You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
TAKMAN το χαρτι κουζινας και τα χαρτοματηλα ειναι για μετα το ντιβανοτρυπημα?
Τι απο τα δυο χρησιμοποιεις μετα την πραξη για το σκουπισμα?
τυπε αν σκουπιζει με το χαρτι απο τα tesco τα χυσονια την εκατσε , το χειροτερο χαρτι ειναι της tesco .. :S
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
σοβαρα τυπε?τυπε αν σκουπιζει με το χαρτι απο τα tesco τα χυσονια την εκατσε , το χειροτερο χαρτι ειναι της tesco .. :S
Τοτε αν ειναι να φορτωνεται ο ΤΑΚ με softex οταν φευγει για αγγλια, μην παθει τιποτα το πετσακι του...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
για να παρει το χορταρεα να δει αν εχει ο κωλος της τσατσας αναδρομο ερμη;επρεπε να την ρωτήσεις πόσο εχεσε και τι χρώμα είχαν οι τσατσαδοκουραδες
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΛΕς να κανει και ο κωλος της τσατσας αναστροφες γκριματσες του γυπα, ενα πραγμα μιξ απο του γυπα και του κωλου τα εννιαμερα, στην κυριολεξια δηλαδη...για να παρει το χορταρεα να δει αν εχει ο κωλος της τσατσας αναδρομο ερμη;
Α ρε ΤΑΚΜΑΝ, πως παντρεψες την παραδοση με τα μπουρδελα...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη, ανετα μπορει να ανοιξει φουρνο η τσατσα, ε?Αντε ΤΑΚΜΑΝ και φουρναρης, τζαμπα σπουδαζεις τοσα χρονια στην ξενιτια και μακρια απο τις αρκουδιτσες σου...η κουραδα θα πρεπει να κανει αναστροφη γκριματσα μολις βγαινει απο το κωλο , να βγαινει κουλουρα !!!
Σήμερα μαλακίστηκα 2 φορές. Η πρώτη ήταν στις 03:50 και η δεύτερη στις 19:08. Ακόμα φοράω το εκσπερματισμένο βρακί. Κουλό ε;TAKMAN το χαρτι κουζινας και τα χαρτοματηλα ειναι για μετα το ντιβανοτρυπημα?
Τι απο τα δυο χρησιμοποιεις μετα την πραξη για το σκουπισμα?
Δυστυχώς, αν η shipping address δεν είναι in the USA, χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία. Έχω χρεώσει την κάρτα μου επιπλέον 10 USD. Ελπίζω να τα καταφέρω και να φτάσει η κρέμα με επιτυχία στα χέρια της αρκούδας.Παντως για τον ερανο βλεπω ξηλωθηκες κανονικα , 70 πενες , για την κρεμα ομως στα τετοια σου....
Αν ηταν κανενα καλο α-καπελο να ζηταει για τον ερανο σε εβλεπα να το εσκαγες το 20λιρο ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Σήμερα μαλακίστηκα 2 φορές. Η πρώτη ήταν στις 03:50 και η δεύτερη στις 19:08. Ακόμα φοράω το εκσπερματισμένο βρακί. Κουλό ε;
Μια χαρα σε κοβω , αυριο θα χρειαζεσαι τετοιο
http://[URL unfurl="true"]www.4pro.com.gr/design/main/images/news.jpg[/img[/URL]]
για να βγαλεις το βρακι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Δυστυχώς, αν η shipping address δεν είναι in the USA, χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία. Έχω χρεώσει την κάρτα μου επιπλέον 10 USD. Ελπίζω να τα καταφέρω και να φτάσει η κρέμα με επιτυχία στα χέρια της αρκούδας.
σου εχω μια καλη ιδεα , γεμισε ενα μπουκαλακι με δικα σου χυσια κολλα και ενα αυτοκολλητο της μαρκας που θελει και στειλτο στην αρκουδα και πες ειναι η καινουργια κρεμα προσωπου νυχτος ..
Θα περασει καλα το πρωι που θα θελει γυαλοχαρτο για να την βγαλει
Σήμερα καθώς δείπνιζα στο Ιταλικό εστιατόριο, σκεφτόμουν τα σχόλιά σας και γέλαγα σαν κορνούτος. Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι θλιβερή. Η τσατσά είναι το πιο αχάριστο πλάσμα, που έχω γνωρίσει. Ήταν πολύ ψυχρή στο τηλέφωνο, δε μου είπε ούτε ένα "ευχαριστώ" για το δώρο και επιπλέον κορόϊδεψε την καθολική εκκλησία.
Προσπαθώ με την αγάπη και τη γενναιοδωρία μου, να την κάνω να αισθανθεί "σκουπίδι" και να ξαναβγάλει προς τα έξω τον παλιό καλό της εαυτό. Παρόλα αυτά, ένα μποϊκοτάζ αύριο θα της χρειαζόταν. Τις ώρες 10:00 με 20:00 αποφύγετε τα στούντιο των οδών Κωνσταντινουπόλεως 92Α και Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 στο Γκάζι.
Προσπαθώ με την αγάπη και τη γενναιοδωρία μου, να την κάνω να αισθανθεί "σκουπίδι" και να ξαναβγάλει προς τα έξω τον παλιό καλό της εαυτό. Παρόλα αυτά, ένα μποϊκοτάζ αύριο θα της χρειαζόταν. Τις ώρες 10:00 με 20:00 αποφύγετε τα στούντιο των οδών Κωνσταντινουπόλεως 92Α και Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 στο Γκάζι.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι θλιβερή.
Η τσατσά είναι το πιο αχάριστο πλάσμα, που έχω γνωρίσει.
κορόϊδεψε την καθολική εκκλησία.
Προσπαθώ με την αγάπη και τη γενναιοδωρία μου, να την κάνω να αισθανθεί "σκουπίδι" και να ξαναβγάλει προς τα έξω τον παλιό καλό της εαυτό
Μονο εσυ δεν βλεπεις την πραγματικοτητα , αχαριστη εχει δειξει πολλες φορες οτι ειναι , ακομα πρεπει να κανεις διαπιστωσεις ??
Δεν εχει καλο ευατο , το σκουπιδι και απο μεσα και απ εξω σκουπιδι συνεχιζει να ειναι
Αν και παίρνει σύνταξη 810 ευρώ το μήνα, παρακάλεσε τον αρχινταβατζή να τη βάζει να αναπληρώνει όλες τις άλλες υπηρεσίες (στα στούντιο 36Α, 92Α και 133). Κάθε μέρα τρώει στην ανιψιά της και δε μαγειρεύει σχεδόν ποτέ. Παιδιά δεν έχει, ο άντρας της πέθανε (ποιος θα άντεχε γυναίκα με τέτοια καπρίτσια;), γιατί στον κόρακα θέλει να δουλεύει τόσο πολύ;
Από την άλλη πλευρά, παραπονιέται ότι έχει σιχαθεί αυτή τη δουλειά. Really, I fail to understand some women.
Όταν θα μπει ο κρόνος στον Τοξότη (23/12/2014), θα κάνει την αυτοκριτική της και θα καταλάβει τα σφάλματά της. Προς το παρών όμως, πραγματικά της χρειάζεται αύριο να γυρίσει σπίτι χωρίς μεροκάματο.
Από την άλλη πλευρά, παραπονιέται ότι έχει σιχαθεί αυτή τη δουλειά. Really, I fail to understand some women.
Όταν θα μπει ο κρόνος στον Τοξότη (23/12/2014), θα κάνει την αυτοκριτική της και θα καταλάβει τα σφάλματά της. Προς το παρών όμως, πραγματικά της χρειάζεται αύριο να γυρίσει σπίτι χωρίς μεροκάματο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Αν και παίρνει σύνταξη 810 ευρώ το μήνα, παρακάλεσε τον αρχινταβατζή να τη βάζει να αναπληρώνει όλες τις άλλες υπηρεσίες (στα στούντιο 36Α, 92Α και 133). Κάθε μέρα τρώει στην ανιψιά της και δε μαγειρεύει σχεδόν ποτέ. Παιδιά δεν έχει, ο άντρας της πέθανε (ποιος θα άντεχε γυναίκα με τέτοια καπρίτσια;), γιατί στον κόρακα θέλει να δουλεύει τόσο πολύ;
Αυτη για να καταλαβει τι σκατογυναικα ειναι δεν πρεπει να μπει ο Κρονος στον Τοξοτη , αλλα να της μπει ολοκληρος ο Κρονος στο κωλο για να νιωσει τι αχαριστη ειναι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Επιπλέον παλιότερα μου είχε πει να προσευχηθώ, για να κερδίσει στο Τζόκερ. Το άκρων άουτον της απληστίας και της φιλαργυρίας.
ΕΣΥ να βλεπεις σε ποια καριολα θελεις να στελνεις και τα λεφτουδακια σου
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΤΑΚ, αφου δεν την αντεξε ο αντρας της, τι θελεις εσυ να κανεις, να τον αντικαταστησεις???Αν και παίρνει σύνταξη 810 ευρώ το μήνα, παρακάλεσε τον αρχινταβατζή να τη βάζει να αναπληρώνει όλες τις άλλες υπηρεσίες (στα στούντιο 36Α, 92Α και 133). Κάθε μέρα τρώει στην ανιψιά της και δε μαγειρεύει σχεδόν ποτέ. Παιδιά δεν έχει, ο άντρας της πέθανε (ποιος θα άντεχε γυναίκα με τέτοια καπρίτσια;), γιατί στον κόρακα θέλει να δουλεύει τόσο πολύ;
Εμεις δε θελουμε να παθεις το παραμικρο, γι αυτο μακρια απο την Αρκουδιτσα, the "widowmaker"...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
ΤΑΚ, αφου δεν την αντεξε ο αντρας της, τι θελεις εσυ να κανεις, να τον αντικαταστησεις???
Εμεις δε θελουμε να παθεις το παραμικρο, γι αυτο μακρια απο την Αρκουδιτσα, the "widowmaker"...
Θελει να την βαλει στο δρομο του Θεου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K