Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ξύπνησα στις 08:30. Κατούρησα, ήπια τον καφέ μου, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου, έπλυνα τα δόντια μου και στη συνέχεια αναστέναξαν οι βόθροι από τη δεύτερη δόση σκατών.

*Πάω να πιώ χυμό, έρχομαι*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
χυμο ακου παχυ χεσιμο βλεπω !!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Σωστος. οι κουραδες του δινουν χαρα ομως...

URL]]

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 11:45 βγήκα έξω για ψώνια. Αγόρασα κάρτα για το κινητό μου, πήγα στο μανάβικο και στο τέλος πήγα στο μαγαζί της 2-Hut. Δυστυχώς όμως, η αγελάδα καθόταν παρέα με μια φίλη της, η οποία έβγαζε την αύρα του ψεύτικου μουλαριού. Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, η στιχομυθία με την αγελάδα ήταν η ακόλουθη:

ΑΓΕΛΑΔΑ: Εκτός από τα νερά, θες τίποτα άλλο;
ΤΑΚΜΑΝ: Θα ήθελα να πάρω κανένα παγωτάκι, αλλά ο πατέρας μου έχει πει ότι έχω πάρει κιλά και κάνω δίαιτα.
ΑΓΕΛΑΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αλήθεια, εσύ πώς με βλέπεις; Έχω κάνει κοιλιά;
ΑΓΕΛΑΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτή τη φορά, θα καθίσω Ελλάδα για μεγάλο διάστημα. Επιστρέφω Αγγλία στις 21 Σεπτεμβρίου.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Ωραία.
ΤΑΚΜΑΝ: Ήθελα να δώσω κάποια μαθήματα τον Αύγουστο, αλλά δε μου έκατσε.
ΑΓΕΛΑΔΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Έκανα κοιλιά, γιατί αλλού είμαι πολύ τσιγκούνης και αλλού πολύ σπάταλος. Στην Αγγλία αγόραζα ψωμί και πολλές φορές έτρωγα παραπάνω φέτες, για να μην το πετάξω. Από την άλλη πλευρά ξόδεψα 172 USD για ένα δώρο.
ΑΓΕΛΑΔΑ: Για ποιον το πήρες το δώρο;
ΤΑΚΜΑΝ: Ξέρεις εσύ.
ΑΓΕΛΑΔΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι εντελώς τρελός. Εμένα δε με πιάνεις από πουθενά. Λοιπόν, θα τα πούμε.
ΑΓΕΛΑΔΑ (πολύ ψυχρά): Γειά σου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 12:35 ήρθε ο πατέρας μου σπίτι, για να φτιάξει το χαλασμένο θερμοσίφωνα. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση. Στις 14:10 βγήκε από το σπίτι, για να αγοράσει κάποια εργαλεία (μη με ρωτάτε από τεχνικά θέματα, είμαι άσχετος).
Αρχικά είχα σκοπό να δω την αρκούδα στις 17 Ιουλίου το πρωί. Επειδή όμως δεν μπορούσα να κάνω ντους, αποφάσισα να αναβάλλω την επίσκεψη.
Στις 14:30 έφαγα γεμιστά για μεσημεριανό και στις 16:25 έπεσα για την κλασσική σιέστα. Στις 17:10 σηκώθηκα, ήπια τον απογευματινό καφέ, ξυρίστηκα και έριξα το τρίτο πακέτο Ντελόρ από κουράδες. Κατόπιν, ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα.

*Θα ακολουθήσει κριτική στο προσωπικό μου link*

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Καλημέρα Τάκη!

Ξύπνησες αγόρι μου?

Αυτό το βιντεάκι από τη μπουρδελότσαρκά σου θέλω να το δω κι εγώ!

Πες στο Θανάση τον Μoderator να το ανεβάσει στο Γιου Τουμπ και δώσε μας το λινκ.

Όλα καλά χτες σκοράραμε?

Και κάτι άσχετο... Τις συνομιλίες τις ηχογραφείς και τις αποδίδεις τόσο αναλυτικά? Ή απλώς τις απομνημονεύεις? Ή γράφεις ότι γουστάρεις απλά?

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 17/07/2013 ώρα 18:02 ξεκίνησα από το σπίτι, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 18:13 κοντοστάθηκα έξω από το γυμναστήριο, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ταχυδρομείο της Πλατείας Κυψέλης, και τηλεφώνησα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η στιχομυθία με την αρκούδα, ήταν η ακόλουθη:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Στούντιο παρακαλώ λέγεται;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αγάπη μου, τι κάνεις;

Όπα. Έτοιμα τα πράσινα φασόλια. Θα τα πούμε μετά.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 17/07/2013 ώρα 18:02 ξεκίνησα από το σπίτι, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 18:13 κοντοστάθηκα έξω από το γυμναστήριο, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ταχυδρομείο της Πλατείας Κυψέλης, και τηλεφώνησα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η στιχομυθία με την αρκούδα, ήταν η ακόλουθη:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Στούντιο παρακαλώ λέγεται;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αγάπη μου, τι κάνεις;

Όπα. Έτοιμα τα πράσινα φασόλια. Θα τα πούμε μετά.
Aπο φασολι σε φακη το πας...  :badair:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι Ελλάδα από τις 9 Ιουλίου. Αρχικά, ήμουν με τον πατέρα μου στο χωριό. Από χθες το βράδυ, είμαι Αθήνα. Θα σε δω στο στούντιο ή την Παρασκευή ή την άλλη Τετάρτη. Εξάλλου, θα μείνω Ελλάδα για μεγάλο διάστημα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καλωσόρισες. Τι άλλο κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Στο χωριό πέρασα πολύ ήσυχα. Στις 10 και στις 11 Ιουλίου, συμπλήρωσα ένα ερωτηματολόγιο, που μου έστειλε η εταιρία. Ήταν συνολικά 11 ερωτήσεις και αφορούσαν συστήματα ασφαλείας αεροσκαφών.

*Τα υπόλοιπα αργά τη νύχτα*

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Επειδή έχω σπουδάσει στατιστική και τα συστήματα αυτά δεν έχουν σχέση με το αντικείμενό μου, κατάφερα και απάντησα τις 7, ψάχνοντας στο Internet. Νομίζω ότι έκανα καλή προσπάθεια.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ωραιότατα.
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 29 Ιουλίου είναι οι συνεντεύξεις, ελπίζω να είμαι και εγώ μέσα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θα είσαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να κάνεις καμία προσευχή για μένα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Θα είσαι σου λέω.
ΤΑΚΜΑΝ: Βέβαια, αν καταφέρω και με προσλάβουν, θα δουλεύω 20 ώρες τη βδομάδα. Σύμφωνα με τον κανονισμό του πανεπιστημίου, απαγορεύεται να δουλεύεις περισσότερο και να σπουδάζεις full time. Και έχουν δίκαιο. Δεν μπορεί κανείς και τα δυο να τα κάνει εξίσου καλά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Αν με πάρουν, θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά το Λονδίνο. Για αρκετούς ανθρώπους, ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο είναι όνειρο ζωής.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μα εμένα δε μου αρέσει η Αγγλία.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Καλημέρα Τάκη!

Ξύπνησες αγόρι μου?

Αυτό το βιντεάκι από τη μπουρδελότσαρκά σου θέλω να το δω κι εγώ!

Πες στο Θανάση τον Μoderator να το ανεβάσει στο Γιου Τουμπ και δώσε μας το λινκ.

Όλα καλά χτες σκοράραμε?

Και κάτι άσχετο... Τις συνομιλίες τις ηχογραφείς και τις αποδίδεις τόσο αναλυτικά? Ή απλώς τις απομνημονεύεις? Ή γράφεις ότι γουστάρεις απλά?
Με το Θανάση θα πάμε παρέα καμία στουντιότσαρκα, για να κάνουμε χαβαλέ. Θα τον ρωτήσω σχετικά με το video. Όσον αφορά τις συνομιλίες, απλά έχω καταπληκτική μνήμη.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Καλή παρέα να έχεις και είναι παντού όμορφα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (γέλασε).
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ έχω κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Το μοναδικό μέρος, που δε μου άρεσε καθόλου, ήταν το Dubai. Είχα πάει με τους γονείς μου την Πρωτοχρονιά του 2006 και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσουμε.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ένας πελάτης μου ζει και εργάζεται στο Dubai και έρχεται Ελλάδα αποκλειστικά για διακοπές. Μου έχει πει ότι δεν του αρέσει καθόλου και ότι στόχος του είναι να μαζέψει χρήματα και να επιστρέψει εδώ.
ΤΑΚΜΑΝ (ζήλεψα): Δεν πιστεύω να τον αγαπάς όσο εμένα και να κάθεστε παρέα 20-25 λεπτά στο στούντιο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αυτός είναι παντρεμένος και έρχεται εδώ, για να ξενοπηδήξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Ούτε να του δώσεις το τηλέφωνό σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΜΗΧΑΝΑΚΙ: (έκανε εκκωφαντικό θόρυβο).
ΑΡΚΟΥΔΑ: Πού είσαι τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Κάπου έξω.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Μόνο εμένα θέλω να αγαπάς, σαν το παιδάκι σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Το δώρο σου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ohio. Συνολικό κόστος £ 114.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Δεν ήταν ανάγκη να μου πάρεις κάτι τόσο ακριβό.
ΤΑΚΜΑΝ: Το ξέρεις ότι σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά. Αυτή τη στιγμή έχω στο λογαριασμό μου £ 318. Αν χρειαζόσουν χρήματα, θα σου τα έδινα ευχαρίστως όλα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΑΡΚΟΥΔΑ: (κλασσικός μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Είσαι άτυχη, που δε με γνώρισες το 2008. Τότε είχα στην τράπεζα από υποτροφίες, συνολικά 8.500 ευρώ. Δυστυχώς τώρα, δε μου έχει μείνει τίποτα από αυτά. Το μεγαλύτερο μέρος το έχω φάει σε ταξίδια και σε συναλλάγματα.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε με τη φάτσα της, το μορφασμό του κώλου της μύγας).
ΤΑΚΜΑΝ: Μέχρι στιγμής έχω κάνει μόνο 3 μπάνια. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, την άλλη βδομάδα θέλω να κανονίσουμε να πάμε και παρέα. Μπορούμε, αν θέλεις, να βρεθούμε κατευθείαν στο σημείο που κολυμπάς. Πήγαινε εσύ με το τουριστικό λεωφορείο και εγώ θα έρθω με αστική συγκοινωνία.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Καλά, καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Να γνωρίσω και την κουμπάρα της ανιψιάς σου.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (μορφασμός του Γύπα Big Bubble).
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων. Αυτά θα τα συζητήσουμε από κοντά στο στούντιο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (μουγκρητό αγελάδας).
ΤΑΚΜΑΝ: Αλήθεια δε μου είπες, πώς τα πέρασες στο νησί;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είχε και πολύ καλό καιρό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Φέτος έχουμε δροσερό καλοκαίρι. Ο καύσωνας έχει μετακινηθεί στην Αγγλία. Σήμερα στο Λονδίνο έχει 32.2 βαθμούς. Λόγω υγρασίας όμως, τους νιώθεις πολύ παραπάνω. Το καλοκαίρι του 2003, που η θερμοκρασία στο Kent είχε σκαρφαλώσει στους 38 βαθμούς, πέθανε πολύς κόσμος. Οι Άγγλοι δεν έχουν κλιματιστικά, όπως έχουμε εμείς.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Στο νησί με ποιον πήγες; Με την ανιψιά σου, με την κουμπάρα, μόνη σου ή με κάποιον άλλο;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Με την κουμπάρα της ανιψιάς μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Η ανιψιά σου δεν είναι για πολλά-πολλά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Λοιπόν, εντάξει. Επειδή έχω λίγη δουλίτσα, θα τα πούμε.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε, τα λέμε. Bye.
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, αισθάνθηκα στενοχωρημένος. Η ψυχρή συμπεριφορά της αρκούδας και η αναφορά της στον Έλληνα πελάτη, που εργάζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δε μου άρεσε καθόλου. Ωστόσο, η καύλα που μου προκάλεσε η σκέψη της άγνωστης α-καπέλο τσατσάς, αναπτέρωσε το ηθικό μου. Έτσι λοιπόν, έκανα ανάληψη 40 ευρώ από το λογαριασμό μισθοδοσίας, για να απολαύσω τη στοργή και τα χάδια της δυνητικής υπηρεσίας (συνολικό διαθέσιμο ποσό: 120 ευρώ).
Στις 18:31 πήρα το τρόλεϊ 4 από τη στάση "Ζακύνθου" και κατέβηκα στο Πολυτεχνείο.

Πάω να την πέσω. Η συνέχεια είναι συγκλονιστική.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
1ος σταθμός: Σολωμού 32 - πάνω. Κλειστό.
2ος σταθμός: Σολωμού 32 - ισόγειο. Εδώ χτύπησα το κουδούνι μια φορά, αλλά δε μου άνοιξε κανείς. Επειδή όμως είχα καλό προαίσθημα, χτύπησα και δεύτερη φορά. Δυστυχώς όμως, φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Κοντοστάθηκα για δυο λεπτά έξω από την πόρτα και μετά έκανα μια τελευταία προσπάθεια. Ευτυχώς το τρίτο χτύπημα είχε ανταπόκριση. Η τσατσά ήταν ηλικίας γύρω στα 75, φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι και φυσικά μπόλικα χρυσά τρικ-τρικ στο δεξί της χέρι. Μόλις την αντίκρυσα, με έπιασε ερωτική ταχυπαλμία. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
ΤΣΑΤΣΑ: Η Μπιάνκα δουλεύει. Την ξέρεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι.
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα τώρα, που δεν την ξέρεις.
ΤΑΚΜΑΝ: Αλήθεια σου λέω.
ΤΣΑΤΣΑ: Τώρα έρχεται, θα τη δεις.

Η Μπιάνκα είναι Ελλεηνίδα ηλικίας 43 ετών, μελαχρινή, με πιασίματα, αλλά χωρίς τρικ-τρικ.

Αν και κατενθουσιάστηκα από την εμφάνιση της τσατσάς, ήθελα πρώτα να κάνω τσάρκα (ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο).

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:

ΤΣΑΤΣΑ: Τι λες; Θα περάσεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Θέλω πρώτα να πάω καμία βόλτα στην Πειραιώς, για να συγκρίνω. Το πιο πιθανό όμως, είναι να καταλήξω εδώ. Εσείς μέχρι τι ώρα είστε ανοιχτά;
ΤΣΑΤΣΑ: Μέχρι τις 00:00.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Μάλλον θα τα ξαναπούμε.
ΤΣΑΤΣΑ (με ειρωνική διάθεση): Θα σου κρατάω ανοιχτή την πόρτα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στη συνέχεια πήγα με τα πόδια μέχρι την Ομόνοια και από την Αθηνάς πήρα το λεωφορείο 049 και κατέβηκα κοντά στο κλειστό στούντιο της οδού Πειραιώς 109Α.

2ος σταθμός: Πειραιώς 121. Αν και η τσατσά φορούσε χρυσά κοσμήματα, ήταν πολύ νέα για τα γούστα μου (κοντά στα 50). Όσο για την πουτάνα, ούτε καν την πρόσεξα.
3ος σταθμός: Πειραιώς 193. Καμία από τις δυο πλευρές δε μου έκανε ιδιαίτερο κλικ.
4ος σταθμός: Πειραιώς 198. Κλειστό.

Στη συνέχεια πήρα το 11880 και τους ζήτησα να με συνδέσουν με το στούντιο της οδού Σερβίων 26 (η Βαλεντίνα δουλεύει εκεί κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 23:00 και μου είχε υποσχεθεί ότι η φαντασιώσή μου με την τσατσά στο δωμάτιο θα πραγματοποιηθεί). Δυστυχώς όμως, το τηλέφωνο δεν το σήκωσε κανείς.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να επιστρέψω στα Εξάρχεια και να τιμήσω τη Μπιάνκα μαζί με την α-καπέλο τσατσά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, καθώς διέσχιζα την Πειραιώς με το λεωφορείο 914, η καρδιά μου χόρευε σε ξέφρενους ρυθμούς.

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πάω να την πέσω. Η συνέχεια είναι συγκλονιστική.

Άντε ρε αρχηγέ ΤΑΚΜΑΝ, περιμένουμε να διαβάσουμε το συγκλονιστικό και μας το καθυστερείς. Έπαιξε φάση με την α-καπέλο τσατσά; Γράψε γρήγορα και με λεπτομέρειες ως συνήθως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom