Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) ΠΟΥΤΑΝΟΓΑΜΗΣΙΑ

1)
Ημερομηνία: 28/08/2013.
Τόπος: Βριλησσού 36Α, Πολύγωνο.
Όνομα κοπέλας: Νταίζυ.
Φάσεις ερωτικής ιεροτελεστίας: "Τα κλασσικά", "Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή", "Αποχαιρετισμός".
Εκτιμώμενη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης: 4-5 λεπτά.
Αποτέλεσμα: Επιτυχής εκσπερμάτωση.
Φυσική κατάσταση: Ξεκούραστος.
Ψυχική κατάσταση: Απογοητευμένος από την ψυχρότητα της αρκούδας τσατσάς.
Φαντασίωση: Διάφορες πορνό σκηνές με γριές και αράπηδες σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
Ώρα άφιξης στο στούντιο: 11:17.
Ώρα αποχώρησης από το στούντιο: 12:04.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
2)
Ημερομηνία: 06/09/2013.
Όνομα κοπέλας: Μάγια.
Φάσεις ερωτικής ιεροτελεστίας: "Τα κλασσικά", "Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή", "Αποχαιρετισμός".
Εκτιμώμενη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης: 6-7 λεπτά.
Φυσική κατάσταση: Κουρασμένος από το μπάνιο στη θάλασσα.
Ψυχική κατάσταση: Αγχωμένος (είχα κανονίσει με την αρκούδα τσατσά να γυρίσουμε παρέα με το λεωφορείο 140 μετά τη λήξη της βάρδιας, αλλά φοβόμουν μήπως έφευγε νωρίτερα μόνη της, για να με ξεφορτωθεί).
Φαντασίωση: Bic-bic, τριχ-τριχ και stamp σε σέξι 80άχρονες με τρικ-τρικ στο λεωφορείο Ε22 (Σταθμός Μετρό Ελληνικό - Σαρωνίδα Express).
Ώρα άφιξης στο στούντιο: 18:38.
Ώρα αποχώρησης από το στούντιο: 19:18.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΠΟΥΤΑΝΟΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Ημερομηνία: 03/09/2013.
Τόπος: Δροσοπούλου 95, Κυψέλη.
Τιμή απλού προγράμματος: 20 ευρώ.
Τιμή του προγράμματος "μαλακία με την τσατσά": 60 ευρώ.
Όνομα κοπέλας: Δεν το έμαθα ποτέ.
Όνομα τσατσάς: Βίκυ.
Εκτιμώμενη ηλικία τσατσάς: 55-60.
Εμφάνιση τσατσάς: Ξανθιά, με μπεζ φούστα και μπόλικα χρυσά τρικ-τρικ.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κουράστηκα καθόλου να πείσω την υπηρεσία, για να μπει στο δωμάτιο με την πουτάνα. Έγινε μόνο μια διαπραγμάτευση στην τιμή*

Φάσεις ερωτικής ιεροτελεστίας:
1) Φόρεσα στην κυρία Βίκυ το ροζ ριγκάκι του Γύπα και η πουτάνα μου έβαλε το προφυλακτικό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η φάση αυτή συνοδεύτηκε από την κάτωθι στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Φόρα αυτό.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Με παντρεύεσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, αλλά σε αγαπάω.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
2)
Ημερομηνία: 06/09/2013.
Όνομα κοπέλας: Μάγια.
Εκτιμώμενη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης: 6-7 λεπτά.
Φυσική κατάσταση: Κουρασμένος από το μπάνιο στη θάλασσα.
Ψυχική κατάσταση: Αγχωμένος (είχα κανονίσει με την αρκούδα τσατσά να γυρίσουμε παρέα με το λεωφορείο 140 μετά τη λήξη της βάρδιας, αλλά φοβόμουν μήπως έφευγε νωρίτερα μόνη της, για να με ξεφορτωθεί).
Φαντασίωση: Bic-bic, τριχ-τριχ και stamp σε σέξι 80άχρονες με τρικ-τρικ στο λεωφορείο Ε22 (Σταθμός Μετρό Ελληνικό - Σαρωνίδα Express).
Ώρα άφιξης στο στούντιο: 18:38.
Ώρα αποχώρησης από το στούντιο: 19:18.
Τακμαν, εδω πεφτεις σε αντιφασεις νομιζω...
Ποτε τελείωνε η βαρδια της Αρκουδιτσας σου?
Γιατι το 140 εχει δρομολογια μεχρι τις 21:00-30 και μετα σταματανε...
Η βαρδια δεν τελειωνει καπου τα μεσανυχτα νομιζω, ή στις 23:00???
εσυ ελεγες οτι θα περιμενατε να παρετε το λεωφορειο..Τι ωρα? Στις 23:00 που δεν εχει λεωφορειο???

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
2) Το σεξ του πασά - εκτιμώμενη διάρκεια: 5 λεπτά - βλέπε λεξικό ΤΑΚΜΑΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευγένεια και η σέξι εμφάνιση της υπηρεσίας, μου προκάλεσαν φυσική στύση και έτσι δε χρειάστηκαν προκαταρκτικά.

Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, η κυρία Βίκυ ήταν καθιστή στο κρεβάτι και μου κρατούσε σφιχτά τα χέρια. Φυσικά, τα ηγεμονικά και τα μητροπολητικά sandwich εναλάσσονταν τακτικά, όπως η παλίρροια και η άμπωτη. Ενα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα του διαλόγου, ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ (δακρυσμένος από τη συγκίνηση): Ψυχούλα μου γλυκιά ...
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Κλείσε τα μάτια σου και απόλαυσέ το.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, που καταδέχεσαι τα χεράκια μου.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Σε παρακαλώ πολύ, μη με ευχαριστείς.
ΤΑΚΜΑΝ (χαϊδεύοντας την υπηρεσία στοργικά στο πρόσωπο): Παναγίτσα μου γλυκιά.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
2) Το σεξ του πασά - εκτιμώμενη διάρκεια: 5 λεπτά - βλέπε λεξικό ΤΑΚΜΑΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ευγένεια και η σέξι εμφάνιση της υπηρεσίας, μου προκάλεσαν φυσική στύση και έτσι δε χρειάστηκαν προκαταρκτικά.

Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, η κυρία Βίκυ ήταν καθιστή στο κρεβάτι και μου κρατούσε σφιχτά τα χέρια. Φυσικά, τα ηγεμονικά και τα μητροπολητικά sandwich εναλάσσονταν τακτικά, όπως η παλίρροια και η άμπωτη. Ενα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα του διαλόγου, ήταν το εξής:

ΤΑΚΜΑΝ (δακρυσμένος από τη συγκίνηση): Ψυχούλα μου γλυκιά ...
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Κλείσε τα μάτια σου και απόλαυσέ το.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, που καταδέχεσαι τα χεράκια μου.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Σε παρακαλώ πολύ, μη με ευχαριστείς.
ΤΑΚΜΑΝ (χαϊδεύοντας την υπηρεσία στοργικά στο πρόσωπο): Παναγίτσα μου γλυκιά.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).

Τακμαν εχω την εντυπωση οτι αυτα τα κανουν τσαμπα στο Δαφνη αν περασεις μια βολτα  ;)

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τακμαν, εδω πεφτεις σε αντιφασεις νομιζω...
Ποτε τελείωνε η βαρδια της Αρκουδιτσας σου?
Γιατι το 140 εχει δρομολογια μεχρι τις 21:00-30 και μετα σταματανε...
Η βαρδια δεν τελειωνει καπου τα μεσανυχτα νομιζω, ή στις 23:00???
εσυ ελεγες οτι θα περιμενατε να παρετε το λεωφορειο..Τι ωρα? Στις 23:00 που δεν εχει λεωφορειο???
Φύγαμε παρέα στις 20:05. Η βάρδια της τελειώνει στις 20:00.

Επισκέπτης
Φύγαμε παρέα στις 20:05. Η βάρδια της τελειώνει στις 20:00.
..μπαγασακο εισαι αισθηματιας και κουραζεις κορμι και νου με τη μητριαρχικη εικονα,την πανα,το βυζαγμα και το γεμισμα σαν χριστουγεννιατικη γαλοπουλα,γηραλαιων μουνιων...ειναι ενα κατ'εξακολουθηση ονειρο...που ποτε δεν πραγματωσες...γιατι δεν κανεις χρονικο σκόντο και να πας με μια gilf απο εφημεριδα ?....και που ξερεις....ή που θα το ευχαριστηθεις και θα γελας σα κορνουτος κραδαινοντας τα σπορτεξ σου με τις αεροσολες...και μασωντας τον ενα πατο...ή που θα ξενερωσεις τελειως και θα υποπεσεις σε αλλα παιχνιδια μυαλου και εντυπωσεων...ερωτικη εξομολογηση σε α΄υ΄λα πραγματα...φαντασιακα οργια με κεσεδακια μουσταλευριας...ομορφα φλερτ με το καπακι της τουαλετας...σκιρτιματα με παγκακι στασης και εκσπερματιση στα ξεροχορτα που αναπηδουν μεταξυ πλακας πεζοδρομιου και ψυχρου σιδερου..ρομαντικες περατζαδες με γρανιτα σπρωξε γλυψε και τελειωτικος συνουσιασμος με το χαρτονι σε στενοσοκακο...ολα μεταβαλλονται στη ζωη..κι εσυ καθεσαι αμετοχος στο ονειρο σου...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟΣ χανεις το τραινο.
TURBO.jpg

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Κάποια στιγμή, η κυρία Βίκυ συνειδητοποίησε ότι με αυτή τη στάση θα έχυνα ανήμερα του αγίου πούτσου. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ (απευθυνόμενη προς την πουτάνα): Αρκετά. Σήκω και παίξε με τον πούτσο του, για να χύσει με μαλακία.
ΤΑΚΜΑΝ: Η κοπέλα από αυτή τη στιγμή απαλάσσεται από τη διαδικασία. Αν θέλει, μπορεί να γυρίσει στο σαλόνι. Μόνο εσένα θέλω, για να σου κρατάω τα χεράκια. Έχω έναν ιδιαίτερο τρόπο να χύνω, που χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, αλλά και από αγάπη προς το συνάνθρωπο.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ (απευθυνόμενη προς την πουτάνα): Μπορείς να πηγαίνεις.

3) Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή - εκτιμώμενη διάρκεια: 40 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, δεν κουβέντιασα με την υπηρεσία. Απλά φαντασιώθηκα ότι καθόμασταν δίπλα-δίπλα στο λεωφορείο Ε22 και ότι της έκανα stamp, bic-bic και τριχ-τριχ παρέα με έναν αράπη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Κάποια στιγμή, η κυρία Βίκυ συνειδητοποίησε ότι με αυτή τη στάση θα έχυνα ανήμερα του αγίου πούτσου. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ (απευθυνόμενη προς την πουτάνα): Αρκετά. Σήκω και παίξε με τον πούτσο του, για να χύσει με μαλακία.
ΤΑΚΜΑΝ: Η κοπέλα από αυτή τη στιγμή απαλάσσεται από τη διαδικασία. Αν θέλει, μπορεί να γυρίσει στο σαλόνι. Μόνο εσένα θέλω, για να σου κρατάω τα χεράκια. Έχω έναν ιδιαίτερο τρόπο να χύνω, που χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, αλλά και από αγάπη προς το συνάνθρωπο.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ (απευθυνόμενη προς την πουτάνα): Μπορείς να πηγαίνεις.

3) Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή - εκτιμώμενη διάρκεια: 40 δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, δεν κουβέντιασα με την υπηρεσία. Απλά φαντασιώθηκα ότι καθόμασταν δίπλα-δίπλα στο λεωφορείο Ε22 και ότι της έκανα stamp, bic-bic και τριχ-τριχ παρέα με έναν αράπη.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
..φαντασιώθηκα ότι καθόμασταν δίπλα-δίπλα στο λεωφορείο Ε22 και ότι της έκανα stamp, bic-bic και τριχ-τριχ παρέα με έναν αράπη.

....τιποτα..εχεις αφισσα ποστερ του Γιωργου Ζαμπετα..φανερο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά την εκσπερμάτωση, έγινε μια μίνι γνωριμία με την υπηρεσία. Η στιχομυθία ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Εγώ αυτή τη στιγμή σε συμπάθησα. Κατάλαβα ότι είσαι πολύ ρομαντικός και συναισθηματικός.
ΤΑΚΜΑΝ: Πάρα πολύ και για αυτό υποφέρω. Έχω ερωτευτεί μια υπηρεσία, που εργάζεται στη Βριλησσού. Για αυτή τη γυναίκα έχω χύσει τόνους δάκρυα, γιατί μου συμπεριφέρεται πολύ ψυχρά.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Σε καταλαβαίνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο λόγος που ήρθα σήμερα στο μπουρδέλο είναι, γιατί το πρωί είδα μια 90άχρονη στην παραλία της Βουλιαγμένης, η οποία είχε αστάθεια στο περπάτημα και χρειαζόταν βοήθεια.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Έχεις πολύ ιδιαίτερα γούστα. Είσαι μοναδικός.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ είμαι φοιτητής στην Αγγλία. Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαι Αθήνα, οπότε θα ξανάρθω.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Πολύ ωραία. Να γίνεις πελάτης.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ ποιες μέρες δουλεύεις στο μαγαζί;
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Εγώ είμαι εδώ καθημερινά.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλεια. Σίγουρα θα σε ξαναδώ. Από εκεί και πέρα, αναμένω να τελειώσω τις σπουδές μου στις 31/05/2014.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Μόνο μην το πεις σε κανέναν αυτό, γιατί θα με απολύσουν. Είμαι πολύ φτωχιά.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς. Στην ατζέντα μου τα γράφω όλα.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Είσαι ο καλύτερος. Μου δίνεις το λόγο σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: (μου έδωσε το χέρι της για διευθυντικό sandwich).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε ψυχούλα μου γλυκιά. Σε ευχαριστώ για όλα.

Επισκέπτης
σε κασσετοφωνακι τα γραφεις ?....γιατι αν δεν εχεις και τα θυμασαι αυτολεξει τραβα βουρ για δημοσιο-γραφικο ρεπορταζ..εννοειται στου μαλελη με τη ζαχαρη αχνη...χαραμιζεσαι με τα μαστερ πανω στην αφοδευση των κορμορανων κατα τις αλκυονιδες μερες...τσαμπα πτυχιο..

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Και τέλος ...

Ψυχική κατάσταση: Η κυρία Βίκυ έχει τέτοιο sexappeal, που προσωρινά ξέχασα όλες τις στενοχώριες μου με την αρκούδα.
Ώρα άφιξης στο στούντιο: 18:41.
Ώρα αποχώρησης από το στούντιο: 19:27.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Μετά την εκσπερμάτωση, έγινε μια μίνι γνωριμία με την υπηρεσία. Η στιχομυθία ήταν η εξής:

ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Εγώ αυτή τη στιγμή σε συμπάθησα. Κατάλαβα ότι είσαι πολύ ρομαντικός και συναισθηματικός.
ΤΑΚΜΑΝ: Πάρα πολύ και για αυτό υποφέρω. Έχω ερωτευτεί μια υπηρεσία, που εργάζεται στη Βριλησσού. Για αυτή τη γυναίκα έχω χύσει τόνους δάκρυα, γιατί μου συμπεριφέρεται πολύ ψυχρά.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Σε καταλαβαίνω.
ΤΑΚΜΑΝ: Ο λόγος που ήρθα σήμερα στο μπουρδέλο είναι, γιατί το πρωί είδα μια 90άχρονη στην παραλία της Βουλιαγμένης, η οποία είχε αστάθεια στο περπάτημα και χρειαζόταν βοήθεια.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Έχεις πολύ ιδιαίτερα γούστα. Είσαι μοναδικός.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ είμαι φοιτητής στην Αγγλία. Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαι Αθήνα, οπότε θα ξανάρθω.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Πολύ ωραία. Να γίνεις πελάτης.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ ποιες μέρες δουλεύεις στο μαγαζί;
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Εγώ είμαι εδώ καθημερινά.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλεια. Σίγουρα θα σε ξαναδώ. Από εκεί και πέρα, αναμένω να τελειώσω τις σπουδές μου στις 31/05/2014.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Μόνο μην το πεις σε κανέναν αυτό, γιατί θα με απολύσουν. Είμαι πολύ φτωχιά.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς. Στην ατζέντα μου τα γράφω όλα.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: Είσαι ο καλύτερος. Μου δίνεις το λόγο σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΚΥΡΙΑ ΒΙΚΥ: (μου έδωσε το χέρι της για διευθυντικό sandwich).
ΤΑΚΜΑΝ: Θα τα πούμε ψυχούλα μου γλυκιά. Σε ευχαριστώ για όλα.

Να την η καπατσα η τσατσα .... οχι σαν την αρκουδα που μας εχει βγαλει την παναγια ... Παντως μια σύμπτωση και οι 2 φτωχες .....
Το κερδισε τον πελατη  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Και τέλος ...

Ψυχική κατάσταση: Η κυρία Βίκυ έχει τέτοιο sexappeal, που προσωρινά ξέχασα όλες τις στενοχώριες μου με την αρκούδα.
Ώρα άφιξης στο στούντιο: 18:41.
Ώρα αποχώρησης από το στούντιο: 19:27.

Αυτη τετοια πουτανιτσα που ειναι σε βλεπω να σε κανει να μην θυμασαι σε λιγο καιρο ποια ηταν η Αρκουδα γκριζλι

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τάκμαν ρίξε και μια ματιά στην τσατσά από Λέλας Καραγιάννη 35. Απόγευμα στις 11 και 12/09 που θα εργάζεται και η Λάνα θα κάνουν ωραίο γηραλέο δίδυμο  ;).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom