο Λονδίνο. Καθόμαστε λοιπόν δίπλα-δίπλα στην καθολική εκκλησία του St Paul και τη στιγμή που οι πιστοί ανταλλάζουν χαιρετισμούς, εγώ σκάω στην αρκούδα ένα ηγεμονικό sandwich, της λέω "Hallo. How do you do?" και αυτή μου κάνει την ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα. Πέουνγκ. Κουλό ε;
Μεξικανικη σαπουνοπερα, γουσταρω. Αλλα για να εχει ενδιαφερον το σεναριο εσυ πρεπει να εισαι φτωχος μαυρος που πηρε υποτροφια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Μεξικανικη σαπουνοπερα, γουσταρω. Αλλα για να εχει ενδιαφερον το σεναριο εσυ πρεπει να εισαι φτωχος μαυρος που πηρε υποτροφια.

Φανταστικη ιδεα , πρεπει οντως να ειναι ο φτωχος , και να κανει χαμαλοδουλειες ...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις μπήκα στο Wikipedia και είδα ότι ο χριστιανισμός στο Πακιστάν αποτελεί τη δεύτερη επίσημη θρησκεία. Οπότε έχεις δίκαιο. Εγώ θα παίζω το ρόλο της διάνοιας από τη Λαχώρη, που σπουδάζει στο Λονδίνο με υποτροφία και μυρίζει απαίσια από τα μπαχαρικά που τρώει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Ηλικία; Βάρδια; Παίζει τίποτα καλό;

Τυπε χαλας την εικονα του αισθηματια !!! Δεν βλεπω απο την μερια σου να εισαι ετοιμος να μπεις σε σχεση με την αρκουδα αν εισαι τοσο τσαχπινης  :S

Μηπως σε εχει παρει χαμπαρι και η αρκουδα οτι εισαι ζωηρος και γκομενιαρης και γι αυτο σου μιλαει ετσι ?? Μηπως εχει δωσει δικαιωματα ? Δεν πιστευω να μας κρυβεις αταξιες ? :s&m_3:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Μόλις μπήκα στο Wikipedia και είδα ότι ο χριστιανισμός στο Πακιστάν αποτελεί τη δεύτερη επίσημη θρησκεία. Οπότε έχεις δίκαιο. Εγώ θα παίζω το ρόλο της διάνοιας από τη Λαχώρη, που σπουδάζει στο Λονδίνο με υποτροφία και μυρίζει απαίσια από τα μπαχαρικά που τρώει.

Σωστος τυπε , να μυριζεις σαν την οδο Ευριπιδου στο κεντρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756

Μηπως πρεπει αυριο να μαγειρεψεις κανενα chicken Tikka για να μπεις στο ρολο του Πακιστανου ? η να πας να φας σε κανενα Πακιστανικο εστιατοριο ?

http://[URL unfurl="true"]www.ough.gr/uploads/galleries/AA_Waseem_Trapezi/waseem42.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.ough.gr/uploads/galleries/AA_Waseem_Trapezi/waseem22.jpg[/img[/URL]]

Εχω θα ελεγα στο σεναριο εσυ να εισαι παιχτης του Κρικετ  , Πακιστανος...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Στις 13:47 επέστρεψα σπίτι και στις 15:10 έφαγα πατάτες βραστές με καρότα για μεσημεριανό. Στις 15:20 έριξα το τρίτο ημερήσιο παχύ χέσιμο και στις 15:32 ξάπλωσα για προσευχή.
Τι  τρως ρε σε τακη? ενα ταψι φασολια γιγαντες  και ριχνεις τρια παχια χεσιματα ημερησιως?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τυπε χαλας την εικονα του αισθηματια !!! Δεν βλεπω απο την μερια σου να εισαι ετοιμος να μπεις σε σχεση με την αρκουδα αν εισαι τοσο τσαχπινης  :S

Μηπως σε εχει παρει χαμπαρι και η αρκουδα οτι εισαι ζωηρος και γκομενιαρης και γι αυτο σου μιλαει ετσι ?? Μηπως εχει δωσει δικαιωματα ? Δεν πιστευω να μας κρυβεις αταξιες ? :s&m_3:
Η αρκούδα δουλεύει πλέον 2 φορές την εβδομάδα. Αν η τσατσά περνάει όλο της τον ελεύθερο χρόνο με ανιψιές και κουμπάρες, δεν πρέπει να έχω τις εναλλακτικές μου;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η συμπεριφορά της αρκούδας είναι απαράδεκτη. Κανένας να μην πατήσει στο μαγαζί της σήμερα. Επιπλέον, προτείνω συλλαλητήριο έξω από το στούντιο.

Στις 09:30 την πήρα τηλέφωνο στο 36Α. Η στιχομυθία ήταν η ακόλουθη:

ΤΣΑΤΣΑ (με γλυκιά φωνή): Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ είμαι.
ΤΣΑΤΣΑ (με βαριεστημένη φωνή): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου ζητήσω συγνώμη. Δε θέλω να είμαστε τσακωμένοι. Θέλω να υπάρχει αγάπη και ειρήνη μεταξύ μας.
ΤΣΑΤΣΑ: Μα δε μαλώσαμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Την Κυριακή που μιλήσαμε, μου συμπεριφέρθηκες πολύ στοργικά. Χθες δεν ήσουν το ίδιο.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Θέλω να πω, εμένα μου αρκεί να σε δω 2 φορές τον Ιούλιο, 3 φορές τον Αύγουστο και 2 το Σεπτέμβρη στο στούντιο από 25 λεπτά. Αν μπορείς για κάτι παραπάνω, έχε καλώς.
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Σου το έχω ξαναπεί. Δε θέλω να μου λες πολλά. Άμα μου τη βαρέσει, θα βρεθούμε.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
αμα μου αρεσει θα βρεθουμε?? Ρε τι λεει το ορνιο?? Μπουκοταζ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ!!! ΟΥΣΤΤΤΤ...
Kαι προτεινω να πηγαινουμε μονο για ματι και να της την λεμε κιολας της βρωμοτσατσας που σε εμπαιζει.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εισαι απαιχτος ΤΑΚΜΑΝ!!!
Το Hallo ομως επιτηδες στο εγραψες ετσι?Γιατι Hello ειναι το σωστο οπως ξερεις, δεν δικαιολογεισαι εσυ να κανεις τετοια ορθογραφικα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΤΑΚΜΑΝ, δεν ειναι ομως ηθικο ρε παιχτη, οι κοπελες τι φταινε να χανουν το μεροκαματο τους λογω της Αρκουδιτσας, δειξε ανωτεροτητα ρε Παιχτη...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ (θυμωμένος): Εγώ θέλω από σένα, συνέπεια λόγων και πράξεων. Στις 08/06/2013 μου είπες ότι θα πάμε παρέα για μπάνιο. Θέλω να το πραγματοποιήσεις. Αλλιώς, μη λες τίποτα.
ΤΣΑΤΣΑ (υψώνοντας τον τόνο της φωνής της): Εγώ δεν υποσχέθηκα τίποτα. Εσύ μου πρότεινες να πάμε στη θάλασσα και εγώ σου είπα "Πρώτα ο θεός".
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ θα το χαρώ παρά πολύ πάντως και θέλω να με συστήσεις στην κουμπάρα της ανιψιάς σου. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να λαμβάνεις από το καλοκαίρι του 2014 από εμένα το πακέτο στήριξης. Αλλιώς, δεν παίρνεις τίποτα. Τι είμαι εγώ; Καμία τράπεζα να σου δίνω χρήματα, εσύ να τα χαίρεσαι με τους συγγενείς σου και όταν έρχομαι Ελλάδα να με σνομπάρεις;
ΤΣΑΤΣΑ: Θα γίνει και αυτό, αλλά δε θέλω να με υποχρεώνεις για τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εμένα με ενδιαφέρει να έχεις τη θέληση. Από εκεί και πέρα, όλα γίνονται.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα χρειαστεί πρώτα να έρθεις Παγκράτι, είναι φασαρία.
ΤΑΚΜΑΝ (πραγματικά κρατιόμουν με τα δόντια, να μην τη βρίσω): Δεν έχω πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα. Σκέψου ότι μάλλον, είναι το τελευταίο καλοκαίρι, που θα μείνω τόσο μεγάλο διάστημα Ελλάδα. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί στην Αγγλία ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος (αυτό ήταν μπηχτή για την άσχημη συμπεριφορά της). Εγώ γενικά, συμπαθώ τους Βόρειους λαούς.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ θα το χαρώ παρά πολύ πάντως και θέλω να με συστήσεις στην κουμπάρα της ανιψιάς σου. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να λαμβάνεις από το καλοκαίρι του 2014 από εμένα το πακέτο στήριξης. Αλλιώς, δεν παίρνεις τίποτα. Τι είμαι εγώ; Καμία τράπεζα να σου δίνω χρήματα, εσύ να τα χαίρεσαι με τους συγγενείς σου και όταν έρχομαι Ελλάδα να με σνομπάρεις;
ΤΣΑΤΣΑ: Θα γίνει και αυτό, αλλά δε θέλω να με υποχρεώνεις για τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ:
Την εχεις πρηξει τ'αρχιδια την αρκουδα. εχει κι ενα δικιο ρε συ . γιατι να υποχρεωθει σε εναν πελατη του μπουρδελου ρε Τακη? Πανε βρες κανα αγγλικο α-καπελο και μην ασοχλεισαι και κυριως μην δωσεις τα λεφτακια σου. Ημαρτον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom