Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πιστέψτε με και εγώ αυτές τις μέρες βαρέθηκα φρικτά. Από αύριο το μεσημέρι (ώρα 12:10) αρχίζει η ελευθερία μου. Έχω να τηλεφωνήσω στην αρκούδα από τις 08/08/2013. Σύντομα θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλα τα νέα μου.
μετραμε τις ώρες Τάκη

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (23/07/2013 - 25/07/2013)

Α1) Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
Στις 23/07/2013 ώρα 11:22 η αρκούδα παρέλαβε την κρέμα της (ενημερώθηκα μέσω e-mail). Στις 24 και στις 25 Ιουλίου μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με τη συμπεριφορά της απέδειξε για άλλη μια φορά, πόσο αχάριστη είναι. Όταν τη ρώτησα "Σου άρεσε το δωράκι;", μου απάντησε "Ναι, ευχαριστώ". Ωστόσο, ο τόνος της φωνής της ήταν τόσο ψυχρός ... (τι θα ήθελε για δώρο; £ 100.000;). Αχ Παναγίτσα μου ... Γιατί μου φέρεται έτσι αυτή η γυναίκα;

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μηπως επειδη εισαι λακαμας?λεω εγω τωρα. .

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α2) ΦΛΕΡΤ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΝΙΑ
Στις 23/07/2013 ώρα 08:45 πήρα το λεωφορείο (Axos Travel) για Αυλάκι. Στις 09:02 κάθισε δίπλα μου μια α-καπέλο ηλικίας γύρω στα 65, η οποία φορούσε μπεζ φούστα, άσπρη μπλούζα και ένα διαθλαστικό χρυσό ριγκάκι. Αν και απέναντι καθόταν η κόρη της, η εν λόγω κυρία ήταν κοινωνικότατη. Στις 09:10 μου έπιασε την κουβέντα. Μάνα και κόρη κατέβηκαν στην 1η στάση στο Αυλάκι. Εγώ αντιθέτως, προτίμησα να κολυμπήσω στην οργανωμένη παραλία. Στην επιστροφή συνεχίστηκε η γνωριμία μου με τη συγκεκριμένη γυναίκα (το παράδοξο είναι ότι προτιμούσε τη δική μου παρέα, ενώ στην κόρη της δεν έδινε καμία σημασία). Αξίζει να σημειωθεί ότι 2-3 φορές έκανα stamp στα τρικ-τρικ της με τρεμάμενα χέρια.
Στις 25/07/2013 πήγα στο Αυλάκι για μπάνιο με το πρωινό δρομολόγιο. Αν και κάθισα μόνος μου, ξαναπέτυχα το παραπάνω δίδυμο. Αυτή τη φορά κατέβηκα μαζί τους στην ίδια στάση και ακολούθησα τη μάνα στα βαθιά. Αργότερα γνώρισα μια δεύτερη α-καπέλο, η οποία φοβόταν τις τσούχτρες. Πέρασα υπέροχα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 26/07/2013 ώρα 10:53 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 11:06 διασχίζοντας την οδό Ζακύνθου, πήρα τηλέφωνο στο στούντιο. Ποια από τις παρακάτω στιχομυθίες ακολούθησε με την τσατσά;

Α)
ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι με ακούτε;
ΤΣΑΤΣΑ: Σας ακούω.
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι με ακούτε;
ΤΣΑΤΣΑ (θυμωμένη): Σας ακούω κύριε.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν ξέρω αν με ακούτε, ο σπασοχλαμπάνιας είμαι.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Β)
ΤΣΑΤΣΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου;
ΤΣΑΤΣΑ (ενθουσιασμένη): Αγάπη μου τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω ότι είμαι καθοδόν. Έρχομαι. Σε 20 λεπτά θα είμαι εκεί.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε. Σε περιμένω.
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

Για να γελάσετε το έγραψα. Άχα κουλό ε; Το β ήταν. Φαντάζομαι να μαντέψατε σωστά.

Λοιπόν, συνεχίζω.

Μετά την παραπάνω τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου, πήρα το 224 από τη στάση "Δικαστήρια" και στις 11:27 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΥΠΟΔΟΧΗ
Κατεβαίνοντας τη σκάλα του στούντιο, είχα αφόρητη ταχυπλαμία. Η αγωνία για τη συμπεριφορά της αρκούδας είχε χτυπήσει κόκκινο (δεν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα). Μόλις χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε η αρκούδα τσατσά. Αρχικά με αγκάλιασε και στη συνέχεια με οδήγησε στο δεύτερο σαλονάκι. Δυστυχώς όμως, το καλό κλίμα δεν κράτησε για πολύ, καθώς η ψυχρότητα διαδέχτηκε την αρχική εγκάρδια υποδοχή. Οι παρακάτω 4 στιχομυθίες δείχνουν ένα ψυχροπολεμικό κλίμα στη σχέση μου με την τσατσά. Όμως, μόνο ένας διάλογος ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ποιος;

Α)
ΤΑΚΜΑΝ (μόλις κάθισα στον καναπέ του σαλονιού): Εδώ μέσα κάνει Fujitsu. Αλήθεια ποια μάρκα κλιματιστικού πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (με κοίταξε οριζοντίως και καθέτως με το βλέμμα του σωσία του Καρανικόλα την ώρα που παραγγέλνει cheeseburger στα Goodys της Κορίνθου).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Μπορείς σε παρακαλώ να μου καθαρίσεις τα γυαλιά; Είναι γεμάτα δαχτυλιές και δε βλέπω τίποτα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πήγαινε στην κουζίνα, βάλε λίγο Azax και καθάρισέ τα. Τι είμαι εγώ; Καμία δουλάρα;

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σε αγαπάω πάρα πολύ. Ποτέ δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψω. Ακόμα και αν με μαχαιρώσεις στην καρδιά, μετά από 1-2 μέρες θα σου ζητήσω συγνώμη κλαίγοντας.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Φεύγω.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Τι σου έκανα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάω Αυστραλία.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σου άρεσε το δωράκι, που σου πήρα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Εγώ έκανα τα πάντα να σε ευχαριστήσω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Β)
ΤΑΚΜΑΝ: Μπορείς σε παρακαλώ να μου καθαρίσεις τα γυαλιά; Είναι γεμάτα δαχτυλιές και δε βλέπω τίποτα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πήγαινε στην κουζίνα, βάλε λίγο Azax και καθάρισέ τα. Τι είμαι εγώ; Καμία δουλάρα;

Γ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σε αγαπάω πάρα πολύ. Ποτέ δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψω. Ακόμα και αν με μαχαιρώσεις στην καρδιά, μετά από 1-2 μέρες θα σου ζητήσω συγνώμη κλαίγοντας.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Φεύγω.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Τι σου έκανα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πάω Αυστραλία.

Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Σου άρεσε το δωράκι, που σου πήρα;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εντάξει αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Εγώ έκανα τα πάντα να σε ευχαριστήσω.

Β ΔΑΓΚΩΤΟ...  :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πέσατε έξω. Λυπάμαι πολύ. Είναι το γ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Ύστερα από 2-3 λεπτά έντονης συζήτησης και συναισθηματικών εκβιασμών, ήρθε η Κάτια. Αμέσως η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο με σπρωξιές. Στη συνέχεια έσκασα τον οβολό των 50 ευρώ και ανανέωσα το ραντεβού μου με την τσατσά για μετά το πουτανογαμήσι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η αρκούδα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβαλα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοποτη θέση. Μετά από 2 λεπτά, μπήκε η Κάτια στο δωμάτιο. Αμέσως ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:

1η φάση: "Τα κλασσικά" (βλέπε Λεξικό ΤΑΚΜΑΝ και προηγούμενες κριτικές μου).
2η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 6 λεπτά - κλασσικά πράγματα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψυχική μου κατάσταση κατά τη διάρκεια του "σεξ" δεν ήταν καθόλου καλή. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της αρκούδας με είχε διαλύσει. Ώρες-ώρες ήθελα να με πατήσει τρένο. Ευτυχώς, που η εκσπερμάτωση ήταν επιτυχής.

Μετά τον οργασμό ακολούθησε ο αποχαιρετισμός με την Κάτια και ένα γρήγορο ντους. Στη συνέχεια ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου, χτενίστηκα και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 25 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Κυρίως ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών. Στο τέλος μου έκανε ψυχανάλυση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενημερώθηκε για την εμπειρία μου με τη Χριστίνα και έκανε σκηνή ζηλοτυπίας (είμαι σίγουρος ότι έσκασε από τη ζήλια της, για αυτό ήταν νευρική).
Τα καλά: Όταν της πέρασαν τα νεύρα, ήταν αρκετά υποστηρικτική.
Τα κουλά: Οι παρακάτω διάλογοι νομίζω ότι είναι αρκετά σοκαριστικοί.

1)
ΤΑΚΜΑΝ: (τη χαϊδεψα στην πλάτη και την κοίταξα στοργικά).
ΑΡΚΟΥΔΑ (με αυστηρό τόνο): Πάρε το χέρι σου από πάνω μου. Όταν ξεϊδρώσεις, ξαναπιάσε με.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δεν πιστεύω να με σιχαίνεσαι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αφού πιστεύεις στα ζώδια, εγώ είμαι φωτιά και θυμώνω εύκολα.
ΤΑΚΜΑΝ: (εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αρθρώσω κουβέντα από τη στενοχώρια).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θέλω να είσαι συνετός.
ΤΑΚΜΑΝ: You too.
ΑΡΚΟΥΔΑ (θυμωμένη): Τι είπες βρε;
ΤΑΚΜΑΝ: Για αστείο το είπα μωρέ. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.
ΑΡΚΟΥΔΑ (με άγρια φωνή): Ξέρεις πολύ καλά τι λες.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ. Δε θέλω να μου κρατάς κακία.
ΤΑΚΜΑΝ: Έλα εδώ. Κάτσε να τα πούμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι θες να κουβεντιάσουμε;

2)
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ τον άντρα μου δεν τον αγάπησα ποτέ. Πάντα μέναμε σε μεγάλα σπίτια, για να κοιμόμαστε σε χωριστά κρεβάτια.
ΤΑΚΜΑΝ (από μέσα μου): Αυτή η γυναίκα είναι του σχοινιού και του παλουκιού.

Τα πρόστυχα: Της έκανα διαρκώς stamp στα ριγκάκια της. Στο sandwich όμως, το έπαιζε δύσκολη.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΤ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Συμπεριφορά τσατσάς: 5.0. Ήταν απαράδεκτη αυτή τη φορά.
Όλα τα υπόλοιπα: 10.0 (βλέπε προηγούμενες κριτικές μου).

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 25 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Κυρίως ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών. Στο τέλος μου έκανε ψυχανάλυση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενημερώθηκε για την εμπειρία μου με τη Χριστίνα και έκανε σκηνή ζηλοτυπίας (είμαι σίγουρος ότι έσκασε από τη ζήλια της, για αυτό ήταν νευρική).
Τα καλά: Όταν της πέρασαν τα νεύρα, ήταν αρκετά υποστηρικτική.
Τα κουλά: Οι παρακάτω διάλογοι νομίζω ότι είναι αρκετά σοκαριστικοί.

1)
ΤΑΚΜΑΝ: (τη χαϊδεψα στην πλάτη και την κοίταξα στοργικά).
ΑΡΚΟΥΔΑ (με αυστηρό τόνο): Πάρε το χέρι σου από πάνω μου. Όταν ξεϊδρώσεις, ξαναπιάσε με.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δεν πιστεύω να με σιχαίνεσαι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αφού πιστεύεις στα ζώδια, εγώ είμαι φωτιά και θυμώνω εύκολα.
ΤΑΚΜΑΝ: (εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αρθρώσω κουβέντα από τη στενοχώρια).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θέλω να είσαι συνετός.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ. Δε θέλω να μου κρατάς κακία.
ΤΑΚΜΑΝ: Έλα εδώ. Κάτσε να τα πούμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι θες να κουβεντιάσουμε;

2)
ΑΡΚΟΥΔΑ: Εγώ τον άντρα μου δεν τον αγάπησα ποτέ. Πάντα μέναμε σε μεγάλα σπίτια, για να κοιμόμαστε σε χωριστά κρεβάτια.
ΤΑΚΜΑΝ (από μέσα μου): Αυτή η γυναίκα είναι του σχοινιού και του παλουκιού.

Τα πρόστυχα: Της έκανα διαρκώς stamp στα ριγκάκια της. Στο sandwich όμως, το έπαιζε δύσκολη.

Πόνεσε η ψυχή μου ρε Τάκη... Πόσο άκαρδη μπορεί να είναι?

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κατευθύνεις τις χορηγίες σου προς άλλη τσάτσα...

Για σπάσιμο στη θέση σου κάθε φορά που θα έβγαινα για τσάρκα θα περνούσα από το στούντιο χωρίς κατάθεση για να κάνει λογαριασμό και τη χασούρα...

Έχεις σκεφτεί να της δίνεις τα 50 στο χέρι χωρίς να πας στο δωμάτιο με τη κοπέλα? Μάλλον πιο πολύ συμπάθεια θα σου δείξει!

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τακμαν έχεις σκεφτεί να βγαίνεις σε κολόμπαρα ; Έχει βέβαια πιο μικρές από τις ηλικίες που στοχεύεις αλλά θα μπορείς να κάνεις σάντουιτς και μπικ μπικ ανενόχλητος γιατί εκεί είναι και πιο περιποιημένες από τις τσατσάδες. Ωστόσο είναι μεταμεσονύχτιας προβολής κι αυτό είναι ένα θέμα. Εκεί γύρω Πατησίων βρίσκεις τελειωμένες 50αρες αρκετές.

Για την αρκούδα η γνώμη μου είναι να ξεκόψεις γιατί πολύ απλά δεν σου ταιριάζει αυτή η γυναίκα.

παίζει να κατάλαβε fuck you :grin:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (26/07/2013 - 06/08/2013)

Α1) Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
Στις 26/07/2013 ώρα 18:36 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο, για να "ηρεμήσω τα πνεύματα" (της ζήτησα συγνώμη για τα λόγια μου και για την ιστορία με τη Χριστίνα). Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά ευγενική. Ωστόσο, τα σημάδια του καυγά έμειναν ανεξίτηλα στην ψυχή μου. Από τις 27 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου ήμουν διακοπές με τους γονείς μου στη Λίμνη Ευβοίας. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία με την τσατσά και με τους κολλητούς μου ήταν αδύνατη το εν λόγω διάστημα.

Α2) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Οι ημέρες των διακοπών ήταν γεμάτες από κρυφές σκέψεις και καταπιεσμένα συναισθήματα. Και τα γέλια και τα δάκρυα, τα συγκρατούσα με τις κλωτσιές.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 07/08/2013 ώρα 10:55 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Αρχικά, έκανα διερευνητική ζητιανότσαρκα κατά μήκος της οδού Κυψέλης (η 98άχρονη κοπέλα έλειπε). Στη γωνία των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου (ώρα 11:08), πήρα τηλέφωνο την τσατσά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΡΚΟΥΔΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (με ενθουσιασμό): Αγάπη μου, τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Πού θα ήθελες να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ξέρω και εγώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Από πού πιστεύεις ότι σου τηλεφωνώ;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Έρχομαι να σε δω. Είμαι στο δρόμο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αθήνα είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι καλέ. Κατευθύνομαι προς την Ευελπίδων. Σε λίγο θα είμαι εκεί.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ωραιότατα.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε από κοντά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τσάο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom