ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Θα την κανει Καθολικη Αρκουδα, δηλαδη, ετσι?Θελει να την βαλει στο δρομο του Θεου
Θα την κανει Καθολικη Αρκουδα, δηλαδη, ετσι?Θελει να την βαλει στο δρομο του Θεου
Γιατί όμως πέρυσι μου φερόταν τόσο όμορφα; Τι άλλαξε ξαφνικά;ΕΣΥ να βλεπεις σε ποια καριολα θελεις να στελνεις και τα λεφτουδακια σου
Εγώ θέλω αυτή η γυναίκα να καταλάβει ότι το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή. Υπάρχουν και άλλες αξίες πολύ πιο σημαντικές. Η επιθυμία μου είναι να εγκαταλείψει τη δουλειά της, να αρκεστεί στη σύνταξή της και να εκτιμήσει την αξία μου (να μου φέρεται με το γάντι και όταν έρχομαι Ελλάδα, να κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει).Θα την κανει Καθολικη Αρκουδα, δηλαδη, ετσι?
Γιατί όμως πέρυσι μου φερόταν τόσο όμορφα; Τι άλλαξε ξαφνικά;
Εγώ θέλω αυτή η γυναίκα να καταλάβει ότι το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή. Υπάρχουν και άλλες αξίες πολύ πιο σημαντικές. Η επιθυμία μου είναι να εγκαταλείψει τη δουλειά της, να αρκεστεί στη σύνταξή της και να εκτιμήσει την αξία μου (να μου φέρεται με το γάντι και όταν έρχομαι Ελλάδα, να κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει).
Έχω το πρόσωπο του Μπάτμαν ...Δεν αλλαξε τιποτα , απλα βαρεθηκε να προσποιείται την καλη , ισως να καταλαβε και οτι δεν τρεχει το χρημα απο τα μπατζακια σου
Όταν της λέω "Δεν αισθάνομαι ότι λαμβάνω αγάπη από εσένα τον τελευταίο καιρό", μου απαντάει "Αν δε σε αγαπούσα, θα σου το έκλεινα αμέσως το τηλέφωνο".Δεν αλλαξε τιποτα , απλα βαρεθηκε να προσποιείται την καλη , ισως να καταλαβε και οτι δεν τρεχει το χρημα απο τα μπατζακια σου
Όταν της λέω "Δεν αισθάνομαι ότι λαμβάνω αγάπη από εσένα τον τελευταίο καιρό", μου απαντάει "Αν δε σε αγαπούσα, θα σου το έκλεινα αμέσως το τηλέφωνο".
Όταν της λέω "Δεν αισθάνομαι ότι λαμβάνω αγάπη από εσένα τον τελευταίο καιρό", μου απαντάει "Αν δε σε αγαπούσα, θα σου το έκλεινα αμέσως το τηλέφωνο".
Στις 07/06/2013, όταν της ζήτησα να καθίσουμε παρέα δίπλα-δίπλα μετά το πουτανογαμήσι, μου είπε "Να μάθεις στη ζωή σου να προσφέρεις, χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα".
Σχεδόν πάντα, όταν την παίρνω τηλέφωνο στο σπίτι, μου δείχνει ότι ενοχλείται.Επρεπε να της απαντησεις " σιγα κατουρηθηκα πανω μου απο το φοβο μου"
Λες να την περνουν πολλοι τυποι τηλεφωνο ?? Αυτη τυπε πρεπει να κανει αναπαντητες στον ευατο της με τετοιο χαρακτηρα που εχει απορώ πως μιλαει ακομα με τους συγγενεις της
Θα της τα τρωει κανα τεκνό Τακη.Αν και παίρνει σύνταξη 810 ευρώ το μήνα, παρακάλεσε τον αρχινταβατζή να τη βάζει να αναπληρώνει όλες τις άλλες υπηρεσίες (στα στούντιο 36Α, 92Α και 133). Κάθε μέρα τρώει στην ανιψιά της και δε μαγειρεύει σχεδόν ποτέ. Παιδιά δεν έχει, ο άντρας της πέθανε (ποιος θα άντεχε γυναίκα με τέτοια καπρίτσια;), γιατί στον κόρακα θέλει να δουλεύει τόσο πολύ;
Γιατι;Επειδη το θες εσυ;Δεν ειναι υποχρεωμενη !Εγώ θέλω αυτή η γυναίκα να καταλάβει ότι το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή. Υπάρχουν και άλλες αξίες πολύ πιο σημαντικές. Η επιθυμία μου είναι να εγκαταλείψει τη δουλειά της, να αρκεστεί στη σύνταξή της και να εκτιμήσει την αξία μου (να μου φέρεται με το γάντι και όταν έρχομαι Ελλάδα, να κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει).
οταν μαθει ο νταβας οτι προτρεπεις τα μελη σε μποϋκοταζ των μαγαζιων του πιστευεις οτι θα το εκτιμησει?Σήμερα καθώς δείπνιζα στο Ιταλικό εστιατόριο, σκεφτόμουν τα σχόλιά σας και γέλαγα σαν κορνούτος. Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι θλιβερή. Η τσατσά είναι το πιο αχάριστο πλάσμα, που έχω γνωρίσει. Ήταν πολύ ψυχρή στο τηλέφωνο, δε μου είπε ούτε ένα "ευχαριστώ" για το δώρο και επιπλέον κορόϊδεψε την καθολική εκκλησία.
Προσπαθώ με την αγάπη και τη γενναιοδωρία μου, να την κάνω να αισθανθεί "σκουπίδι" και να ξαναβγάλει προς τα έξω τον παλιό καλό της εαυτό. Παρόλα αυτά, ένα μποϊκοτάζ αύριο θα της χρειαζόταν. Τις ώρες 10:00 με 20:00 αποφύγετε τα στούντιο των οδών Κωνσταντινουπόλεως 92Α και Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 στο Γκάζι.
Τωρα το ειδα...Σήμερα καθώς δείπνιζα στο Ιταλικό εστιατόριο