Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η 65άχρονη μαγείρισσα στον παιδικό σταθμό. Δε θυμάμαι, αν φορούσε τρικ-τρικ. Τότε ήμουν 4 ετών. Έχεις δίκαιο. Χρειάζομαι ψυχιατρική βοήθεια.Η κατάσταση σου ονομάζεται Γεροντοφιλία και φυσικά είναι μια μη ποινικά κολάσιμη παραφιλία οπότε είναι σχετικά κοινωνικά αποδεκτή.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτή σου η κατάσταση σε εμποδίζει στην καθημερινή σου ζωή (στην σύναψη σχέσεων , εύρεση εργασίας , στην ψυχική σου κατάσταση .... ). Από ότι βλέπω εσύ ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που η παραφιλία σου σου δημιουργεί πρόβλημα στην ζωή σου οπότε πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό.
Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν εσύ δεν νιώσεις την ανάγκη για βοήθεια , αν λάβουμε όμως υπόψιν ότι σχεδόν σε κάθε σου ποστάρισμα μιλάς για την τραγική ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι είναι εμφανές ότι πρέπει να ζητήσεις βοήθεια.
Είχες σεξουαλικού τύπου εμπειρία ή κακοποίηση όταν ήσουν μικρός με άτομο προχωρημένης ηλικίας?
Όταν μιλάω για σεξουαλικού τύπου εμπειρία δεν εννοώ απαραίτητα κάτι σημαντικά σεξουαλικό , μπορεί και το να έχεις πάρει μάτι την γιαγιά σου στο μπάνιο γυμνή , ή το μια θεία να σε χάιδευε στα γεννητικά όργανα να είναι η πηγή της εμμονής σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
A2) ΦΛΕΡΤ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ
Θυμάστε την α-καπέλο (κυρία Ελένη), που γνώρισα στις 23/07/2013 στο λεωφορείο για Αυλάκι; Στις 27/08/2013 ήταν μόνη της, χωρίς την κόρη. Από τις 09:45 έως τις 11:30 κουβεντιάζαμε στη θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κυρία, μου έκανε αρκετά κοπλιμέντα. Τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων είναι άκρως αποκαλυπτικά:
1)
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ (με ενθουσιασμό): Τι σωματάρα είναι αυτή ...
ΤΑΚΜΑΝ (από μέσα μου): Κόλλα ρε Πινόκιο ...
ΤΑΚΜΑΝ: (έκανα 2-3 κοιλιακούς για ξεκάρφωμα).
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ (με θαυμασμό): Τι ωραίοι κοιλιακοί ...
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλαγα σαν κορνούτος).
2)
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Εσύ τώρα, θα έπρεπε να είχες μια κοπέλα και να πηγαίνατε μαζί για μπάνιο.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρω.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Έχεις σχέση αυτό τον καιρό;
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας αμήχανα): Όχι σπουδαία πράγματα.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Αν είχα εγγονή, θα σου την προξένευα.
ΤΑΚΜΑΝ (από μέσα μου): Πού σαι ρε Πινόκιο; Σου αρέσει η μύτη μου;
Θυμάστε την α-καπέλο (κυρία Ελένη), που γνώρισα στις 23/07/2013 στο λεωφορείο για Αυλάκι; Στις 27/08/2013 ήταν μόνη της, χωρίς την κόρη. Από τις 09:45 έως τις 11:30 κουβεντιάζαμε στη θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κυρία, μου έκανε αρκετά κοπλιμέντα. Τα παρακάτω αποσπάσματα διαλόγων είναι άκρως αποκαλυπτικά:
1)
2)
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Εσύ τώρα, θα έπρεπε να είχες μια κοπέλα και να πηγαίνατε μαζί για μπάνιο.
Ο κρόνος στο Σκορπιό έχει χτυπήσει αλύπητα αυτή τη σχέση. Συνεχίζουμε να επικοινωνούμε, αλλά η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο ψυχρή. Έχω κλάψει ατέλειωτες ώρες για αυτή τη γυναίκα.Επειδή έχω να μπω αρκετό καιρό,τελικά την πήδηξες τη Σταυρούλα ή ακόμα;
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Η ζητιάνα με τα τρικ τρικ τι έγινε;Πέθανε;Ο κρόνος στο Σκορπιό έχει χτυπήσει αλύπητα αυτή τη σχέση. Συνεχίζουμε να επικοινωνούμε, αλλά η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο ψυχρή. Έχω κλάψει ατέλειωτες ώρες για αυτή τη γυναίκα.
monosgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η κατάσταση σου ονομάζεται Γεροντοφιλία και φυσικά είναι μια μη ποινικά κολάσιμη παραφιλία οπότε είναι σχετικά κοινωνικά αποδεκτή.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτή σου η κατάσταση σε εμποδίζει στην καθημερινή σου ζωή (στην σύναψη σχέσεων , εύρεση εργασίας , στην ψυχική σου κατάσταση .... ). Από ότι βλέπω εσύ ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που η παραφιλία σου σου δημιουργεί πρόβλημα στην ζωή σου οπότε πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό.
Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν εσύ δεν νιώσεις την ανάγκη για βοήθεια , αν λάβουμε όμως υπόψιν ότι σχεδόν σε κάθε σου ποστάρισμα μιλάς για την τραγική ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι είναι εμφανές ότι πρέπει να ζητήσεις βοήθεια.
Είχες σεξουαλικού τύπου εμπειρία ή κακοποίηση όταν ήσουν μικρός με άτομο προχωρημένης ηλικίας?
Όταν μιλάω για σεξουαλικού τύπου εμπειρία δεν εννοώ απαραίτητα κάτι σημαντικά σεξουαλικό , μπορεί και το να έχεις πάρει μάτι την γιαγιά σου στο μπάνιο γυμνή , ή το μια θεία να σε χάιδευε στα γεννητικά όργανα να είναι η πηγή της εμμονής σου.
τι παπαριές του λες ορέ ?
τι πειράζει να γαμας γριές ? χάνεις τιποτις ?
αστον να γαμαει και πτωματα αν του αρέσει ... και παράτα τις βλακο-συμβουλες
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Η γυναίκα δεν σου έκανε απλώς κομπλιμέντα, σε καμάκωνε στη μπζύχραA2) ΦΛΕΡΤ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ
1)
2)
Έπρεπε να τη γραπώσεις (την ευκαιρία)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τι παπαριές του λες ορέ ?
τι πειράζει να γαμας γριές ? χάνεις τιποτις ?
αστον να γαμαει και πτωματα αν του αρέσει ... και παράτα τις βλακο-συμβουλες
Μήπως είσαι γριά και θίχτηκες ?
Στις 24/08/2013 ώρα 13:25, το ραντάρ μου εντόπισε τη ζητιάνα να κάθεται στα σκαλιά του κρεοπωλείου Λιανός στην Πλατεία Κυψέλης και να ζητάει ελεημοσύνη. Εκείνη τη στιγμή, είχα μαζί μου 4 ευρώ. Πριν προλάβω να καθίσω δίπλα της για "χούφτωμα με γρηγορόσημο", μου είπε νευριασμένη "Φύγε από εδώ". Ξενέρωσα εντελώς. Εξάλλου, ποτέ δεν υπήρχε ψυχική επαφή με αυτή τη γυναίκα.Η ζητιάνα με τα τρικ τρικ τι έγινε;Πέθανε;
Με ποιόν τρόπο μπορώ να της δείξω κομψά το ενδιαφέρον μου;Η γυναίκα δεν σου έκανε απλώς κομπλιμέντα, σε καμάκωνε στη μπζύχρα
Έπρεπε να τη γραπώσεις (την ευκαιρία)
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Με ποιόν τρόπο μπορώ να της δείξω κομψά το ενδιαφέρον μου;
Ζήτα τηλέφωνο και κανόνισε ραντεβού έξω για καφέ και συζήτηση...
Τα υπόλοιπα θα έρθουν εν καιρώ, ξέρεις εσύ λαου-λάου.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Tι λαου λαου βρε Βασιλη? Με το ενα ποδι στον ταφο ειναι ολες. Το γοργον και χαριν εχει , μην εχουμε και καμια κηδειαΖήτα τηλέφωνο και κανόνισε ραντεβού έξω για καφέ και συζήτηση...
Τα υπόλοιπα θα έρθουν εν καιρώ, ξέρεις εσύ λαου-λάου.
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Συζήτηση, να τα πούμε από κοντά, κανένα τηλέφωνο κλπΜε ποιόν τρόπο μπορώ να της δείξω κομψά το ενδιαφέρον μου;
Η κόρη να μην είναι μπροστά, και όπως και να την προσεγγίσεις θα το πιάσει το υποννοούμενο (όπως την κόβω από την περιγραφή)
Ρε μαν. Έφαγες χυλοπιτα από την 90χρονη ζητιανα με τα τρικ τρικ; Προτίμησε να χάσει 4 ευρώ παρά να υποστεί ένα ηγεμονικό sandwich; Τυπε ξέχασε τη. Δεν είναι αυτή η γυναίκα για σένα.Στις 24/08/2013 ώρα 13:25, το ραντάρ μου εντόπισε τη ζητιάνα να κάθεται στα σκαλιά του κρεοπωλείου Λιανός στην Πλατεία Κυψέλης και να ζητάει ελεημοσύνη. Εκείνη τη στιγμή, είχα μαζί μου 4 ευρώ. Πριν προλάβω να καθίσω δίπλα της για "χούφτωμα με γρηγορόσημο", μου είπε νευριασμένη "Φύγε από εδώ". Ξενέρωσα εντελώς. Εξάλλου, ποτέ δεν υπήρχε ψυχική επαφή με αυτή τη γυναίκα.
Αχ Παναγίτσα μου. Μόνο για την αρκούδα αισθάνομαι αγάπη. Για τις υπόλοιπες γυναίκες της υφηλίου, τα συναισθήματά μου είναι επιφανειακά. Της είχα υποσχεθεί ότι θα την έβλεπα σήμερα στις 11:25, αλλά λόγω αυξημένης καύλας στο Ε22, πήγα χθες το απόγευμα έκτακτη μπουρδελότσαρκα και ανέβαλα την επίσκεψή μου στο στούντιο για την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Σήμερα στις 17:53 την ειδοποίησα για την αλλαγή στο πρόγραμμά μου. Στο τηλέφωνο είπε ότι τρελάθηκε από την ανησυχία για μένα και ότι της πέρασαν 1000 σκέψεις από το μυαλό.
Παναγίτσα μου γλυκιά. Σε παρακαλώ πολύ να έχεις καλά την ψυχουλίτσα μου. Ελπίζω να με συγχωρέσει. Για μένα δε με νοιάζει. Αν κάποια μέρα με καλέσει σπίτι της για φαγητό και μου φερθεί στοργικά, θα αισθανθώ την απόλυτη ευτυχία. Πραγματικά, την επόμενη μέρα θα πάρω μια κούτα με αντικαταθλιπτικά. Θα είμαι πλήρης ημερών. Δε θέλω να ζήσω τίποτε άλλο. Έχω περάσει αρκετές στενοχώριες.
Παναγίτσα μου γλυκιά. Σε παρακαλώ πολύ να έχεις καλά την ψυχουλίτσα μου. Ελπίζω να με συγχωρέσει. Για μένα δε με νοιάζει. Αν κάποια μέρα με καλέσει σπίτι της για φαγητό και μου φερθεί στοργικά, θα αισθανθώ την απόλυτη ευτυχία. Πραγματικά, την επόμενη μέρα θα πάρω μια κούτα με αντικαταθλιπτικά. Θα είμαι πλήρης ημερών. Δε θέλω να ζήσω τίποτε άλλο. Έχω περάσει αρκετές στενοχώριες.
Ξέρω ότι σας έχω αφήσει καιρό ανενημέρωτους. Αυτή τη φορά, λέω να σας αφηγηθώ τα ερωτικά μου με έναν ξεχωριστό τρόπο (φυσικά αναφέρομαι στο διάστημα από 24 Αυγούστου έως σήμερα).
Α) ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
Βρεθήκαμε στις 27, 29 και 30 Αυγούστου στο Αυλάκι. Δυο άκρως αποκαλυπτικές στιχομυθίες, ήταν οι παρακάτω:
1 - ΘΕΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Τους βλέπεις αυτούς τους δυο (αναφερόταν σε ένα ζευγάρι);
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Παίζει να κάνουν φύκι-φύκι. Πιστεύω ότι ο άντρας έχει αρκετά μεγάλο κοντάρι.
ΤΑΚΜΑΝ: Στη θάλασσα όμως, είναι αρκετά επικίνδυνο το sex.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του κογιότ).
2 - ΑΡΝΗΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Οι γονείς σου είναι συνταξιούχοι;
ΤΑΚΜΑΝ: Μόνο η μαμά. Ο πατέρας μου εργάζεται ακόμα.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Δηλαδή η μητέρα σου είναι μεγαλύτερη από τον πατέρα σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, έχουν 2 χρόνια διαφορά.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: (μορφασμός του Γκουλιώνη).
ΤΑΚΜΑΝ: Η Ελληνική κοινωνία είναι ακόμα αρκετά συντηρητική. Στην Αγγλία και 20 χρόνια μεγαλύτερη να είναι η γυναίκα, δε σχολιάζει και δεν ασχολείται κανένας. Ο κόσμος εκεί, είναι open-minded. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που προτιμώ την Αγγλία από την Ελλάδα.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).
Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, μετά τον τελευταίο διάλογο έχασα πάσα ιδέα για την κυρία Ελένη. Αρχικά, πίστευα ότι ήταν προοδευτική. Μετά τις τελευταίες της γκριμάτσες όμως, ξενέρωσα εντελώς.
Α) ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
Βρεθήκαμε στις 27, 29 και 30 Αυγούστου στο Αυλάκι. Δυο άκρως αποκαλυπτικές στιχομυθίες, ήταν οι παρακάτω:
1 - ΘΕΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Τους βλέπεις αυτούς τους δυο (αναφερόταν σε ένα ζευγάρι);
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Παίζει να κάνουν φύκι-φύκι. Πιστεύω ότι ο άντρας έχει αρκετά μεγάλο κοντάρι.
ΤΑΚΜΑΝ: Στη θάλασσα όμως, είναι αρκετά επικίνδυνο το sex.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: (έκανε την ανάποδη φάτσα του κογιότ).
2 - ΑΡΝΗΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Οι γονείς σου είναι συνταξιούχοι;
ΤΑΚΜΑΝ: Μόνο η μαμά. Ο πατέρας μου εργάζεται ακόμα.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: Δηλαδή η μητέρα σου είναι μεγαλύτερη από τον πατέρα σου;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι, έχουν 2 χρόνια διαφορά.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: (μορφασμός του Γκουλιώνη).
ΤΑΚΜΑΝ: Η Ελληνική κοινωνία είναι ακόμα αρκετά συντηρητική. Στην Αγγλία και 20 χρόνια μεγαλύτερη να είναι η γυναίκα, δε σχολιάζει και δεν ασχολείται κανένας. Ο κόσμος εκεί, είναι open-minded. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που προτιμώ την Αγγλία από την Ελλάδα.
ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).
Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, μετά τον τελευταίο διάλογο έχασα πάσα ιδέα για την κυρία Ελένη. Αρχικά, πίστευα ότι ήταν προοδευτική. Μετά τις τελευταίες της γκριμάτσες όμως, ξενέρωσα εντελώς.
Β) 2-HUT
Στις 03/09/2013 ώρα 09:03 πήγα στο μαγαζί της αγελάδας, για να αγοράσω ένα μπουκάλι γάλα. Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΑΓΕΛΑΔΑ (βγάζοντας την αύρα του Ταύρου): Έχω νεύρα.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί;
ΑΓΕΛΑΔΑ: Είμαι στο μαγαζί από τις 08:30 και δεν έχω προλάβει ακόμα να πιώ καφέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Σκέψου, πόσες οικογενειακές επιχειρήσεις έχουν κλείσει τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και ηρέμησε. Μια χαρά είσαι.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Δε θες τίποτε άλλο, πέρα από το γάλα; Κανένα παγωτό μήπως;
ΤΑΚΜΑΝ: Προς το παρόν, όχι. Σε λίγο, θα πάω για μπάνιο στη Βουλιαγμένη.
ΑΓΕΛΑΔΑ (βγάζοντας την αύρα της θείας Φεβρωνίας): Άντε, καλό μπάνιο.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό το διάστημα βγαίνω αρκετά συχνά με τις παρέες μου, γιατί στις 21 Σεπτεμβρίου φεύγω για Λονδίνο.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Έχεις μέρες ακόμα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ, ποιες ώρες είσαι μόνη σου στο μαγαζί;
ΑΓΕΛΑΔΑ: Μέχρι τις 09:30. Μετά τις 10:00, έχω σχεδόν πάντα κόσμο. Έρχονται οι φίλες μου για επίσκεψη.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Κάποιο πρωί θα έρθω να σε δω, να πούμε τα νέα μας, να σου κάνω και κανένα τεστάκι ...
ΑΓΕΛΑΔΑ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια ...
ΑΓΕΛΑΔΑ: (μου έδωσε το χέρι της για διευθυντικό sandwich).
ΤΑΚΜΑΝ (τρίβοντας το ριγκάκι της): Μην ανησυχείς, δε χανόμαστε. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΑΓΕΛΑΔΑ (παίρνοντας ενοχλημένη το χέρι της): Και εγώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλή συνέχεια.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Επίσης, αγόρι μου.
Στις 03/09/2013 ώρα 09:03 πήγα στο μαγαζί της αγελάδας, για να αγοράσω ένα μπουκάλι γάλα. Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΑΓΕΛΑΔΑ (βγάζοντας την αύρα του Ταύρου): Έχω νεύρα.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί;
ΑΓΕΛΑΔΑ: Είμαι στο μαγαζί από τις 08:30 και δεν έχω προλάβει ακόμα να πιώ καφέ.
ΤΑΚΜΑΝ: Σκέψου, πόσες οικογενειακές επιχειρήσεις έχουν κλείσει τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και ηρέμησε. Μια χαρά είσαι.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Δε θες τίποτε άλλο, πέρα από το γάλα; Κανένα παγωτό μήπως;
ΤΑΚΜΑΝ: Προς το παρόν, όχι. Σε λίγο, θα πάω για μπάνιο στη Βουλιαγμένη.
ΑΓΕΛΑΔΑ (βγάζοντας την αύρα της θείας Φεβρωνίας): Άντε, καλό μπάνιο.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτό το διάστημα βγαίνω αρκετά συχνά με τις παρέες μου, γιατί στις 21 Σεπτεμβρίου φεύγω για Λονδίνο.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Έχεις μέρες ακόμα.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσύ, ποιες ώρες είσαι μόνη σου στο μαγαζί;
ΑΓΕΛΑΔΑ: Μέχρι τις 09:30. Μετά τις 10:00, έχω σχεδόν πάντα κόσμο. Έρχονται οι φίλες μου για επίσκεψη.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Κάποιο πρωί θα έρθω να σε δω, να πούμε τα νέα μας, να σου κάνω και κανένα τεστάκι ...
ΑΓΕΛΑΔΑ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια ...
ΑΓΕΛΑΔΑ: (μου έδωσε το χέρι της για διευθυντικό sandwich).
ΤΑΚΜΑΝ (τρίβοντας το ριγκάκι της): Μην ανησυχείς, δε χανόμαστε. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΑΓΕΛΑΔΑ (παίρνοντας ενοχλημένη το χέρι της): Και εγώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Καλή συνέχεια.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Επίσης, αγόρι μου.
Γ) ΤΡΙΧ-ΤΡΙΧ, BIC-BIC ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ
Στις 2, 3, 4, 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου πήγα για πρωινό μπάνιο με το Ε22. Ειδικότερα ...
02/09/2013 - Β Πλαζ Βουλιαγμένης
03/09/2013 - Λίμνη
04/09/2013 - Α Λιμανάκια
05/09/2013 - Λίμνη
06/09/2013 - Λίμνη
07/09/2013 - Σαρωνίδα
Στις 02/09/2013 ώρα 12:56, καθώς περίμενα το Ε22 για να επιστρέψω στο Ελληνικό (είχα ολοκληρώσει το μπάνιο), γνώρισα μια α-καπέλο στη στάση. Η μίνι στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
Στις 2, 3, 4, 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου πήγα για πρωινό μπάνιο με το Ε22. Ειδικότερα ...
02/09/2013 - Β Πλαζ Βουλιαγμένης
03/09/2013 - Λίμνη
04/09/2013 - Α Λιμανάκια
05/09/2013 - Λίμνη
06/09/2013 - Λίμνη
07/09/2013 - Σαρωνίδα
Στις 02/09/2013 ώρα 12:56, καθώς περίμενα το Ε22 για να επιστρέψω στο Ελληνικό (είχα ολοκληρώσει το μπάνιο), γνώρισα μια α-καπέλο στη στάση. Η μίνι στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Πάει κανένας από εσάς Πειραιά;
Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτός δεν ήταν ταξιτζής.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ούτε καν το κόστος, δεν ανέφερε.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ποιος ξέρει τι ήθελε; Είναι δυνατό να τον εμπιστευτεί κανείς;
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός άρνησης).
Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτός δεν ήταν ταξιτζής.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Ούτε καν το κόστος, δεν ανέφερε.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ποιος ξέρει τι ήθελε; Είναι δυνατό να τον εμπιστευτεί κανείς;
ΤΑΚΜΑΝ: (μορφασμός άρνησης).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K