Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Άντε ρε αρχηγέ ΤΑΚΜΑΝ, περιμένουμε να διαβάσουμε το συγκλονιστικό και μας το καθυστερείς. Έπαιξε φάση με την α-καπέλο τσατσά; Γράψε γρήγορα και με λεπτομέρειες ως συνήθως.
ασε ρε συ ...απογοητευση μας περιμενει παλι.
θα μας τα σπασει και μετα δεν θα γινει τιποτα...και μετα με βουρκωμενα τα ματακια θα παει να φαει τον Περιδρομο και να ριξει δυο τρια χεσιματα

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Δεν μας έχει συνηθίσει να δημιουργεί προσδοκίες γι' αυτό ελπίζω να έχει να μας πει κάτι ενδιαφέρον. Μακάρι να μη μας απογοητεύσει εμάς τους πιστούς του fans.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 20:06 έφτασα έξω από το στούντιο της οδού Σολωμού 32 - ισόγειο και έκλεισα το κινητό μου. Για 4-5 λεπτά χτυπούσα απεγνωσμένα το κουδούνι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά δε μου άνοιγε κανείς. Ωστόσο, τα φώτα ήταν αναμμένα. Αισθανόμουν λες και είχα το πρόσωπο του Μπάτμαν.
Στις 20:11 μου άνοιξε η Μπιάνκα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά κατέληξα εδώ, όπως φανταζόμουν.
ΜΠΙΑΝΚΑ: (χαμογέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Ο λόγος, που ήρθα στο συγκεκριμένο στούντιο, είναι γιατί θέλω κάτι πολύ συγκεκριμένο.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Ακούω.
ΤΑΚΜΑΝ: Μια ερώτηση κρίσεως πρώτα, για να καταλάβω τη διαφορά. Πόσο είναι το απλό πρόγραμμα;
ΜΠΙΑΝΚΑ: 50 ευρώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη στιγμή έχω μαζί μου 120 ευρώ. Τα έχω φέρει από την Αγγλία.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Δεν μπορώ να δεχτώ ξένα νομίσματα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευρώ είναι, μην ανησυχείς. Προέρχονται από το λογαριασμό μισθοδοσίας.
ΜΠΙΑΝΚΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις μεγάλες γυναίκες, θα επιθυμούσα μαζί με εσένα να μπει και η υπηρεσία στο δωμάτιο. Δεν πρόκειται να κάνει κάτι δύσκολο. Απλά, την ώρα που θα συνουσιαζόμαστε, θέλω η κυρία να μου κρατάει τα χεράκια και να μου μιλάει στοργικά. Στην ουσία με την τσάρκα, σύγκρινα υπηρεσίες. Η εν λόγω κυρία νίκησε κατά κράτος.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Δείξε μου τα χρήματα, να τα δω.
ΤΑΚΜΑΝ: (της έσκασα όλο το ποσό).
ΜΠΙΑΝΚΑ: Πήγαινε στο δωμάτιο. Μην ανησυχείς, θα καθαρίσω εγώ για πάρτυ σου. Εσύ μην πεις κουβέντα.
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν κορνούτος): ΟΚ.

Πάω να φάω μελιτζάνες. Τα λέμε σε λίγο.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η Μπιάνκα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβαλα σε περίοπτη θέση του Γύπα τα εννιάμερα. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της αναμονής, τα πόδια και τα χέρια μου θύμιζαν ασθενή με Πάρκινσον (δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, πόσο ισχυρή πειθώ έχει η Μπιάνκα).
Μετά από 5 λεπτά μπήκαν στο δωμάτιο η Μπιάνκα παρέα με την κυρία Χριστίνα (τσατσά). Η υπηρεσία φαινόταν αρκετά φοβισμένη. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Μη φοβάσαι. Έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό και κοντεύω να ολοκληρώσω το δεύτερο. Έχω βγει πρώτος στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης για 4 συνεχόμενες χρονιές. Το 2009 είχα μαζέψει από υποτροφίες συνολικά 8.000 ευρώ. Δεν έχω κακία στην ψυχή μου. Αντιθέτως, αισθάνομαι πολύ αγάπη. Απλά έχω κάποια βίτσια.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Είναι μορφωμένο το παιδί.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε παρακαλώ πάρα πολύ, πάρε την καρέκλα και κάθισε δίπλα μου. Θέλω να σου κρατάω τα χεράκια.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Έλα Χριστέ και Παναγιά.
ΤΑΚΜΑΝ (με δακρυσμένα μάτια): Σε παρακαλώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω την αγάπη σου.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Σε ερωτεύτηκε μωρή το τεκνό. Κοίτα πόσο όμορφη είναι η κυρία Χριστίνα. Έχει και βαμμένα νυχάκια.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Καλά έρχομαι.
ΤΑΚΜΑΝ: (έκανα μητροπολητικό sandwich στην τσατσά).
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Όλοι χρειαζόμαστε αγάπη. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, τη ζητάμε απεγνωσμένα.
ΤΑΚΜΑΝ (συγκνινημένος): Ψυχούλα μου γλυκιά (ακολούθησε ηγεμονικό sandwich).

Μετά από τον παραπάνω διάλογο, άρχισε κανονικά η ερωτική ιεροτελεστία, τα στάδια της οποίας ήταν τα εξής:

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
έχω λογαριασμό μόνο και μόνο για να διαβάζω ΤΑΚΜΑΝ. ποστάρω πρώτη φορά γιατί με έχει φάει η αγωνία! Ο ΤΑΚΜΑΝ μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση-φαντασίωση της α-καπελο-μπουρδελοκαριέρας του!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΤΑΚΜΑΝ: Μη φοβάσαι. Έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό και κοντεύω να ολοκληρώσω το δεύτερο. Έχω βγει πρώτος στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης για 4 συνεχόμενες χρονιές. Το 2009 είχα μαζέψει από υποτροφίες συνολικά 8.000 ευρώ. Δεν έχω κακία στην ψυχή μου. Αντιθέτως, αισθάνομαι πολύ αγάπη. Απλά έχω κάποια βίτσια.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Είναι μορφωμένο το παιδί.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Έλα Χριστέ και Παναγιά.
ΤΑΚΜΑΝ (με δακρυσμένα μάτια): Σε παρακαλώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω την αγάπη σου.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Σε ερωτεύτηκε μωρή το τεκνό. Κοίτα πόσο όμορφη είναι η κυρία Χριστίνα. Έχει και βαμμένα νυχάκια.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Καλά έρχομαι.
Κλαιω ...  :2funny: :2funny: :2funny: (ειναι μορφωμενο το παιδι ...  :headbang2: :headbang2: :headbang2:)

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
TAKMAN είσαι χειρότερος και από τα επεισόδια του Game of Thrones. Πιστεύω ότι μας το κάνεις επίτηδες από χθες και δεν είναι καθόλου σωστό. Ενώ σε σέβομαι στο συγκεκριμένο συμπεριφέρεσαι σαν κάτι κοπελίτσες attention whores. Μας δίνεις πληροφορίες με το σταγονόμετρο αντί να τα πεις χαρτί και καλαμάρι στους πιστούς σου αναγνώστες.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
έχω λογαριασμό μόνο και μόνο για να διαβάζω ΤΑΚΜΑΝ. ποστάρω πρώτη φορά γιατί με έχει φάει η αγωνία! Ο ΤΑΚΜΑΝ μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση-φαντασίωση της α-καπελο-μπουρδελοκαριέρας του!

Το έχει ξανακάνει... Έχει ξαναμπει με τσατσά στο δωμάτιο!

Η μπιάνκα ξηγήθηκε όμως... Σε αυτήν αξίζουν τα συγχαρητήρια!

Αν ήμουν Αθήνα θα περνούσα να την γνωρίσω οπωσδήποτε!

Η Αρκούδα θα σκάσει από τη ζήλια της τώρα!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 11:22 η αρκούδα παρέλαβε το δώρο της. Έχω μεγάλη αγωνία. Ελπίζω να της άρεσε η κρέμα, που της αγόρασα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θα της τηλεφωνήσω σήμερα στις 19:00. Αχ Παναγίτσα μου, έχω ταχυπαλμία.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
1η φάση: "Τα κλασσικά". Η Μπιάνκα μου φόρεσε το προφυλακτικό και εγώ φόρεσα στη Χριστίνα το ροζ ριγκάκι του Γύπα.
2η φάση: "Η μέθοδος του Βουλκανιζατέρ" (εκτιμώμενη διάρκεια: 6 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και έκανα ηγεμονικά και μητροπολητικά sandwich στην τσατσά, ενώ η πουτάνα μου την έπαιζε. Η εν λόγω φάση συνοδεύτηκε από την κάτωθι στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Είναι μια υπηρεσία γύρω στα 70, την οποία γνωρίζω δυο χρόνια και έχουμε τακτικές επαφές. Την αγαπάω πάρα πολύ και την παίρνω τηλέφωνο από Αγγλία. Πρόσφατα της πήρα δώρο αξίας £ 114. Δυστυχώς όμως, αρκετές φορές με στενοχωρεί με τη συμπεριφορά της. Αρκετές φορές έχω πει στην Παναγίτσα "Δεν μπορώ άλλο, θέλω να πεθάνω".
ΧΡΙΣΤΙΝΑ (μου χαϊδεψε το χεράκι): Δεν είναι σωστό να σου φέρεται άσχημα. Πού δουλεύει αυτή;
ΤΑΚΜΑΝ: Στη Βριλησσού ή στο Γκάζι, όπου τύχει.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Πολλές φορές αισθάνομαι ότι δε με αγαπάει κανείς. Στην Αγγλία κάθε βράδυ μιλάω με το μαξιλάρι μου, επειδή αισθάνομαι μοναξιά. Αρκετά συχνά κοιμάμαι αγκαλιά με την εικόνα της Παναγίτσας. Καρδούλα μου γλυκιά, στοργίτσα μου. Η ψυχή μου είναι πλημμυρισμένη από αγάπη και πόνο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΜΠΙΑΝΚΑ: Χάϊδεψέ τον μωρή. Δώστου και τα δυο σου χέρια. Αν έχεις παράπονο, πες μου να την πλακώσω στο ξύλο.
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι Παναγιά μου (ακολούθησε αγκαλίτσα με την τσατσά).
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: (μου έδωσε και τα δυο της χέρια και ακολούθησε η βροχή του Montpellier).
ΜΠΙΑΝΚΑ: Σε αγαπάει το παιδί.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΜΠΙΑΝΚΑ: Στην Αγγλία δεν υπάρχουν μπουρδέλα, όπως εδώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Η πορνεία στην Αγγλία είναι παράνομη. Υπάρχουν 2-3 παράνομοι οίκοι ανοχής στο Λονδίνο, αλλά δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Γενικά οι Άγγλοι είναι βρωμιάρηδες.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Εσύ πού μένεις στην Αγγλία;
ΤΑΚΜΑΝ: Μένω Southampton, 2 ώρες με το λεωφορείο από την πρωτεύουσα. Είμαι εκεί από τις 18/09/2011. Υπολογίζω σε 8-9 μήνες να έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Εκεί δεν έχεις κάνει σχέση με καμία γριά;
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι μέλλος σε διάφορα site γνωριμιών και έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις για σεξ από 60άχρονες. Μόλις τελειώσω το MSc και τακτοποιηθώ επαγγελματικά, θα πάω σε ουρολόγο για να βελτιώσω τη στύση μου και στη συνέχεια θα βρω καμία 70άχρονη Αγγλίδα, για να της αλλάξω τα πετρέλαια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι