Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Το καινούργιο μου βιντεάκι βρίσκεται στο παρακάτω link. Κουλό ε;

Θέλω πολλά σχόλια.
Για τη Γιουροβιζιον εισαι ....
καλα που οι Αγγλοι ειναι πολυ μαθημενοι σε διαφορους πυροβολημενους και πολυ ανεκτικοι σε κατι τετοια αλλιως θα σε ειχαν μαζεψει . Καλα στην ελλαδα θα ησουν στο Ψυχιατρειο, Στρατηγος των τρελλων

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε παιδιά, στείλτε το βιντεάκι στην Ανίτα Πάνια.

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μόλις είδα το βιντεάκι σου ΤΑΚΜΑΝ. Καλά το πας το τραγούδι, δεν είμαι ειδικός αλλά μου φαίνεται ότι πατάς σωστά στις νότες. Ένας μουσικός να μας το επιβεβαιώσει. Επίσης παρατήρησα ότι το κοριτσάκι από πίσω σου σε μπάνιζε. Κάνε ένα διάλειμμα από τις α-καπέλο και κάνε μας περήφανους στην Αγγλία.  ;)

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
TAKMAN  όπως πάντα άψογος.  Σταθερή ποιότητα στις παραγωγές σου.  Εύγε...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πολύ χαίρομαι, που σας άρεσε το βίντεο. Αύριο θα τηλεφωνήσω στην τσατσά και θα της το βάλω, για να με ακούσει. Ελπίζω να θαυμάσει τη φωνή μου και να καταδεχτεί να με εντάξει στην κοινωνική της ζωή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
ΤΑΚΜΑΝ έχεις παχύνει λίγο παίχτη

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
TAKMAN Πολυ μου αρεσε το νεο σου βιντεο.Επειδη ειμαι μουσικος,γενικοτερα καλα πατουσες στο συγκεκριμενο.Ο τονος σου, αν ποτε το παιξεις με ορχηστρα ειναι το φα ματζορε ( F ).Αυτο τον τονο θα πεις στο μαεστρο και θα εισαι κυριλε.Η Αννουλα στην πρωτη εκτελεση ηταν ντο ματζορε να φανταστεις.
Σε αλλα κοματια το εχεις χεσει βεβαια...Την υπερπαραγωγη με τον πορνομεταναστη να μην την περιμενουμε??Τι παιχτηκε στα παρασκηνια??

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
TAKMAN Πολυ μου αρεσε το νεο σου βιντεο.Επειδη ειμαι μουσικος,γενικοτερα καλα πατουσες στο συγκεκριμενο.Ο τονος σου, αν ποτε το παιξεις με ορχηστρα ειναι το φα ματζορε ( F ).Αυτο τον τονο θα πεις στο μαεστρο και θα εισαι κυριλε.Η Αννουλα στην πρωτη εκτελεση ηταν ντο ματζορε να φανταστεις.
Σε αλλα κοματια το εχεις χεσει βεβαια...Την υπερπαραγωγη με τον πορνομεταναστη να μην την περιμενουμε??Τι παιχτηκε στα παρασκηνια??
Σχετικά με το βιντεάκι με τον Πορνομετανάστη, πρέπει να συνεννοηθείς με το moderator. Αυτός μας τράβηξε με το κινητό του. Το link το έστειλα και σε μια Αγγλίδα α-καπέλο από το site γνωριμιών, για να θαυμάσει τη φωνή μου. Καλό ε;

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
Καλα εκανες,ωραιος.Και η αγγλιδουλα που κοιταζε απο πισω καλο κομματι ομως,,,,σαν ξερολουκουμο σε κοιτουσε...

kologria

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
mpravo re takh mas kaneis uperhfanous sthn aggletera. To elisavetaki an se dei pote tha katalavei poso gamatoi eimaste emeis oi ellhnes k tha askhsei olh ths thn epirroh gia na dwthoun upotrofies se ellhnes foithtes. epiteleis ergo.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τακμαν πολύ καλό το μαλλί,έτσι να το αφήσεις. Είναι πιο ακαδημαϊκό.

Η μπόλκα δε σου πάει!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:S

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα τακτοποίησα όλες τις δουλειές μου και έβγαλα εισιτήριο για Ελλάδα.

DATE: 09 JUL 2013
FLIGHT NUMBER: EZY5451
FROM: (LGW), London Gatwick (South Terminal)
TO: (KLX) Kalamata
GATE CLOSES: 05:10
FLIGHT DEPARTS: 05:40
SEAT NUMBER: 24D
PRICE: £ 427.00
ARRIVAL: 11:20

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
DATE: 21 SEP 2013
FLIGHT NUMBER: Unknown at that time.
FROM: (KLX) Kalamata
TO: (LGW), London Gatwick (South Terminal)
GATE CLOSES: 18:50
FLIGHT DEPARTS: 19:30
SEAT NUMBER: Unknown at that time.
ARRIVAL: 21:15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom