You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 260K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πολλές φορές.ρε συ μαγκα
εχεις σκεφτει να πας σε καναν ειδικο?
www.vrisko.gr/dir/psyxiatroi/athina/]http://www.vrisko.gr/dir/psyxiatroi/athina/[/url]
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Γ) ΥΠΟΔΟΧΗ
Κατεβαίνοντας τη σκάλα του στούντιο, τα χέρια και τα πόδια μου έτρεμαν. Επιπλέον, το στομάχι μου ανακατευόταν και είχα λιποθυμικές τάσεις. Ευτυχώς, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, η υποδοχή ήταν αρκετά εγκάρδια. Αρχικά η τσατσά με αγκάλιασε και στη συνέχεια καθίσαμε παρέα στο σαλονάκι. Κατόπιν, ακολούθησε 5άλεπτη κουβεντούλα σε φιλικό κλίμα. Η συζήτηση διανθίστηκε από αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich στα ριγκάκια της. Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε η Κάτια, διακόπτωντας το τετ-α-τέτ.
Αμέσως, η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου έσκασα το παράβολο των 50 ευρώ. Φυσικά, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το πουτανογαμήσι.
Κατεβαίνοντας τη σκάλα του στούντιο, τα χέρια και τα πόδια μου έτρεμαν. Επιπλέον, το στομάχι μου ανακατευόταν και είχα λιποθυμικές τάσεις. Ευτυχώς, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, η υποδοχή ήταν αρκετά εγκάρδια. Αρχικά η τσατσά με αγκάλιασε και στη συνέχεια καθίσαμε παρέα στο σαλονάκι. Κατόπιν, ακολούθησε 5άλεπτη κουβεντούλα σε φιλικό κλίμα. Η συζήτηση διανθίστηκε από αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich στα ριγκάκια της. Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε η Κάτια, διακόπτωντας το τετ-α-τέτ.
Αμέσως, η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου έσκασα το παράβολο των 50 ευρώ. Φυσικά, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το πουτανογαμήσι.
Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και τοποθέτησα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοπτη θέση . Μετά από 1-2 λεπτά αναμονής (την εκμεταλλεύτηκα για να κατουρήσω στη ντουζιέρα), μπήκε η Κάτια στο δωμάτιο. Αμέσως, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:
1η φάση: "Τα κλασσικά".
2η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 7 λεπτά).
3η φάση: "Αποχαιρετισμός".
Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συνεύρεσης, ήταν τα εξής:
Ψυχική κατάσταση: Μέτρια - επιδεινώθηκε, όταν η Κάτια μου είπε ότι θα διαβάσει τις κριτικές μου (φοβήθηκα μη με καρφώσει στην τσατσά).
Φαντασιώσεις: Bic-bic και τριχ-τριχ σε α-καπέλο στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, παλαιότερες ζητιανότσαρκες, Χριστίνα, αρκούδα τσατσά, κτλ.
Αποτέλεσμα: Επιτυχής εκσπερμάτωση.
Μόλις η πουτάνα αποχώρησε από το κόκκινο δωμάτιο, έκανα ένα γρήγορο ντους, σκουπίστηκα, ντύθηκα, χτενίστηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς το σαλονάκι.
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και τοποθέτησα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοπτη θέση . Μετά από 1-2 λεπτά αναμονής (την εκμεταλλεύτηκα για να κατουρήσω στη ντουζιέρα), μπήκε η Κάτια στο δωμάτιο. Αμέσως, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:
1η φάση: "Τα κλασσικά".
2η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 7 λεπτά).
3η φάση: "Αποχαιρετισμός".
Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συνεύρεσης, ήταν τα εξής:
Ψυχική κατάσταση: Μέτρια - επιδεινώθηκε, όταν η Κάτια μου είπε ότι θα διαβάσει τις κριτικές μου (φοβήθηκα μη με καρφώσει στην τσατσά).
Φαντασιώσεις: Bic-bic και τριχ-τριχ σε α-καπέλο στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, παλαιότερες ζητιανότσαρκες, Χριστίνα, αρκούδα τσατσά, κτλ.
Αποτέλεσμα: Επιτυχής εκσπερμάτωση.
Μόλις η πουτάνα αποχώρησε από το κόκκινο δωμάτιο, έκανα ένα γρήγορο ντους, σκουπίστηκα, ντύθηκα, χτενίστηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς το σαλονάκι.
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Προσωπικές ιστορίες και θέματα επικαιρότητας.
Τα καλά: Ήταν αρκετά κοινωνική και ευχάριστη στην παρέα.
Τα κουλά: Δεν έχω να προσάψω κάποια κατηγορία. Θα προτιμούσα όμως, να είναι περισσότερο στοργική και δοτική (πιθανό να ευθύνεται ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής στον υδροχόο).
Τα πρόστυχα: Αυτή τη φορά ήταν αρκετά δεκτική στο χούφτωμα. Τα sandwich ήταν απολαυστικά και πικάντικα.
ΣΤ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Σε όλα 10. Δεν είμαι αχάριστος. Όταν περνάω καλά, το αναγνωρίζω.
Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Προσωπικές ιστορίες και θέματα επικαιρότητας.
Τα καλά: Ήταν αρκετά κοινωνική και ευχάριστη στην παρέα.
Τα κουλά: Δεν έχω να προσάψω κάποια κατηγορία. Θα προτιμούσα όμως, να είναι περισσότερο στοργική και δοτική (πιθανό να ευθύνεται ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής στον υδροχόο).
Τα πρόστυχα: Αυτή τη φορά ήταν αρκετά δεκτική στο χούφτωμα. Τα sandwich ήταν απολαυστικά και πικάντικα.
ΣΤ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Σε όλα 10. Δεν είμαι αχάριστος. Όταν περνάω καλά, το αναγνωρίζω.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Παλι καλα που δεν εριξες και κανα παχυ χεσιμο...Καλα ρε δεν ντρεπεσαι να κατουρας στην ντουζιερα? βρωμιαρη .Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
. Μετά από 1-2 λεπτά αναμονής (την εκμεταλλεύτηκα για να κατουρήσω στη ντουζιέρα),
7 στις 10 φορές κατουράω στη ντουζιέρα, ενώ 1 στις 10 αμολάω κλανιές κατά τη διάρκεια της αναμονής. Κουλό ε;Παλι καλα που δεν εριξες και κανα παχυ χεσιμο...Καλα ρε δεν ντρεπεσαι να κατουρας στην ντουζιερα? βρωμιαρη .
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
οι κλανιες δεν πειράζουν ρε συ. Κανεις και ατμόσφαιρα . Αλλά στη ντουζιερα θα μπουν κι άλλοι μετά ασε που βρωμάει. Η κλανιλα φεύγει σε λίγο7 στις 10 φορές κατουράω στη ντουζιέρα, ενώ 1 στις 10 αμολάω κλανιές κατά τη διάρκεια της αναμονής. Κουλό ε;
Οι φωτογραφίες με τη μηχανή του Τηλεκόλλα είναι 1-2 ΜΒ και δεν ξέρω τον τρόπο να τις ανεβάσω εδώ.τακμαν στο εχω ξαναζητησει,αλλα θελω να δω μια φωτογραφια της συνεδριακης πρασινης τσαντας καθως και το περιεχομενο της!!Πιστευω και αλλοι πιστοι σου οπαδοι το ζητουν.
Αύριο με την αρκούδα θα γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Έχω κρατήσει αρκετά πράγματα μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο. Σήμερα στο τηλέφωνο την προϊδέασα.Πόνεσε η ψυχή μου ρε Τάκη... Πόσο άκαρδη μπορεί να είναι?
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κατευθύνεις τις χορηγίες σου προς άλλη τσάτσα...
Για σπάσιμο στη θέση σου κάθε φορά που θα έβγαινα για τσάρκα θα περνούσα από το στούντιο χωρίς κατάθεση για να κάνει λογαριασμό και τη χασούρα...
Έχεις σκεφτεί να της δίνεις τα 50 στο χέρι χωρίς να πας στο δωμάτιο με τη κοπέλα? Μάλλον πιο πολύ συμπάθεια θα σου δείξει!
Αν τα χαλάσω με την αρκούδα, θα πηγαίνω μπουρδελότσαρκες σε Πιπίνου, Φυλής, Καλύμνου, κτλ, θα σκάω 50-60 ευρώ και θα κάνω ντιβανοτρυπητή με τις άφραγκες α-καπέλο τσατσάδες.Τακμαν έχεις σκεφτεί να βγαίνεις σε κολόμπαρα ; Έχει βέβαια πιο μικρές από τις ηλικίες που στοχεύεις αλλά θα μπορείς να κάνεις σάντουιτς και μπικ μπικ ανενόχλητος γιατί εκεί είναι και πιο περιποιημένες από τις τσατσάδες. Ωστόσο είναι μεταμεσονύχτιας προβολής κι αυτό είναι ένα θέμα. Εκεί γύρω Πατησίων βρίσκεις τελειωμένες 50αρες αρκετές.
Για την αρκούδα η γνώμη μου είναι να ξεκόψεις γιατί πολύ απλά δεν σου ταιριάζει αυτή η γυναίκα.
παίζει να κατάλαβε fuck you
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Θα βαλει τη γατα της να κλαιει...Αν τα χαλάσω με την αρκούδα, θα πηγαίνω μπουρδελότσαρκες σε Πιπίνου, Φυλής, Καλύμνου, κτλ, θα σκάω 50-60 ευρώ και θα κάνω ντιβανοτρυπητή με τις άφραγκες α-καπέλο τσατσάδες.
Συνημμένα
Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (08/08/2013 - 22/08/2013)
Α1) Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
Στις 08, στις 21 και στις 22 Αυγούστου μίλησα με την αρκούδα στο τηλέφωνο. Τις δυο τελευταίες φορές με στενοχώρησε αρκετά με τη συμπεριφορά της. Ειδικότερα ...
08/08/2013 - Αν και δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητική, αισθάνθηκα μέσα από την ψυχρότητά της να υποβόσκει μια αγάπη σε λανθάνουσα κατάσταση.
21/08/2013 (Πανσέληνος) - Σύμφωνα με την αστρολογία και την εγκληματολογία, ο κόσμος την Πανσέληνο είναι πιο νευρικός. Δυστυχώς, ο κανόνας επιβεβαιώθηκε. Η τσατσά και εγώ είμασταν αρκετά εριστικοί. Η σχέση μας παρά τρίχα να τιναχτεί στον αέρα. Σε κάποια στιγμή, αναγκάστηκα να υποχωρήσω. Η τηλεδιάσκεψη ήταν η εξής:
Α1) Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
Στις 08, στις 21 και στις 22 Αυγούστου μίλησα με την αρκούδα στο τηλέφωνο. Τις δυο τελευταίες φορές με στενοχώρησε αρκετά με τη συμπεριφορά της. Ειδικότερα ...
08/08/2013 - Αν και δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητική, αισθάνθηκα μέσα από την ψυχρότητά της να υποβόσκει μια αγάπη σε λανθάνουσα κατάσταση.
21/08/2013 (Πανσέληνος) - Σύμφωνα με την αστρολογία και την εγκληματολογία, ο κόσμος την Πανσέληνο είναι πιο νευρικός. Δυστυχώς, ο κανόνας επιβεβαιώθηκε. Η τσατσά και εγώ είμασταν αρκετά εριστικοί. Η σχέση μας παρά τρίχα να τιναχτεί στον αέρα. Σε κάποια στιγμή, αναγκάστηκα να υποχωρήσω. Η τηλεδιάσκεψη ήταν η εξής:
ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (ενθουσιασμένη): Αγάπη μου τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Ποιος είχε γεννέθλια χθες;
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ (θυμωμένος): Εγώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Χρόνια πολλά. Σου εύχομαι σύντομα να δημιουργηθείς και να μπορέσεις να κάνεις τη ζωούλα σου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε ευχαριστώ. Να σαι καλά. Αυτές τις μέρες με σκέφτηκες καθόλου;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Γιατί καρδούλα μου γλυκιά; Εγώ σε αγαπάω τόσο πολύ.
ΤΣΑΤΣΑ: Χρόνια πολλά. Σου εύχομαι σύντομα να δημιουργηθείς και να μπορέσεις να κάνεις τη ζωούλα σου.
μέγιστε τάκμαν , δεν θέλω να σου κάνω τον δάσκαλο , αλλά νομίζω ότι η αρκούδα εφαρμόζει την πανάρχαια μέθοδο του γραμματοσήμου:όσο σε φτύνει , τόσο κολλάς. Με το συμπάθειο...ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν ήμουν καλά αυτές τις μέρες. Το δεκαπενταύγουστο θυμήθηκα το γιο μου ...
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΤΣΑΤΣΑ: Η Κάτια σήμερα το πρωί ρώταγε για σένα. Εγώ της είπα ότι λείπεις εκτός Αθηνών για διακοπές.
ΤΑΚΜΑΝ (από μέσα μου): Χέστηκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Επέστρεψα από τη Λίμνη Ευβοίας στις 19 Αυγούστου. Χθες γιόρτασα τα γεννέθλιά μου με φίλους.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα μου κάνεις κανένα δωράκι για τα γεννέθλιά μου;
ΤΣΑΤΣΑ: Είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά αυτό τον καιρό.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ για την κρέμα σου, έδωσα 130 ευρώ.
ΤΣΑΤΣΑ: Μου πλήρωσες την κρέμα, για να σου πάρω δώρο;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Απλά δε θέλω να είσαι αχάριστη. Θα έπρεπε να με ευχαριστήσεις και όχι να μου πεις ότι η κρέμα δε σου άρεσε (συνήθως από τα Hondos Center αγοράζει με 70 ευρώ τη golden).
ΤΣΑΤΣΑ: Μη μου τα λες αυτά. Μου δημιουργείς ενοχές.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ. Δεν είχα τέτοιο σκοπό.
ΤΣΑΤΣΑ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΤΣΑΤΣΑ: Η Κάτια σήμερα το πρωί ρώταγε για σένα. Εγώ της είπα ότι λείπεις εκτός Αθηνών για διακοπές.
ΤΑΚΜΑΝ (από μέσα μου): Χέστηκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Επέστρεψα από τη Λίμνη Ευβοίας στις 19 Αυγούστου. Χθες γιόρτασα τα γεννέθλιά μου με φίλους.
ΤΣΑΤΣΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Απλά δε θέλω να είσαι αχάριστη. Θα έπρεπε να με ευχαριστήσεις και όχι να μου πεις ότι η κρέμα δε σου άρεσε (συνήθως από τα Hondos Center αγοράζει με 70 ευρώ τη golden).
ΤΑΚΜΑΝ: Είχες όμως χρήματα, για να πας διακοπές στη Σέριφο.
ΤΣΑΤΣΑ: Πότε πήγα στη Σέριφο;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πήγες 14 με 16 Ιουλίου;
ΤΑΚΜΑΝ (θυμωμένος): Θα με τρελάνεις;
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι πανάκριβα.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν τα πλήρωσα εγώ. Η κουμπάρα της ανιψιάς μου κάλυψε όλα τα έξοδα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ένα τηλέφωνο όμως, μπορούσες να με πάρεις και να μου ευχηθείς.
ΤΣΑΤΣΑ (πολύ θυμωμένη): Τακούλη, αυτή η συζήτηση μου ανεβάζει την πίεση.
ΤΣΑΤΣΑ: Πότε πήγα στη Σέριφο;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πήγες 14 με 16 Ιουλίου;
ΤΑΚΜΑΝ (θυμωμένος): Θα με τρελάνεις;
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι πανάκριβα.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν τα πλήρωσα εγώ. Η κουμπάρα της ανιψιάς μου κάλυψε όλα τα έξοδα.
ΤΑΚΜΑΝ: Ένα τηλέφωνο όμως, μπορούσες να με πάρεις και να μου ευχηθείς.
ΤΣΑΤΣΑ (πολύ θυμωμένη): Τακούλη, αυτή η συζήτηση μου ανεβάζει την πίεση.
Εισαι μεγάλος γυφτος τελικα!!!!Τ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 32K