Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με, μη μου κρατάς κακία.
ΤΡΙΧΟΣΚΥΛΟ: Γαβ, γαβ.
ΤΣΑΤΣΑ: Πού είσαι τώρα; Άκουσα ένα σκυλάκι.
ΤΑΚΜΑΝ: Περπατάω στη Φωκείονος Νέγρη.
ΤΣΑΤΣΑ: Χθες ξανάπαιξα τζόκερ. Η υπάλληλος στο προπατζίδικο μου είπε "Κάποια στιγμή θα κερδίσεις".
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ είμαι λαχείο για σένα και δεν το έχεις καταλάβει. Μόλις βρω δουλειά (full-time, εννοείται), θα σου δίνω 250 με 300 ευρώ το μήνα για να μπορείς να κάθεσαι σπίτι σου.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Καλά, θα δούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Φυσικά τις διακοπές και τα έξοδα πολυτελείας, μην περιμένεις να τα πληρώνω. Δεν πρόκειται να παίξω το ρόλο του μαλάκα.
ΤΣΑΤΣΑ (έτοιμη να εκραγεί): Με έχεις κουράσει.
ΤΑΚΜΑΝ (φανερά μετανιωμένος για την ανάρμοστη συμπεριφορά μου): Δε θέλω να με παρεξηγείς. Κανένας δε σε αγαπάει τόσο, όσο εγώ.
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Αύριο το πρωί, θα σε ξαναπάρω να τα πούμε. Την Παρασκευή θα σε δω από κοντά.
ΤΣΑΤΣΑ: Καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χάρηκες, που με άκουσες. Σου ζητάω και πάλι συγνώμη.
ΤΣΑΤΣΑ: Χρόνια πολλά. Τσάο.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το βράδυ της Τετάρτης θυμήθηκα, πόσο στοργικά μου συμπεριφερόταν η αρκούδα το 2012 και ιδιαίτερα το 2011. Αισθάνθηκα να με πνίγει το άδικο. Στις 01:48 έπεσα για ύπνο δακρυσμένος.

22/08/2013 - Στις 10:53 πήρα τηλέφωνο στο σταθερό την αρκούδα τσατσά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να σωριαστώ στο έδαφος από τη στενοχώρια): Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι στο Αυλάκι. Σε πήρα, για να σε ακούσω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έκανες μπάνιο;
ΤΑΚΜΑΝ: Μόλις βγήκα από τη θάλασσα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δεν είχε κύμα σήμερα;
ΤΑΚΜΑΝ: Στην ανοργάνωτη παραλία είχε αρκετό κύμα. Η οργανωμένη πλαζ ήταν σχετικά ήρεμη. Εγώ κατέβηκα τέρμα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μια μέρα στο Αυλάκι πέθαναν μπροστά μου δυο γέροι. Από τότε δεν ξαναπήγα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά, σου ζητάω συγνώμη για χθες. Ποτέ δε θα δεχόμουν να ξοδευτείς για μένα. Το μόνο που ήθελα, ήταν να πάμε παρέα για μπάνιο. Θα τραβήξουμε και βιντεάκι. Λέω να το ονομάσουμε "Avenida Brazil αλά Ελληνικά".
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δεν κατάλαβα, θα με βγάλεις βίντεο;
ΤΑΚΜΑΝ: Σιγά μη σε αφήσω, να μου κλέψεις τη διασημότητα. Εγώ θα είμαι ο πρωταγωνιστής και εσύ η operater. Ούτε θα φαίνεσαι, ούτε θα ακούγεσαι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έχω πάνω από 10 μέρες να πάω στη θάλασσα. Τον τελευταίο καιρό βαριέμαι.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να βάλω τα κλάμματα): Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Θέλω μια φορά να σε δω εκτός studio.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα θα σου πω κάτι, που θα σε κάνει να πιστέψεις στην αστρολογία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σε ακούω.
ΤΑΚΜΑΝ: Από τις 12/12/2012 μέχρι τις 11/12/2013 έχεις ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στον υδροχόο. Αυτό ευθύνεται για την επαναστατική αλλαγή στην εμφάνισή σου (εννοώ το γεγονός ότι πέταξες τα μαύρα). Αν ήσουν νέα, δε θα ήταν καθόλου απίθανο να έκανες τατουάζ ή να έβαζες σκουλαρήκι στη μύτη σου. Αυτά δεν τα έβγαλα από την τσέπη μου. Κάποιος φίλος μου έκανε δώρο για τα γεννέθλια, ένα βιβλίο για επαγγελματίες αστρολόγους.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Από τις 12/12/2013 θα έχεις άλλο ωροσκόπο. Θα σε ενημερώσω εγκαίρως.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μαστροτάκη, από τη νάσα τις παίρνεις τις πληροφορίες για τα άστρα;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Από τις 20/08/2012 μέχρι τις 19/08/2013 είχα ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στο σκορπιό. Πράγματι, το παραπάνω διάστημα παρουσίασα αρκετά χαρακτηριστικά από το συγκεκριμένο ζώδιο. Ήμουν αρκετά εσωστρεφής, κρυψίνους, υπερευαίσθητος, έλεγα πράγματα πίσω από την πλάτη των άλλων, φοβόμουν να εκφράσω τις σκέψεις μου, κτλ. Τη φετινή γεννεθλιακή χρονιά (20/08/2013 - 19/08/2014) έχω ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στον κριό. Από εδώ και πέρα, θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Δεν πρόκειται ποτέ να σου ξαναπώ ψέματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μα γιατί να μου λες ψέματα; Έχεις κάποιο λόγο;
ΤΑΚΜΑΝ: Αρκετές φορές έλεγα κάτι, αλλά είχα στο νου μου κάτι άλλο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αυτό το κάνουμε από ευγένεια, για να μην πληγώσουμε τον άλλο.
ΤΑΚΜΑΝ: Νομίζω ότι πρέπει αύριο να σου αποκαλύψω κάποια πράγματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τι θα κάνεις σήμερα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Σε λίγο θα πάω στην ανιψιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Συγχώρεσέ με, αν σε ενόχλησα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χαίρεσαι, που αύριο θα τα πούμε από κοντά.
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Τσάο.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ρε συ Τακμαν επιτρέπεται τώρα εσυ μορφωμένος άνθρωπος με 3 πτυχία και χριστιανόπουλο που προσεύχεται στην Παναγίτσα με όλη του την ψυχίτσα να πιστεύεις σε αστρολογιες και μαγγανιες; Αφού η αστρολογία είναι μια απάτη, ο μόνος λόγος που δεν έχει καταδικαστεί και ποινικα είναι επειδή αναφέρεται σε μελλοντικά γεγονότα και όχι σε παρόντα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε συ Τακμαν επιτρέπεται τώρα εσυ μορφωμένος άνθρωπος με 3 πτυχία και χριστιανόπουλο που προσεύχεται στην Παναγίτσα με όλη του την ψυχίτσα να πιστεύεις σε αστρολογιες και μαγγανιες; Αφού η αστρολογία είναι μια απάτη, ο μόνος λόγος που δεν έχει καταδικαστεί και ποινικα είναι επειδή αναφέρεται σε μελλοντικά γεγονότα και όχι σε παρόντα.
Ναι μεν πιστεύω στο θεό, αλλά είμαι open-minded.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τακμαν τι έχεις σπουδάσει?
1) BSc in Statistics and Insurance Science - University of Piraeus - 08.50 / 10
2) MSc in Applied Statistics - University of Piraeus - 09.20 / 10
3) MSc in Social Statistics - University of Southampton (μου απομένουν 4 μαθήματα και διπλωματική - μέσος όρος 66 / 100).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το "τσάο" της αρκούδας αποτέλεσε ταφόπλακα στην ήδη άσχημη ψυχολογική μου κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης κοιμήθηκα δακρυσμένος. Μέχρι να με πιάσει ο ύπνος, έλεγα στην προσευχή μου "Αχ Παναγίτσα μου γλυκιά. Κανείς δε με αγαπάει πια. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να κάνω παρέα στη γιαγιούλα μου".

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το "τσάο" της αρκούδας αποτέλεσε ταφόπλακα στην ήδη άσχημη ψυχολογική μου κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης κοιμήθηκα δακρυσμένος. Μέχρι να με πιάσει ο ύπνος, έλεγα στην προσευχή μου "Αχ Παναγίτσα μου γλυκιά. Κανείς δε με αγαπάει πια. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να κάνω παρέα στη γιαγιούλα μου".
Οχι τακη, μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα και μας τρομαζεις...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α2) ΦΛΕΡΤ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ
Από τις 9 έως τις 19 Αυγούστου έκανα διακοπές με τους γονείς μου (09-12 Σύρος και 14-19 Λίμνη Ευβοίας). Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες.
Στις 21/08/2013 ώρα 13:02 πέτυχα την 98άχρονη ζητιάνα έξω από το supermarket καταναλωτής στην οδό Κυψέλης. Για πρώτη φορά στα χρονικά, φορούσε στο αριστερό της χέρι ένα σμαραγδένιο ριγκάκι. Αμέσως κάθισα δίπλα της και έβγαλα από το πορτοφόλι μου 0.70 ευρώ με τρεμάμενα χέρια. Η ζητιάνα μου έδωσε για δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες. Φυσικά, την ευχαρίστησα 2 φορές με διευθυντικό sandwich. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα σα να χουφτώνω την πιο αξιογάμητη α-καπέλο τσατσά της Αθήνας. Δυστυχώς όμως, επειδή η εν λόγω κυρία περίμενε κάποιον (πιθανό το νταβατζή της), με έδιωξε γρήγορα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.529
Πόντοι
12.756
Α2) ΦΛΕΡΤ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ
Από τις 9 έως τις 19 Αυγούστου έκανα διακοπές με τους γονείς μου (09-12 Σύρος και 14-19 Λίμνη Ευβοίας). Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες.
Στις 21/08/2013 ώρα 13:02 πέτυχα την [size=25pt]98άχρονη[/size] ζητιάνα έξω από το supermarket καταναλωτής στην οδό Κυψέλης. Για πρώτη φορά στα χρονικά, φορούσε στο αριστερό της χέρι ένα σμαραγδένιο ριγκάκι. Αμέσως κάθισα δίπλα της και έβγαλα από το πορτοφόλι μου 0.70 ευρώ με τρεμάμενα χέρια. Η ζητιάνα μου έδωσε για δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες. Φυσικά, την ευχαρίστησα 2 φορές με διευθυντικό sandwich. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα σα να χουφτώνω την πιο αξιογάμητη α-καπέλο τσατσά της Αθήνας. Δυστυχώς όμως, επειδή η εν λόγω κυρία περίμενε κάποιον (πιθανό το νταβατζή της), με έδιωξε γρήγορα.

Τακμαν , μην κανεις ονειρα με αυτην ... δεν τα βλεπω να κρατανε καιρο , κατι μου λεει οτι δεν θα προλαβεις να ζησεις τον ερωτα σου ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom