Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα στις 17:11 τηλεφώνησα στην τσατσά (αχ Παναγίτσα μου, την αγαπάω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή). Μιλήσαμε συνολικά 14 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα. Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά ψυχρή και το 85% των απαντήσεών της ήταν "Εντάξει βρε πουλάκι μου" ή ανεστραμμένες γκριμάτσες του Γύπα.

Θέματα συζήτησης: Τα νέα μου, το ταλέντο μου στη μουσική και το καινούργιο βιντεάκι, η ανάγκη μου για αυτοπροβολή, η πορνεία στην Αρχαία Ελλάδα και στο Βυζάντιο και στο τέλος έκανα μια προσπάθεια να ανατρέψω το ψυχροπολεμικό κλίμα, που δημιουργήθηκε μεταξύ μας εξαιτίας της ενεργοποίησης του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα.

Αύριο θα της κάνω δώρο μια κρέμα προσώπου Lancaster. Ελπίζω να συγκινηθεί και να με πάρει μαζί της στη θάλασσα (φυσικά όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής).

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Κι επειδη σαγαπαμεναπουμενετς, βαλτης το κομματι κ μοκο

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 06/07/2013 ώρα 17:17 πήρα την αρκούδα στο σταθερό και μιλήσαμε 7 λεπτά. Την πήρα για να τη ρωτήσω σχετικά με μια κρέμα προσώπου Lancaster, που μου παρήγγειλε να της κάνω δώρο. Οι μορφασμοί του Γύπα Big Bubble έπεσαν σύννεφο, ενώ οι 8 στις 10 λέξεις που έλεγε, ήταν "Εντάξει". Στο τέλος μου αποκάλυψε ότι της διέκοψα το χέσιμο στη μέση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
Με ξύπνησε η μαμά στις 09:00. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για 15 λέπτά, έριξα ένα κατούρημα, έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα ενισχυμένο - παχύ χέσιμο και ήπια τον καφέ μου. Στη συνέχεια μίλησα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και στις 10:38 ξεκίνησα από το σπίτι μου, για να πάω στην πλησιέστερη καθολική εκκλησία.
Στις 10:57 έφτασα στο ναό και έκλεισα το κινητό μου. Η θεία λειτουργία ήταν όπως πάντα, πολύ κατανυκτική. Επειδή είχα τις μαύρες μου εξαιτίας της ψυχρής συμπεριφοράς της τσατσάς, δεν επέλεξα κατάλληλες θέσεις για sandwich. Αξίζει να σημειωθεί ότι η α-καπέλο που μοίραζε τον άζυμο άρτο και η α-καπέλο που μοίραζε το αίμα του Χριστού, ήταν πολυδιαθλαστικές (ήταν ηλικίας γύρω στα 80 με φούστα και τρικ-τρικ). Φυσικά, προσευχήθηκα στην Παναγίτσα να με συγχωρέσει για τις πρόσφατες αμαρτίες μου και να έχει καλά την τσατσά (έστω και αν με έχει μαχαιρώσει στην καρδιά άπειρες φορές).
Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή, έδωσα 70 πένες για τον έρανο και αποχώρησα από την εκκλησία (ώρα 12:11). Αισθανόμουν αγαλλίαση στην ψυχούλα μου, αλλά το βλέμμα μου ήταν θλιμμένο από τα μαζεμένα χαστούκια που έχω φάει τον τελευταίο καιρό.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά τον εκκλησιασμό, ψώνισα χαρτί κουζίνας και χαρτομάντηλα από τα TESCO και στις 12:31 επέστρεψα σπίτι. Αμέσως γδύθηκα και έριξα το δεύτερο πακέτο Ντελόρ από κουράδες. Στη συνέχεια ξαναντύθηκα, άνοιξα το lap-top και μπήκα στην ιστοσελίδα με τα προϊόντα της Lancaster. Στις 12:48 πήρα την τσατσά στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Έλα εγώ είμαι.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να συνεννοηθούμε σχετικά με την κρέμα σου.
ΤΣΑΤΣΑ: (μουγκρητό αγελάδας).
ΤΑΚΜΑΝ: Είμαι στο Internet. Βλέπω στην οθόνη μια Lancaster Retinology night cream 50 ml. Αυτό θες;
ΤΣΑΤΣΑ: Δηλαδή;
ΤΑΚΜΑΝ: Μια κρέμα νύχτας Lancaster Retinology 50 ml.
ΤΣΑΤΣΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Στο internet είδα ότι αυτή η κρέμα δεν πωλείται στα Beauty shop της Αγγλίας. Αντιθέτως, υπάρχει στα Duty Free του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Επειδή όμως εγώ θα προσγειωθώ Καλαμάτα, ο μόνος τρόπος είναι να την παραγγείλω ηλεκτρονικώς με τη χρεωστική μου κάρτα και να έρθει σπίτι σου.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Η Καλαμάτα πάλι πώς προέκυψε;

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η Καλαμάτα πάλι πώς προέκυψε;
Επειδή το εισιτήριο της Easy Jet για Αθήνα είναι 745 ευρώ, ο πατέρας μου είπε να κλείσω για Καλαμάτα και από εκεί θα με πάρει με το αυτοκίνητο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν πιστεύω να είναι κάτι ακριβό;
ΤΑΚΜΑΝ: Είναι 112 USD. Επειδή όμως στο λογαριασμό μισθοδοσίας έχω £ 403, θα στο κάνω δώρο.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Να σε ρωτήσω, ποιος είναι ο ταχυδρομικός σου κώδικας;
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν το θυμάμαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Τέλος πάντων, θα το βρω στο διαδίκτυο.
ΤΣΑΤΣΑ: (κλασσικός μορφασμός του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω χθες να σου προκάλεσα καμία δυσκοιλιότητα; Ελπίζω να τέλειωσες κανονικά.
ΤΣΑΤΣΑ (νευριασμένη): Ορίστε;
ΤΑΚΜΑΝ: Λέω χθες φαντάζομαι μετά το τηλεφώνημά μου, να τέλειωσες κανονικά την ανάγκη σου.
ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει, εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Σήμερα το πρωί πήγα στην καθολική εκκλησία.
ΤΣΑΤΣΑ: (διπλή γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: "Peace with you", που λένε οι καθολικοί. Σε κάποια φάση οι πιστοί ανταλάσσουν χειραψία μεταξύ τους και εύχονται "Ειρήνη υμίν". Σημασία έχει να έχουμε ειρήνη και αγάπη μεταξύ μας και να είμαστε κοντά στο θεό.
ΤΣΑΤΣΑ (με πολύ βαριεστημένη φωνή): Λοιπόν, εντάξει βρε πουλάκι μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: Στην καθολική εκκλησία, όλοι οι πιστοί ενώνονται σαν αδέρφια και προσεύχονται στο θεό.
ΤΣΑΤΣΑ: Οι Εγγλέζοι λένε "Μαζί στην προσευχή, αλλά στη μάσα χώρια".
ΤΑΚΜΑΝ: Ο καθολικισμός δεν είναι η επίσημη θρησκεία της Αγγλίας. Οι περισσότεροι Άγγλοι είναι διαμαρτυρόμενοι. Καθολικοί είναι ως επί το πλείστον στην Ιταλία, στην Ισπανία, στο Μεξικό, αλλά και αρκετοί Έλληνες από τη Σύρο.
ΤΣΑΤΣΑ (με φωνή έτοιμη να σβήσει): Εντάξει.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν μπορείς να μιλήσεις ε;
ΤΣΑΤΣΑ: Έχω λίγη δουλίτσα. Αύριο θα είμαι στο Γκάζι.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα. Για αυτό δεν μπορείς να δεσμευτείς σχετικά με το μπάνιο στη θάλασσα.
ΤΣΑΤΣΑ: Το αυριανό μπάνιο το έχω ακυρώσει. Γάμησέ τα μέσα (τι επίπεδο θεέ μου).
ΤΑΚΜΑΝ: Εντάξει. Θα τα ξαναπούμε. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΤΣΑΤΣΑ: Το ξέρω.
ΤΑΚΜΑΝ: Την αγάπη σου θέλω μόνο.
ΤΣΑΤΣΑ: (καθολική γκριμάτσα του Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Τα λέμε.
ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά από το παραπάνω τηλεφώνημα, η στενοχώρια μου αυξήθηκε κατακόρυφα. Ούτε ένα ευχαριστώ δε μου είπε για το δώρο και επιπλέον μιλάει κοροϊδευτικά για την καθολική Εκκλησία (καμία θρησκεία δεν είναι σωστό να γελάμε).

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΤΑΚΜΑΝ: Είναι 112 USD. Επειδή όμως στο λογαριασμό μισθοδοσίας έχω £ 403, θα στο κάνω δώρο.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν πιστεύω χθες να σου προκάλεσα καμία δυσκοιλιότητα; Ελπίζω να τέλειωσες κανονικά.
ΤΑΚΜΑΝ: Λέω χθες φαντάζομαι μετά το τηλεφώνημά μου, να τέλειωσες κανονικά την ανάγκη σου.
ΤΑΚΜΑΝ: "Peace with you", που λένε οι καθολικοί. Σε κάποια φάση οι πιστοί ανταλάσσουν χειραψία μεταξύ τους και εύχονται "Ειρήνη υμίν". Σημασία έχει να έχουμε ειρήνη και αγάπη μεταξύ μας και να είμαστε κοντά στο θεό.
Tην ρωτησες πως εχεσε;Ποσο μαλακας εισαι; :uglystupid: :headbang:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
επρεπε να την ρωτήσεις πόσο εχεσε και τι χρώμα είχαν οι τσατσαδοκουραδες

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μετά τον εκκλησιασμό, ψώνισα χαρτί κουζίνας και χαρτομάντηλα από τα TESCO και στις 12:31 επέστρεψα σπίτι. Αμέσως γδύθηκα και έριξα το δεύτερο πακέτο Ντελόρ από κουράδες. Στη συνέχεια ξαναντύθηκα, άνοιξα το lap-top και μπήκα στην ιστοσελίδα με τα προϊόντα της Lancaster. Στις 12:48 πήρα την τσατσά στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:
TAKMAN  το χαρτι κουζινας και τα χαρτοματηλα ειναι για μετα το ντιβανοτρυπημα?
Τι απο τα δυο χρησιμοποιεις μετα την πραξη για το σκουπισμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom