Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από τις 08/05/2013 διαβάζω για το μάθημα "Bayesian Methods". Η συγκέντρωσή μου έχει πέσει αισθητά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Αρκετές στιγμές κοιτάζω το ημερολόγιο και μετράω μέρες, ώρες και λεπτά για να έρθω Ελλάδα. Θέλω να δω το χνουδωτό μου αρκουδάκι (την τσατσά εννοώ), να την αγκαλιάσω και να της κάνω μητροπολητικά sandwich. Αχ Παναγίτσα μου.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτές τις μέρες δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου στο διάβασμά μου. Ανυπομονώ να έρθω Αθήνα. Ώρες-ώρες αισθάνομαι ότι ο τόπος εδώ δε με χωράει. Μου έχουν λείψει πολλά. Ο ήλιος της Ελλάδας, το καλό σπιτικό φαγητό, το τσατσαδοκαμάκι, η αγκαλιά και τα ριγκάκια της αρκουδίτσας μου (στην τσατσά αναφέρομαι), η στουντιότσαρκα, οι αστείες κριτικές στα bourdela, η ζητιανότσαρκα, το φλερτ με α-καπέλο στις αστικές συγκοινωνίες, η ερωτική ταχυπαλμία, ο καφές στην Ερμού με φίλους, η ξεγνοιασιά και φυσικά η γλώσσα μου. Τα Ελληνικά. Μια πανάρχαια γλώσσα γεμάτη ιστορία και πολιτισμό.
Ιδιαίτερα χθες (20/05/2013) ένιωσα ότι έχω κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο. Κάποια σημεία τα διάβαζα, τα καταλάβαινα και μετά από 2-3 λεπτά τα ξεχνούσα εντελώς. Μάλλον, η ζωή στα ξένα δε μου ταιριάζει. Ο χρόνος θα δείξει.
Αχ Παναγίτσα μου. Βοήθησέ με σε παρακαλώ να περάσω το μάθημα την Τετάρτη. Ψυχουλίτσα μου γλυκιά (ξέρετε για ποια μιλάω). Ελπίζω να σε καλά. Αισθάνομαι ψυχικά κουρασμένος. Θέλω σε παρακαλώ, όταν έρθω Αθήνα, να κάνεις τα πάντα να με ευχαριστήσεις. Θέλω αγκαλίτσα ...

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Καλή επιτυχία ΤΑΚΜΑΝ και γρήγορα κοντά μας. Οι ανταποκρίσεις σου είναι απολαυστικές και κατι σαν το  LonelyPlanet των στουντιο-τσα2- α-καπελων.  Ειναι εξειδικευμενο αλλα ταυτοχρονα πλεον τοσο δικο μας.

:rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Από τις 08/05/2013 διαβάζω για το μάθημα "Bayesian Methods". Η συγκέντρωσή μου έχει πέσει αισθητά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Αρκετές στιγμές κοιτάζω το ημερολόγιο και μετράω μέρες, ώρες και λεπτά για να έρθω Ελλάδα. Θέλω να δω το χνουδωτό μου αρκουδάκι (την τσατσά εννοώ), να την αγκαλιάσω και να της κάνω μητροπολητικά sandwich. Αχ Παναγίτσα μου.

Ρε φίλε στην Αγγλία έχει πολλές τσέχες που κάνουν κρυφές βίζιτες σε
σπίτια με 80 ευρώ περίπου .Είναι καλύτερα στην Αγγλία .
Μάλλον δεν έχεις την κατάλληλη πληροφόρηση .

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αυτές τις μέρες δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου στο διάβασμά μου. Ανυπομονώ να έρθω Αθήνα. Ώρες-ώρες αισθάνομαι ότι ο τόπος εδώ δε με χωράει. Μου έχουν λείψει πολλά. Ο ήλιος της Ελλάδας, το καλό σπιτικό φαγητό, το τσατσαδοκαμάκι, η αγκαλιά και τα ριγκάκια της αρκουδίτσας μου (στην τσατσά αναφέρομαι), η στουντιότσαρκα, οι αστείες κριτικές στα bourdela, η ζητιανότσαρκα, το φλερτ με α-καπέλο στις αστικές συγκοινωνίες, η ερωτική ταχυπαλμία, ο καφές στην Ερμού με φίλους, η ξεγνοιασιά και φυσικά η γλώσσα μου. Τα Ελληνικά. Μια πανάρχαια γλώσσα γεμάτη ιστορία και πολιτισμό.
Ιδιαίτερα χθες (20/05/2013) ένιωσα ότι έχω κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο. Κάποια σημεία τα διάβαζα, τα καταλάβαινα και μετά από 2-3 λεπτά τα ξεχνούσα εντελώς. Μάλλον, η ζωή στα ξένα δε μου ταιριάζει. Ο χρόνος θα δείξει.
Αχ Παναγίτσα μου. Βοήθησέ με σε παρακαλώ να περάσω το μάθημα την Τετάρτη. Ψυχουλίτσα μου γλυκιά (ξέρετε για ποια μιλάω). Ελπίζω να σε καλά. Αισθάνομαι ψυχικά κουρασμένος. Θέλω σε παρακαλώ, όταν έρθω Αθήνα, να κάνεις τα πάντα να με ευχαριστήσεις. Θέλω αγκαλίτσα ...

ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΒΛΑΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΗΛΙΘΙΕ

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ανακοίνωση
Στο μάθημα Research Skills - Statistical Consulting, πήρα 72/100. Για τα υπόλοιπα 4 θα σας ενημερώσω, μόλις μάθω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Αύριο το βράδυ θα περιγράψω το υπόλοιπο ταξίδι μου στο Jersey, καθώς και την ερωτική μου ατζέντα μέχρι σήμερα.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Επειδή θέλω να φτάσω μέχρι το σήμερα, θα σας περιγράψω τα νέα μου εν συντομία.

Α) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 22/05/2013 ήμουν πνιγμένος. Ελπίζω η δουλειά μου να έπιασε τόπο.

Β) ΤΑΞΙΔΙΑ - ΦΛΕΡΤ
Στις 03/05/2013 στο ταξίδι για Jersey, γνώρισα δυο α-καπέλο. Η πρώτη εμφανισιακά δεν άξιζε φράγκο, αλλά επειδή μου θύμισε την αρκουδίτσα στο πρόσωπο (στην τσατσά αναφέρομαι), την πλησίασα. Η γλώσσα αποτέλεσε βασικό εμπόδιο στην επικοινωνία. Ούτε εγώ καταλάβαινα τα Αγγλικά της, ούτε αυτή τα δικά μου. Γρήγορα ξενερώσαμε και οι δυο και ο καθένας κλείστηκε στον εαυτό του.
Στις 16:32, ενώ το πλοίο πλησίαζε στο Guernsey, ανέβηκα στο Upper Deck. Καθώς έκανα επιθεώρηση του χώρου, εντόπισα μια α-καπέλο, η οποία καθόταν μόνη της στο παράθυρο. Η συγκεκριμένη γριά ήταν ηλικίας γύρω στα 75, φορούσε φούστα και χρυσά κοσμήματα και μου θύμισε την καβλιάρα θεία Φεβρωνία από τα Τρίκαλα. Αρχικά, στεκόμουν όρθιος πάνω από το κεφάλι της. Τα πόδια μου έτρεμαν και η καρδιά μου ήταν έτοιμη να σπάσει.
Μετά από ένα λεπτό, έκατσα δίπλα της. Έβγαλα με τρεμάμενα χέρια τη μηχανή του Τηλεκόλλα από την τσάντα του lap-top και τράβηξα 2-3 αδιάφορες φωτογραφίες το λιμάνι. Κατόπιν, έπιασα κουβέντα. Όπως μου αποκάλυψε, ερχόταν και αυτή για τουρισμό και θα έμενε στο St Helier για 7 ημέρες. Όταν με ρώτησε για το ξενοδοχείο μου, έβγαλα το εκτυπωμένο χαρτί από το και της έδειξα το χάρτη της περιοχής. Καθώς η α-καπέλο περιεργαζόταν το χάρτη, εγώ της χούφτωνα τα τρικ-τρικ με τα ιδρωμένα από τη συναισθηματική φόρτιση χέρια μου.
Ενώ πήγαιναν όλα ρολόι, μετά από ένα λεπτό ήρθε κάποιος ενοχλητικός κύριος. Η πλάκα έχει ότι στην αρχή δεν κατάλαβα τι ρόλο βάραγε και τον ρώτησα "Would you like to stay here to enjoy the view?" και αυτός μου έκανε τη γκριμάτσα του Γύπα.  Ωστόσο, αμέσως κατάλαβα ότι αυτός ο κύριος, που στεκόταν πάνω από το κεφάλι μου, ήταν ο άντρας της και σηκώθηκα ζητώντας συγνώμη.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Από εκείνη τη στιγμή μέχρι την άφιξη του πλοίου στο Jersey (ώρα 18:30), δεν ασχολήθηκα άλλο με το κυνήγι. Κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη μέρα "δεν ήταν η τυχερή μου" και κλείστηκα στο καβούκι μου. Η χαρούμενη διάθεση γρήγορα αντικαταστάθηκε από μια στενάχωρη διάθεση ερωτικής μοναξιάς και από νοσταλγία για την Ελλάδα. Ανυπομονούσα να φτάσω στο ξενοδοχείο και να πάρω τηλέφωνο την αρκουδίτσα μου. Αισθανόμουν έντονα την ανάγκη να ακούσω μια γλυκιά και στοργική κουβέντα από το στόμα της.
Στις 19:15 έφτασα στο ξενοδοχείο. Μετά λύπης διαπίστωσα ότι το αγγλικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας "Lebara" δεν έπιανε στο συγκεκριμένο νησί και ότι οι εισερχόμενες και οι εξερχόμενες κλήσεις θα χρεώνονταν, σα να βρισκόμουν στο εξωτερικό.
Στις 19:30 μίλησα με τους γονείς μου από το Skype, χρησιμοποιώντας το Wi-Fi internet του ξενοδοχείου. Επειδή μετά θα ήταν αργά, αποφάσισα να τηλεφωνήσω στην τσατσά το Μεγάλο Σάββατο.
Στις 20:00 πήγα σε ένα εστιατόριο και έφαγα ψάρι με πατάτες για βραδινό. Στις 21:30 επέστρεψα στο δωμάτιό μου και σέρφαρα στο διαδίκτυο. Στις 23:30 έπεσα για ύπνο, κάνοντας την προσευχή μου για την τσατσά, που τόσο πολύ αγαπάω.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 04/05/2013 ξύπνησα στις 07:30. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο και έριξα ένα παχύ χέσιμο. Κατόπιν, έκανα ντους και άλλαξα εσώρουχα και κάλτσες.
Στις 08:15 πήγα για πρωινό. Σκεφτόμουν το χνουδωτό και είχα ταχυπαλμία. Ήπια καφέ και έφαγα δυο φέτες με μαρμελάδα για πρωινό. Μόλις τα τέλειωσα, με ρώτησε ο αράπης - γκαρσόν "Would you like something from the kitchen sir? Toast, scrambled eggs, mushrooms, etc?" και του απάντησα "No thank you, I do not want anything", επειδή βιαζόμουν να μιλήσω στην τσατσά (ο υπάλληλος έκπληκτος έκανε το μορφασμό του Γύπα του Χρίστου).
Πάω να τηγανίσω καμία πατάτα. Σύντομα, η συνέχεια.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Στις 08:45 επέστρεψα στο δωμάτιό μου. Γδύθηκα και έριξα ένα δεύτερο χέσιμο από την υπερένταση. Στις 09:05 έστειλα μήνυμα στον πατέρα μου και του έγραψα "Θα τα πούμε το μεσημέρι μετά τις 16:00 από το Skype. Πάω καμία βόλτα τώρα". Στις 09:09 μου έστειλε "ΟΚ" και έτσι τον ξεφορτώθηκα.
Στις 09:14 πήρα τηλέφωνο το χνουδωτό. Η στιχομυθία ήταν η ακόλουθη:

ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: Εμπρός;
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ (ενοχλημένη): Έλα παιδί μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παίρνω ίσα, ίσα να σου ευχηθώ καλή ανάσταση. Βρίσκομαι στο Jersey, το οποίο ανήκει δοιηκητικά στην Αγγλία, αλλά το κινητό πιάνει Γαλλικό δίκτυο. Σε παίρνω από roaming με τριπλάσια χρέωση.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ (βαριεστημένη): Μάλιστα.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Για να σου δώσω να καταλάβεις, παίρνω στην Ελλάδα από Αγγλικό κινητό σε Γαλλικό έδαφος. Να δεις πόσο σε αγαπάω. Κανέναν άλλο δεν πρόκειται να πάρω.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: Να σαι καλά βρε παιδάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Το Jersey είναι μια μείξη Αγγλικού και Γαλλικού πολιτισμού. Επίσημη γλώσσα είναι τα Αγγλικά, αλλά μιλιούνται και τα Γαλλικά. Εγώ βέβαια μέχρι στιγμής, δεν έχω ακούσει αυτή τη γλώσσα.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: Ε, καλύτερα.
ΤΑΚΜΑΝ: Σίγουρα, γιατί Γαλλικά δεν ξέρω ούτε μια λέξη. Μόνο Αγγλικά και Γερμανικά μιλάω από ξένες γλώσσες.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Η Παναγίτσα να σε έχει καλά. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δε θέλω να στενοχωριέσαι αυτές τις μέρες. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: Το ξέρω βρε πουλάκι μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, επειδή δεν έχω πολύ κάρτα, θα σε πάρω τη Δευτέρα το πρωί από το σταθερό, να τα πούμε με την ησυχία μας. Από αύριο βράδυ θα είμαι και πάλι Southampton.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: Έγινε. Να σαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Ελπίζω να χάρηκες, που με άκουσες.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ (θυμωμένη): Χάρηκα, χάρηκα.
ΤΑΚΜΑΝ: Λοιπόν, θα τα πούμε.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΤΑΚΜΑΝ: Το Jersey είναι μια μείξη Αγγλικού και Γαλλικού πολιτισμού. Επίσημη γλώσσα είναι τα Αγγλικά, αλλά μιλιούνται και τα Γαλλικά. Εγώ βέβαια μέχρι στιγμής, δεν έχω ακούσει αυτή τη γλώσσα.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: Ε, καλύτερα.
ΤΑΚΜΑΝ: Σίγουρα, γιατί Γαλλικά δεν ξέρω ούτε μια λέξη. Μόνο Αγγλικά και Γερμανικά μιλάω από ξένες γλώσσες.
ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ: (μορφασμός Γύπα).
Και γαμω τις συνομιλιες ειχες . Πρεπει να καθηλωθηκε απο το ενδιαφερον η "αρκουδιτσα" τσατσα σχετικα με τα Αγγλικα και Γαλλικα που μιλαν στο Jersey. Δεν θα κοιμαται το βραδυ.
Πραγματικα πρεπει να εχεις σπασει καθε ρεκορ μαλακιας εισαι απαιχτος.
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μετά το τηλεφώνημα στην αρκουδίτσα, η διάθεσή μου συννέφιασε. Το γεγονός ότι ήταν σχετικά ψυχρή μαζί μου στο τηλέφωνο με καταστενοχώρησε. Αχ Παναγίτσα μου. Είναι αμαρτία από το Θεό, να προσφέρεις την αγάπη σου και να λαμβάνεις περιφρόνηση.
Στις 09:30 βγήκα για βόλτα, κουβαλόντας μαζί μου το χάρτη της περιοχής και τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Ο καιρός ήταν νεφελώδης, με αποτέλεσμα η καταθλιπτική ψυχολογία να είναι έντονη. Στις 10:45 έφτασα στο Liberation bus station, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο της πόλης. Στις 10:52 εντόπισα μια μοναχική α-καπέλο με διαθλαστικά βραχιόλια και φούστα, η οποία καθόταν σε μια καρέκλα του σταθμού και διάβαζε εφημερίδα. Κάθισα κοντά της με σκοπό να πάρουμε το ίδιο λεωφορείο, να της πιάσω κουβέντα και να της σκάσω διευθυντικό sandwich. Η  δυσθυμία αντικαταστάθηκε από μια προσωρινή κρίση ηληθιότητας. Έστειλα μηνύματα στον Πινόκιο και στην Πιζάμα με Σκούφο και γελούσα σα να ήμουν υπό την επήρρεια ψυχοτρόπων φαρμάκων. Είμαι σίγουρος ότι, αν εκείνη τη στιγμή με έβλεπε κάποιος ψυχίατρος, θα μου έκανε δώρο μια εβδομάδα δωρεάν νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική.
Στις 11:10 η α-καπέλο πήρε το λεωφορείο για Gorey και φυσικά την ακολούθησα. Η εν λόγω κυρία κάθισε σε ένα από τα μπροστινά καθίσματα. Εγώ έσκασα το αντίτιμο στον οδηγό. Ωστόσο, μια οικογένεια Ινδών ήταν πιο γρήγοροι από εμένα και κατέλαβαν τις καλές θέσεις. Έτσι λοιπόν, έκατσα κάπου πίσω μόνος μου. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα την ερωτική μοναξιά να λούζει όλο μου το είναι. Τα μάτια μου ξαφνικά βούρκωσαν.
Στις 11:38 κατέβηκα στο Gorey Pier. Περπάτησα παραλιακά και επισκέφτηκα ένα μεσαιωνικό κάστρο. Το μέρος αυτό έβγαζε την αύρα της εγκατάλειψης. Οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού ήταν μερικοί ατημέλητοι γέροι ψαράδες. Οι 2-3 γριές, που είδα, δε φορούσαν τρικ-τρικ ούτε και φούστα. Για να μου σηκωνόταν για πάρτυ τους, θα έπρεπε να ήμουν υπό την επήρρεια στυτικών χαπιών και ναρκωτικών ουσιών. Φορούσαν φούτερ, αθλητικά παπούτσια και ήταν αχτένιστες.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στις 12:26 πήρα το λεφωορείο από Gorey Pier για Durrel Wildlife Park. Έφτασα στις 12:44. Αφού έφαγα ένα cheesecake στην καφετέρια του ζωολογικού κήπου, έσκασα το αντίτιμο των £ 13.00 (τιμή εισόδου).
Θέλω να δω Ράδιο Αρβύλα. Θα τα πούμε μετά.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ΤΑΚΜΑΝ μην αργησεις σε παρακαλω με ενδιαφερει η συνεχεια

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Ο ζωολογικός κήπος πράγματι άξιζε. Είδα ερπετά, γορίλες, φλαμίγκος, αγριογούρουνα, καθώς και διάφορα εξοτικά φυτά, τα οποία φυσικά φωτογράφησα με τη μηχανή του Τηλεκόλλα. Κατόπιν, έφαγα μεσημεριανό στο κινέζικο εστιατόριο. Αν και θεωρητικά βρισκόμουν στον παράδεισο, η διάθεσή μου δεν ήταν ανάλογη. Ανυπομονούσα να έρθει η Δευτέρα, να πάρω την αρκουδίτσα μου από το σταθερό και να αισθανθώ λίγη αγάπη. Το βλέμμα μου ήταν σκυθρωπό και γεμάτο μοναξιά, συμπόνια, καλοσύνη και νοσταλγία.
Στις 14:45 πήρα το λεωφορείο για St Helier. Στις 15:13 κατέβηκα στον κεντρικό σταθμό και μετά από μιας ώρας πεζοπορία έφτασα στο ξενοδοχείο.
Στις 16:16 μίλησα με τους γονείς μου στο Skype. Μετά, γδύθηκα και έπεσα για την καθιερωμένη μεσημεριανή μου σιέστα. Στην αρχή έκανα την προσευχή μου για το χνουδωτό αρκουδάκι κλαίγοντας. Κατόπιν, θυμήθηκα την α-καπέλο, που έπαιζε με τα ριγκάκια της στο δίσκο μου, και έπαιξα μια special μαλακία.
Στις 18:30 σηκώθηκα και κατά τις 19:00 βγήκα έξω για περπάτημα. Στις 20:45 έφαγα το βραδυνό μου στο Πορτογαλλικό εστιατόριο.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Πάω να την πέσω. Αύριο το πρωί θα πάω στουντιότσαρκα.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πάω να την πέσω. Αύριο το πρωί θα πάω στουντιότσαρκα.
ΗΡΘΕΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΡΧΗΓΕ?
Eπιτελους. Περιμενουμε νεα απο την στουντιοτσαρκα και τα γαμησια που θα ριξεις στα διαφορα βρωμερα μπορδελοστρωματα

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έφαγα σολωμό, βραστά λαχανικά, ρύζι και μους σοκολάτα. Στις 22:13 επέστρεψα ξενοδοχείο. Από εκείνη την ώρα μέχρι τις 23:30 έγραφα παπαριές στο site. Στις 23:40 έπεσα για ύπνο δακρυσμένος εξαιτίας της απογοήτευσης στα αισθηματικά και επειδή αισθανόμουν homesickness (είναι πολύ σκληρό τέτοιες μέρες να είσαι μακριά από την πατρίδα σου). Αχ ψυχουλίτσα μου. Θέλω την αγάπη σου ρε γαμώτο.

Πάω στου Ζωγράφου να δω ένα θέατρο. Θα τα πούμε μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom