ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτός δεν ήταν ταξιτζής.
Κορυφαιαιαιαοοοο λεεεμεμεεεεε....
Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτός δεν ήταν ταξιτζής.
Την είχα κόψει εγώ ότι ήταν λέρα...Στις 24/08/2013 ώρα 13:25, το ραντάρ μου εντόπισε τη ζητιάνα να κάθεται στα σκαλιά του κρεοπωλείου Λιανός στην Πλατεία Κυψέλης και να ζητάει ελεημοσύνη. Εκείνη τη στιγμή, είχα μαζί μου 4 ευρώ. Πριν προλάβω να καθίσω δίπλα της για "χούφτωμα με γρηγορόσημο", μου είπε νευριασμένη "Φύγε από εδώ". Ξενέρωσα εντελώς. Εξάλλου, ποτέ δεν υπήρχε ψυχική επαφή με αυτή τη γυναίκα.
Α ρε καυλιάραη ΤΑΚΜΑΝ...Τηλέφωνο πήρες;Αμέσως, αισθάνθηκα τον πούτσο μου να διαμαρτύρεται και να απειλεί να σχίσει την κόκκινη βερμούδα.
Κάθε μέρα αμολάω 2 πακέτα Ντελόρ από κουράδες. Επειδή όμως στην Ελλάδα η ερωτική μου ατζέντα τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, για αυτό το λόγω δεν αναφέρομαι στις κενώσεις μου.Τάκη τα παχιά χεσιματα τα εκοψες; Μήπως σε ταλαιπωρεί καμια δυσκοιλια βρε παιδάκι μου;
Δεν έχω διάθεση να δημιουργήσω νέα σχέση, πριν ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την τσατσά. Στις 22 Σεπτεμβρίου θα συντάξω ένα τετρασέλιδο γράμμα με όλα τα παράπονά μου και θα της το στείλω πακέτο στο σπίτι.Α ρε καυλιάραη ΤΑΚΜΑΝ...Τηλέφωνο πήρες;
...αντι σαν αγγλοσαξων ιπποτης να της προσφερεις το εισητηριο σου εκατσες απαθης...με ολο αυτο θα ειχες κερδισει εναγκαλισμο τυπου σαρτζετακη-γκαλιτσιου..μητροπολιτικο σαντουιτς..τυχαιο αγγιγμα στο καπουλι της..και ισως να επερνες και λιγη αυρα απο τα μαδημενα της τριχιδια....πολυ κακως..μια ευκαιρια χαμενη για τον ΤΑΚΜΑΝ...μηπως νιωθεις οτι γερνας ?...κανε κατι για ριφρες του ιματζ σου.Α-ΚΑΠΕΛΟ: Όλα τα μηχανήματα είναι χαλασμένα. Τι θα κάνω, αν μπει ελεγκτής;
ΤΑΚΜΑΝ (κάνοντας stamp στο ριγκάκι της): Μην ανησυχείς. Όλο το λεωφορείο είμαστε μάρτυρες. Θα σε υποστηρίξω εγώ, αν χρειαστεί.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (mami be cool please and do not murmurate ... do not hit my balls γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Από τότε που έγινε το συμβάν με το 19άχρονο, είμαι σίγουρος ότι οι ελεγκτές προσέχουν πολύ περισσότερο τη συμπεριφορά τους. Δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός του Κάπτεν).
ΤΑΚΜΑΝ: Όλη η παραλιακή οδός έχει καταπληκτικές παραλίες. Κάθε μέρα κάνω μπάνιο σε διαφορετικό μέρος, γιατί βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα πήγα στα Λιμανάκια, χθες στην πλαζ δίπλα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης ...
Α-ΚΑΠΕΛΟ (βγάζοντας την αύρα της θείας Φεβρωνίας): Μπράβο. Όταν βρεις κάποια παραλία που σου αρέσει περισσότερο, να πηγαίνεις εκεί κάθε φορά.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
Αν είχα εισιτήριο, φυσικά και θα της το έδινα. Για το Σεπτέμβρη όμως, έχω βγάλει μηνιαία κάρτα....αντι σαν αγγλοσαξων ιπποτης να της προσφερεις το εισητηριο σου εκατσες απαθης...με ολο αυτο θα ειχες κερδισει εναγκαλισμο τυπου σαρτζετακη-γκαλιτσιου..μητροπολιτικο σαντουιτς..τυχαιο αγγιγμα στο καπουλι της..και ισως να επερνες και λιγη αυρα απο τα μαδημενα της τριχιδια....πολυ κακως..μια ευκαιρια χαμενη για τον ΤΑΚΜΑΝ...μηπως νιωθεις οτι γερνας ?...κανε κατι για ριφρες του ιματζ σου.
...γινεσαι ενα με τους νεοφιλελευθερους καπιταλιστες της Ινγκλατερας.......και εχω κογιοναρει πολυ καλα το μυστικο σου γιατι πηγες εκει....Γηραια Αλβιωνα...-αναμενω σαν γνησιος gilf Υπερφασιστας χειρο-practice που εισαι...να κανεις κατι εξτριμ...πρεπει να σταματησεις τον ακρατο καθωσπρεπισμο...Αν είχα εισιτήριο, φυσικά και θα της το έδινα. Για το Σεπτέμβρη όμως, έχω βγάλει μηνιαία κάρτα.
...γινεσαι ενα με τους νεοφιλελευθερους καπιταλιστες της Ινγκλατερας.......και εχω κογιοναρει πολυ καλα το μυστικο σου γιατι πηγες εκει....Γηραια Αλβιωνα...-αναμενω σαν γνησιος gilf Υπερφασιστας χειρο-practice που εισαι...να κανεις κατι εξτριμ...πρεπει να σταματησεις τον ακρατο καθωσπρεπισμο...