Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 12:25 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο. Ευτυχώς της άρεσε το δώρο. Θα τη δω από κοντά την Παρασκευή.

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Είσαι ωραίος ρε ΤΑΚΜΑΝ! Πολύ το χάρηκα που επιτέλους ικανοποίησες τη φαντασίωση σου.  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
*Συνέχεια της στιχομυθίας*

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Θα μείνεις όλο το καλοκαίρι Ελλάδα;
ΤΑΚΜΑΝ: Ήρθα Καλαμάτα στις 9 Ιουλίου με την Easy Jet και θα επιστρέψω Λονδίνο στις 21 Σεπτεμβρίου.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Από εκεί είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, αλλά το εισιτήριο για Αθήνα ήταν πανάκριβο (745 ευρώ).
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).

Αν και τα ριγκάκια της τσατσάς τα έκανα γυαλόχαρτο από το πολύ το χούφτωμα, σύντομα κατάλαβα ότι το ενδεχόμενο "Χύνω στα χέρια της Μπιάνκας" ήταν το κενό σύνολο. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να ακολουθήσω τη γνωστή σε όλο το Πανελλήνιο παραδοσιακή συνταγή.

3η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 1 λεπτό). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα, έτριβα τον πούτσο μου με πάθος στο σεντόνι και φυσικά έκανα πιπίλα στα τρικ-τρικ της υπηρεσίας. Η Μπιάνκα με χάϊδευε στην πλάτη και μάλωνε την τσατσά, κάθε φορά που προσπαθούσε να μειώσει το ρυθμό της τρυφερότητας. Εδώ τα λόγια λιγόστεψαν, γιατί ήθελα να κάνω focus 100% στα κοσμήματα της Χριστίνας. Φυσικά το θαύμα, δεν άργησε να γίνει. Πολύ σύντομα εκτοξεύτηκαν στο προφυλακτικό δισεκατομμύρια σπερματοζωάρια.

Μετά την εκσπερμάτωση, έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Να δεις πόσο σε αγαπάω. Ορίστε η απόδειξη (εκείνη τη στιγμή παρέδωσα τη χρησιμοποιημένη καπότα στην τσατσά, για να την πετάξει στα σκουπίδια).
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ (με το ύφος της θλιμμένης χήρας): Ελπίζω να μη σε έκανα να αισθανθείς άσχημα. Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, αν σε έφερα σε δύσκολη θέση.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Κανένα πρόβλημα. Μόνο μη γράψεις τίποτα στην κριτική, γιατί θα με απολύσει το αφεντικό.
ΤΑΚΜΑΝ: Στο υπόσχομαι, δεν πρόκειται να σε εκθέσω.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Εγώ δουλεύω εδώ Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη από τις 18:00 μέχρι τις 00:00. Να έρχεσαι μετά τις 20:30, που δεν έχει κόσμο.

Κατόπιν, η τσατσά με χαιρέτησε και επέστρεψε στην κουζίνα.

Στη συνέχεια, κουβέντιασα με τη Μπιάνκα (όσο ντυνόταν). Ο διάλογος ήταν ο εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Ψάχνω να βρω καμία υπηρεσία, για να με ακολουθήσει στην Αγγλία (μόλις βρω δουλειά). Πολύ την αγάπησα την κυρία Χριστίνα.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Είναι καλός άνθρωπος, αλλά θα της είναι δύσκολο να ξεπατριστεί σε αυτή την ηλικία. Έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και έχει εγγόνια.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Πάρε εμένα μαζί σου στην Αγγλία. Και εγώ μεγάλη είμαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Πόσο χρονών είσαι;
ΜΠΙΑΝΚΑ: Εσύ πόσο με κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: 40;
ΜΠΙΑΝΚΑ: Είμαι 43.
ΤΑΚΜΑΝ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΜΠΙΑΝΚΑ: Εγώ δεν έχω μυαλό, όπως εσύ. Ποτέ δεν τα κατάφερνα στα γράμματα.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πειράζει. Έχεις αλλού ταλέντο εσύ.
ΜΠΙΑΝΚΑ: (γέλασε).

Αποχωρώντας από το κόκκινο δωμάτιο με τη Μπιάνκα, ο διάλογος συνεχίστηκε ως ακολούθως:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Για όνομα του θεού, ρε πούστη μου...

Μα, είναι δυνατόν;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ (απευθυνόμενος προς την υπηρεσία): Δε θα έρθεις να με ξεπροβοδίσεις;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ (από την κουζίνα): Δε μπορώ, έχει κάμερες παντού. Φιλάκια.
ΤΑΚΜΑΝ: Είσαι ψυχούλα, σε ευχαριστώ για όλα.
ΜΠΙΑΝΚΑ: Θα τα πούμε μωρό μου. Να ξανάρθεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Μην ανησυχείς. See you. Bye.

Αποχωρώντας από το στούντιο, η ώρα ήταν 20:35. Σκεφτόμουν την εμπειρία μου και γέλαγα σαν κορνούτος. Ωστόσο, σύντομα θυμήθηκα την αρκούδα και η διάθεσή μου συννέφιασε.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ

Εμφάνιση κοπέλας: 10.0.
Σε αυτό το σημείο οφείλω να παραδεχτώ κάτι. Η μοναδική πουτάνα, που αξίζει κάπως από εμφάνιση, είναι η Βαλεντίνα. Όλες οι άλλες, είναι για τα μπάζα. Η Μπιάνκα όμως, έκανε τα πάντα για να περάσω καλά. Δεν πρέπει να την ανταμείψω;

Διάθεση / συμμετοχή / υπηρεσίες κοπέλας: 10.0.
Προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Καθαριότητα χώρου: 7.0.
Έχω δει και πολύ πιο καθαρά στούντιο. Καταρχήν δε διαθέτει ντουζιέρα.

Συμπεριφορά τσατσάς: 9.0.
Ήταν καλή μαζί μου στο δωμάτιο, αλλά στην αρχή με ταλαιπώρησε αρκετά. Χτυπούσα το κουδούνι και η κυρία Χριστίνα με έγραφε στο μουνί της.

Πρόσβαση / Parking: 10.0.
Βρίσκεται κοντά στο Πολυτεχνείο. Λίγο περπάτημα δε βλάπτει.

Σχέση απόδοσης / τιμής: 9.0.
Πολύ ωραία η εμπειρία, αλλά νομίζω ότι οι νταβατζήδες πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους.

Μέσος όρος: 9.2 - Άριστα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά τη στουντιότσαρκα πήρα τον ΗΣΑΠ και κατέβηκα στον Άγιο Ελευθέριο, για να φάω βραδινό με τον πατέρα μου και τη Ρωσσίδα γκόμενα. Στις 22:19 επέστρεψα Κυψέλη. Από τις 23:00 μέχρι τις 00:30 μαλακίστηκα στο Internet. Στις 00:54 έπεσα για ύπνο.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
Μια από τις πιο βαρετές μέρες του καλοκαιριού. Όλη τη μέρα την πέρασα με τους γονείς μου. Στις 14:00 ο πατέρας μου έφτιαξε το θερμοσίφωνα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε Τακη αφου σου ειπε να μην γραψεις κριτικη γιατι την εδωσες;

Υ.Γ
Αμα πας ξανα να περασεις μαζι της και σε πει μαλακισμενο και σε διωξει και μετα εσυ θα κλαις στο μαξιλαρι σου κανοντας τον σταυρο σου θα φταιει;  :birdman:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ρε Τακη αφου σου ειπε να μην γραψεις κριτικη γιατι την εδωσες;

Υ.Γ
Αμα πας ξανα να περασεις μαζι της και σε πει μαλακισμενο και σε διωξει και μετα εσυ θα κλαις στο μαξιλαρι σου κανοντας τον σταυρο σου θα φταιει;  :birdman:
Αυτή την κριτική δεν τη δημοσιεύω επίσημα. Δεν πιστεύω ότι οι νταβατζήδες χαζεύουν την ερωτική μου ατζέντα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ξύπνησα στις 08:36. Κατούρησα, ήπια τον καφέ, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έβγαλα το ημερολόγιο, έλεγξα το e-mail μου (είδα ότι το δώρο της αρκούδας έφτασε στις 09:05 στην Αθήνα), έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου, έριξα ένα δεύτερο πακέτο Ντελόρ από κουράδες, έκανα ντους και ξυρίστηκα. Στη συνέχεια, ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα.

Θα ακολουθήσει κριτική

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 19/07/2013 ώρα 11:13 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 11:21 διασχίζοντας την οδό Ζακύνθου, πήρα τηλέφωνο στο στούντιο. Επειδή είχα ταχυπαλμία και ζαλάδες, κάθισα σε ένα παγκάκι για να μη λιποθυμήσω. Η στιχομυθία με την τσατσά ήταν η εξής:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (με ενθουσιασμό): Αγάπη μου, τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Το δώρο σου ξεκίνησε από την Τάμπα της Αμερικής, πήγε στο Ohio, στο Leipzig της Γερμανίας και σήμερα το πρωί έφτασε Αθήνα στις αποθήκες του DHL.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δε χρειαζόταν να κάνεις όλα αυτά για μένα. Θα μπορούσα και στην Αθήνα να βρω κρέμα Lancaster.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Σε αγαπάω και σε πονάω πάρα πολύ. Ήθελα να σου κάνω ένα δωράκι.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πότε θα έρθει ο courier σπίτι μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν ξέρω, θα συνεννοηθώ και θα σου πω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τι άλλο κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Έρχομαι προς τα εκεί, να σε δω από κοντά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πολύ ωραία, σε περιμένω.
ΤΑΚΜΑΝ: See you later.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αχ Παναγίτσα μου γλυκιά. Έχω στενοχωρηθεί με την αρκούδα. Η κατάθλιψη με έχει πιάσει μέχρι το κόκκαλο. Είναι αμαρτία να κλωτσάει την αγάπη μου. Σήμερα θα πάμε οικογενειακές διακοπές και θα πρέπει να το παίξω πολύ καλός ηθοποιός. Θα σας τα πω αναλυτικά, όταν γυρίσω.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
θα χασουμε τον ειρμο των γεγονοντων ετσι οπως το πας,,απο αναβολη σε αναβολη!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έχεις δίκαιο. Θα σας κάνω μια σύντομη περιγραφή των γεγονότων.

Μετά την τελευταία τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου, πήρα το 224 από τη στάση "Δικαστήρια" και στις 11:45 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.

Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
Μόλις χτύπησα το κουδούνι του 36Α, μου άνοιξε η αρκούδα τσατσά. Έδειξε αρκετά χαρούμενη, που με είδε. Αρχικά, καθίσαμε παρέα στο σαλονάκι για 5 λεπτά. Συζητήσαμε τα νέα μου και της έκανα γυαλόχαρτο τα τρικ-τρικ. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η Κάτια. Γνωστή παρουσία στο χώρο. Αμέσως, έσκασα το 50άρικο και η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο.

Γ) ΕΜΠΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και τοποθέτησα σε περίοπτη θέση του Γύπα τα εννιάμερα. Μετά από 2 λεπτά, μπήκε η Κάτια στο δωμάτιο. Αμέσως ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, τα στάδια της οποίας ήταν τα εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
1η φάση: "Τα κλασσικά". Φόρεσα στην Κάτια του Γύπα τα εννιάμερα και αυτή μου έβαλε το προφυλακτικό.
2η φάση: "Η μέθοδος του Βουλκανιζατέρ" (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα, ενώ η πουτάνα μου τον έπαιζε. Φυσικά για να εμπνευστώ, έκανα αλλεπάλληλα ηγεμονικά και μητροπολητικά sandwich στα δημόσια ριγκάκια του Γύπα, στα ιδιωτικά βραχιόλια της Κάτιας και στα δανεικά τρικ-τρικ της αρκούδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κουτσομπολιό για την τσατσά έπεσε σύννεφο (αυτή φταίει, δεν είναι πάντα εντάξει απέναντί μου). Δυστυχώς όμως παρά το πολυδιαθλαστικό περιβάλλον, η στύση μου δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητική. Για αυτό το λόγω αποφάσισα να ακολουθήσω τη γνωστή παραδοσιακή μέθοδο, η οποία μετράει πολύ αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
3η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 4 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, εγώ ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και έτριβα τον πούτσο μου με μανία στο σεντόνι. Φυσικά, τα χέρια της Κάτιας δεν τα άφηνα ούτε δευτερόλεπτο. Το βάρος του πέους και η κάθετη αντίδραση του δαπέδου, έπαιξαν μπουνιές μεταξύ τους. Ευτυχώς το κρεβάτι, ήταν φιλικό προς το χρήστη. Σύντομα, το προφυλακτικό γέμισε με 1.000.000.000 σπερματοζωάρια, τα οποία εξφεντονίστηκαν με ιδιαίτερα αυξημένη ορμή.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 19-07-2013 ώρα 12:45 αποχώρησα από το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η ψυχική μου κατάσταση ήταν σχετικά καλή. Η αρκούδα ήταν στοργική μαζί μου και έκανε τα πάντα, για να με ευχαριστήσει.
Στις 13:36 έφτασα σπίτι (επέστρεψα με τα πόδια). Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι ο courier πέρασε στις 11:05 από το σπίτι της αρκούδας (επειδή ο παραλήπτης απουσίαζε, το δώρο επέστρεψε στις αποθήκες του DHL).
Το μεσημέρι είχα ταχυπαλμία. Ως εκ τούτου, η σιέστα ήταν αδύνατη. Στις 18:05 βγήκα έξω από το σπίτι, για να πάρω 2 παγωτά Nirvana. Στις 18:12 κοντοστάθηκα κατά μήκος της οδού Κύπρου και τηλεφώνησα στο DHL. Δυστυχώς όμως, δε μπορούσε να βοηθήσει κανείς, επειδή δεν είχα συγκρατήσει το tracking number. Έτσι λοιπόν, στις 18:20 επέστρεψα σπίτι άπρακτος με τα παγωτά.
Στις 21:00 πήγα στο σπίτι του Γιοντώ στου Ζωγράφου και είδα τους κολλητούς μου από το σχολείο. Περάσαμε τέλεια. Στις 01:10 επέστρεψα σπίτι με ΤΑΧΙ.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 και ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
Δυο αδιάφορες οικογενειακές μέρες. Η βαρεμάρα έπεσε σύννεφο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
Ξύπνησα στις 09:40. Αφού έκανα τις κλασσικές μαλακίες (κατούρημα, παχύ χέσιμο, ημερολόγιο, καφές, δημητριακά, πλύσιμο δοντιών) , μπήκα στο e-mail μου. Αμέσως ενημερώθηκα ότι ο courier πέρασε στις 07:37 από το σπίτι της τσατσάς, η οποία απουσίαζε για δεύτερη φορά. Μόλις το είδα αυτό, οι παλμοί της καρδιάς μου αυξήθηκαν επικίνδυνα. Η σκέψη ότι £ 114.47 θα μπορούσαν να πήγαιναν χαμένα, με τρέλαινε. Στις 11:25 η μαμά μου πήγε στην εφορία, ενώ ο πατέρας μου αποχώρησε από το σπίτι στις 11:40.
Αμέσως τηλεφώνησα στο DHL (είχα μπροστά μου όλα τα απαραίτητα στοιχεία) και τους παρακάλεσα να κρατήσουν την κρέμα στην αποθήκη, μέχρι νεοτέρας διαταγής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom