Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Α2) ΦΛΕΡΤ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ
Από τις 9 έως τις 19 Αυγούστου έκανα διακοπές με τους γονείς μου (09-12 Σύρος και 14-19 Λίμνη Ευβοίας). Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες.
Στις 21/08/2013 ώρα 13:02 πέτυχα την 98άχρονη ζητιάνα έξω από το supermarket καταναλωτής στην οδό Κυψέλης. Για πρώτη φορά στα χρονικά, φορούσε στο αριστερό της χέρι ένα σμαραγδένιο ριγκάκι. Αμέσως κάθισα δίπλα της και έβγαλα από το πορτοφόλι μου 0.70 ευρώ με τρεμάμενα χέρια. Η ζητιάνα μου έδωσε για δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες. Φυσικά, την ευχαρίστησα 2 φορές με διευθυντικό sandwich. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα σα να χουφτώνω την πιο αξιογάμητη α-καπέλο τσατσά της Αθήνας. Δυστυχώς όμως, επειδή η εν λόγω κυρία περίμενε κάποιον (πιθανό το νταβατζή της), με έδιωξε γρήγορα.
Αυτες Τακη δεν εχουν μουνι ...τους εχει πεσει απο καιρο...ακου 98χρονη...καλα ταυτοτητα ζητας?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τακμαν , μην κανεις ονειρα με αυτην ... δεν τα βλεπω να κρατανε καιρο , κατι μου λεει οτι δεν θα προλαβεις να ζησεις τον ερωτα σου ....
Στην πραγματικότητα, μόνο με την αρκούδα είμαι ερωτευμένος. Τις υπόλοιπες τις χρησιμοποιώ, για να σπάω τη μονοτονία.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Από τις 9 έως τις 19 Αυγούστου έκανα διακοπές με τους γονείς μου (09-12 Σύρος και 14-19 Λίμνη Ευβοίας). Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες.
Στις 21/08/2013 ώρα 13:02 πέτυχα την 98άχρονη ζητιάνα έξω από το supermarket καταναλωτής στην οδό Κυψέλης. Για πρώτη φορά στα χρονικά, φορούσε στο αριστερό της χέρι ένα σμαραγδένιο ριγκάκι. Αμέσως κάθισα δίπλα της και έβγαλα από το πορτοφόλι μου 0.70 ευρώ με τρεμάμενα χέρια. Η ζητιάνα μου έδωσε για δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες. Φυσικά, την ευχαρίστησα 2 φορές με διευθυντικό sandwich. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα σα να χουφτώνω την πιο αξιογάμητη α-καπέλο τσατσά της Αθήνας. Δυστυχώς όμως, επειδή η εν λόγω κυρία περίμενε κάποιον (πιθανό το νταβατζή της), με έδιωξε γρήγορα.
Τον πατερα της περιμενε για να πανε στον παππου της!

Εχυσες οταν της χαιδευες το χερι;

Μαλακα!!!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Δυστυχώς όμως, επειδή η εν λόγω κυρία περίμενε κάποιον (πιθανό το νταβατζή της), με έδιωξε γρήγορα.
Αυτος ο νταβατζης της 98χρονης θα εχει χεστει στο ταληρο με τετοιο (ετοιμοθανατο) κελεπουρι ..  :grin:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Τακμαν , μην κανεις ονειρα με αυτην ... δεν τα βλεπω να κρατανε καιρο , κατι μου λεει οτι δεν θα προλαβεις να ζησεις τον ερωτα σου ....
μην γινασαι κακος. Απλα ζηλευεις τον ΤΑΚΜΑΝ  :dancing: :dancing:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 22/08/2013 το πρωί, πήγα για μπάνιο στο Αυλάκι. Μετά το τηλεφώνημα στην αρκούδα τσατσά, αποφάσισα να παίξω το παιχνίδι του έρωτα με τις α-καπέλο λουόμενες. Αρχικά κάθισα δίπλα σε μια 70άχρονη, η οποία φορούσε ένα σέξι πολυκαυλωτικό φόρεμα και ένα χρυσό διαθλαστικό ριγκάκι. Φυσικά, η γνωριμία δεν άργησε να γίνει. Ο διάλογος, που ακολούθησε, ήταν ο εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα έλεγαν ότι στην Αττική θα έχει 7 μποφόρ. Ευτυχώς, εδώ δεν έχει καθόλου κύματα.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ πάω για μπάνιο σε πολλές παραλίες της Αττικής. Την Τρίτη κολύμπησα στο Δήλεσι, άλλες φορές κολυμπάω στη Βάρκιζα ... Νομίζω όμως, ότι το Αυλάκι είναι το καλύτερο.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Εδώ και 40 βαθμούς να κάνει, δε ζεσταινόμαστε. Καθόμαστε κάτω από το υπόστεγο και δροσιζόμαστε.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Πάντως, το φετινό καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ δροσερό. Η θερμοκρασία στην Αθήνα, δεν έχει ξεπεράσει καθόλου τους 38 βαθμούς.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω διαβάσει σε μακροχρόνια πρόβλεψη ότι στις 3 Σεπτεμβρίου θα πέσουν οι πρώτες βροχές.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).

Μετά από 1 λεπτού σιγή ...

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Γεια σας.
ΤΑΚΜΑΝ: (γέλασα σαν κορνούτος).

*Η α-καπέλο άλλαξε θέση, επειδή δε γούσταρε την παρέα μου*

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στη συνέχεια, άλλαξα στέκι και κάθισα δίπλα σε μια 70άχρονη, η οποία φορούσε ένα σέξι κόκκινο φόρεμα και μπόλικα πολυφυλετικά τρικ-τρικ. Πάνω στην καύλα μου, ξεπέρασα όλες τις αναστολές και της έπιασα κουβέντα. Η στιχομυθία ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή η πλαζ πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες της Αττικής. Έχω πάει Βουλιαγμένη, έχω πάει Βάρκιζα, αλλά το Αυλάκι δε συγκρίνεται.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Πράγματι, είναι πολύ ωραία εδώ. Εσείς πρώτη φορά έρχεστε;
ΤΑΚΜΑΝ: Εδώ έρχομαι 2-3 φορές το μήνα. Θα ξανάρθω Σάββατο.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Στις 12 φεύγετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Και εγώ το ίδιο. Πού μένετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Κυψέλη.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Εγώ μένω στο Παλαιό Ψυχικό.
ΤΑΚΜΑΝ: Πολύ ωραία.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Εγώ δεν έρχομαι εδώ Σαββατοκύριακα.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί; Δεν υπάρχει δρομολόγιο;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Όχι, γιατί η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ τις καθημερινές είναι 3. Είμαι χήρα καπετάνιου.
ΤΑΚΜΑΝ: Επιπλέον, τις καθημερινές έχει λιγότερο κόσμο, γιατί κάποιοι τυχεροί δουλεύουν. Πιστεύω βέβαια, ότι πλέον είναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα να δουλεύει κανείς και να πληρώνεται καλά. Οι μισοί είναι άνεργοι. Ακόμα χειρότερο είναι η απλήρωτη εργασία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ψέματα; Μόνο οι βουλευτές τρώνε καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Και οι τελωνειακοί παίρνουν αρκετά ψηλούς μισθούς.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τις συντάξεις των βουλευτών θα τις αυξήσουν. Τις υπόλοιπες, ούτε για αστείο. Αν αυξάνονταν όλες οι συντάξεις, ποιος θα το έλεγε;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Δε λένε να πέσουν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Το να πάει μια οικογένεια διακοπές στα δωδεκάνησα, είναι πλέον όνειρο θερινής νυχτός.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Εγώ είμαι από τη Λέρο. Φέτος δεν κατάφερα να πάω στο νησί μου, γιατί δε μου φτάνει η σύνταξη.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΤΑΚΜΑΝ: Χάρηκα για τη γνωριμία. Να είστε καλά.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Ψέματα; Μόνο οι βουλευτές τρώνε καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Και οι τελωνειακοί παίρνουν αρκετά ψηλούς μισθούς.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τις συντάξεις των βουλευτών θα τις αυξήσουν. Τις υπόλοιπες, ούτε για αστείο. Αν αυξάνονταν όλες οι συντάξεις, ποιος θα το έλεγε;
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Δε λένε να πέσουν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Το να πάει μια οικογένεια διακοπές στα δωδεκάνησα, είναι πλέον όνειρο θερινής νυχτός.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Εγώ είμαι από τη Λέρο. Φέτος δεν κατάφερα να πάω στο νησί μου, γιατί δε μου φτάνει η σύνταξη.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΤΑΚΜΑΝ: Χάρηκα για τη γνωριμία. Να είστε καλά.
Μ'αρεσει που μιλας και για συνταξεις με τις μουστογριες..Καλο ...αυτο παντα τις συγκινει...να λες οτι εισαι χηρα και να φορας μαυρα...Θα φας καλα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 23/08/2013 ώρα 10:53 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Αρχικά, έκανα διερευνητική ζητιανότσαρκα κατά μήκος της οδού Κυψέλης (η 98άχρονη καλλονή απουσίαζε). Στη γωνία των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου (ώρα 11:01), πήρα τηλέφωνο αρχικά στο 36Α και στη συνέχεια στο 36 (η τσατσά εκείνη τη μέρα δούλευε στο πάνω). Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (με απότομη φωνή): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι έγινε σήμερα; Πώς και δε δουλεύεις στο κάτω;
ΑΡΚΟΥΔΑ (με άγρια φωνή): Εδώ με βάλανε.
ΤΑΚΜΑΝ: Η αλλαγή αυτή θα είναι μόνιμη;
ΑΡΚΟΥΔΑ (ενοχλημένη): Δεν ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πειράζει, καλύτερα. Θα τα πούμε με την ησυχία μας.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι καθοδόν, έρχομαι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τσάο.

Μετά την παραπάνω τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου, πήρα το 224 από τη στάση "Δικαστήρια" και στις 11:29 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Επιτρέψτε μου κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις:
1) Υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στους όρους κωλόγρια, μουστόγρια, τζατζόγρια, πουρόγρια και σκαντζόγρια ή μπορούν να χρησιμοποιούνται εναλλάξ;
2) Αφού κορνούτος σημαίνει κερατάς μήπως είναι πιο δόκιμη η έκφραση "κλαίω σαν κορνούτος" αντί της έκφρασης "γελάω σαν κορνούτος";

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΥΠΟΔΟΧΗ
Μόλις χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε την πόρτα ένας εξερχόμενος πελάτης. Στη συνέχεια, αντίκρυσα την αρκούδα, την οποία χαιρέτησα με τη γκριμάτσα του Γύπα GPS-destinator. Η τσατσά φυσικά, έπιασε το νόημα και με οδήγησε στο prive σαλονάκι. Μόλις στρογγυλοκάθισα στον χαλασμένο καναπέ (δεν ήταν παντού στέρεος), έγινε η κάτωθι στιχμουθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Ωχ, πού κάθομαι;
ΤΣΑΤΣΑ: Κάτσε λίγο πιο αριστερά.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θα καθίσουμε παρέα;
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν μπορώ τώρα. Έχει κόσμο στο δωμάτιο.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Κατάλαβα.
ΤΣΑΤΣΑ: Σε ποιο δωμάτιο θες να περάσεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Σε αυτό εκεί (διάλεξα ένα στην τύχη).
ΤΣΑΤΣΑ: ΟΚ.

Μόλις η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, της έσκασα το 50άρικο. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί τρέμεις;
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Από τη συγκίνηση. Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: Έχει χαλάσει η τηλεόραση. Προσπάθησε να τη φτιάξεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει, μην ανησυχείς. Μπορώ και χωρίς αυτήν.
ΤΣΑΤΣΑ: Προσπάθησε σε παρακαλώ.
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω μετά να καθίσουμε παρέα στο σαλόνι.
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Και μη θυμώνεις, σε παρακαλώ.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε το μορφασμό του κώλου της μύγας).
ΤΑΚΜΑΝ (αγκαλιάζοντάς την): Σε αγαπάω Παναγίτσα μου γλυκιά. Συγχώρεσέ με.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ (έτοιμος να καταρρεύσω από το κλάμμα): Θα τα πούμε Παναγιά μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Τσάο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΤΑΚΜΑΝ : Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: Έχει χαλάσει η τηλεόραση. Προσπάθησε να τη φτιάξεις.

:rockon:

εντιτ: ωραία αφορμή για να γράψεις βιβλίο. βάλε τίτλο "έρωτας στα χρόνια της χαλασμένης τηλεόρασης".

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Διάβασα τα σχόλιά σας και γελάω σαν κορνούτος.

Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, πάτησα όλα τα κουμπιά της τηλεόρασης με τυχαία σειρά. Δυστυχώς όμως, το μαραφέτι δεν υπάκουγε στο λιονταρίσιο βρυχηθμό μου. Στη συνέχεια, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και τοποθέτησα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοπτη θέση. Η αναμονή διήρκησε γύρω στα 20 λεπτά λόγω πολυκοσμίας. Το κουδούνι χτυπούσε κάθε τόσο, λες και βρισκόμουν σε μπουρδέλο στη Φυλής τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Η ψυχολογική μου κατάσταση ήταν πολύ άσχημη. Μόνο εκ θαύματος, θα μπορούσα να απολαύσω τη στοργή και την παρέα της τσατσάς. Το μόνο που ήθελα, ήταν να τα κακαρώσω στο κόκκινο δωμάτιο, για να σταματήσω να υποφέρω από τη μοναξιά και την κατάθλιψη.
Μόλις η πουτάνα (η Ραφαέλλα) ξέμπλεξε με τους προηγούμενους πελάτες, μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Η Ραφαέλλα είναι ψιλή και ξανθιά. Πιθανότατα κατάγεται από χώρα του Ανατολικού Μπλοκ, καθώς τα Ελληνικά της είναι απαράδεκτα. Μετά από μια σύντομη γνωριμία, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Διάβασα τα σχόλιά σας και γελάω σαν κορνούτος.

Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, πάτησα όλα τα κουμπιά της τηλεόρασης με τυχαία σειρά. Δυστυχώς όμως, το μαραφέτι δεν υπάκουγε στο λιονταρίσιο βρυχηθμό μου. Στη συνέχεια, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και τοποθέτησα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοπτη θέση. Η αναμονή διήρκησε γύρω στα 20 λεπτά λόγω πολυκοσμίας. Το κουδούνι χτυπούσε κάθε τόσο, λες και βρισκόμουν σε μπουρδέλο στη Φυλής τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Η ψυχολογική μου κατάσταση ήταν πολύ άσχημη. Μόνο εκ θαύματος, θα μπορούσα να απολαύσω τη στοργή και την παρέα της τσατσάς. Το μόνο που ήθελα, ήταν να τα κακαρώσω στο κόκκινο δωμάτιο, για να σταματήσω να υποφέρω από τη μοναξιά και την κατάθλιψη.
Μόλις η πουτάνα (η Ραφαέλλα) ξέμπλεξε με τους προηγούμενους πελάτες, μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Η Ραφαέλλα είναι ψιλή και ξανθιά. Πιθανότατα κατάγεται από χώρα του Ανατολικού Μπλοκ, καθώς τα Ελληνικά της είναι απαράδεκτα. Μετά από μια σύντομη γνωριμία, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:
Aρχηγε περα απο το γεγονος οτι εισαι πολυταλαντος (φτιαχνεις τηλεοραση) δεν μας ειπες οτι κανεις και λιονταρισιο βρηχυθμο...Θαυμασα τωρα...

Συνημμένα

• lion.jpg
    lion.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
1η φάση: "Τα κλασσικά".
2η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 25 δευτερόλεπτα).
3η φάση: "Χαλαρωτικό μασάζ στους ώμους" (εκτιμώμενη διάρκεια: 1 λεπτό).
4η φάση: "Αποχαιρετισμός".

Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συνεύρεσης, ήταν τα εξής:
Ψυχική κατάσταση: Χειρότερη από ποτέ.
Φαντασίωση: Ότι η αρκούδα τσατσά έκανε ηγεμονικό sandwich στα τρεμάμενα και ιδρωμένα χέρια μου.
Αποτέλεσμα: Επιτυχής εκσπερμάτωση.

Όσον αφορά το "μασαζάτσι" (μασάζ στη γλώσσα του αγοραίου έρωτα), ήταν πρωτοβουλία της Ραφαέλλας και εντελώς αδιάφορο για μένα.

Μόλις η πουτάνα αποχώρησε από το κόκκινο δωμάτιο, ντύθηκα, χτενίστηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς το prive σαλονάκι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Τόπος: Στο prive σαλονάκι.
Τρόπος: Με διακοπές.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 25 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Περιπέτειες στο Αυλάκι, αστρολογία, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ιστορίες από τη ζωή της τσατσάς, θέματα επικαιρότητας, κτλ.
Τα καλά: Ήταν αρκετά κοινωνική και ευχάριστη στην παρέα.
Τα κουλά: Δεν έχω να προσάψω κάποια κατηγορία. Με τόση κίνηση, ήταν θαύμα που μου κράτησε συντροφιά. Την ώρα όμως που αποχαιρετούσα την αρκούδα στην είσοδο, βγήκε ένας πελάτης από το κόκκινο δωμάτιο, αποχώρησε από το κτίριο και μας κοίταξε κάνοντας την ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα.
Τα πρόστυχα: Αυτή τη φορά ήταν αρκετά δεκτική στο χούφτωμα. Τα sandwich και η βροχή του Montpelier ήταν σε πρώτο πλάνο καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης.
Ώρα αποχώρησης από το στούντιο: 12:57.

ΣΤ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Σε όλα 10. Δεν είμαι αχάριστος. Ιδιαίτερα αυτή τη φορά, η τσατσά ξεπέρασε τον εαυτό της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom