Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
*Για το δώρο της αρκούδας, έχω ξοδέψει μέχρι στιγμής 164 USD. Ελπίζω να το αναγνωρίσει και να μου φέρεται καλύτερα από εδώ και πέρα*

Σήμερα το απόγευμα θα πάω τσάρκα, με σκοπό να μπει και η υπηρεσία στο δωμάτιο. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να παίξω μαλακία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αλήθεια ποια στούντιο έχουν μετά τις 20:00 α-καπέλο τσατσάδες;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις ήπια τον απογευματινό καφέ και έριξα το 3ο κατά σειρά παχύ χέσιμο για σήμερα. Θα ξυριστώ και θα βγω για στουντιότσαρκα. Θα πέσει πολύ γέλιο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μόλις ήπια τον απογευματινό καφέ και έριξα το 3ο κατά σειρά παχύ χέσιμο για σήμερα. Θα ξυριστώ και θα βγω για στουντιότσαρκα. Θα πέσει πολύ γέλιο.
:rockon: :rockon: περιμενουμε με αγωνια ενημερωση

psinakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
*Για το δώρο της αρκούδας, έχω ξοδέψει μέχρι στιγμής 164 USD. Ελπίζω να το αναγνωρίσει και να μου φέρεται καλύτερα από εδώ και πέρα*

Σήμερα το απόγευμα θα πάω τσάρκα, με σκοπό να μπει και η υπηρεσία στο δωμάτιο. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να παίξω μαλακία.

Φίλε ΤΑΚΜΑΝ, είσαι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είχες αντιληφθεί από μόνος σου πως η συμπεριφορά της δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε με 1640 USD!

Η μητέρα σου γνωρίζει για την γκόμενα του πατέρα σου; Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι...

Στον ψυχίατρο έχεις πει για τα α-καπέλο και τα bic bic;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
08/07/2013 - Conversation with the bear
ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ. Σε πήρα στις 21:10 στο σπίτι, αλλά δε σε πέτυχα. Το πρωί μου μίλησες πολύ απότομα και σε πήρα για να δω, αν είσαι θυμωμένη μαζί μου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δεν είσαι καλά, μου φαίνεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε κάτι σήμερα; Όλα καλά;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).

Her face at that moment was like this:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ρωτάω, γιατί στο τηλέφωνο δε σε έχω ξανακούσει έτσι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δε σου είπα τίποτα κακό. Σου είπα "Είμαι στη δουλειά, έχω δουλειά". Εκείνη τη στιγμή ήταν το αφεντικό και στο σαλόνι είχε κόσμο.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο ανάδρομος ερμής στον καρκίνο φταίει.
ΑΡΚΟΥΔΑ (με πολλά νεύρα): Βρε τι σχέση έχει ο ανάδρομος ερμής με εμένα;
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να λιποθυμήσω από τη στενοχώρια): Τέλος πάντων.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Λοιπόν εντάξει Τακούλη. Επειδή τώρα γύρισα σπίτι και είμαι ψόφια, θα σε αφήσω.
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα γύρισες από τη δουλειά ή βγήκες καμία βολτούλα;
ΑΡΚΟΥΔΑ (με απίστευτη ψυχρότητα): Βγήκα με την ανιψιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ σε 5 ώρες θα πάρω το National Express και θα πάω London Gatwick Airport.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε με το βλέμμα της, τη γκριμάτσα του κώλου της μύγας).
ΤΑΚΜΑΝ: Από αύριο μέχρι τις 15 Ιουλίου δε θα μπορώ να σου μιλήσω, επειδή θα είμαι στο χωριό του πατέρα μου. Οπότε, θα σε ξαναπάρω την άλλη Τρίτη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ποια Τρίτη;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 16/07/2013.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Φίλε ΤΑΚΜΑΝ, είσαι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είχες αντιληφθεί από μόνος σου πως η συμπεριφορά της δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε με 1640 USD!

Η μητέρα σου γνωρίζει για την γκόμενα του πατέρα σου; Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι...

Στον ψυχίατρο έχεις πει για τα α-καπέλο και τα bic bic;
Αν πάω σε ψυχίατρο, θα του στείλω το προσωπικό μου link και όλες μου τις κριτικές, για να βγάλει διάγνωση. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει άμεσα να αρχίσω θεραπεία με αντικαταθλιπτικά χάπια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΡΚΟΥΔΑ: Από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουλίου θα είμαι ... (σε ένα νησί των Κυκλάδων).
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, τότε θα σε πάρω την Τετάρτη.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Την Τετάρτη θα είμαι στη δουλειά όμως.
ΤΑΚΜΑΝ: Στο 36Α;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Θα σε πάρω εκεί, μη σου πω ότι παίζει να σε δω κατευθείαν από κοντά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Το μεσημέρι από τη στενοχώρια, μου κόπηκε η όρεξη. Αν με αγαπάς, θέλω να μου το δείχνεις περισσότερο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δε θέλω να κάνεις τέτοια. Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή.
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω νέο. Σήμερα στις 08:22 μου τηλεφώνησαν από μια δουλειά. Ανέσυραν το βιογραφικό μου ύστερα από 6 μήνες και μου είπαν ότι δε βρήκαν μέχρι στιγμής τον "ιδανικό" υποψήφιο. Μου έστειλαν κάποιες ερωτήσεις και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο τέλος του μήνα, να με καλέσουν για interview. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να κάνεις καμία προσευχή για μένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χαίρεσαι, που θα με δεις από κοντά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ναι αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Θέλω να κανονίσουμε να πάμε παρέα για μπάνιο και να γνωρίσω την κουμπάρα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΡΚΟΥΔΑ (με ψυχρή φωνή): Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, θα τα πούμε. Δε θέλω να σε καθυστερώ άλλο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Κλείνοντας το τηλέφωνο, αισθάνθηκα ανακούφιση για το γεγονός ότι η αρκούδα τουλάχιστον δε με μισεί. Έφαγα μια μακαρονάδα με κιμά με τις κλωτσιές στο Ιταλικό εστιατόριο και στις 22:05 επέστρεψα σπίτι. Καθώς περπατούσα, οι σουβλιές στην καρδιά από τη συσσωρευμένη στενοχώρια δε με άφησαν σε χλωρό κλαρί.

Θέλω να επιστρέψω Αγγλία και να αντικαταστήσω την ανάγκη μου για αγάπη με ψυχοφάρμακα. Δε μπορώ άλλο. Με δυσκολία συγκρατώ τα δάκρυά μου.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Αν θυμάσαι, στις 08/07/2013 άνοιξα ένα link με τίτλο "Μποϊκοτάζ στην αρκούδα". Επειδή όμως κατάλαβα το σάλο που θα προκαλούσα και επειδή δεν ήθελα να τερματίσω τη σχέση μου με την αρκούδα τόσο άσχημα (οι νταβατζήδες μπαίνουν στο site), για αυτό παρακάλεσα τον antisthenis να διαγράψει το θέμα αυτό.

Άσχετο. Στην μπουρδελότσαρκα της 17/06/2013, ο moderator που με τράβηξε βιντεάκι, ήταν ο Θανάσης.
εχεις ανεβασει βιντεο στο youtube???

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλυτερα να ανεβασει ενα βιντεακι την ωρα που ριχνει παχυ χεσιμο :jerking:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η αναγραμματισμενη αρκουδα ειναι η κουραδα. τυχαίο;
εσυ υποφερεις και απο τις 2

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ξύπνησα στις 00:45 και στις 01:05 βγήκα από το σπίτι, για να πάω στα National Express. Στις 04:20 έφτασα London Gatwick Airport South Terminal. Στην πτήση London Gatwick LGW - Kalamata KLX (αναχώρηση: 05:40, άφιξη: 11:20, Gate: 17, Seat: 24D), καθόμουν δίπλα σε ένα ώριμο ζευγάρι Άγγλων και έπαιρνα μάτι τα stamp που έκανε ο γέρος στο πράσινο βραχιολάκι της γριάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με πονούσε η κοιλιά και έκλανα όλη την ώρα. Ψυχολογικά δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Σκεφτόμουν την αχάριστη συμπεριφορά που θα αντιμετώπιζα από την τσατσά και κοιτούσα το εισιτήριο δακρυσμένος. Το μόνο που ήθελα, ήταν να γυρίσω στην Αγγλία και να κλαίω ανενόχλητος.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 11:20 με πήρε ο πατέρας μου από το αεροδρόμιο και κατευθυνθήκαμε προς το χωριό (Θεσπρωτικό Ριζοβουνίου, Νομός Πρεβέζης).

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ήσυχο διάστημα με ουδέτερη ψυχολογία. Το μόνο που με ενδιέφερε, ήταν να φτάσει η κρέμα νύχτας στα χέρια της αρκούδας as soon as possible και για αυτό το λόγω έλεγχα το e-mail μου καθημερινά. Σάββατο και Κυριακή έκανα μπάνιο με τη θεία μου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αδερφή του πατέρα μου (65 ετών) έγινε αρκετές φορές αιτία στύσης, καθώς φορούσε 2 διαθλαστικά χρυσά βραχιόλια. Δυστυχώς όμως, η συμπεριφορά της ήταν πολύ ψυχρή, όταν ήμασταν μόνοι μας. Στις 16/07/2013 ώρα 22:15 επιστρέψαμε οικογενειακά Αθήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom