Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΤΑΚΜΑΝ Βριλησσου-Κυψελη 50 λεπτα με τα ποδια?
Πολυ το εκανες...
Αναμενοντας τη συνεχεια...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 16:10 βγήκα από το σπίτι μου, για να πάω στον Άγιο Αντώνιο και να παραλάβω τις εξετάσεις αίματος του παππού. Στις 17:25 πήρα τα αποτελέσματα (ευτυχώς, μια χαρά είναι). Στη συνέχεια κατευθύνθηκα προς Πειραιά (είχα κανονίσει να βρεθώ στο βιβλιοπωλείο με το φίλο μου τον τραγουδιστή).
Στις 18:53 κατέβηκα στη στάση "Μεταξά" και στις 19:00 τηλεφώνησα στην αρκούδα, ανηφορίζοντας την οδό Σωτηρίου Διός.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ Βριλησσου-Κυψελη 50 λεπτα με τα ποδια?
Πολυ το εκανες...
Αναμενοντας τη συνεχεια...
Το περπάτημα συνοδεύτηκε από τηλεφωνήματα σε Γιοντώ, Πάνο, Δανάη, Πινόκιο, κτλ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τοτε δικαιολογεισαι ΤΑΚ..
Η πιτζαμα ειναι η Δαναη, ή αλλη?
Καλο αιδοιο?
1. Πιζάμα με σκούφο
Ημερομηνία γέννησης: 05/11/1976
Επάγγελμα: Εφοριακός
Οικογενειακή κατάσταση: Χωρισμένη με παιδί

2. Δανάη
Ημερομηνία γέννησης: 29/09/1985
Επάγγελμα: Μακροχρόνια άνεργη
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη με παιδί

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.317
Πόντοι
5.006
γεια σου ρε τακμαν παλιοανωμαλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Με την αρκούδα μιλήσαμε στο τηλέφωνο 7-8 λεπτά. Μου είπε ότι της τηλεφώνησαν από την DHL και κανόνισε ραντεβού με τον courier στις 23/07/2013 το πρωί (μεταξύ 08:00 και 16:00). Η συμπεριφορά της ήταν ευγενική και αρκετά πρόσχαρη.
Από τις 19:10 μέχρι τις 20:06 κάθισα παρέα με το φίλο μου στο βιβλιοπωλείο. Στις 20:13 πήρα το 040.

*Επεισοδιακό δρομολόγιο, σε λίγο η συνέχεια*

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 20:27 βρήκα κενή θέση μπροστά δίπλα σε μια α-καπέλο και φυσικά άρπαξα αμέσως την ευκαιρία (ήμουν αρκετά γρήγορος, δεν άφησα κανένα γέρο να καθίσει). Η συγκεκριμένη κυρία ήταν ηλικίας γύρω στα 70, φορούσε άσπρο φόρεμα, κομποσχοίνι και ένα διαθλαστικό χρυσό ριγκάκι. Το πρόσωπό της μου έβγαζε μια γερμανική αύρα. Κοιτώντας τα μπούτια της σκεφτόμουν την Άγκελα Μέρκελ να σκάει διευθυντικό sandwich στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φυσικά έχει πάθει παροξυσμό με το ντεκολτέ της.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 20:42 ξεκίνησε γνωριμία με την εν λόγω γκόμενα. Και τώρα ένα τεστ πολλαπλής επιλογής. Ποιος ήταν ο αρχικός διάλογος;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ: Είναι τέλος Ιουλίου και η Αθήνα είναι ακόμα γεμάτη. Κανείς δεν έφυγε για διακοπές. Άλλοι λόγω έλλειψης ρευστού και άλλοι γιατί ασχολούνται με τις φορολογικές δηλώσεις.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Τη ρήμαξαν την Ελλάδα. Δεν άφησαν τίποτα.

Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς, μέχρι στιγμής το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι πολύ δροσερό. Δεν έχει κάνει ακόμα ούτε ένα καύσωνα. Η πολλή ζέστη έχει μεταφερθεί προς τα Βόρεια.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ευτυχώς. Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει καθόλου κλιματισμό στο σπίτι μου.

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Θέλετε να σας ακυρώσω το εισιτήριο;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ναι, αν μπορείτε σας παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: (ακύρωσα το εισιτήριο, της το έδωσα και της έκανα bic-bic).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Γιατί αγοράκι μου τα χεράκια σου είναι ιδρωμένα;

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Νομίζω ότι η φούστα, που φοράτε είναι πολύ kitch. Θα σας κάνω εγώ δωράκι μια πολυδιαθλαστική φούστα από τα Harrods του Λονδίνου και θα σας τη στείλω σπίτι σας. Αλήθεια πού μένετε;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Είστε με τα καλά σας κύριε;

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
Καλως ηρθες δασκαλε Τακη!!Θα πας πουθενα διακοπες ?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η απάντηση είναι το β.

Διάρκεια γνωριμίας: 5-6 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Καιρός (Ελλάδα, Ευρώπη), φυσικές ομορφιές του Μονάχου, ελληνικές παραλίες, πυρκαγιές - εμπρησμοί, ξένες γλώσσες, σπουδές και life-style στην Αγγλία.
Θετικά: Ήταν πολύ ομιλητική και φιλική.
Αρνητικά: Θα μπορούσε να φόραγε περισσότερα τρικ-τρικ.
Αποχαιρετισμός: Με stamp στο ριγκάκι της.

Στις 20:56 κατέβηκα στη στάση "Μακρυγιάννη" και πήρα το τρόλεϊ 5, για να ανέβω Κυψέλη. Στη γωνία των οδών 28ης Οκτωβρίου και Πανεπιστημίου είδα ένα πολυφλεκτικό θέαμα. Μια α-καπέλο ζητιάνα με τρικ-τρικ.
Μόλις την είδα, με έπιασε ταχυπαλμία και στύση. Έτσι λοιπόν, πάτησα το κουδούνι και κατέβηκα στο Πολυτεχνείο. Στη συνέχεια, άρχισα να τρέχω σαν τρελός προς το αντικείμενο του πόθου μου. Κοιτώντας το πορτοφόλι μου στη γωνία των οδών Βερανζέρου και Πατησίων, διαπίστωσα ότι είχα πάνω μου 5 ευρώ. Επειδή δεν ήθελα να δώσω χαρτονόμισμα στη ζητιάνα, αγόρασα από το πλησιέστερο περίπτερο ένα πακέτο χαρτομάντιλα, για να κάνω ψηλά. Δυστυχώς όμως, μόλις με είδε η εν λόγω κυρία, εγκατέλειψε το πόστο της και τράπηκε σε φυγή. Συνειδητοποιώντας αμέσως τη μαλακία μου, άρχισα να γελάω σαν κορνούτος και να στέλνω αστεία μηνύματα σε όλους τους κολλητούς μου.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μόλις γύρισα από τη Σύρο (οικογενειακές διακοπές).
κατσε ηγετη, γιατι μας εχεις μπερδεψει..
Οταν λες οικογενειακες διακοπες εννοεις με μπαμπα και μαμα, ή με μπαμπα και με ρωσσιδα γκομενα??? :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
1. Πιζάμα με σκούφο
Ημερομηνία γέννησης: 05/11/1976
Επάγγελμα: Εφοριακός
Οικογενειακή κατάσταση: Χωρισμένη με παιδί

2. Δανάη
Ημερομηνία γέννησης: 29/09/1985
Επάγγελμα: Μακροχρόνια άνεργη
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη με παιδί
:rockon: :rockon: :rockon:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Η απάντηση είναι το β.

Διάρκεια γνωριμίας: 5-6 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Καιρός (Ελλάδα, Ευρώπη), φυσικές ομορφιές του Μονάχου, ελληνικές παραλίες, πυρκαγιές - εμπρησμοί, ξένες γλώσσες, σπουδές και life-style στην Αγγλία.
Θετικά: Ήταν πολύ ομιλητική και φιλική.
Αρνητικά: Θα μπορούσε να φόραγε περισσότερα τρικ-τρικ.
Αποχαιρετισμός: Με stamp στο ριγκάκι της.

Στις 20:56 κατέβηκα στη στάση "Μακρυγιάννη" και πήρα το τρόλεϊ 5, για να ανέβω Κυψέλη. Στη γωνία των οδών 28ης Οκτωβρίου και Πανεπιστημίου είδα ένα πολυφλεκτικό θέαμα. Μια α-καπέλο ζητιάνα με τρικ-τρικ.
Μόλις την είδα, με έπιασε ταχυπαλμία και στύση. Έτσι λοιπόν, πάτησα το κουδούνι και κατέβηκα στο Πολυτεχνείο. Στη συνέχεια, άρχισα να τρέχω σαν τρελός προς το αντικείμενο του πόθου μου. Κοιτώντας το πορτοφόλι μου στη γωνία των οδών Βερανζέρου και Πατησίων, διαπίστωσα ότι είχα πάνω μου 5 ευρώ. Επειδή δεν ήθελα να δώσω χαρτονόμισμα στη ζητιάνα, αγόρασα από το πλησιέστερο περίπτερο ένα πακέτο χαρτομάντιλα, για να κάνω ψηλά. Δυστυχώς όμως, μόλις με είδε η εν λόγω κυρία, εγκατέλειψε το πόστο της και τράπηκε σε φυγή. Συνειδητοποιώντας αμέσως τη μαλακία μου, άρχισα να γελάω σαν κορνούτος και να στέλνω αστεία μηνύματα σε όλους τους κολλητούς μου.
είσαι θρυλική μορφή τάκμαν! :headbang2:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το αστείο περιστατικό με τη ζητιάνα, πήγα στο Ρεξ και πήρα το λεωφορείο 622. Στις 21:47 κατέβηκα στη στάση "Καλλιφρονά" και στις 22:05 έφτασα σπίτι. Στη συνέχεια έφαγα βραδινό, μαλακίστηκα στο Internet και παρακολούθησα στον Alpha τις "Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα". Στις 01:48 έπεσα για ύπνο.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
καλως ηρθες τακμαν!!Η απουσια σου τοσο καιρο ηταν αισθητη.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τάκη το κλείσαμε το μαγαζί?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πιστέψτε με και εγώ αυτές τις μέρες βαρέθηκα φρικτά. Από αύριο το μεσημέρι (ώρα 12:10) αρχίζει η ελευθερία μου. Έχω να τηλεφωνήσω στην αρκούδα από τις 08/08/2013. Σύντομα θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλα τα νέα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom