Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γ) ΥΠΟΔΟΧΗ
Μόλις χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε την πόρτα ένας εξερχόμενος πελάτης. Στη συνέχεια, αντίκρυσα την αρκούδα, την οποία χαιρέτησα με τη γκριμάτσα του Γύπα GPS-destinator.
Eεεε??? :think: :uglystupid: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Έχω βγάλει καινούργιους ορισμούς. Θα ενημερώσω το λεξικό ΤΑΚΜΑΝ.
Οκ, γιατι ενοιωσα σαν Βορειοιταλος που οταν πανε στην Ναπολι και τους πλακωνουν στα Ναπολιτανικα, δεν καταλαβαινουν τιοτα, χειροτερα απο τους Αγγλους με τους ΣΚωτσεζους... :grin:..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Έχω βγάλει καινούργιους ορισμούς. Θα ενημερώσω το λεξικό ΤΑΚΜΑΝ.
καλά τι να καταλάβουμε από το λεξικό για τις γκριμάτσες,
θέλουμε βίντεο με κάθε γκριμάτσα ξεχωριστά και τον κάθε μορφασμό.
και γρήγορα γιατί με τόσους καινούριους μορφασμούς είναι πολύ δύσκολο να πιάσουμε το νόημα στην ιστορία.
οπότε αναμένουμε βίδεο

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (23/08/2013 - 27/08/2013)

Α1) Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
Στις 26/08/2013 ώρα 19:02 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο σπίτι. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (ενοχλημένη): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Πραγματικά οι λόγοι, που δε σου τηλεφώνησα το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ περίεργοι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μισό λεπτό.

Μετά από λίγο ...

ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι κάνεις;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (κραυγή πόνου).
ΤΑΚΜΑΝ: Τι έπαθες Παναγίτσα μου;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Έβαλα ένα ποτήρι νερό και καταλάθος το έχυσα στα βυζιά μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δεν πιστεύω να ενοχλώ.
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Λέγε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
καλά τι να καταλάβουμε από το λεξικό για τις γκριμάτσες,
θέλουμε βίντεο με κάθε γκριμάτσα ξεχωριστά και τον κάθε μορφασμό.
και γρήγορα γιατί με τόσους καινούριους μορφασμούς είναι πολύ δύσκολο να πιάσουμε το νόημα στην ιστορία.
οπότε αναμένουμε βίδεο
Έχεις δίκαιο. Θα βγάλω σχετικό βιντεάκι με την Πιζάμα με Σκούφο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Το Σάββατο απόγευμα βγήκα για bowling με τον Πινόκιο. Προσπάθησα κατά τις 18:00 να σε πάρω, αλλά δυστυχώς για μισή ώρα είχε πρόβλημα το δίκτυο. Ούτε το 1314 δεν μπορούσα να καλέσω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Πήγες σήμερα για μπάνιο;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Όχι αγάπη μου. Εσύ;
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ σήμερα κολύμπησα στον Ωρωπό και το Σαββατοκύριακο στο Αυλάκι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (Royal γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αύριο τι θα κάνεις; Θα πας καθόλου στη θάλασσα;
ΑΡΚΟΥΔΑ (με απότομη φωνή): Δεν ξέρω ακόμα. Δεν έχω κανονίσει τίποτα.
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός απογοήτευσης).
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να βάλω τα κλάμματα): Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Πάντα θέλω να έχω την αγάπη σου και δε θέλω να χαθούμε ποτέ.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θα χαθούμε, μόνο αν πεθάνω.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Θέλω να προσέχεις την υγεία σου και να ζήσεις πολλά χρόνια. Σε χρειάζομαι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).
ΤΑΚΜΑΝ: Αν μπορούσα να σου δώσω 10 χρόνια από τη ζωή μου, θα το έκανα ευχαρίστως.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τέλος πάντων. Εντάξει βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε ξαναδώ από κοντά στις 28/08/2013. Συνολικά μέχρι να φύγω, λέω να βρεθούμε 5 φορές (4 στο στούντιο και 1 στο σπίτι).
ΑΡΚΟΥΔΑ: (implicit γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα σε αποχαιρετήσω, γιατί στις 20 φεύγουμε οικογενειακώς για Στούπα. Στις 21/09/2013 φεύγω για Λονδίνο από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Το φετινό καλοκαίρι είναι το τελευταίο, που μένω Ελλάδα για τόσο μεγάλο διάστημα. Δε νομίζω να περάσω τέτοιο καλοκαίρι μέσα στην επόμενη πενταετία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Γιατί έτσι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί του χρόνου τέτοιες μέρες (υπό κανονικές συνθήκες) θα δουλεύω. Μόνο οι εκπαιδευτικοί έχουν άδεια για 3 μήνες. Εγώ όμως, δε σπούδασα παιδαγωγική.
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Βρε τακτοποιήσου πρώτα και άστα αυτά.
ΤΑΚΜΑΝ: Και εγώ θέλω να αποκατασταθώ, για να μπορέσω να σε βοηθήσω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε. Μπορεί να σε πάρω και αύριο.
ΑΡΚΟΥΔΑ (με βαριεστημένη φωνή): Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, η αρχική ταχυπαλμία μετατράπηκε σε δάκρυα. Το στομάχι μου χάλασε από τη στενοχώρια και ο βραδινός μου ύπνος συνοδεύτηκε για άλλη μια φορά από κρίση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης.

Στις 27/08/2013 ώρα 18:09 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο σπίτι. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΤΣΑΤΣΑ (με άγρια φωνή): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να δω, αν είσαι καλά στην υγεία σου. Μου είχες πει την Παρασκευή ότι θα έκανες κάποιο γενικό check-up. Τι απέγινε τελικά;
ΤΣΑΤΣΑ: Έκανα εξετάσεις σήμερα το πρωί.
ΤΑΚΜΑΝ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
ΤΣΑΤΣΑ: Αύριο το απόγευμα θα είναι έτοιμα, αλλά επειδή θα είμαι στη δουλειά, θα τα πάρω την Πέμπτη.
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να σωριαστώ στο έδαφος από την αγωνία και τη στενοχώρια): Τι έχεις Παναγίτσα μου γλυκιά;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Χοληστερίνη και θυροειδή.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Για το θυροειδή παίρνεις Τ4;
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Πήγες καθόλου στη θάλασσα αυτές τις μέρες;
ΤΣΑΤΣΑ: Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί ψυχούλα μου γλυκιά;
ΤΣΑΤΣΑ: (royal γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ πήγα σήμερα το πρωί στο Αυλάκι και έκανα το ωραιότερο μπάνιο της τελευταίας πενταετίας.
ΤΣΑΤΣΑ (με ειρωνική διάθεση): Ναι ε;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω γνωρίσει μια Τοξοτίνα γύρω στα 70 και περνάμε πολύ ωραία.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Με αυτή πηγαίνουμε για μπάνιο στον Καλό Γιαλό.
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν πάτε στην οργανωμένη;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Η γυναίκα αυτή έχει πολύ χιούμορ. Όλη την ώρα λέμε αστεία.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσικός μορφασμός του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ προτείνω, αντί να πας με την κουμπάρα σου στη Βουλιαγμένη, να ρθείτε στο Αυλάκι και να κολυμπήσουμε όλοι παρέα. Πιστεύω ότι θα περάσουμε τέλεια και εσύ θα ξεφύγεις περισσότερο. Φυσικά αν θες, μπορείτε να ανταλλάξετε τηλέφωνα με την εν λόγω κυρία και να γίνετε φίλες.
ΤΣΑΤΣΑ (με αυστηρό τόνο): Δε χρειάζεται. Καλά περνάω εκεί που πάω. Αυτή η κυρία πού μένει;
ΤΑΚΜΑΝ: Στην οδό Πάρνηθος στην Κυψέλη.
ΤΣΑΤΣΑ: Μακριά μένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα. Εξάλλου, έχω αρκετές φίλες.
ΤΑΚΜΑΝ: Έχεις δίκαιο. Μην ανησυχείς. Μια χαρά θα περάσουμε οι τρεις μας.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Η κατάσταση σου ονομάζεται Γεροντοφιλία και φυσικά είναι μια μη ποινικά κολάσιμη παραφιλία οπότε είναι σχετικά κοινωνικά αποδεκτή.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτή σου η κατάσταση σε εμποδίζει στην καθημερινή σου ζωή (στην σύναψη σχέσεων , εύρεση εργασίας , στην ψυχική σου κατάσταση .... ). Από ότι βλέπω εσύ ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που η παραφιλία σου σου δημιουργεί πρόβλημα στην ζωή σου οπότε πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό.
Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν εσύ δεν νιώσεις την ανάγκη για βοήθεια , αν λάβουμε όμως υπόψιν ότι σχεδόν σε κάθε σου ποστάρισμα μιλάς για την τραγική ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι είναι εμφανές ότι πρέπει να ζητήσεις βοήθεια.

Είχες σεξουαλικού τύπου εμπειρία ή κακοποίηση όταν ήσουν μικρός με άτομο προχωρημένης ηλικίας?
Όταν μιλάω για σεξουαλικού τύπου εμπειρία δεν εννοώ απαραίτητα κάτι σημαντικά σεξουαλικό , μπορεί και το να έχεις πάρει μάτι την γιαγιά σου στο μπάνιο γυμνή , ή το μια θεία να σε χάιδευε στα γεννητικά όργανα να είναι η πηγή της εμμονής σου.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Η κατάσταση σου ονομάζεται Γεροντοφιλία και φυσικά είναι μια μη ποινικά κολάσιμη παραφιλία οπότε είναι σχετικά κοινωνικά αποδεκτή.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτή σου η κατάσταση σε εμποδίζει στην καθημερινή σου ζωή (στην σύναψη σχέσεων , εύρεση εργασίας , στην ψυχική σου κατάσταση .... ). Από ότι βλέπω εσύ ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που η παραφιλία σου σου δημιουργεί πρόβλημα στην ζωή σου οπότε πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό.
Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν εσύ δεν νιώσεις την ανάγκη για βοήθεια , αν λάβουμε όμως υπόψιν ότι σχεδόν σε κάθε σου ποστάρισμα μιλάς για την τραγική ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι είναι εμφανές ότι πρέπει να ζητήσεις βοήθεια.

Είχες σεξουαλικού τύπου εμπειρία ή κακοποίηση όταν ήσουν μικρός με άτομο προχωρημένης ηλικίας?
Όταν μιλάω για σεξουαλικού τύπου εμπειρία δεν εννοώ απαραίτητα κάτι σημαντικά σεξουαλικό , μπορεί και το να έχεις πάρει μάτι την γιαγιά σου στο μπάνιο γυμνή , ή το μια θεία να σε χάιδευε στα γεννητικά όργανα να είναι η πηγή της εμμονής σου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: 
σε συνδυασμο με αυτισμο  :rolleyes:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Εκτός από το μπάνιο στη θάλασσα, έχω σκεφτεί και άλλη ιδέα για να σπάσουμε τη μονοτονία. Αύριο το πρωί θα σε δω στο στούντιο, οπότε θα σου εξηγήσω από κοντά.
ΤΣΑΤΣΑ (με ξινισμένη φωνή): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα σε ξαναπάρω αύριο, για να σε ενημερώσω για την ακριβή ώρα άφιξης.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε αγαπάω. Θέλω πάρα πολύ να σε δω. Ελπίζω και εσύ να αισθάνεσαι το ίδιο.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να λιποθυμήσω από τη συναισθηματική φόρτιση): Θα τα πούμε Παναγίτσα μου γλυκιά.
ΤΣΑΤΣΑ: Τσάο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
φίλε τακμαν , αν έχεις πρόβλημα γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης , φάε λίγο σελήνη. Θα σου κάνει καλό. Φιλικά...
Όταν το παθαίνω, κάνω την προσευχή μου για την αρκουδίτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom