Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 03/09/2013 το πρωί συνέβησαν τρία περιστατικά, τα οποία με οδήγησαν το απόγευμα κατευθείαν στο μπουρδέλο.

1)
Στις 03/09/2013 ώρα 10:02 πήρα το τρόλεϊ 4 από την πλατεία Κυψέλης. Στη στάση ΟΤΕ επιβιβάστηκε μια α-καπέλο ηλικίας 70-75, η οποία κρατούσε λουλούδια και φορούσε μια ασπρόμαυρη φούστα και ένα διαθλαστικό χρυσό βραχιόλι σε σχήμα φιδιού. Μόλις την είδα, της έδωσα τη θέση μου και την κοίταξα με στοργικό βλέμμα. Η κυρία ευγενέστατη με ευχαρίστησε και στρογγυλοκάθισε στο κάθισμά μου.
Στη στάση Ομόνοια - Σταδίου, κατέβηκε ο Πακιστανός δίπλα και η α-καπέλο έκατσε στο διάδρομο. Αμέσως, ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:

Α-ΚΑΠΕΛΟ (χουφτώνοντας το χέρι μου): Καθίστε, αν θέλετε.
ΤΑΚΜΑΝ: Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά κατεβαίνω στην επόμενη στάση.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Στις 24/08/2013 ώρα 13:25, το ραντάρ μου εντόπισε τη ζητιάνα να κάθεται στα σκαλιά του κρεοπωλείου Λιανός στην Πλατεία Κυψέλης και να ζητάει ελεημοσύνη. Εκείνη τη στιγμή, είχα μαζί μου 4 ευρώ. Πριν προλάβω να καθίσω δίπλα της για "χούφτωμα με γρηγορόσημο", μου είπε νευριασμένη "Φύγε από εδώ". Ξενέρωσα εντελώς. Εξάλλου, ποτέ δεν υπήρχε ψυχική επαφή με αυτή τη γυναίκα.
Την είχα κόψει εγώ ότι ήταν λέρα...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Τάκη τα παχιά χεσιματα τα εκοψες; Μήπως σε ταλαιπωρεί καμια δυσκοιλια βρε παιδάκι μου;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
2)
Στην παραλία δίπλα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης, μια 90άχρονη κοπέλα με πιασίματα είχε αστάθεια στο βάδισμα και χρειαζόταν βοήθεια για να βγει από τη θάλασσα. Δυστυχώς, αν και έτρεξα προς το μέρος της για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για δωρεάν χούφτωμα, με πρόλαβε ένας νεαρός που βρισκόταν πιο κοντά.

3)
Στις 13:04 πήρα το Ε22, για να επιστρέψω στο μετρό. Όλες οι "καλές" θέσεις, ήταν κατειλημμένες. Φέρνοντας το μάτι μου σαν περισκόπιο, εντόπισα μια 60άχρονη με φούστα αλλά χωρίς τρικ-τρικ, η οποία καθόταν μόνη της μπροστά από την τελευταία πόρτα του λεωφορείου. Αρχικά, το έπαιζα τζόβενος και περίμενα να αδειάσει κάποια από τις προνομιούχες θέσεις, για να απολαύσω το καμάκι μου (χωρίς φυσικά να δίνω σημασία σε αυτό το έκτρωμα).
Στη στάση Γαλήνη ανέβηκαν καμία 20αριά ιδιωτικοί αστυνομικοί. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπευσα και κάθισα δίπλα στη νεαρή για τα γούστα μου κυρία. Αμέσως, αισθάνθηκα τον πούτσο μου να διαμαρτύρεται και να απειλεί να σχίσει την κόκκινη βερμούδα. Φυσικά, δεν έχασα την ευκαιρία και της έκανα τριχ-τριχ. Ένας σεκιουριτάς που στεκόταν από πάνω μου όμως, με κατάλαβε και με αγριοκοίταξε. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο μορφασμός του Χατζηκωσταντινίδη από την πλευρά της α-καπέλο. Μετά από όλα αυτά βέβαια, άλλαξα 100 διαφορετικά χρώματα από την αμηχανία.

Όλα τα παραπάνω συμβάντα, αύξησαν επικίνδυνα την ερωτική μου επιθυμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τρίτης, δεν έκλεισα μάτι από τον παροξυσμό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τάκη τα παχιά χεσιματα τα εκοψες; Μήπως σε ταλαιπωρεί καμια δυσκοιλια βρε παιδάκι μου;
Κάθε μέρα αμολάω 2 πακέτα Ντελόρ από κουράδες. Επειδή όμως στην Ελλάδα η ερωτική μου ατζέντα τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, για αυτό το λόγω δεν αναφέρομαι στις κενώσεις μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α ρε καυλιάραη ΤΑΚΜΑΝ...Τηλέφωνο πήρες;
Δεν έχω διάθεση να δημιουργήσω νέα σχέση, πριν ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την τσατσά. Στις 22 Σεπτεμβρίου θα συντάξω ένα τετρασέλιδο γράμμα με όλα τα παράπονά μου και θα της το στείλω πακέτο στο σπίτι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 04/09/2013 ώρα 13:10, πήρα το Ε22 από τη στάση "Α Λιμανάκια" με προορισμό το Ελληνικό. Από τη στάση "ΛΟΚ" επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μια α-καπέλο ηλικίας 70-75, η οποία φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου, μπεζ φούστα, κομποσχοίνι και χρυσά τρικ-τρικ και απέπνεε ένα πέπλο μυστηρίου. Κανένα από τα μηχανήματα που ακυρώνουν τα εισιτήρια δε λειτουργούσε. Έτσι λοιπόν, η κυρία κάθισε απογοητευμένη στη μοναδική κενή θέση του λεωφορείου (δίπλα σε ένα γέρο). Ευτυχώς, ο ηλικιωμένος κύριος κατέβηκε στη Β Πλαζ Βούλας και έτσι είχα "ελεύθερο το πεδίο". Φυσικά σε χρόνο dt, κατέλαβα τη θέση δίπλα στο αντικείμενο του πόθου μου. Μετά από 2 λεπτά, έγινε γνωριμία. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Όλα τα μηχανήματα είναι χαλασμένα. Τι θα κάνω, αν μπει ελεγκτής;
ΤΑΚΜΑΝ (κάνοντας stamp στο ριγκάκι της): Μην ανησυχείς. Όλο το λεωφορείο είμαστε μάρτυρες. Θα σε υποστηρίξω εγώ, αν χρειαστεί.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (mami be cool please and do not murmurate ... do not hit my balls γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Από τότε που έγινε το συμβάν με το 19άχρονο, είμαι σίγουρος ότι οι ελεγκτές προσέχουν πολύ περισσότερο τη συμπεριφορά τους. Δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός του Κάπτεν).
ΤΑΚΜΑΝ: Όλη η παραλιακή οδός έχει καταπληκτικές παραλίες. Κάθε μέρα κάνω μπάνιο σε διαφορετικό μέρος, γιατί βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα πήγα στα Λιμανάκια, χθες στην πλαζ δίπλα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης ...
Α-ΚΑΠΕΛΟ (βγάζοντας την αύρα της θείας Φεβρωνίας): Μπράβο. Όταν βρεις κάποια παραλία που σου αρέσει περισσότερο, να πηγαίνεις εκεί κάθε φορά.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Επισκέπτης
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Όλα τα μηχανήματα είναι χαλασμένα. Τι θα κάνω, αν μπει ελεγκτής;
ΤΑΚΜΑΝ (κάνοντας stamp στο ριγκάκι της): Μην ανησυχείς. Όλο το λεωφορείο είμαστε μάρτυρες. Θα σε υποστηρίξω εγώ, αν χρειαστεί.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (mami be cool please and do not murmurate ... do not hit my balls γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Από τότε που έγινε το συμβάν με το 19άχρονο, είμαι σίγουρος ότι οι ελεγκτές προσέχουν πολύ περισσότερο τη συμπεριφορά τους. Δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός του Κάπτεν).
ΤΑΚΜΑΝ: Όλη η παραλιακή οδός έχει καταπληκτικές παραλίες. Κάθε μέρα κάνω μπάνιο σε διαφορετικό μέρος, γιατί βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα πήγα στα Λιμανάκια, χθες στην πλαζ δίπλα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης ...
Α-ΚΑΠΕΛΟ (βγάζοντας την αύρα της θείας Φεβρωνίας): Μπράβο. Όταν βρεις κάποια παραλία που σου αρέσει περισσότερο, να πηγαίνεις εκεί κάθε φορά.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
...αντι σαν αγγλοσαξων ιπποτης να της προσφερεις το εισητηριο σου εκατσες απαθης...με ολο αυτο θα ειχες κερδισει εναγκαλισμο τυπου σαρτζετακη-γκαλιτσιου..μητροπολιτικο σαντουιτς..τυχαιο αγγιγμα στο καπουλι της..και ισως να επερνες και λιγη αυρα απο τα μαδημενα της τριχιδια....πολυ κακως..μια ευκαιρια χαμενη για τον ΤΑΚΜΑΝ...μηπως νιωθεις οτι γερνας ?...κανε κατι για ριφρες του ιματζ σου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στην πλατεία Γλυφάδας, το λεωφορείο σχεδόν άδειασε (κατέβηκε αρκετός κόσμος). Έτσι λοιπόν, η α-καπέλο άλλαξε θέση και κάθισε πιο μπροστά δίπλα σε μια κοπέλα. Εκείνη τη στιγμή με έπιασε κρίση βλακείας και έστειλα 2-3 αστεία μηνύματα στον Πινόκιο.
Κατεβαίνοντας στο Ελληνικό, η γνωριμία συνεχίστηκε. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Θέλω να πάω Σύνταγμα. Ξέρετε, αν περνάει από εκεί το μετρό;
ΤΑΚΜΑΝ: Φυσικά περνάει. Μην ανησυχείτε. Και εγώ εκεί κατεβαίνω.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Η ταμπέλα όμως, γράφει "Προς Ανθούπολη".
ΤΑΚΜΑΝ: Η Ανθούπολη είναι το τέρμα. Το Σύνταγμα είναι ενδιάμεσος σταθμός.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός ροφού).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
...αντι σαν αγγλοσαξων ιπποτης να της προσφερεις το εισητηριο σου εκατσες απαθης...με ολο αυτο θα ειχες κερδισει εναγκαλισμο τυπου σαρτζετακη-γκαλιτσιου..μητροπολιτικο σαντουιτς..τυχαιο αγγιγμα στο καπουλι της..και ισως να επερνες και λιγη αυρα απο τα μαδημενα της τριχιδια....πολυ κακως..μια ευκαιρια χαμενη για τον ΤΑΚΜΑΝ...μηπως νιωθεις οτι γερνας ?...κανε κατι για ριφρες του ιματζ σου.
Αν είχα εισιτήριο, φυσικά και θα της το έδινα. Για το Σεπτέμβρη όμως, έχω βγάλει μηνιαία κάρτα.

Επισκέπτης
Αν είχα εισιτήριο, φυσικά και θα της το έδινα. Για το Σεπτέμβρη όμως, έχω βγάλει μηνιαία κάρτα.
...γινεσαι ενα με τους νεοφιλελευθερους καπιταλιστες της Ινγκλατερας.......και εχω κογιοναρει πολυ καλα το μυστικο σου γιατι πηγες εκει....Γηραια Αλβιωνα...-αναμενω σαν γνησιος gilf Υπερφασιστας χειρο-practice που εισαι...να κανεις κατι εξτριμ...πρεπει να σταματησεις τον ακρατο καθωσπρεπισμο...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτή τη στιχομυθία, συνόδευσα την α-καπέλο στο μετρό. Καθίσαμε στο τελευταίο βαγόνι, ο ένας απέναντι από τον άλλο. Η επικοινωνιακή μου διάθεση ήταν στο φόρτε της. Η κουβεντούλα συνεχίστηκε ως ακολούθως:

ΤΑΚΜΑΝ: Οι σταθμοί "Ελληνικό", "Αργυρούπολη", "Άλιμος" και "Ηλιούπολη" ήταν έτοιμοι εδώ και πολύ καιρό. Εξαιτίας του σκανδάλου με τη Siemens, καθυστέρησαν να παραδοθούν στην κυκλοφορία.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Αντί να το πάρουν απόφαση να επεκτείνουν το μετρό σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως η Κυψέλη, το Παγκράτι και το Γαλάτσι, ενισχύουν αραιοκατοικημένες περιοχές. Είμαι σίγουρος ότι το χειμώνα, δε θα πατάει ψυχή στο Ελληνικό. Οι περισσότεροι από τους επιβάτες, πάνε για μπάνιο στη θάλασσα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τέλος ...

ΜΕΤΡΟ: Επόμενη στάση Σύνταγμα. Ανταπόκριση με τη γραμμή 3, Αιγάλεω, Δουκίσης Πλακεντίας, Αεροδρόμιο. Σύνδεση με τραμ. Next station Syntagma. Change here for line 3, Aigaleo, Doukisis Plakendias and the Airport. Connection with tram.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (πιάστηκε από το κάγκελο, για να κατέβει).
ΤΑΚΜΑΝ: (πιάστηκα από το ίδιο κάγκελο και της έκανα stamp στα ριγκάκια).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (με κοίταξε με το μορφασμό του Χατζηκωσταντινίδη).
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
...γινεσαι ενα με τους νεοφιλελευθερους καπιταλιστες της Ινγκλατερας.......και εχω κογιοναρει πολυ καλα το μυστικο σου γιατι πηγες εκει....Γηραια Αλβιωνα...-αναμενω σαν γνησιος gilf Υπερφασιστας χειρο-practice που εισαι...να κανεις κατι εξτριμ...πρεπει να σταματησεις τον ακρατο καθωσπρεπισμο...

Τι είπε ο άνθρωπος???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 07/09/2013 ώρα 16:15 έφτασα στο Σύνταγμα και περίμενα το τρόλεϊ 4, για να επιστρέψω Κυψέλη. Στη στάση κάθισα δίπλα σε μια α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 80, η οποία φορούσε χρυσά τρικ-τρικ και μια διαθλαστική φούστα με λουλουδάκια. Μετά από 3 λεπτά, ξεκίνησε γνωριμία. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Τι νούμερο γράφει το λεωφορείο, εσύ που βλέπεις καλύτερα;
ΤΑΚΜΑΝ: Ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα; Ούτε και εγώ βλέπω καλά μακριά. Έχω μυωπία.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ (μετά από λίγα δευτερόλεπτα): Το 4, φεύγω.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ρε Τάκη πάντα τα "μωρά" σου πιάνουν πρώτα τη συζήτηση?

Πόσο ερωτικό αγόρι είσαι τέλος πάντων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom