Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θα την κανει Καθολικη Αρκουδα, δηλαδη, ετσι?
Εγώ θέλω αυτή η γυναίκα να καταλάβει ότι το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή. Υπάρχουν και άλλες αξίες πολύ πιο σημαντικές. Η επιθυμία μου είναι να εγκαταλείψει τη δουλειά της, να αρκεστεί στη σύνταξή της και να εκτιμήσει την αξία μου (να μου φέρεται με το γάντι και όταν έρχομαι Ελλάδα, να κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Γιατί όμως πέρυσι μου φερόταν τόσο όμορφα; Τι άλλαξε ξαφνικά;

Δεν αλλαξε τιποτα , απλα βαρεθηκε να προσποιείται την καλη , ισως να καταλαβε και οτι δεν τρεχει το χρημα απο τα μπατζακια σου 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Εγώ θέλω αυτή η γυναίκα να καταλάβει ότι το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή. Υπάρχουν και άλλες αξίες πολύ πιο σημαντικές. Η επιθυμία μου είναι να εγκαταλείψει τη δουλειά της, να αρκεστεί στη σύνταξή της και να εκτιμήσει την αξία μου (να μου φέρεται με το γάντι και όταν έρχομαι Ελλάδα, να κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει).

Σε καποια χωρα στο εξωτερικο εχουν ενα ρητο για την περιπτωση σου , Γρια αρκουδα δεν μαθαινει νεα κολπα ..

Μαλλον μιλας για αλλη γυναικα γιατι αυτη δεν προκειται να καταλαβει κατι απο αυτα που προσπαθεις να της δειξεις ... Γι αυτη το χρημα ειναι το πρωτο πραγμα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δεν αλλαξε τιποτα , απλα βαρεθηκε να προσποιείται την καλη , ισως να καταλαβε και οτι δεν τρεχει το χρημα απο τα μπατζακια σου  
Όταν της λέω "Δεν αισθάνομαι ότι λαμβάνω αγάπη από εσένα τον τελευταίο καιρό", μου απαντάει "Αν δε σε αγαπούσα, θα σου το έκλεινα αμέσως το τηλέφωνο".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Όταν της λέω "Δεν αισθάνομαι ότι λαμβάνω αγάπη από εσένα τον τελευταίο καιρό", μου απαντάει "Αν δε σε αγαπούσα, θα σου το έκλεινα αμέσως το τηλέφωνο".

Επρεπε να της απαντησεις " σιγα κατουρηθηκα πανω μου απο το φοβο μου"

Λες να την περνουν πολλοι τυποι τηλεφωνο ?? Αυτη τυπε πρεπει να κανει αναπαντητες στον ευατο της με τετοιο χαρακτηρα που εχει απορώ πως μιλαει ακομα με τους συγγενεις της

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756

Αυτη μονο αυτην αγαπαει

lires-agglias__main.jpg

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 07/06/2013, όταν της ζήτησα να καθίσουμε παρέα δίπλα-δίπλα μετά το πουτανογαμήσι, μου είπε "Να μάθεις στη ζωή σου να προσφέρεις, χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Στις 07/06/2013, όταν της ζήτησα να καθίσουμε παρέα δίπλα-δίπλα μετά το πουτανογαμήσι, μου είπε "Να μάθεις στη ζωή σου να προσφέρεις, χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα".

επρεπε να της πεις και εσυ το ιδιο..να δουμε τι θα εβρισκε να σου απαντησει

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και άλλη μια απορία, που έχω. Γιατί στην αρχή μου έκανε την καλή, ενώ στους υπόλοιπους πελάτες έλεγε με τις κλωτσιές μια καλημέρα;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επρεπε να της απαντησεις " σιγα κατουρηθηκα πανω μου απο το φοβο μου"

Λες να την περνουν πολλοι τυποι τηλεφωνο ?? Αυτη τυπε πρεπει να κανει αναπαντητες στον ευατο της με τετοιο χαρακτηρα που εχει απορώ πως μιλαει ακομα με τους συγγενεις της
Σχεδόν πάντα, όταν την παίρνω τηλέφωνο στο σπίτι, μου δείχνει ότι ενοχλείται.

Πιθανά σενάρια:
1) "Κοιμόμουν".
2) "Με έβγαλες από το μπάνιο".
3) "Σήμερα σηκώθηκα στις 06:00 και είμαι πάρα πολύ κουρασμένη".
4) "Είμαι με την ανιψιά μου".
5) "Βλέπω Σουλεϊμάν".
6) "Με πέτυχες στην εξώπορτα".

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως κουράστηκε ρε συ ΤΑΚΜΑΝ...

Το πιο λογικό είναι να μην σε γουστάρει καθόλου για πολλούς και διάφορους λόγους,

αλλά από ευγένεια και καλοσύνη να μην στο λέει μπαμ στα μούτρα.

Εσύ από την άλλη αντί να το εκτιμήσεις την κατηγορεις κι από πάνω.

Η άποψή μου είναι βάλτην στο πάγο για κανένα τρίμηνο και κάντης μια ξαφνική επίσκεψη μετά.

Εκεί θα καταλάβεις πως πραγματικά νιώθει για σένα.

Υ.Γ. Μια σχέση χωρίς σεξ είναι φυσιολογικό να βαλτώσει πάντως.
    Άσε που εσύ πας με άλλες και μπροστά στα μάτια της.
    Πως νομίζεις ότι νιώθει αυτή η γυναίκα? Πόσα να αντέξει πια?

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αν και παίρνει σύνταξη 810 ευρώ το μήνα, παρακάλεσε τον αρχινταβατζή να τη βάζει να αναπληρώνει όλες τις άλλες υπηρεσίες (στα στούντιο 36Α, 92Α και 133). Κάθε μέρα τρώει στην ανιψιά της και δε μαγειρεύει σχεδόν ποτέ. Παιδιά δεν έχει, ο άντρας της πέθανε (ποιος θα άντεχε γυναίκα με τέτοια καπρίτσια;), γιατί στον κόρακα θέλει να δουλεύει τόσο πολύ;
Θα της τα τρωει κανα τεκνό Τακη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατι;Επειδη το θες εσυ;Δεν ειναι υποχρεωμενη !

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα καθώς δείπνιζα στο Ιταλικό εστιατόριο, σκεφτόμουν τα σχόλιά σας και γέλαγα σαν κορνούτος. Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι θλιβερή. Η τσατσά είναι το πιο αχάριστο πλάσμα, που έχω γνωρίσει. Ήταν πολύ ψυχρή στο τηλέφωνο, δε μου είπε ούτε ένα "ευχαριστώ" για το δώρο και επιπλέον κορόϊδεψε την καθολική εκκλησία.
Προσπαθώ με την αγάπη και τη γενναιοδωρία μου, να την κάνω να αισθανθεί "σκουπίδι" και να ξαναβγάλει προς τα έξω τον παλιό καλό της εαυτό. Παρόλα αυτά, ένα μποϊκοτάζ αύριο θα της χρειαζόταν. Τις ώρες 10:00 με 20:00 αποφύγετε τα στούντιο των οδών Κωνσταντινουπόλεως 92Α και Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 στο Γκάζι.
οταν μαθει ο νταβας οτι προτρεπεις τα μελη σε μποϋκοταζ των μαγαζιων του πιστευεις οτι θα το εκτιμησει? :ak:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 10:26 τηλεφώνησα στην τσατσά στο στούντιο. Η στιχομυθία ήταν η ακόλουθη:

ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται;
ΤΑΚΜΑΝ: Έλα εγώ είμαι.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα μια τελευταία φορά από αυτό το ωραιότατο σπίτι, για να τα πούμε. Εδώ έχουμε ησυχία. Ούτε μηχανάκια περνάνε, ούτε φορτηγά, ούτε τίποτα. Αύριο πετάω στις 05:40.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Τακούλη, αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και έχω δουλειά.
ΤΑΚΜΑΝ: Να σε πάρω σήμερα το βράδυ σπίτι να τα πούμε;
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι πάρε με, αν μπορείς.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε, θα τα πούμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
φιλτατε Τακη,γιατι τα αεροπορικα εισητηρια αυτη την περιοδο ειναι τοσο μα ΤΟΣΟ ακριβα??
Περιμενω ακομη να μου πεις διαφορες στον εκκλησιασμο σε ορθοδοξη και σε καθολικη εκκλησια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom